Чувствам се толкова предадена и не знам какво да правя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се толкова предадена и не знам какво да правя.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1630 пъти
За първи път пиша в този сайт, но редовно чета публикуваните истории. Чувствам се ужасно объркана и разстроена. С приятеля ми сме на по 29 години и живеем заедно от 5 г., като преди това бяхме гаджета 6 месеца. Преди мен той е имал много емоционална връзка с друга жена около 3 г. , но тя избира в последствие друг. До скоро знаех малко подробности за тяхната връзка, но и никога не съм смятала за неободимо за разпитвам повече, защото въпросната жена се е омъжила и има дете на 3 годинки. От около 4 месеца виждам в него промяна- по хладен е, отнесен някак, не говори много с мен, почти не правим секс. Започнах да се тормозя. Никога не съм била мнителна или ревнива, имах му 100 процента доверие. За мен той беше най-откровенния човек и именно затова се влюбих в него. Преди две седмици направих нещо, което никога не съм си и помисляла, че бих направила. Прерових му телефона. Оказа се, че си пише всеки ден с въпросната бивша. Общи неща, нищо любовно, засега. Но, хора, всеки ден, и основно той започва рапочна разговора. Праща и песни, статии, вицове, обсъждат много неща. На мен през деня ми праща само задачи за вършене. Толкова наранена и предадена се чувствам. Почнах да се отдръпвам от него, нямам желание да го прегърна дори. Обмислям раздяла, но какво да кажа.... Не мога да му призная, че съм му превовила телефона, а като си пишат и общи неща не е и основание. Но аз съм толкова огорчена и не мога да го превъзмогна, виждам в това постоянно писане такова предателство. Живеем в моя наследствен апартамент, и двамата сме с равни финасови възможности, ако това има значение. Не знам преувеличавам ли в реакцията. Наясно съм, че човек като рови, трябва да е готов за последствията, но аз съм в ступор и не мога да реша какво да правя. Знам само, че всеки ден се чувствам по - зле и по - зле. Не мога да търся съвет от приятели, защото ме е срам да си кажа, че съм навлязла така в чуждо лично пространство. От друга страна, мисля, че ако въпросната бивша нямаше дете, той вече щеше да ме е напуснал. Два, три пъти му давам шанс сам да си каже, но той отклонява темата. Плаче ми се непрекъснато, а по-лошото е, че ме обзема и гняв. Страх ме е, че няма да издържа и ще избухна някой ден и ще наговоря неща, за които после ще съжалявам. Как да му кажа, че знам без да изглеждам толкова жалка??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 626c38b111
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Детето и не би го спрял да се върне към бившата,щом и си пишат явно има чувства към нея и още се надява да се съберат

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ab3249b2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разкарай го тоя комплексар,да ходи при бившата си!!!!Мъже с лопата да ги ринеш!!!!И ти ще си намериш някой да те обича!!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e7e78eabce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо смяташ ,че ти си жалка ?! Жалък е той ,че мъти в твоя апартамент , а точи лиги по бившата , а теб те неглижира .
Напротив, с кеф бих му казала , че знам за писанията му и да си хваща багажчето .
Ако останете заедно ,животът ти ще бъде отровен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c33d70c5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Накарай го да поговорите, кажи му, че от около 4 месеца виждаш, че нещата не вървят, питай каква е причината, общо взето всичко, което си казала и на нас, че чувстваш, но до преди това с телефона. Подпитай за друга жена, за причината за липса на секс, дори за бившата. Виж дали ще те излъже. Излъже ли те... ясна е работата.

Изключително глупаво постъпва приятеля ти. Вместо да си имате свое семейство, да се радвате на бъдещето си заедно, на дечица, е готов да погребе всичко в името на миналото си...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c44b43e65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Опитай да поговориш с него, фокусирайки се върху поведението му, без да му казваш, че си видяла чата. Кажи му, че се чувстваш зле от това, че е дистанциран; питай го дали е щастлив, дали му липсва нещо.
Възможно е да я търси, не защото иска да е с нея, а защото чувства някакво неудовлетворение във вашите взаимоотношения. Може би сте влезли в рутина или нещо му тежи.
Ако отрича да има проблем, тогава може да помислиш да му кажеш, че случайно си видяла, че си е писал с нея..

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c69f103414
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изгони го без да се обясняваш с него. Събери му багажа, остави го пред вратата и смени ключалката. Не се обяснявай, не разговаряй. Щом не правите секс той вече е някъде другаде мисловно. А биологичният ти часовник върви, нямаш много време пред теб, ако искаш да имаш дете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a121cda992
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Решаваш и го оставяш, без да даваш обяснения, никакви, трябва и малко психология. Той ако не може да забрави другата, да не мислиш, че е защото са били неземно щастливи, не, просто тя е избрала друг - тук играят его, наранено самочувствие, искаш да си върнеш нещо, което е било твое, но сега е на друг. Без обяснения, край.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3a95eaba72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пишеш,че те е страх да не избухнеш и да не наговориш неща,за които ще съжаляваш.Според мен точно така е редно да направиш-да избухнеш и да му кажеш всичко,което мислиш.Нищо,повярвай ми,абсолютно нищо не се решава с мълчание и с търпение- колкото пъти съм премълчавала,после милиони пъти съм съжалявала.Когато мълчиш и търпиш те правят на идиот.А когато ми е падало пердето и съм вдигала скандал за да се защитя или отстоя мнението си картинката е съвсем друга.Неприятно ми е да ти го кажа,но явно приятелят ти явно все още има чувства към другата жена.Тази липса на секс при вас,при положение че сте толкова млади хора нищо добро не означава.Никак няма да си жалка ако го притиснеш да поговорите откровено,просто защитаваш достойнството си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 492e155c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не ви разбирам съвсем с това лично пространство . При положение, че 5 години ти го слага по дупките (с извинение), как по-лично и интимно място ви е чата в телефона? Това, че ежедневно си общува с бившата означава, че не му е съвсем бивша. И предпочита да контактува с нея. а не с тебе. Тоест емоционално е по-свързан нея. Както знаеш, надявам се, има не само физическа, а и емоционална изневяра. Прави си изводите сама. Първо се почва с думи, сетне се минава към дела.
Щом това продължава с месеци, пренебрегната си, не се чувстваш щастлива, за какво ти е такава връзка? За да се измъчваш от подозрения, да дебнеш, като се страхуваш да бъдеш откровена? Много е жалко това наистина. По-добре се раздели и си търси мъж, който да е с теб изцяло, а не само като съквартирант.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 50ded30bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Няма да изглеждаш жалка. Когато връзката, Ви е толкова дълга трябва хич да не ти пука! Трябва да разбереш дали случайно не си губиш времето с него. Още по-зле, ако се окаже случайно детето да е от него. Неказвам, че е така, но в живота НЯМА НИЩО СИГУРНО! Само е ясен, че ще свърши един ден. Така или иначе ТОЙ живее при теб, не ти при него! Признай си, че женското любопитсво е надделяло и знаеш за кореспонденцията им. Няма нищо лошо в това. Просто ти си много нормална и затова имаш скрупули. И аз имах такова възпитание, но вече......се промених. Така ние излизаме глупавите. Всичко на масата и разнищване до край. Дръж го до сутринта и го питай едни и същи въпроси. Като се изнерви 3-4 сутринта, ако е излъгал за нещо ще изплюе камъчето. Ако ти посегне.........раздяла. Без прошка. Това е мое лично мнение и опит, не си длъжна да го правиш.
М 32 хетеросексуален!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3fabd7ca92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не преувеличаваш нищо, нито му дължиш обяснение. Той ти изневерява емоционално което е водно отдалеч, тъй че няма какво да се занимаваш или да го оправдаваш. Да, не е готино че си му преровила телефона, но неговото отношение е в пъти по-кофти. За раздялата може да му кажеш че чувствата ти са охладнели и това е. На молби за прошка и подобни не се връзвай, тия работи са от днес до утре.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aab92628e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти изобщо не си жалка, приятеля ти те кара да се чувстваш така. Ами не е честно на нея да праща вицове, а на теб задачи за вършене. Според мен трябва да стихнеш до дъното на историята. Не го питай, той ще отрече и накрая теб ще изкара виновна, че си му ровила в тел. Няма ли начин да ѝ хакнеш профила, все някой покрай теб е запознат с тея неща. Търсиш хакери, плащаш си и за един ден ще разбереш всичко. Пиши от нейно име, направи му предложение, за да разбереш отговора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 04b404c556
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ами по говорете за бъдещето, как го виждате? Хората си омръзва, дори е сте женени, връзката ви не върви. Може директно да обсъдите, дали не иска нея , дори и да си му ровила, проверката е висша форма на доверие. Сега би трябвало да сте добре, да се обичате, нямате деца още, а с тях би станало още по-зле...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 26fdeac4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Абе, момиче ти на пътя ли се намери? Вашите да не са разведени
Не си щастлива, не получаваш внимание, унижава те и ти трябва да се аргументираш защо искаш да си тръгнеш? Сериозна ли си?
Няма нужда да споменаваш изобщо за телефона, няма нужда да се оправдаваш. Не се чувствам добре в тая връзка, чао. Я си прочети историята и пак си помисли дължиш ли му на този човек и грам коректност. Хич не се обичаш, ей!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7294ff8eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Изритай го ВЕДНАГА!!! Това е твоят апартамент а той не стига,че ти изневерява и не прави секс с теб,ами и най-нагло лъже! На твое място аз бих му била шута веднага,и без обяснения.

Ж26

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e7e78eabce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Aйде и тук чувство за вина, че погледнала в телефона. Е, какво да направиш като не ти се дават обяснения? ! Човекът се е зачувствал вече тъпо във вашата връзка и се утешава на друго място. Няма значение, че втората връзка /бивша първа / не е стигнала до секс. Важно е, че не ти обръща внимание, че ти се чувстваш зле, че не комуникира нормално. Нека посмее някой да ми говори за лично пространство при това положение.
Дали ще го загубиш? Ами, мисля, че бившата съвсем скоро ще склони и тя да си освежи брака. А, ако -не, има и други.
И има друг важен въпрос -защо връзката ви, след дълго съжителство, не е преминала на семейство и децата?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 823207c012
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз имах връзка с по младо момиче, в което бях влюбен, но осъзнах, че тя си е брокаджийка и след месец ми изневери с друг. Бях толко влюбен, че я исках отново, а аз съм зодия скорпион а тя не прощава(зодиятя), но пак бях с нея и пак се разделихме и пак се събирахме, но осъзнах, че чашата счупила ли се е веднъж няма лепене. И нашия секс беше уникален, но аз се отдръпнах в един момент, в твоя случай и ти изпитваш гняв, а той се отдръпва от теб. Ти си, като мен не можеш да преживееш нещата, въпреки че не ти е изневерил все още, виждаш емоционалната изневяра, обръща и внимание, а на теб не. Никога няма да можеш да залепиш парченцата счупено стъкло от твоята чаша. Така че помисли добре, но по добре сама и спокойна отколкото всеки ден нерви в тялото ти.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7fd15c4c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Просто му кажи, че нещата от 3-4 месеца не вървят, очевидно мислите са му другаде и връзката ви е изчерпана и най-добре е да се разделите явно. Кажи саво това и излез. Ще е като ошомарен, ще видиш как ще започне да пише. А и винаги можеш да го изманипулираш как си дочула от някъде, че бившата му се върти около него и явно си излишна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 53a045e566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Как сте ОК дадения мъж да си пише с някаква бивша и си мълчите? ! Аз изобщо не бих приела такива писанки и чуванки с бивши, особено ако нямат деца и са били само гаджета. Реално нямат изобщо за какво да си говорят. Като толкоз му липсва контакта с нея, да си се събират.
Сядаш и му казваш всичко, няма нужда от срам. Ти и той сте двойка, не само да спите заедно, ами и да споделяте. Ти не се чувстваш очевадно добре, а той си лафи с някаква изгора.
И той и тя изневеряват емоционално на човека, с който се в момента.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker