Чувствам се нищожен в сравнение с бившите ѝ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се нищожен в сравнение с бившите ѝ...
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1401 пъти
Здравейте, притеснението ми се подразбира от самото заглавие - не знам дали съм достатъчно добър.
На 23 години съм, приятелката ми е красиво момиче и е имала доста партньори преди мен, всички от които са били доста атрактивни момчета. Боли ме да го призная, но е така - някои от тях високи над 1. 90, стройни, брадати, стил "нацепени батки". Аз не съм грозен, симпатичен съм и досега не съм имал подобни притеснения, но ето, че дойде и този момент. Висок съм 1. 70, тежа 65 кг, не съм и много силен физически (работя по въпроса, тренирам на лостове). Друго, което ме притеснява е, че лицето ми е много слабо окосмено. Предполагам, че е ген, тъй като баща ми и дядо ми също нямат силно лицево окосмяване.
Тревожи ме и това, че нямам много голям опит в леглото. До сега съм имал 3 приятелки, с всяка от тях нещата са се получавали добре, но на всяка от тях аз съм ѝ бил първият, а сега случаят е различен.
Не съм виновен, че съм се родил по-изнежен. Старая се да гледам положителните си качества и знам, че превъзхождам бившите ѝ с интелекта си и че имам възможности за по-добро бъдеще от тях. Също и не бих погледнал друго момиче докато съм с нея за разлика от другите, които са я използвали само за секс или са ѝ изневерявали. За съжаление това нещо рядко се забелязва от момичетата в днешно време. Приятелката ми не ме е сравнявала с бившите ѝ пред мен, но е ясно, че го прави пред себе си и приятелки.
Знам, че е наивно да ревнувам от миналото, но всеки човек има своите притеснения. Не съм споделял тези притеснения пред нея, затова реших да го направя тук. Интересно ми е да чуя вашите критики и мнения. Бъдете здрави! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: fa28bbaa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, мисли, нали е с теб, а не с тях. То колко да е хубаво, че е била с много. Предпочитам мъж дето не е минал всички...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e1e747a019
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена на 23, която вече е мината от безброй "нацепени батки", е типичната българска женица от по- младото поколение. Един стойностен мъж не би се хванал въобще с такава, да не говорим да се чувства нищожен. Обаче те разбирам донякъде, българките си търсят все такива " приятели", но пък това е закономерност- българската жена, една от най- долнопробните жени, с човек, който напълно и подхожда- нацепената батка. Щом ти харесва на външен вид, прави си секс с нея и недей да се депресираш, щото много вероятно е да си поредния " партньор" , което си е синоним на тъпкач, ама жените го използват едва ли не да създадат впечатлението, че отношенията им не са били само секс. Смешно е като жена ти каже, че имала някакъв брой партньори Кви партньори, бе, чисти ебачи... И като толкова те мъчи тва, говори с нея директно, ако ти признае, че те сравнява с бившите тъпкачи, най- добре я разкарай.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 32f17d49b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не всички харесват издути, брадати и по два метра. И не на всички им отива. Аз съм от тея, които повече се увличат по твоя тип. По-жилав и пъргав, отколкото огромен и издут. Та и със скапана брада. Омръзнали са ми тея, които или са като попове или като нарисувани с фломастер като онзи Лазар Ангелов /май беше/. Тоя вид състарява. Твоят тип е някак по-свеж и жив.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 01ec3829da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Страшен "вкус" имате съвременните "мъже".
Значи ти си на 23, тя да речем и тя е на 23, че може да е и по-малка, и... ИМАЛА МНОГО БИВШИ.
КАКВООООООО!?!?!?!
Абе човек, ти гнус нямаш ли?! Че даже бил се срамувал от себе си.
Майкоооо, какво "мъже"!
Сега ми става ясно, как дори богати мъже ходят при ония... дето уж са забранени в БГ-то, проститутките де... Сега разбирам, ако си ХОМОсексуалист, ок, с много мъже ви е яко (било то посредством жена). АЗ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ и Слава Богу!

Ние старите "мъже" не искахме жена ни да изневерява точно за да не излезе, че през нея сами "го правим" с другия мъж... А сега се гордеят! Времена...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c0008c13ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   1, кво пък капризничиш, вместо да се зарадваш че най-после е дошъл и твоя ред.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3edd298a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпрос на време е да спреш да се чувстваш така. Ако вашата връзка продължи във времето и тя, приятелката ти ти докаже, че държи на теб, ще се увериш, че страховете ти са били безпочвени. Фокусирай се върху това, което имаш с нея сега. Времето ще покаже всичко. Успех, вярвай в себе си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4a70d54027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много си комплексиран. Намери основания да си повдигнеш самочувствието

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f1cabc2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всеки си има комплекси на някаква тематика, важното е да не позволяваш да ти влияят.
Аз също ревнувам от една конкретна бивша приятеля си. То даже не е ревност. По-скоро се комплексирам от нея, защото просто е много красива и с прекрасно тяло, стои много по-добре до него и си отиват. Докато аз не си отивам с него и просто ми е гадно, че е така.
Той също се притеснява от двама човека в миналото ми. Един "Аполон" по негови думи, както и от един, който просто много ме обича и чака все още, ако може, да се върна при него, защото освен сърцето си може да ми даде и много по-голяма финансова сигурност.
Само че въпреки тези ни мнения, които между другото си споделяме един на друг без проблем, все пак аз се чувствам много уверена, красива и просто невероятна до него. Една жена е най-красива, когато е обичана, казват, и мисля че е правилно. Откакто сме заедно много често получавам комплименти за външния си вид, въпреки че реално не се е променил. По същия начин карам и него да се чувствам свръх голям до мен и ми е казвал, че когато сме заедно няма грам притеснения за себе си. То си и личи.
Приемам за нормално да се сравняваш с други хора в живота на обичаните от теб и да намираш разликите. Просто не позволявай на това да влияе. Позволи на момичето да ти покаже, че това няма значение.
Обективно аз знам, че не изглеждам толкова добре като бившата му и че заедно не изглеждаме толкова перфектно колкото те двамата чисто визуално. Но също така знам, че с него имаме пълен синхрон в живота и любовта, че просто сме създадени един за друг на душевно и ментално ниво, което е много по-важно от външния вид. Аз разбирам, че той не е толкова красив като "Аполон", но пък съм много по-привлечена от него, отколкото от тоз бивш. Да, хубав е, но настоящият ми приятел за мен лично е много по-красив и в пъти по-желан от моя милост. Бившият, който все още ме обича, колкото и пари да има, любовта ми няма цена. И не мога да си представя да живея в лукс без да ме свързва любов с човека до мен. Аз работя, изкарвам достатъчно пари да си покривам разходите и нямам нужда от нищо повече от човек, който да прави същото. А приятелят ми реално изкарва над собствените си разходи, така че не виждам какво толкова го смущава това, че не изкарва колкото бившия. Да, и тази разлика съм я оценила в главата си, но има причина някой да е бивш. И колкото и да се сравняваме с тях, има причина ние да сме настоящето. :-) Наслади се на любовта ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker