Иска ми се да си изтръгна сърцето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска ми се да си изтръгна сърцето
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1342 пъти
Лежа и плача вече втори ден. За един миг целия ми свят се срина без да очаквам. Заедно бяхме 6 години. Запознахме се след приключили дълги нещастни и за двамата връзки и смея да твърдя, че беше силна взаимна любов. Последната година се опитваме да имаме дете, но не се получи. Приятелка го видяла в ресторант да се прегръща с някаква жена. Попитах и призна, че бил много влюбен и не можел повече така. Изнесе се точна за два часа, не се обърна, не посмя да ме погледне или поне да се извини. Като затвори вратата се свлякох. Оттогава си рева на пода. Нямам сили дори да си измия лицето. Усещах, че последно време имаше нещо, но той си изпада в такива състояние и предпочетох да не го закачам. Как забрави за един миг всичките ни планове, как успя да загърби целия ни общ свят. Сигурна съм, че няма да се върне, видях в очите му колко е влюбен. Но аз как ще оцелея, вече съм на 37 години. Как ще се доверя на друг, та аз два дена не мога да стана от този под. Иска ми се да си изтръгна сърцето или да мога да си изтрия паметта. Цялото ни ежедневие е свързано един с друг, дори не знам кога е успявал да се вижда с нея. Всичките ни приятели са общи, всичките ни дейности са общи. Как се продължава напред след такова предателство, как да притъпя болката????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: d6182c9de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, всичко ще бъде наред, понякога живота постъпва най-лошо с хората които най-малко заслужават подобно нещо. Помни - всяко зло за добро, и тази трудност ще премине! Вярвам в теб!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6399160175
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наплачи се, а после се изправи и продължи напред. Нямаш нужда от този предател в живота си. Ще намериш човека за теб, но само ако отвориш сърцето си за нова любов. Замени го и ти така бързо, както той теб. Запиши се на някакъв курс, намери ново хоби, сега е моментът да се наслаждаваш на свободата си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7ec47c4ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Знам, че ще прозвучи прекалено хумористично, глупаво и неуместно, но като четох историята ти се сетих за една песен от поп-фолк жанра, която описва ситуацията ти и същевременно, ако я чуеш има определено послание и съдържа съвет, който мога да ти дам, но вместо да пиша, по-добре просто я чуй. Звучи надъхващ текста, а и аз съм си малко шантава, затова ти предлагам този вариант. Каквото и да кажа, едва ли ще се намали болката ти и мисля да се откроя сред останалите банални коментари. Ако не ти помогне, дано поне да съм те развеселила, имаш нужда от това. Името на песента е: Преслава - Обратно в играта. Дръж се, момиче!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d4bc8678f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как ще се доверя на друг - виждаш ли от къде произтичат проблемите ви. Уж съсипана а веднага мисли за друг.

Събери си акъла и се запиши на екскурзия поне за. 10. Дни ако нямаш пари на спа хотел също става.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2443d1e6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей , моята бивша приятелка така ме остава след 6години и половина заедно, имахме планове бяхме си намислили имена за евентуални бъдещи деца,но тя се подхвана под натиска на приятелката си (коврата) с един и загърби всичко . Признавам си че много ми беше зле ,не знаех къде се намирам буквално ,и не исках нищо и никой , но се изправих . Сега имам щастливо семейство и две прекрасни деца а , тя гледа чуждо дете .

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 42d9413a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ама не бе, той проблема на жените не, че ги зарязват, щото са много влюбени. А зашото не знаят какво да правят и как ще оцелеят сами.
Това им е целия проблем. Кой ще ве грижи за тях, ще ги развлича, ще им ходи по задника, ще им плаща.
Това е всичко, а не че нашата толкова го обича.
На 37 била вече как ше ср оправи. Е споко бе лелче, ще си хванеш нов, даже по-богат. Нали за това мечтаете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b3976b89f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, да ама ти си МЪЖ, а тя е ЖЕНА. На 37.... Една година не е заченала... Колко мислиш е голям шансът й за собствено дете!??
Съжалявам, авторке, но не мога да те утеша в посока на собствено дете...

НО!!! Винаги можеш да осиновиш или още по-добре- с донорска яйцеклетка (дано парите да не са проблем при теб).

И това ще мине! Ще се довериш на друг, защото той ще е ... друг! Заслужаващ доверие.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 502e3b2165
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ревът и тръшкането няма да ти помогнат. Докато ревеш , онзи си прави кефа с другата. Облечи се, иди на шопинг, на спа, на фризьор, излизай с някоя приятелка на заведения, запознай се с други мъже, бъди атрактивна, купонджийка, флиртувай, прави секс за удоволствие, не си отказвай нищо от радостите на живота. Живей на макс. Мъжете сами ще се завъртят около теб. Те обичат жени, които излъчват радост от живота, а не вяли, сълзливи и намръщени. И никога повече не прави грешката да поставяш някой мъж в центъра на живота си, да градиш планове и да поддържаш дълги връзки с години без развитие. Незаменими мъже няма.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 87465829ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти не плачеш за него. Ти плачеш за себе си. Загубила си си времето и го осъзнаваш. За какво да ти се извинява?! Че е влюбен ли? Съвземи се, животът продължава. Пожелай му всичко най-хубаво и го пусни да си иде. Прекалени очаквания си имала, затова и разочарованието ти е толкова голямо. Нормално. Което е за теб- ще те намери. Голяма жена си, спри с драмите и имай повече вяра в Съдбата. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ab0f2ed6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трудно се преодолява такова предателство,но ще мине време и ще гледаш по-оптимистично на живота. Аз също преживях такова нещо и ми трябваха 2 години да се съвзема, а имам и две деца. Беше много трудно, истински ад. Съветът ми е, изживей си сега болката, отдай се напълно на мъката, ще го преживееш и .... в един момент ще мине, ще се чувстваш много по-добре. Не бързай с новите връзки, всичко ще си дойде на мястото един ден. Не изключвам варианта приятелят ти след 2-3 месеца да се върне при теб с подвита опашка, но дано не се случва, защото ще е много по-лошия вариант за теб самата. Не се отчайвай, това е най-важното. Ще се справиш и ще се усмихваш отново.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fd4cdf26d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Трябва да станеш и да продължиш напук на него!
Той ще се върне, но вече ще е късно!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dc40038e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това е наистина много гадно нещо.Честно казано не знам какво бих те посъветвала.Ще те боли много и то дълго време.Приеми нещата такива каквито са ,няма друг вариянт,просто няма.В живота засъжаление е така.Има хиляди жени и мъже , с които човек може да си допадне и като характер,външно и сексуално.Въпрос на лични принципи и нужди е дали ще се отпуснеш и ще си позволиш да загърбиш човека с когото си живял дълго време.Това е неговият избор явно и ти няма какво да направиш.За мен не е прав и заслужава да разбере какво е болка ! След като си се отдал в една връзка и си решил да бъдеш с една жена ,бъди с нея и с никоя друга ! Това са истинските мъже ,кой каквото ще да ми говори ! Другите са слабохарактерни.Време ти трябва.Знай само че ако се затвориш в себе си ,ще стане по лошо.Въпреки че ти се е случило нещо толкова ужасно,за мен ти заслужаваш да продължиш живота си и да бъдеш много щастлива.Няма да стане веднага,но след време ако се постараеш и превъзмогнеш всичко това ,ще бъдеш щастлива.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d7c52babc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мацка! Тук теоретизират, но от друго имаш нужда в момента. Влез в банята и се изкъпи, измий си и косата. Ако имаш любим парфюм, си пръсни две капки. После събери кутиите от поръчаните пици от къщата и ги изврърли, разчисти си територията. Смени спалното бельо и си извади чиста пижама. Купи си плодове, изпечи си пържола и си изпържи едни картофи в разрез с диетата. Един сладолед също няма да ти навреди. Много хубаво се реве на филма "Мостовете на Медисън", изпробвано е... Само не прави грешката да се напиваш! Това значи да се наказваш. Създай си някакъв физически комфорт, запали си ароматна свещ например. Два дни на този режим и си отличник! Спасявала съм приятелки така не веднъж. Следвай програмата и се обади да кажеш как си. А що се отнася до предателя? Ами да върви на майната си...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 36727a2d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   13 е много права, въпреки че е жена.
Аз пък като мъж ,също ще ти кажа нещо окуражаващо - виж два дни нямаш много активности -следователно си спестила разходи за два дни и то от Твоите пари.
Ето видя ли колко е добре положението.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1c99c87121
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Здравей!
Опитай се да го възприемеш по-спокойно и по-умозрително. Човекът иска деца, а твоята възраст вече е на границата. Може да възразиш, че ако те е обичал ще остане до теб при всяка ситуация и ще те подкрепя... Но в живота не винаги всичко става така, както го желаеш. Инстинктът и желанието за свое поколение у мъжа е изключително силно, опитай се да разбереш човека. Вярно, вероятно нямаш вина за това, че не си могла да заченеш. Все пак, помислѝ си, дали си правила навремето аборти, които да са те увредили, често това е причината.

Кое може да намали мъката ти? Опитай да не мислиш само за себе си, колкото и да си наскърбена, пожелай му щастие, може би и ти ще го срещнеш. Има разведени мъже-бащи, които си търсят партньорка, намират се и ергени, които не желаят деца. Погледни философски на нещата - ако беше останал с теб, този мъж нямаше да е щастлив и щеше да си го изкарва на теб, да се заяжда и да те тормози. И двамата щяхте да сте нещастни. Може би така е по-добре: ужасен край, отколкото ужас без край. Пресуши сълзите и тръгни с усмивка в живота.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3a6188a863
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Какво си ревнала за този, че и се тръшкаш какво ще правиш без него?!
Ей, така като ми каже някоя, си представям, че реве за някакъв супер готин, супер красив пич, пък то кой знае за какъв субект реве. Как загърбил , ами загърбил е. Лошото е, че е мишкувал и не е имал куража да ти каже, ама то така са повечето. Ти слугуваш, готвиш, чистиш му, а другата обира хубавите неща от него. Затова не те е ценил, станала си като прислужница, а другата е ясно за какво я е ползвал. Едва ли се е трепала да му готви манджички и да му пере чорапите и гащите. Щом барем едно чао не ти е казал, ей така от елементарно възпитание, е ясно за какъв ревеш.
Ще е трудно , но не се умира. Не прави грешката да го приемаш, ако с тази не се получи. Мъжете са страшни тежкари като те оставят заради друга, ама идват с подвита опашка като не им провърви с тая другата.Даже няма нужда да го поздравяваш повече, пълно игнориране и това е. На него не му дреме за твоите чувства, не му доставяй кефа да се съсипеш. Ставаш, изправяш се и продължаваш. Никой мъж не си заслужава да плачеш за него.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 830d3532c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ми да, не е края на света. Никога не поставяй мъж в център на собствената си вселена. Явно не е бил за теб. Радвай се, че си се отървала. Върни си усмивката, увереността. Така ще те забележат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker