Има ли излизане от "френд зоната"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли излизане от "френд зоната"?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1687 пъти
Здравейте! Въпроса е ясен. От около половин година имам нов колега на работа. Неговото идване съвпадна с крах на моя дългогодишна връзка, а той е свободен още по-отдавна. В началото не ми хареса този човек изобщо. След като се опознахме, обаче открих у него страшно много хубави мъжки качества. Направих, обаче една грешка. Не съм сигурна, но ми се стори, че ми прави намек и аз подчертах уж неволно, че сме само приятели, като той се съгласи и нищо повече. Но от там ми започнаха мъките. Започна да ми липсва този човек почти постоянно, все повече се сближавахме и все повече ми влизаше под кожата. На мен изобщо не ми липсва мъжко внимание, подчертавам това, харесвана съм, но един ден осъзнах буквално, че прекарвам всяка свободна минута с този мъж. Едно спокойствие, хармония усещам и.....любов! Влюбих се в него, но се появи жена около него. Започна да ми го измъква полека лека и усещам, че не направя ли нещо много бързо ще го загубя. Не съм сигурна той какви чувства има към нея, тя е от около месец в живота му. Инстинкта ми говори, че той има чувства към мен, но мисли, че за мен е само приятел и като, че ли го е приел. Но може и да греша, объркана съм много

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: c1c54f2e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Признай му, че го харесваш като повече от приятел.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9d54210c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След 6-7 години седене в нея - не, НЯМА!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6d9aeb648f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като си го искала да си му казала. Да не си се правила на интересна.
И на вас ви се е*е, ама го играете много недостъпни и възвишени. Да не ви помислят за леки жени. После като мъжът тръгне с друга, полудявате от мерак и ревност и се чудите как да му се пробутате. С което се излагате и се показвате точно като достъпни и дашни. Голяма стратегия, голямо нещо! :))))
Инстинктът и говорел че имал чувства... Ясно кой инстинкт- за размножаване.
Филмираш се,моме. И ти като всички жени вземаш желаното за действително. Ако той те искаше, колкото ти него, досега да те е изч*кал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2d694b98b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Естествено, че има. Въпросът е какъв ще е резултата. "Френд зоната" е резултат от бездействието и примиряването с отношенията такива каквито са. Всички са страхливи, че ако кажат какво наистина мислят, ще загубят човека. Ако не искаш да си в нея просто си изкажи болката или най-добре вкарай действия. Те винаги говорят по-силно от думите. Или ще се получи или няма. И в двата случая ще си извън френд зоната. Едно обаче е сигурно, ако продължаваш да си мълчиш резултата от сега е ясен.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f693e530fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не, ти ясно си му показала, че не искаш нищо и той търси нова плячка. Може евентуално да преспи с тебе, ако е на сухо и няма друг улов, но от това няма да излезе нищо повече от еднократен секс. Мъжете обичат да си държат няколко такива уж приятелки, ако ги налегне кризата.
Просто си потърси свободен. Този само ще те използва.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 451f8927ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Започнала си да го харесваш едва когато друга жена се е появила.
Ако наистина обичаш този човек остави го да бъде щастлив с новия човек до себе си. Достатъчно те е чакал, не му обърквай живота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e001a523ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Със съученици, състуденти от една група, колеги в работата - връзка не се започва. Това си е мое правило, изградено на база отношенията на хората около мен и грешките, които са допускали, на база това как са завършили подобен тип връзки и колко пагубно е било за единия от двамата - местене в друго училище, далеч от приятелите; загуба на приятели; прекъсване на бакалавър и съответно загубени Х години; напускане на работно място, което обичаш и цениш, които ти доставя удоволствие и пр. и пр.

Знам, че е извън темата, но си струва да помислиш дали евентуално би жертвала работното си място, ако отношенията между вас станат неловки. Дали ако той е този, който напусне, би се чувствала добре знаейки, че си съсипала нечия кариера, особено ако някога си обичала този човек и съответно искаш най-хубавото за него, дори и да не сте заедно, и дали би съсипала собствената си кариера.

Друго за което да помислиш - ако евентуално се задържите и не се стигне до раздяла, ако създадете семейство - в един момент рутината, това че се виждате постоянно няма ли да е причина за това да си омръзнете? Представи си само - отивате на работа заедно, работите заедно, прибирате се заедно, вечеряте заедно. Е, за какво ще си говорите вечер? Не казвам, че е невъзможна подобен тип връзка, просто го предлагам като тема за размисъл. Три години може и да е добре, след това на 90% ще започнете да се дразните един друг за най-малкото нещо. Подобни отношения могат да станат много токсични с времето - пак го казвал на база житейски опит на мои приятели.

Иначе как да излезеш от френд-зоната зависи много от мъжа, от това какво иска, от това как те приема. Можеш да започнеш да го докосваш по-често уж неволно по ръката, да го прегръщаш, да го поканиш на неангажиращ обяд, някоя вечер на неангажиращ бар с приятели. Ако си достатъчно настоятелна, караш го да се смее и го "въведеш" в твоите среди, няма къде да ти избяга и прекарвайки цялото си време заедно, със сигурност ще ти се отдаде.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1492611bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разбира се, че има излизане. Изобщо в живота има твърде малко непоправими неща. Щом те е харесал веднъж, най-вероятно и сега не си му безразлична.

За да го окуражиш да направи крачка към теб, покани го небрежно да идете на кино само двамата или, ако тази идея ти е твърде хард на този етап, събери компания колеги и го покани да пробвате нов китайски или италиански ресторант, някакъв пиано-бар, може и посещение на боулинг или билярдна зала, в краен случай става и случайно събитие в центъра - каквото решиш и както дойде. Важното е да е нещо, което да му покаже, че го искаш около себе си и компанията му ти е приятна.

Останалото знаеш: гримирай се и се облечи така, че да ти иде сама да си посегнеш; искай мнението му за разни неща; усмихвай му се; кажи му нещо мило, направи му дребен комплимент. А може и направо: "Радвам се, че дойде. Без теб нямаше да е толкова приятно" в края на вечерта. Само гледай да не пресолиш яденето и да го отблъснеш със захаросани думички. Така казано, нека са на час по лъжичка, не повече. Ако е умно момче и още те иска, ще загрее веднага и скоро ще направи крачка.

Ако не приеме поканата този път, опитай още веднъж след известно време (няколко седмици). Ако пак ти откаже, явно не е твоя човек.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 59e3ecacee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Действай де. Комплименти работи, покани го направо у вас, че да не стане сериозно с другата, а може да си закъсняла.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6d9aeb648f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9 - и като го покани вкъщи какво? Ще я изч*ка и ще си отиде при другата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0026aaa212
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абсолютно да. Пофлиртувай с него, закачай се, подметни му да излезете. От там нататък като жена можеш да направиш хиляди неща, които да му се харесат и да го привлечеш. Ако не се получи, нищо не губиш :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3c26ac4f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   С това твое подмятане, че сте само приятели, си му показала много строги граници и си засегнала неговото его като мъж, самочувствието му, самолюбието му, че не е достатъчно сексуално привлекателен за теб. Оскърбила си го.
Сега, като си е намерил партньорка, ти веднага включваш сексуалния момент - съвсем нормално за жените, които, като им се предлага нещо наготово, не са заинтригувани, обаче, като стане трудно достъпно, или недостъпно, се амбицират, защото влизат в интрига... Отнема им се любимата играчка!!! Изходът е само един - както си го отблъснала безчувствено и високомерно и си го наранила, така и сега първа да му признаеш промяната у теб и да му покажеш истинските си чувства, а не да продаваш кифленски фасони.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 26fb33c97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Жена каза, че ако мъж я поиска дава съвет, че не трябва да го е страх да бъде уязвим. Същото е и обратното. Казваш всичко, теб вече те боли, вземи нещо от тази болка! Казвам му всичко, но нека да му кажеш, че не си се усетила, защото онова момиче се е появило, а го кажи като на нас, че още от тогава така и така, че грешка си направила да кажеш само да сте приятели и т.н.
Не пиши, а отивай и му казвай ей. Нали не искаш да го загубиш?
И съвет, много тежък и за силни хора, ако ти каже "НЕ", не се нервирай и не му прави мръсно. Приеми го мъжката ако може така да се каже, иначе си губиш всякакъв шанс да си с него. Може след 1 седмица да се усети и да ти каже "ДА".

Аз

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker