Той не желае да живеем заедно, а същевременно ме запозна със семейството си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не желае да живеем заедно, а същевременно ме запозна със семейството си
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2865 пъти
Здравейте,
чувствам се много объркана тъжна и нещастна във връзката си. Дори не ми се започваше тази тема. Но вече не мога.
Моят партньор е на 41 години, но не желае да живеем заедно. Странното е, че наскоро ме запозна със семейството си. Това много ме зарадва и обнадежди. Но когато изразя несъглсието си, относно това, че той не предприема тази важна стъпка за бъдещето ни се ядсва и казва, че не желае да се жени, нито да има деца, още по - малко да живее с някой. Спим в отделни стаи, когато съм при него- това е неговото желание, рядко сме интимни, виждаме се само през почивните дни и това е така около две години. Търпя с надеждата, че това ще се промени, но напрежението, несигурнсотта и болката в мен ескалират и започвам да изразявам недоволство. Често се караме. Започна ли темата за нас двамата и той се ядосва, обвинява ме, че съм недоволна, но не мога да издържам повече. Предложих му да отидем заедно на семейна терапия. Той категорично отказа. Иначе ме представя пред приятелите си, семейството си като някакъв трофей. Обаче, аз не съм трофей а човек с чувсвта и не мога повече...
Трябва да си тръгна, но не намирам сили и това е нещото, което ме мъчи. Не знам как да постъпя, защото очевидно си губя времето и ще става все по -трудно и мъчително. Страхувам се да остана сама, все си мисля, че съм виновна за да бъда сама и изоставяна или нежелана за сериозни отношения. На 36 години съм.... и това ме разболява, убива ме.... каквото и да правя, не е добро, не е правилно и вече се изморих...Дори не искам да започвам дуга връзка, не виждам смисъл, не виждам шанс и светлина в тунела. Благодаря ,че прочетохте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: f65b758813
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Ти сериозно ли търпиш това?! Толкова ли си отчаяна? Това са огризки, това не е никаква връзка. Такива завършени егоисти като този стар ерген заслужават само едно - САМОТА. Нищо няма се промени, освен към по-лошо. Късай и бягай.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e7c71779f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Ако искаш семейство и дете. Махай се веднага, този мъж не иска жена... Това е истината.. Искаш ли живот дето спите отделно и се срещат събора и неделя. Огледа се все има мъж дето е свободен и те желае...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 750d2f87df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Бъди благодарна, че приятелят ти все още се противи и не настоявай за брак или съжителство! Бях в твоето положение. След 5-годишна връзка на иди ми-дойди ми и аз поставих ребром въпроса и дори нещо повече - напуснах въпросното си гадже. По същия начин и той ме представяше навсякъде, родителите ни вече се интересуваха кога смятаме да се женим, но човекът не предприемаше нищо в тази посока. Бяхме аз на 34, той на 37 години. След месец-два джентълменът, след като осъзна, че съм избягала, цъфна у нас с букет и годежен пръстен. Т. е. може да се каже, че постигнах целта си. Скоро обаче се оказа, че съм си вкарала автогол.
Бракът ни продължи 10 години, за които не искам и да си спомням, беше някакъв кошмар. Ами, човекът не е искал семейство, това е. Прибираше се в къщи като на хотел. Никакъв секс, никаква ласка, никакво внимание. На втория месец ми съобщи, че не иска деца. И да - спяхме в отделни стаи. Ние даже се хранехме в отделни стаи. Нямахме никакъв общ социален живот. Повечето ми приятели така и не го видяха нито веднъж. През последните години аз прекарвах цяло лято на вилата, а той - в София и идваше веднъж в месеца за по три-четири часа. Моите нужди не го интересуваха.
Не можех да го упрекна. Все пак аз самата се натисках да съм нещо средно между табуретка и кухненски робот и той ми даде тази възможност. И аз като теб, авторке, се надявах нещо да се промени, но нищо не се промени, отчуждихме се още повече. Накрая събрах смелост и поисках развод. Той се съгласи с облекчение. За последен път се видяхме в съда на делото. От тогава дори не ми се е обадил по телефона по някакъв повод. Все едно никога не сме се познавали. Макар че реално конфликт не сме имали.
С втория ми съпруг заживяхме заедно едва и не след първата целувка, просто не можехме един без друг, така е и до ден днешен. Да сключим официално брак настоя повече той, защото аз вече се бях парила веднъж. Трудно се съгласих, но това се оказа най-умното нещо, което съм правила досега. Разбрах какво е и семейство, и щастие и мъж, който истински те обича.
Затова ще обобщя така: внимавай какво си пожеаваш, защото може наистина да ти се случи. Не изнасилвай нещата! Приятелят ти не желае да се обвърже, приеми го. Иначе рискуваш да си много нещастна, защото не е сигурно, че ще имаш моя късмет.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bda34f69b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   На 36 си и две години не ти стигнаха да разбереш, че връзката ти с този човек е напълно безперспективна и е губене на време? Каква сигурност, какви надежди за промяна, каква семейна терапия при положение, че ясно ти е заявил, че не желае семейство, че дори не иска да заспи до теб? Насила хубост на става. В 41годишен мъж нищо не можеш да промениш.
Какво му е толкова страшното да си сам? Приеми го като свобода да правиш това, което желаеш, без да се съобразяваш с някого, има толкова неща, с които можеш да се заемеш, толкова места, където да отидеш, да пътуваш, да тренираш нещо,да учиш езици, въобще възможности да искаш. Стига да имаш активно отношение към живота. Можеш да си вземеш животно, ако нямаш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 98b16e9a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Че то по-добре сама, отколкото с този. Води се, че имаш връзка, а фактически... нямаш. Само уикенда, в различни легла, това онова. Извинявай ама ти на повикване ли си? Аз бях така 4 години и за това си позволявам да бъда толкова пряма. Навремето една приятелка ме попита "извинявай ама този колко ти плаща, за да търпиш това". Сега се смея, но тогава не ми беше хич забавно. Не, няма да се промени. Не няма да заживее с теб. Особено щом до сега не се е случило и то без сериозен аргумент, като кариера, образование и т. Н.. До колкото виждам от разказа ти самият той ти го е казал в прав текст. Не желае семейство деца и т. Н. Извинявай какво правиш още там?!?!? Разбирам да ти бе казал, че му е нужно време и т. Н., но той дори не те залъгва. По-добре да си сама или да хванеш първия срещнат, отколкото този. Съвземи се, събери сили и спри да бъдеш за него сигурна та. Като трофей ще те показва, защо не. Предполагам си готина, забавна. Човекът се радва, че е намерил някоя, която да е съгласна с поставените от него условия. Успех и очаквам да пишеш, какво е станало.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5a5f25c99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Колкото и да ти е трудно, няма друг изход от тази бездънна яма, освен раздялата. Даже се чудя как 2г. си търпяла такова отношение. А с това да не спите заедно, когато сте заедно е някак смешно и странно едновременно. След такива ситуации животът се усмихва, покажи му, че страдаш, че ти е трудно, но му обясни, че няма какво друго да направиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 35769cc1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Явно имате различни разбирания, за това каква трябва да е връзката ви. Просот седнете, поговорете, изгответе си един план и ако те усртройва, давай. Ако не, стой с него, да не си самичка, но след време, ще трябва да си потърсиш друг.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0c7eab1750
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Имаш ли деца? А искаш ли (генетично собствени)?
Ако отговорът на първия въпрос е Не, а на втория- Да- БЯГАЙ!!!
Послушай ме, говоря от ЛИЧЕН ОПИТ!
Ж47

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 58ffeff43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   За тоя си запълване на време, може да върти и още няколко така. Кой мъж на 41 ще иска да вижда жена само събота и неделя?!
Българката заслужава медал за търпение и сляпо преклонение пред някой си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3ec1a6f2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Сигурно ще отнеса много критики, но просто в момента съм тотален блокаж и не знам как да постъпя.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5a67e5912d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   "Търпя с надеждата, че това ще се промени" - сама си слагаш главата в чувала. Вие жените сте много склонни да търпите цял тон простотии, щото се надявате на невъзможни неща. Най-парадоксалното е че колкото повече ви се казва и доказва че нещо е невъзможно, толкова повече се натискате.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a710baef9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Причината да не си тръгваш е, че мислиш, че не заслужаваш нещо по-добро. Имаш явно ниска самооценка, а подобен род мъже използват това в своя полза.
Един съвет- седни и напиши на един лист всички свои позитиви. Външен вид, характер, какво си постигнала. Дори и нещо дребно да е, пак е от значение. Просто напиши всички свои плюсове и след това напиши позитивите и на тоя хубавец. Хубаво ги прочети и напиши и отрицателните неща и на двамата. Гаранция, че твоите позитиви ще са повече след това. А пък като му прочетеш минусите, ще се чудиш защо го търпиш.
В твоята история ключовото е, че не обичаш и уважаваш себе си достатъчно, за да не толерирараш подобно отношение. Постигнеш ли онази любов към себе си, ще ти е доста по-лесно да си тръгваш от такива лоши връзки. Ти си се отчаяла, защото този те ползва и ти му го позволяваш. За него си изгодна така- рядко се виждате, не сте обвързани реално с нищо, познават те близките и приятелите му, просто защото така трябва. Може да са му пилили на главата, че е крайно време да покаже някаква жена и той показва теб. Но неговите мотиви не те бъркат, ти гледай себе си. Има хиляди пъти по-добри и свестни мъже от този, просто ги намери. Поработи върху самочувствието си и не се отчайвай. Този е хем използвач, хем енергиен вампир.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2a614510eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   А, а, стой и чакай!!! Абе, момиче, ти в ред ли си??? Я си вдигай партакешите и беж да те няма!!! Мъже под път и над път, и твоя те чака на ъгъла. Ще се ожениш и ще създадеш семейство със стойностен човек!!! А тоя, дето хал хабер си няма от човешки ценности, дай му пътя!!!! Не искал семейство, Не искал деца, само ч. кане, без да дава нещо в замяна!!! Бягай бързо от тоя!!! От жена на 56 г. , В законен брак от е6 г., с две големи деца и трима прекрасни внука...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 38899d8199
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Човекът ясно ти казва, че не иска да се жени и не иска деца. Не те лъже, не те мотае. Казва ти го ясно и искрено. Ти защо се самозалъгваш, че ще го промениш и ще поиска това, коеро искаш ти? На 40 г човек не може да се промени. Чуй какво ти казва и си търси друг, с когото имате еднакви цели и желания. С този само си губиш времето.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2a614510eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   А, а, стой и чакай!!! Абе, момиче, ти в ред ли си??? Я си вдигай партакешите и беж да те няма!!! Мъже под път и над път, и твоя те чака на ъгъла. Ще се ожениш и ще създадеш семейство със стойностен човек!!! А тоя, дето хал хабер си няма от човешки ценности, дай му пътя!!!! Не искал семейство, Не искал деца, само ч. кане, без да дава нещо в замяна!!! Бягай бързо от тоя!!! От жена на 56 г. , В законен брак от 36 г., с две големи деца и трима прекрасни внука...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cc1a97bf0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Липса на решителност и женски малоумни разсъждения пак свързани с чувства и т. н. Хем боли, хем сърби.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 598741323c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Търси друг, че ей сега ще се събудиш на 40.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 23b4652d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ако не побързаш, сама губиш шансовете си за семейство!
Постави му ясно темата за деца и семейство! Ако не ти отговори бързо в рамките на ден, два, три - разделяш се с него! Нямаш време за деца.
Търси си друг!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6c9b596e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   По-тъжното е, че за 36 години не се научи как да поставяш себе си на първо място...


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f6973c4771
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Това е положението, така е и така ще бъде.
До това води цялата тази тъй наречена емамципация, всички тези извращения, оплювки и гаври с мъжете. Няма да ги има.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4215fc0594
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Най-добре ти отиди на терапия. Този мъж не е нормален. Спите в отделни стаи на тази възраст? Това не е нормално. Според мен има психически проблвм, но ти още не си го осъзнала.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3ec1a6f2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   от Автора: Благодаря за коментарите ви!
Предложих му да отидем на терапия, защото ми е споделял, няколко пъти че не желае да повтори грешката на неговите родители - те са се развели, когато е бил на 5 годинки. Помни го много ясно. Затова реших, че има надежда с терапия и за двамата, но той отказва. И аз реших ,че трябва да се разделим окончателно. Просто не мога и му го споделих съвсем спокойно и искрено.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5a67e5912d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Каква терапия авторке, този човек е завършен егоист. Откъде накъде си помислила че ще направи каквато и да е жертва за теб. При положение че вие интимност на практика нямате, само секс от време на време. Не си описала как са битовизмите, но предполагам му шеташ и готвиш, което го устройва перфектно. Той си взема каквото му трябва, без да му пука грам за теб, а ти си въобразила че понеже те е запознал с техните това имало значение. Хората са различни, за някои тези неща не значат нищо.
Най-странно ми е как изобщо смяташ че имате връзка при положение че спите в отделни стаи. Това си е чист фарс и на практика не сте нещо повече от секс партньори. Единствената която се е оплела емоционално си ти. Хубаво си взела решение да се разделите, но е време и да си отвориш очите за реалността, иначе настоящата история ще се повтори и със следващия. Имай уважение към себе си и не си позволявай да се заблуждаваш само задето харесваш някой и искаш да се съберете.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3ec1a6f2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз пък имам различно мнение, относно, товам когато някой обича друг човек, съвсем не означава, че няма самоуважение или нормална самооценка. Напротив. Живеем във времена, в които разделите и разводите са станали нещо нормално, без значение от причините - късаш и хвърляш, не се бориш да спасиш брака, връзката си, не опитваш нищо. Тя поне е опитала, да направи нещо. Вече оттук насетне, след като мъжът е категоричен в избора и решението си - раздялата е неизбежна.
Предполагам, че има сериозна травма в детството, но авторке не е твоя работа да влизаш в роялта му на спасител и психоаналитик! Да се оправя сам! Щом иска да е сам. Ще се усети, ама като те загуби или ще му е все едно. Не познавам, човек който иска да е сам и да живее сам, цял живот, но явно има и такива.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a710baef9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Единствено трябва да се научиш да обичаш и цениш себе си повече. Както и да не обожествяваш някой си. Сигурно тоя реално не блести с абсолютно нищо, ама ти си си навила на пръстта, че го искаш. Просто обичай себе си повече. Тоя е бита карта отвсякъде, не затъвай повече и ти.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8d040687e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Няма никакъв смисъл да си с него. Не си губи времето. Продължи напред без него!
(ж)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e082e6096a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Отиваш при мъж и спите в отделни стаи. Това тема фейк ли е или? Питам сериозно! Да не се криете и използвате да сте интимни, когато мама я няма. Той не е добре, но и ти също. Ако всичко това е вярно, се чудя ти как го позволи и къде го намери този "страхотен" мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d5bd370181
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   27. Темата изобщо, не е fake. Има много двойки, които спят отделно. Познавам много такива. "Спането по отделно "- има такава тема в друг известен форум.
Проблемът на авторката е съвсем друг - човекът с който е, не желае да живеят заедно, не иска да създаде семейство.
Кой е добре и кой не е, не си специалист, да раздаваш диагнози!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3c8fdcbf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ясно, разбирам те. Искаш да правиш с него секс. Няма лошо. Но се учудвам защо не те кани на секс?! Това е много съмнително. Да не би случайно да му е малък или пък да е импотент, или обратен. Нищо чудно да е някой джендър и да спи с мъже. Докато чакаше внимание от него, можеше да си намериш някой оборотен любовник да те задоволява. Да правиш оргазми, че те са много нужни за здравето. Сериозно говоря. Трябват ти оргазми, иначе ще се разболееш! Ако си що-годе симпатична, мога и аз да те задоволявам, стига да искаш?! На тези неща трябва да се гледа философски!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d5bd370181
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Тоя човек е егоист и страхливец. Как ще представяш, някого пред семейството си на тия години и същевлеменно ще му говориш, че не желаеш да живеете заедно?!!!!
WTF!???? Не си губи времето, бе жена! Безумно е това, което позволяваш.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 332cc4ab2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Здравейте. Аз съм в същата ситуация като тази жена.
Имах брак преди години, от който имам прекрасно дете, но бившият ми мъж ме остави и си хвана любовница. Така на 23г останах с дете на 1г сама. Във времето от 23г до 27г имах обожатели, но заради раздялата не бях готова за връзка, още деца и семейство, а и ходех на терапия да преживея раздялата с бившият ми мъж с който бяхме 5г (запознахме се като бях на 16г, заживяхме заедно на 20г, забременях на 21г и родих на 22г).
Така имах 1-2 връзки мимолетни, но станеше ли въпрос за нещо сериозно и прекратявах на мига връзките си.
Във времето срещнах мъж в който се влюбих, бях на 27г. Мил, разбран, весел. нежен и всичко хубаво. Има ли сме пререкания, кавги във времето, но останахме заедно. Неговите родители са починали, сестра му в чужбина и той живее сам в свой наследствен имот. Винаги съм работела, издръжала съм се (живея при моите родители), не съм му искала да ме издържа или гледа детето. Опитах се да го сближа с моя син, но не стана положението.
Говорила съм с него дали иска деца, семейство, но той казва че не иска и не е готов, а дали в бъдеще ще реши друго няма как да знае. Казах му, че няма проблем да нямаме деца аз имам, гледам си го, работя и пожелах поне да живеем заедно, като няма да падна на неговите рамене да ме издържа разбира се, но той отказва. Не иска да живеем заедно. От над 6г нямаме интимен живот, защото има проблем с... , но и не желае да се лекува. Говоря нормално, спокойно, но без резултат. Виждаме се на 2-3 дни веднъж за разходка, кафе или в тях, но само се гушкаме и до там, нямаме интимност (не му се получава). Преглътнах колкото мога и това, не му изневерявам, но въпреки, че съм съгласна нито деца, нито секс, аз работя и пак не иска да живеем заедно, като разбира се нито наем ще се плаща, но НЕ. Чувствам се все едно се виждам с приятелка. Казах му преди няколко месеца, че това ще има край и ще приключи, той не му стана хубаво, но каза че щом трябва и се налага. Казах му, че може да замина, мълчи и нищо. Не е лош човек, добър е, мил, разбран, но нямам никакво бъдеще. Може би не ме приема самата мен, а като се оставим ще намери своята половинка. Много ми е трудно, защото сме от 10г заедно. Аз сега съм на 37г, а той е на 43г. Той няма деца, нито някога е живял с някоя.
Мисълта, че аз нещо не ставам ме убива, че може би има друга с която ще бъде щастлив и ще заживее в бъдеще 50% ме радва, че би бил щастлив, но 50% съм тъжна, че аз явно не успявам да покрия някакви виждания в неговите очи може би.
Около него винаги е имало красиви жени, желаещи да са с него и знам, че оставим ли се той ще намери някоя, което е нормално, но сяках мен ме боли при тази мисъл.

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 38385d3377
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Би било хубаво да разберем какво се е случило с авторката и номер 31. Надявам се, че са щастливи.
Ж36

 
  ...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 9f649cf1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Защо си губиш времето с побъркан чичко?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 263be954a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   С номер 31 положението е както до сега. Какво ще се случи? Едва ли ще продължим в бъдеще, силно се съмнявам

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 959e69722a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Не разбрах какъв е проблемът ти и какво толкова те мъчи? Вижда се с тебе от време на време и правите секс веднъж два пъти в месеца за да не си омръзнете и разделите. Демек ползва само ползите от връзката, без да се тика в негативите. Всеки човек има свой личен живот, защо трябва да изискваш да разполагаш изцяло с неговият такъв? Доста егоизтично от твоя страна. А на семейството си те е представил, защото те са го накарали да те представи на тях за да видят каква жена се върти край него и как я намират да му продължи потомството. То не е поради одобрение, че си с него, а изцяло от любопитство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker