За поредните пропилени шансове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За поредните пропилени шансове
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1101 пъти
Искам да разбера вашите мнения относно това колко време е редно да "изчакаме" един човек да се почувства готов за връзка? И когато той сам саботира всеки пореден даден от нас шанс, струва ли си да продължаваме да се надяваме и да чакаме? В случая ми ние се познаваме от 2 години, а отношенията ни се развиха сравнително бързо. Влюбихме се и започнахме връзка. В него обаче започна да се поражда съмнение дали аз съм човека за него и ту се отдръпваше, ту беше внимателен и мил. Разделяли сме се на няколко пъти, като всеки път въпреки това че твърди как е необвързан и намеква за закачки с други жени и флирт, ми е оставал верен и не си е позволявал нищо с друга. Така нашето стана по- скоро "отворена връзка", не по мое жеание. Бих искала да попитам дали някой е бил в такава ситуация и след това е успявал да развие от такива отношения сериозна връзка или брак? Опитвала съм да говоря с него, че според мен си пасваме и не трябва да се разделяме, но той казва че не е сигурен. Твърди, че не е само към мен, а и към другите жени. Първоначално твърдеше, че иска брак и деца, а впоследствие се замислил, че не иска поне до 34 (на 26 е). Опитах се да го мотивирам да прекараме малко повече време заедно и да преценим дали би могло да се получи, но сякаш дава задна. Времето лети, а аз не мога да погледна друг, сърцето ми е негово. За жалост той само ми казва как сме щели да си намерим половинки и сигурно пак сме щели да се желаем и да се срещаме.. а защо просто не създадем ние нещо прекрасно? Ще се радвам да изкажете мнението си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4ffed99ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ясно ти е казал , че не е сигурен във хипотетична ваша връзка . Не желае да я развива . Събирате се и се разделяте . Спри да го тормозиш с увещанията си и спри да се ангажираш с човек , който не желае да се .Може би иска да се отърве от теб , но не желае директно да ти го хвърля в очите , за да не те обиди .

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6e4882d1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, човек като иска си иска, другото са оправдания. И аз съм казвала, че не искам връзка, на човек, дето не го искам точно него. Ама след 5 дена се "обвързах" като харесах друг.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e4e3abb008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз не бих се занимавала. Съзнато или несъзнателно той използва една техника, която Фройд е споменавал. Той редува грубост и отдръпване, с това да е мил, вероятно и готовпда ти помогне за всичко. По този начин е направил ти да си влюбена толкова много в него. Той може да играе това, защото му харесва чувството, което изпитва, когато го прави или просто да си бекъп, ако намери нещо по-добро ще те зареже, ако ли не може и да тръгнете заедно и да станете семейство. Но е вероятно ако сте заедно в един момент да ти писне, защото предвид написаното от теб, той може да има и доста претенции и очаквания към теб, а това е много тежко впдълъг период от време.
Можепда се опиташ да обърнеш нещата, т.е. да го игноирам. Започни спнеговите неща, примерно ако ти се обади му кажи, че ще излизаш и не може да се видите. Може да опиташ да му кажеш, че смяташ, че не сте един за друг и не искаш да се виждате, защото си срещнала някой много друг.
Един ден когато нямаш нолкова силни чувства към него и можеш да видиш ситуацията си като страничен наблюдатл, вероято ще се смееш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5d056de412
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да стане твоята. На човека не му се жени и не му се гледат деца, като може да си живее свободно. Колкото по го натискаш за сериозни отношения, толкова повече ще се дърпа. Кауза пердута.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5935149a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Той не че не е готов за връзка, той ти е казал, че не е сигурен дали иска да е с теб. Жени, спрете да мислите, че когато един мъж не ви желае, причината е в страх от обвързване. Той човека явно не е влюбен. Влюбен мъж всичко ще направи за да е с жената. Ако успееш да го навиеш, да направите семейство, това ще ти е най голямата грешка, защото ще срещне жената на живота си и ще те напусне.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2d26ca2adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Човекът ти го е казал не иска сериозна връзка с брак и деца и дори е склонен да си имате други партньори и само от време на време да се срещате. Ако те устройва от време на време да се срещате по скоро като познати/приятели поддържай връзка и общувай с него, ако не искаш така преустанови контакт. Не се унижавай да го натискаш да се обвързвате сериозно щом той не поема никаква инициатива и дори ти казва че не иска

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8bb14efce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "според мен си пасваме и не трябва да се разделяме" - сама виждаш че това е само според теб авторке. Колко още пъти трябва да бъдеш унижавана за да осъзнаеш реалността. Това че имате общи неща и го харесваш, не означава че всъщност си пасвате. С този начин на мислене сама се вкарваш в капана.
Имай уважение към себе си и продължи напред, с този човек не можеш да имаш бъдеще, дори след време да реши че иска нещо 'сериозно' с теб. Ако наистина те обичаше нямаше да има такива схеми от негова страна. Той просто иска да си вее байрака и да те държи в резерва, понеже вижда че държиш на него и си му вярна, което той не намира другаде. И така следващите 8 години докато най-накрая реши да се 'задомите'. Не очаквай да спре да спи с други само защото сте станали семейство обаче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker