Да обичаш или да бъдеш обичан ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да обичаш или да бъдеш обичан ?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1681 пъти
Историята е такава че...
Преди 4-5 години се запознах с един младеж на морето. Имахме си наще работи и това беше. Той живее в друг град и за това и двамата бяхме наясно, че по сериозни неща няма да станат. След време обаче той започна през месец да идва при мен за ден два и пак си тръгваше. Отношенията ни не се промениха, нито правихме любов или нещо интимно през тези години. Той имаше връзка, аз имах също (неуспешни) и като цяло си продължавахме живота. Известно време не поддържахме връзка, но преди няколко месеца той отново дойде при мен и този път се случиха някои неща. Та накратко се влюбих страшно много в него и заедно мислихме някакъв вариант да заживеем заедно, но няма как защото аз си имам живот тук (учене и работа) и той така в неговия град. Та оставихме нещата за по натам, но съвсем не сме ги забравили. Обаче се появи друг. И с този друг си имахме взимане даване (което е човешко все пак). Проблема е че той се влюби в мен. А аз в него не по очевидни причини. Обаче аз се привързах към него. Идеален. Обаче ми липсва любовта към него. Даже опитах да бъда с него но след точно две седмици започнах да се чувствам страшно виновна и му обясних как стоят нещата. Той ми каза да помисля над нещата няколко дни и да му кажа какво как и защо. Та случая е такъв че не искам да го губя, но не искам и да бъда с него по такъв начин заради момчето в другия град. И имам два варианта. Или да се откажа от момчето което обичам и да се насиля да обичам този които е до мен. Или да остана сама до след година две когато евентуално биха станали нещата с момчето от другия град.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 481fbbff2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направо се възхищавам как някои не само винаги са във връзка, но и по време на връзката имат нови и нови мъже, направо кастинг. Аз като се разделя с някой обикновено минават поне няколко години преди отново да среща друг, а сега вече нямам и надежда за това.
Евала за късмета.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 56fc33e687
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно работа, сърцето не лъже

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 25bc20b01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди с този ,който наистина желаеш,за който ти трепва от вътре,не губи времето си с неподходящи хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ffc37e7f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз избрах да бъда обичана.И никак не сгреших.Дори обикнах много силно човека който ме обичаше тъй много.От много години сме семейство.Никога не съм помисляла за друг мъж,имам очи само за моя.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 33e33bd8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Избери да бъдеш обичана. Иначе възлюбеният си има връзка в неговия град. И ако случайно се съберете ще родиш едно-две деца и той ще отиде при друга. А ти ще се бориш сама в живота с деца. Друго е да те обичат и да имаш опора. Защото жената, особено около бременност и раждания, е уязвима здравословно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 21406fa953
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това което аз избрах е да бъда обичана. Бях в много подобна на теб ситуация и се чудех какво да правя. В крайна сметка избрах да бъда обичана и мога да кажа, че никога не съм била по-правилна в избора си. След известно време заобичах момчето и не съжалявам. Имах избора дали да нараня и съсипя човек, или да отида при човек който хич му не е. Това което не трябва да правиш е да си играеш с човека до теб. Ако не го обичаш, не го наранявай повече, ако избереш обичащия те теб младеж, ще можеш да си сигурна в себе си и във връзката ви. Дано направиш правилното решение за себе си. Успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 76f9c971b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Божичкоооо, това че сте в различни градове било огромният проблем! Що за хора сте въобще, и как възприемате любовта! Това не може да е пречка за истинските силни чувства. Така че, с първото момче е нещо несериозно. Ако не сте говорили за бъдещето, по-добре да заложиш на човека, който наистина е хлътнал по теб, не може да живее без теб и те обожава. Не след дълго и ти ще разделиш чувствата му, особено ако почнеш не само да взимаш от отношенията, а и да ДАВАШ!! Да влагаш от себе си... Да му повдигаш самочувствието, да се грижиш за настроението му, да му правиш малки подаръци, да го изненадваш. То ест, една връзка е като растение - ако се грижите за нея, тя ще укрепне и ще даде плодове. Важното е, че момчето е много влюбено, това е една добра основа за бъдещето ви. А ако му разбиеш сърцето, може да си навлечеш лоша карма. Онзи, първият, ако беше сериозен, нямаше да възприема жителството в различни градове като препятствие, щеше да те навестява, да направи всичко, за да се виждате, да сте заедно. Солидаризирам се с №7.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker