Дали е имало любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е имало любов?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1257 пъти
Здравейте мили хора!

Бих искала да ви споделя една моя история с бившето ми гадже и да си дадете вашето мнение дали аз съм ненормалната? На 30 години съм.

Наскоро имах една връзка с едно момче на 27г, около една година.
Връзката ни започна с голяма страст и сладост, както всяка друга. Развиваше се доста бързо и доста често се виждахме, заминахме на почивка в Париж, виждахме се почти всяка вечер, вечери, бяхме много щастливи и ясно се виждаше, че и двамата бяхме много влюбени и т. н..

След няколко месеца, неговия съквартирант се изнесе и ми предложи да се нанеса при него, с надеждите колко щяло да бъде хубаво и да сме щастливи... но при условие, че да не бързаме и да не сме като семейство. Нанесох се аз там и имах очакванията първата вечер да бъде с мен и да го прекараме заедно... да ме адаптира, да свикна... дойде си просто от фитнеса, (аз съм пръснала багажа си навсякъде) каза ми излизам аз и чао... върна се в 4 сутринта и все едно нищо не е станало, и така на 4-я ден почна да ме гони и да се държи зле и аз не издържах и се изнесох докато беше на работа и изхвърлих ключовете под постелката и си тръгнах при една приятелка. Започна да ме търси като луд и да ме моли да се върна, че не можел без мен поставих условие да пробваме по сериозно и му дадох втори шанс и пак се нанесох при него. Уж тръгнаха нещата добре, казваше, че ме обича и хоп за нова година си направил планове и просто реши да ме остави сама вкъщи изобщо без да му пука, нямам много приятели и този път нямаше с кого да празнувам, не казвам, че е задължително да е с мен или аз заедно с тях, но не е приятно това - Каква връзка е си задавах въпроса? Дали му пукаше за мен? . Вече бях убедена, че с този човек нямам бъдеще и започнах тайно да търся квартири от него, защото, ако разбереше се озлобява и дните ми ставаха ад...
Падна пандемията и го издържах още няколко месеца, след пандемията му казах, че искам да се разделим, защото не се чувствам щастлива в тази връзка и няма смисъл и до един месец ще се изнеса докато си намеря нова квартира. Той просто каза ок, и приключихме темата. На следващата вечер се прибирам от работа и почна да ме гони 11 часа вечерта от вкъщи, защото не ме е искал вече. Обясних му, че ми трябва време няма къде да отида по това време и се скарахме, тръгнах из улиците нямаше на кого да се обадя и се обадих на едно мое бивше гадже с него сме мн добри приятели дойде и поговори с него да го убеди да ми даде време щото няма къде да отида.... Стигнахме до съгласие, а на работа бях един месец - два работя един почивам със зъби и нокти успях да намеря до една седмица друга квартира и почнах да се изнасям като не спираше да ме напада психически и искаше да ме срине. И като се нанесох първата вечер в новото си жилище вече бях много щастлива защото бях се отървала от такъв гаден човек.

Та според вас какво е вашето мнение - Човек, който ще ме обича, ще ме накара ли за 1 година да си местя багажа цели 4 пъти, да ме лъже и манипулира? Дали някога ме е обичал или му пукаше за мен? Ако на вас ви се случи същото това нещо как ще се почувствате?

Според мен ме е извикал за да има още някой да му плаща квартирата и да ме използва като домашен любимец..
Аз също имам грешки, че наистина го обичах, и с тези негови действия бавно всичко уби към него.

Благодаря Ви за вниманието! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 03ff971754
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко те е обичал ми е ясно. Чудя се на друго - как на теб не ти е светнало още на първата вечер като се прибрал в 4, с какъв човек си се събрала? Че и след като те е изгонил веднъж си се върнала пак? Все пак си жена на 30, не си на 13, на нищо ли не е научил животът? Поне малко не обичаш ли и не уважаваш ли себе си, че си се оставила да те разиграва някакъв си да си влачиш багажа 4 пъти? Да обичаш някого не значи да си глупак и да позволяваш да се гаврят с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0035702cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не трябва да задаваш въпроси, а да знаеш отговорите им.. Поздравявам те, че си се разкарала, макар че доста си закъсняла. Не го мисли, гледай напред.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 213481abda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не те е обичал. Искал е някой безплатно да чисти и да домакинства,както и да има достъпен секс,когато поиска. При това без да те води на ресторант и да ти сваля звездите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: dc54dddc4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти сериозно ли питаш дали те е обичал? Мисля, че знаеш отговора. Още на първите прояви на неуважение (меко казано) е трябвало да се изнесеш и да прекратиш връзката. Хората се държат с теб така, както им позволиш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fdf71ec98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Другия път се захвани с някой ,който да е поне с 7-10 г по -малък и ще си по-добре
По-малките мъже в повечето случаи се захващат с "каки"заради т.нар фукане и за играчка пред аверчетата за самохвалство
Казвам ти го от опит
Ж26

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: dd9a04b1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е имало любов...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b2bf58e167
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Далече от него

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 20d0682f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке ти като говориш май не знаеш какво говориш. Върнал се в 4 часа сутринта от фитнеса. Значи имате фитнес зали които работят до толкова късно и ти си го чакала до този час. А през това време докато си го чакала не можа ли да подредиш багажа си, а не да е разхвърлян навсякъде. Ти имаш ли чувство за някакъв ред. Сигурно винаги си разхвърляна в битово отношение. Как е възможно на 30 години да си толкова разпиляна. Аз също бих ти казал да си заминаваш щом не си свикнала на домашен ред.
Също казваш, че сте заминали на почивка в Париж и сте се виждали почти всяка вечер. Ами щом сте заминали заедно съвсем ясно е, че сте се виждали всяка вечер, нали сте в една стая как може да не се виждате всяка вечер. Въртиш, сучиш историята си сякаш искаш нещо потресаващо да ни кажеш. Историята ти не звучи реално поне за тези от нас, които могат да анализират текста ти логично.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bfb1e026a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не,разбира се,че не си ненормална,просто си била влюбена и то само ти.Оставил те е сама първата вечер когато си се нанесла в жилището,оставил те е сама на Нова година.Ами той отговорът на всичките ти въпроси е бил пред очите ти-просто ти не си искала да го видиш.Не,не те нападам,виждам колко си наранена и ти съчувствам като жена на жена,но няма да ти спестя-имай поне малко уважение към себе си,за да те уважават и другите.Компромис на всеки се е налагало да прави,но да се оставяш да те правят на идиотка това наистина не го разбирам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6368d53b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съм съгласна с номер 11, този мъж не само не е бил влюбен, а не те е и уважавал и не го е било грижа за теб :/ Всеки прави грешки, но е жалко, че на тези години си допуснала такъв плъх до себе си, да те смачка по този начин.. Уважавай се повече и не го позволявай повече..

Вещица

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker