Дилема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дилема
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 3447 пъти
4 години излизах с едно момиче (най красивото създание на света) стращно много се обичахме, от малки сме заедно. И двамата много се ревнувахме, минали сме през всякакви неща - добри и лоши, всеки ден бяхме заедно - беше красиво. Но една зима тя ме остави! Каза че и е писнало, че иска да опита нещо друго, че била малка за такава връзка.

След 2 месеца от нашата раздяла тя си хвана приятел.
Изминаха 9 месеца, аз още я обичам, мисля за нея всеки ден, когато я видя треперя а като ги видя заедно искам да умра. По принцип не съм романтик, не съм много чувствителен, имах много приятели, момичетата ми се кефят, но от 9 месеца тези неща не ме вълнуват излизал съм най-много 5 пъти а с друго момиче нямам желание да бъда и не съм бил - 9 месеца.

Може би не съм нормален!? Тя е с друг, целува го, докосва, шепне му, люби се с него а аз страдам и то всеки ден. Времето лекувало!!!! ТА преди 2 дена тя ми се обади, не се бяхме чували месеци (като изключим това че и пишех смс-и) но тя не отг. видяхме се, тя ме целуна, правихме секс и тя си замина. Даде ми надежда и изчезна. Когато я попитах "А сега какво правим?" тя отговори че иска да сме приятели.

Не знам какво да правя вече, тъкмо малко бях се поуспокоил и ето, че тя отново ме обърка. А аз имам стабилна работа, добри доходи, купих си свестен автомобил имам си всичко но не съм щастлив без нея, а тя е кучка но въпреки това я обичам безгранично.

Какво да правя от тук нататък? Объркан съм! Тя е с него!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: c8226365e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави секс с теб и после искала да сте си приятели.... това е адски тъпо поведение предвид, че имате минало. Пробвай да поговориш с нея. Искай да ти обясни. Ако не иска или обяснението за нищо не става, не си губи времето с нея! Ако пробва пак някакви неща, които те объркват, отрежи я!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: a9b14eb85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си посочил на колко години си, но мога да ти кажа, че не си единствения с такава съдба. Напълно те разбирам какво ти е в душичката. Спасението, за да излезеш от това кофти състояние е да правиш това, което не си правил докато сте били заедно с мацето. Повече никакви SMS.

Излизай редовно с приятели и си създай нови компании. Не си търси усилено нова приятелка - тя сама ще те намери. Не си мисли, че новата ще бъде като старата - може да бъде и по лошо .. Говори на новата за голямата си любов към старата си приятелка, но не прекалявай. Непременно смени няколко нови - това ще стане естествено без сътресения за теб. Четвъртото или пето маце ще ти допадне повече от старото, но не се отнасяй с нея, както " курвата " се е държала с теб. Ако старото ти гадже се обади междувременно, в името на "старото приятелство" кажи и че не го прави хубаво и, че не искаш да правиш секс с нея, защото много държиш на новата си приятелка.... От там нататък, всичко ще си дойде на място.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4fc1c4c97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не те заслужава извинявай, че ти го казвам но разбери че е така ако я обичаш истински ти никога няма да я забравиш но помисли за поведението и и ще видиш че е така.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 1bc6dbafb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иска да те врти на пръста си,играе си с теб...Послушай ме,имам опит в тези неща...Знаеш ли какво да правиш-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО...това направи...знае,че още си луд по нея и злоупотребява с теб...Иска да и бъдеш на повикване...Когато има проблем с настоящото си гадже,иска ти да и бъдеш първа резерва и винаги да я приемаш с отворени обятия...Знаете ли по какво жената приличала на маймуната?Че докато не се появи следващият клон,не се пускала от сегашния си:)))

Не искам да те отчайвам,пич,но от нейна страна любовта се е изчерпала,няма връщане назад...Ако те устройва да и бъдеш някакво моментно удоволствие,секс-играчка от време на време,ок,бъди и-но това ще ти струва много нерви и терзания...Не се коси,че вината е в теб...Просто от нейна страна са се изчерпали чувствата и...Просто опитай с други жени...Знам,че няма да са ти толкова интересни всички,но просто ги чукай,за да има някакво присъствие около теб...На първо време няма да намериш жена,която да запълни празнината ,оставена от тази...Но ще дойде ден,когато ще се появи подходяща,ей-така-от нищото,спокойно...Няма болка,която времето и разумът да не лекуват:)))Успех...

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4ff6feddb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бягай колкото сила имаш, вложи всичко за да загърбиш това момиче, насочи цялата си воля в това да не се занимаваш с нея, свикни с мисълта че нея вече я няма при теб, при следващото и включване я отблъсни, ти мъж ли си или какво? - играчка?

Приятелство между вас няма как да има. Приключи с нея и след време ще срещнеш друга, съвсем неочаквано от теб ще видиш колко много красиви жени има около нас всъщност и че в българия са 2 пъти повече от мъжете :)).

Но засега бягай колкото можеш по далеч от нея и обкръжението и, премахни всичко нейно от дома си, снимки, писма-ала бала :) всичко изтрий я от живота си. Отнема време, но след това охладняваш окончателно. Това е от личен опит всичкото. Вече си имам нова приятелка и за бившата вобще не се сещам. Единствено се сетих веднъж намирайки една нейна фиба за коса в жабката на колата ми :))

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 793650825d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Играе си с теб пич! Ако съм на твое място ще и разбия носа!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 8c48c04a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако наистина я обичаш, опитай се да бъдеш само приятел с нея, но без никакъв секс. Колкото и да ти е трудно, опитай се да бъдеш само приятел. Създай си друго обкръжение, излизай с момичета и се опитай да останеш верен на себе си. В противен случай, ще бъдеш зависим от капризите на едно момиче, което те разиграва и те унижава. Ако можеш да и помогнеш, когато тя те помоли за това - бъди винаги до нея и покажи, че си й приятел и че тя може да разчита на теб. Но не допускай да бъдеш зависим и разиграван. А ако настъпи момента, в който си спечелиш нейното уважение и тя ти каже, че иска да бъде с теб, тогава ще и кажеш с какво не можеш да правиш компромис.Ако тя държи на теб, знай, че ще направи всичко възможно да те запази като приятел.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: ebf560e1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Загърби всичко колкото и да боли. Не я оставяй да се подиграва с теб така, просто си резервния вариянт в случаи остане сама, спри да показваш че те боли от раздялата стани лицемер виждай с нея и приятеля й но се дръж така все едно не си загубил нищо. Преглътни болката и продължи напред няма да е първата нито последната. излизай забавлявай се и не мисли за нея. Стани по суров спрямо нея. Но не позволявай да те обърква и да те държи в мрежите си. не се унижавай така да тичаш след нея винаги когато ти подсвирни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker