На 34 г съм а никога не съм имал връзка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 34 г съм а никога не съм имал връзка.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2769 пъти
Аз съм мъж на 34 г. Проблема ми е, че никога не съм имал връзка и не съм бил с жена. Жените не ми обръщат внимание и не зная какво да правя. Не разбирам как и къде всеки си среща по някого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: bf015bba04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво работиш, ти ли чакаш жените , предложи срещи на няколко, може да се навие някоя.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f225936832
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Излизай с приятели по кафета, дискотеки. Така ще имаш по-голям шанс да се срещнеш с жени и да намериш подходящата жена.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8cd7fabe89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какви са ти критериите за жена? Къде ги търсиш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bf015bba04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отивай на проститутка ако си девствен и не му мисли, мен единствино би ме мъчило , че съм девствен. Не изпитвам потребност за връзка с жена, в 90% от случаите са нерви и излишни пари за вече използвана пу*ка. Не четеш ли малоумните теми на женичките тук, все недоволни , изневеряващи и т.н. Все пак се надявам да имаш връзка с жена, но много е вероятно да останеш разочарован. Средностатистическата българска женица може да ти донесе само душевни страдания и долнопробен секс.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f5251987a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Споко бе. Иначе щеше да пишеш, че са ти изневерили и си съсипан. Тия връзки изобщо не си заслужават.
Жената освен секс нищо кой знае друго не ти дава.
Създава ти обаче проблеми, които не си имал и треа да решаваш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9ec13f8ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Приятелю, аз съм на 29 и имам същия проблем. Предлагал съм много срещи на жените, срещал съм се с 2 жени, но те не проявиха интерес да са с мен. Едната ми каза, че ще си останем приятели. Такъв е животът, приемаш го и това е. Аз вече го приех това и не търся жени. Примирих се. Има компаньонки колкото щеш. Може да не те харесват и да е изкуствено с тях, но в краен случай може да опреш до тях. Аз вече опрях до тях, макар и рядко да се възползвам от тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bc0e94013a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ти знам случая но ето няколко съвета
Започни работа където преобладават жени дори и да е тъпа работата ти си с друга задача там да си хванеш жена.

Може и някой тъп курс по готварство или маникюр фризьорство абе въобще където има жени

И да не те бива споко. Ако някоя те хареса тя ще си го покаже.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e139d351e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Зависи какъв начин на живот водиш, какви социални контакти имаш. Ако водиш по затворен живот и искаш да се запознаеш с нови хора, се запиши на танци, езикови курсове, или всякакви други курсове, въпроса е да намериш среда от нови хора, а от там вероятноста да намериш половинка се повишава значително. Не се отчайвай, за един мъж никога не е късно да си намери жена.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 20d3412727
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   4 Много се кефя на такива точни анализи. Браво, браво, супер...

Чуеш ли българка, оттам нататък започват разправиите!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6756318680
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста прав е 4, ама си спомням някъде пишеше ,, Българките са най-измъпените и прецакани жени. Така е, измъпени са, пе нямат мъж с чувство за хумор( Не, че те имат), висок и атлетичен, с 3 хилки на мессец, собствена кола и апартамент. Някои четете тук, а аз съм слушал на живот глупостите за развитие на мъж, какъв трябвало да бъде по стандарт и пр..
Мога само да кажа, че нивото на мисловните процеси е слабо, ама харабия слабо! Тъпи парченца по две на квадрат, това е ситуацията в БГ. Седят и гледат тъпо навън, а в сподели имат мнение за всичко. Ходят с лузъри и се въртят след алфи(добре, пе има такива), ама харесвали такива и онакива. Пределнонясно е, че от 20 до 50 и отгоре, жените харесват мъжкари с широки плещи и висок ръст. И е суоер забавно, когато са с приятелчето си и загледат към такъв.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 79c8c5d67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз не разбирах, но се отраках за няколко години и може да се каже, че извървях път за 5 години, по който други минават за двойно по-дълго време. Така се случи и бях късметлия, но трябва да обърнеш внимание на следващите редове и да се замислиш.. Голям бонус ще имаш, ако си симпатичен и строен тип с тяло под формата на V, важно е да си над 180 см. И да нямаш корем и огромни бодибилдърски бицепси. Зависи и какъв тип момиче търсиш, но ако искаш да е мацка от доближаващите кифленска външност, трябва да си дооооста изкуствен и добър актьор. Тия момичета се хващат само с тъпации, които са фалшиви през цялото време и само на сън са си те. Просто не бъди скромен и добряк, защото им е скучно и ще те вземат за филмиран. Ако искаш да чукаш мръснница, бъди мръсник. Високомерен и нагъл, желай и говори с поглед към тях, усещат и се подмокрят(от опит) и най-вече тури някакви скъпи маратончици, защото това го гледат много. Ако си решил да търсиш скромна и добричка, ще търсиш мнооого дълго братко, ама много дълго! Друг недостатък е, че скромната ще ти пусне след известно време и ше ти трябват много нерви и търпение, но не винаги си струва чакането. Ако те обожава, ще ти пусне през първите дни, иначе няма химия. Много хора са правили секс бързо и са имали мега яките семейства преди 50 години. Майка ми е спала с баща ми, когато са започнали да интимничат за пръв път на трета среща, а и те са стотици такива случаи от едно време, сега всяка излиза с някой, защото иска да има гадже и самата тя не чувства и не знае нищо, а само си споделя на неориентираната приятелка, която я вкарва в тъпи филми и прецаква всичко. Не бих се хвашал във връзка с чакане, губене на време е. Освен това, тези дето твърдиш, че си намират по някой, не са точно толкова щастливи. Те нямат такъв тип отношения, просто си цъкат по разходки и лафят, не са интимни. Това мога да ти кажа.

М32

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2e9809869e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Толкова крещяща истина и факти от 12, браво. Мога да потвърдя доста от нещата дето е написал. И няма какво да добавя. Вземи си и куче, налитат на такива. Те нарочно си взимат кучета, играят роли и мацетста връзват. Имануил Кант е писал много за ролите в обществото, малко са истинскиите хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e43323d409
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Трябва да се отвориш на всяка цена. Ходѝ на проститутки, някои от тях, колкото и странно да е, мисля си, харесват такива като теб, девствени, защото имат някакво майчино чувство, жал им е за такива мъже и смятат, че към тях изпълняват мисия! Почни да пиеш алкохол, но умерено, за да не губиш контрол - единствено за настроение и за самочувствие. Гледай да се хванеш на печеливша работа, бизнес ли, каквото и ще да е, но животът около теб някак да се завърти, тогава ще станеш и интересен на жените. За фитнес няма да говоря- това тук всеки втори и всеки първи ще те посъветва, но е вярно... Фитнесът е нужен. Та така, нищо не е изгубено-... Само не изпадай в отчаяние, защото от тая дупка трудно се излиза!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 687fe68a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Малко съвети от жена. Послушай съвета за кучето - нека е по-голямо и привличащо интерес. Мен винаги ми дърпа погледа, когато видя мъж да се грижи за животно и да го разхожда и ми става автоматично симпатичен. Тръгни на фитнес, ако не ходиш или се запиши да тренираш някакъв спорт редовно. Ще ти се отрази добре на самочувствието и тонуса. Запиши се на салса или някакви латино танци - там ходят по принцип жени и мъже, които си търсят партньор и никой не остава на сухо. Ако ще ти даде повече увереност, иди си плати няколко пъти на проститутка, за да знаеш какво правиш и да имаш самочувствие, че си бил с жена. Не знам как си с външния вид. Помоли някоя приятелка да ти погледне стайлинга или виж някой от приятелите ти, на които им върви с жените, как се обличат и ги копирай в началото. По принцип винаги прави добро впечатление леко небрежния спортно-елегантен стил. Аксесоарите също са важни - обърни внимание на часовник, телефон, обувки и колан. Те се забелязват веднага и непознати жени още от пръв поглед си съставят по тях мнение. Ако не си сигурен какво да кажеш, говори по-малко и се прави на загадъчен. Много сладки са също стеснителните мъже, но само ако са симпатични и са интересни с нещо на жената, в който случай тя ще поеме инициативата. С какво се занимаваш в свободното си време? От какви теми се интересуваш? Хобитата ти могат да дадат още възможности за запознанства.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 20d3412727
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   А бе 15, много са ми интересни жените!

Имате един куп изисквания към мъжете и дори да стане някаква забивка, режете яко!
Какво ще баламосваш автора, че трябвало да е като от корица на мъжко списание - защото нещата, които описа да спазва, са точно копие на лайфстайла на някой такъв.
Всяка с големите си претенции в днешно време, но не се вижда в огледалото че без тон и половина грим, без разкрасителни процедури и маркови дрехи, не струва и пет пари!

Ей сега преди два дена отворих за първи път да видя какви процедури предлагат доктори - корекции по лице и тяло всякакви!
Хиалуроновата киселина у джуките ви струва 1 мл за 600 лв.
Всички процедури струват някакви стотачки и нагоре.

Какво го съветваш, не те разбирам?
Ясни сте на всички, колко долни к***** сте.
Без пари и поддръжка масово изглеждате като някоя балканска шм*гла.
И после що за такива като автора няма жени? Ми че той не е единствен такъв. Ей и други теми се пуснаха за мъже по над 20 още не видяли какво е това жена и секс. Колко други има без жени до себе си?
А вие какво правите? Харчите си всичките пари за дрешки, козметика и процедури, и си надувате егото до небето в очакване някой заможен да дойде и да ви носи на ръце...
Само като отвориш Инстаграм и виждаш къде е съвременният пазар за бели булки и не само!
Продавате се миличка, продавате се!

И да си подобри външния вид, пак ще накацате на тоя с парите, ако ще и 140 килограмово прасе да е! И да грухти, и храна да хвърчи около масата и под масата.... Това ни е ясно на всички!
Но видиш ли автора трябва да извае Аполоново тяло.... че иначе не може! Никоя нямало да го иска такъв....

Чии сексуални нужди задоволяват красавиците в България????
А манекенките?

Хаха! Щял да сложи часовник, нов телефон и тока на колана и хайде как ще ви завърти една след друга всичките подир....

Леле, това българката, като я слушаш, май наистина си вярва да го Ева!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f9d61e3cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   На същата възраст съм и не съм имал приятелка. При това положение не бих могъл да дам ценни съвети, но ми се струва, че социалната среда е много важна. Момичетата най-често не обичат директни запознанства. Те искат да те проучат какъв си, какво имаш, какво нямаш, с кого се имаш, да те изкоментират с приятелки и евентуално чак тогава може да се говори за нещо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 20d3412727
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   до 17 Къде живееш и защо са се стекли така нещата при теб? Проблеми с визията ли, липса на работа, какво?
34 години това е приблизителна половин живот.
Нямате ли жени на работното място, сред приятели...?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e6de6390f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Н 16, стига си ревал, бре! Много пък от вас, мъжете сте станали едни принцеси... жената му дава някакви съвети, а ти се включи да оревеш.
Авторе, на 34 г щом още не си имал връзка или поне интерес от жени, явно нямаш с какво да предизвикаш такъв и/или бързо отблъскваш с нещо.
В такъв случай н 15 има право, трябва ти промяна. Външната "тапицерия" ще ти помогне и за вътрешно самочувствие.
Няма нужда да влизаш в сериозни харчове, нова прическа- да ти я избере фризьор(кат)а, ще се съобрази с лице и излъчване. Нов стил на обличане, нещо спортно- елегантно винаги изглежда добре. Важно е да се харесаш, ако ти се харесах, това и ще излъчваш.
Някакъв курс, нещо което ти е хоби или поне ти харесва. Идеята за танците също е супер. Излизай дори сам, спирай жени да ги попиташ за улица/магазин, винаги ги гледай директно в очите, усмихвай се леко и благодари. Скоро ще свикнеш да разменяш приятни погледи и да не си личи страхлив отчаяният...повярвай ми, жените усещаме, надушваме такива неща и бягаме, такава ни е природата, генетичните ни кодове.
Все пак сподели нещо повече за себе си, така ще можем да те насочим по- добре.
Не вземай съвети от озлобени мъже като н 16, те са по- зле си го се водят от бяс и комплекси, и 200 жени да имат, собствените им комплекси винаги ще ги мачкат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f5251987a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   От жена съвет не слушай, дори и да ти звучи привидно точен. Нали ги виждаме с какви бълхари излизат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f630e0c1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз съм на 30 и съм имал приятелка за 1-2 месеца като бях на около 20 и нещо. Толкова и със секса. Смятам се за мъж с повече от добра визия и стройна фигура. Привличам погледа на много момичета, бих казал на много яки мацки. (това само за обяснение не се надувам)Притеснявам се да разговарям с непознати, какво да им кажа, трябва да съм едва ли не някакъв фалшив за да задържа разговор докато не се опознаем, винаги съм бил някъде, където се опознаваме с хора едва ли не - наложително, компания, училище, университет, запознаваш се с хората и тогава започвате да се харесвате. Ако днес не стане утре може да я срещнеш и да се променят нещата някакси.
Ако заговоря някоя, която я виждам някъде на обяд за пример, ако не станат нещата от първия разговор може повече да не я видя никога и така едва ли не аз трябва да се правя на шут, защото сега съм хванал момента и ако не изиграя ролята правилно, момичето ми казва ЧАО. Аз да съм себе си няма как да сваля някоя на случайно място или някъде си за някакви минути, трябва да е строга ситуация, странна, не просто да отида при нея и да показвам цирка в мене си, трябва да съм някакъв, който не съм за да й направя първото впечатление и чак после да показвам наистина кой съм. За нея е подвеждане, мисля, дори и да се окажа готин, аз не знам как да ги 'излъжа' като знам, че ги виждам само за минута освен ако не се харешем.
Тежи ми като цяло, МНОГО, това нещо, аз съм много повече от това да видя 1 момиче някъде и да я заговоря с простащини. Няма как да й покажа кой съм за 1-2 мин, трябва да съм някой друг, това ми тежи много, а дори и не го умея. Все си мисля, че може да отида някъде, екскурзия или на място където се виждам с хора днес утре или по 1-2 пъти в седмица, опознаваме се и т.н. Ако съм на кеф, на голям кеф, само тогава мога да отида и да заговоря момиче и да дрънкам някакви смешки, само тогава НЕ МИ ПУКА сещате се какво имам предвид, само това мога да не се притеснявам на 4 очи с непознати като се има предвид, че всякаш съм на интервю и момичето чака да види какво ще й предложа. В момента съм сам, едва ли не приятели нямам, живея от скоро в друг град, не познавам много хора да не кажа никого, от къде тоя голям кеф да го набарам за да се чувствам UP? Да си ходя като лудите и да се смея за нещо си ли.. Някаква патова ситуация е при мен. Ще оценя и ако изкоментирате случая ми от гледна точна на жени и мъже. Разбира се не мога да впиша 30 години в 10 реда, но това е първото, което ми дойде на акъл "защо" аз имам този проблем.

Също ме е страх и от успех, ако момичето ме хареше, какво сега? Страх ме е да не направя ситуацията неловка имам навика, страх ме е че никога не съм имал приятелка за по-дълго и не знам изобщо какво да правя. Ама хора ама изобщо, мога да правя това, което ми дойде на акъл, нямам представа дали е ок да го правиш това с момиче, потенциала твоя приятелка. Дали няма да я отблъсне, дали няма да изгуби интерес.. Общо взето 0 опит във връзките, който те кара да те е страх дори и от успеха. Също си мисля, а сега какво, тя ли е, ако не е тя, идват проблеми.
Сигурно звучи глупаво, но всякаш чакам някакъв знак отгоре, да знам, че тя е тя, тогава няма да ме е страх. Има много привлекателни момичета, съгласен съм, но защо да е тя? Или другата? Защо не отидох да заговоря онази вчера, а да хода да заговоря тази? Идвете ме привличат първоначално външно. Като че ли не виждам някоя да се откроява да ме накара да направя нещо, въпреки, че почти всеки ден виждам момиче, което да ми привлече погледа и да прехапя устна. Като че ли липса на комуникация ме направи малко плахлив и колебим, забелязъл съм, че като направя нещо в всекидневието ми, трудно, и стана на кеф яко, тогава съм някакъв друг, и чувствам, че мога всичко и на момента мога не само да заговоря момичета, а и съм сигурен, че ще успея да ги ги привлеча, но нямам ли го тоя кеф, надъханост. Няма ме и мен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f9d61e3cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До 18: Нещата при мен се стекоха така по ред причини. Винаги съм имал ниско самочувствие, лесно ме обземаше пораженческо отношение. Липсваше ми този състезателен хъс да съм по-добър от останалите. Разполагах с малко средства и това също ме ограничаваше в много отношения - да се обличам по-ефектно, да излизам по заведения, да правя интересни неща. Не спортувах нищо и бях леко дебел. Не смеех и да мечтая за нещо повече, някак си ме беше страх от успеха. В един случай заработих малка парична сума, която беше колкото една заплата, но вместо да се постарая да спечеля отново, аз си казах, че това ми беше късмета, че няма повече нищо да стане и така работата умря. Като ученик, а дори и като студент си бях един Дечко: доста наивен и добродушен. Редките случаи, в които някое момиче имаше интерес към мен, само ме стресваха, не правех нищо и бързах да се върна в зоната ми на комфорт. А тя обикновено беше у дома на компютъра. Това ми пречеше не само с гаджета, а и въобще с всички. Нямах близки приятели, само добри познати, които не ме уважаваха особено много. Трябва да кажем, че гаджетата са отражение на целия ти живот. Не може да си недоволен от себе си и от живота си, а в същото време да имаш голям избор от партньорки.

Друго, по характер съм по-интровертен тип. Разни клюки, далавери, мерене на мускули не ми харесва, а май това е основен двигател на социалните отношения. Мислил съм доста за себе си по този въпрос, едва ли има кого да обвинявам. Наистина, просто така се стекоха нещата при мен. Лошото е, че отново не съм на едно ниво с връстниците си. Малко късно е тепърва да започвам с гаджета, а за 20-25 годишните съм възрастен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: db60b0efe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Мъдър и кратък номер 20, това е тъжната действителност.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fce55efa8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Малко по-млад съм от теб Авторе, но имам същия проблем. Последно време при мен се появи и огромна депресия от това, че съм сам. Проблема наскоро разбрах, че не е само в мен и в моето самочувствие и характер. Проблем има и в жените. Всяка жена търси най-красивия, богат, мускулест мъжага или батко. Това е тъжно, но е самата истина за съжаление. Останали са много малко свястни жени. Съвета ми е да пробваш онлайн запознанства.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e8646503ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Куп мъже, един проблем. Асоциални сте, не можете да общувате с хората, не само с жените, вие и приятели мъже нямате. Може да не сте лоши, но сте слаби характери, страхливи, нерешителни. И ви личи. Е коя нормална жена да иска мъж, в когото не чувства сила и увереност, на когото не може да разчита, а трябва да тя да го води, да се грижи за него и да го закриля? Ако и трябва да прави това, ще си роди дете, няма да "осиновява" вас. Като не можеш да събереш кураж да я заговориш, като нямаш усет и въображение една фраза да измислиш, какво ще правиш по-нататък с тази жена? И не разсъждавайте толкова опростенчески - не е въпросът само в парите и колите. Повредата е във вашия телевизор, но е по-лесно и успокоително да обвинявате другите.
Започвам да си мисля, че отмяната на задължителната казарма е била грешка (мое мнение, не ангажирам никого с него). Поне като изкарване от зоната на комфорт.
Идеята за животното е добра- поне да свикнете да се грижите и да сте отговорни за друго същество. За промяната на визията, мисля, че ако си по-издокаран външно, няма да се промениш чак толкова вътрешно. Въобще това е бавен процес, може да трае години, не става отведнъж като с пръчката на Хари Потър. Купил си (уж)маркови обувки и колан и хоп, стада от жени след него...
Ходете на психолог, четете по темата, работете над себе си и не чакайте някоя да направи първата крачка, да ви дойде на крака и пр. (освен ако не е на повикване).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b6ea66e86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ако е истина, колкото и безумно да звучи.... за твоята болка има лек

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 79c8c5d67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Поздрав и от мен за пост 20 и голямо евала, че забелязва извращенията в доста несериозният и грешен подбор. За жалост, не е въпрос на субективна преценка, че положението е трагично и тези действия на жените са пагубни за генофонда. Трябва да живеем в птриархално общество и бащата да решава за мъжете до щерката, че иначе избраните са от дебил нагоре. Нито са хубавци, нито са мъже. :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 129eb01e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   До всички мъже, които си търсят жени с които да създадът семейство и искат да направят жените щастливи, мъжете които са добри и отдадени на идеята за нещо повече, искате ли да знаете защо жените не се хващат с вас? Трябва да ви разочаровам! Защото жените са едни скапани животни. Абсолютно безчувствени, безнравствени, без каквито и да е било мечти, без желания, изпростели и т. н. Не! Никого не обиждам това е реалността! И те много добре се знаят какви са, но за да поддържат "визията" си не се хващат с добрите хора, защото много бързо ще излезе наяве що за стока са. Хващат се за онези разглезени богаташчета, защото знаят, че те ще ги нахранят, ще изкарат някое подаръче, ще ги почешът и после към следващият, защото им е "скучно", това не сте ли го чували?
Най-голямата ми грешка, която направих в живота си е, че съм добър и отдадох живота си на една жена, която това не й стигна и се хвана с боклук, чиито родители крали на времето и ей на сега бъкани с пари. Браво! Тези да не мислиш, че ще създадът добър човек.
Както искате ме наричайте, но аз вече знам какво представляват жените. Достатъчно е да ги полъжите малко, наебете в мръсните им зурли и бягайте с 200. Добро отношение жените не заслужават!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f234a1dd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Много негативно настроени мъже спрямо жените!! Защо? Да ви попитам ли колко податливи сте към визията на една жена и ЗАЩО само това в началото ви води?
МЪЖЪТ И ЖЕНАТА СА ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, по различен начин се допълваме, но да се случи това трябва и двете трани да полагат усилия.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7016c03c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Н 28, много е лесно и очеизвадно решението за теб- намери си мъж и бъди щастлив! Нямаш топки за жена... И никога няма да имаш!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 40bfcdb5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   "Защо? Да ви попитам ли колко податливи сте към визията на една жена и ЗАЩО само това в началото ви води? "

Аз ще ти кажа.
Защото може да си най-красивото човешко същество отвътре .... и отвън.

Няма никаква гаранция, че грозната жена е добър човек, както няма и гаранция, че грозният мъж е добър човке.

Ако трябва да прекарам 6 месеца, че да те опозная, що за стока си, поне да прекарам 6 месеца с нещок расиво, че ако го намразя, поне да мога да го чукам, защото веднъж се хванах с жена, която всички ми казваха, че е грозна,а мааз игнорирах и каот се намразихме, ми беше отвратителна.

За тва!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4f903679b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   26 о нее това може де е само коментар на жена, дано не си мъж.
Какви казарми ви гонят вас. Казармата е създадена за да обезпечи националната сигурност алооо. Спрете с тия измишльотини че ставаш мъж. Да те вдигат в 6 сутрин и да ти пърдят мангали цяла нощ няма да те научи на грижи. Какви глупости осъзнай се.
Според мен трябва да има задължителна казарма за жени по скоро както е в Израел.
Много оскотели жени виждам всеки ден доста прекрити шаврантии.
Повечето млади момичета са като разпасани изтървани маймуни от зоологическата.
Казарма за жени трябва многоповече без телефони снимчици и реклами на курви по TV. Тея маймунки трябва да се научат, че света не първото лайно което им сервират.
Скоро ще има доста жени с разнебитена психика от тн. Сериозни връзки. Била с тоя и оня 10г. Се влачила като парцал и ролетката пак се завърта в търсене на нов тъпкач. Ето това вече е повредена психика.
Проблеми психически нямате щом официално не ви е издадена жълта книжка, не психясвайте от някакви измислени коментари.
Такива са годините и по зле ще става така, че се въоръжете с воля и кураж па в крайна сметка квото стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker