Какво беше това секс с чувства? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво беше това секс с чувства?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1061 пъти
Мъж съм в разцвета на силите си. Обичал съм истински и от сърце, но това беше толкова отдавна, преживяване изпълнено с много болка, но и много страст. От тогава съм имал много жени, уникални на външност, задоволяват ме и аз тях също. Срещаме се, прекарваме си добре и до там, след срещата и ебането губя инерес. Няма дълбочина и чувствата в тези отношения. Отстрани погледнато не мога да се оплача от липса на секс и внимание. Но това аз наричам секс за задоволяване на нагона, нищо повече. Листва ми чувството да жадувам някоя жена, да се сливам с нея не само телесно, но и ментално. Забравих какво е вече това да правиш секс с чувство, със страст и любов. Та кажете ми, припомнете ми, тези от вас, които имат тази привилегия, струва ли си да я търся още тази жена, тази любов, или да си продължавам така само секс с всякакви жени, но да изпитвам празнина отвътре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9e5adf0268
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Защо би трябвало непозната като мен да ти казва, че нещо важно като истинската любов си струва тотално, Авторе?

Когато намериш правилната жена, тогава ще разбереш, че това е тя. Това не може предварително да се знае, защото предполагам имаш някакъв идеал за Единствената в главата си, но в реалността нещата обикновено се получават различно.

Струва ли се да търсиш Единствената питаш ти. Ами кой друг освен теб знае този отговор? А аз бих те попитала - Вярваш ли в истинската любов? Искаш ли я наистина в живота си? Защото тя, истинската любов не е само цветя и рози, а също е и бодли. Тя е много рядка също, особено в наши дни. Идва, когато не я чакаш. Идва, когато си щастлив и в мир със себе си.

Ако си готов за бодлите и шиповете на истинската любов, тогава ще намериш Единствената. Само ти ще я познаеш, Авторе. Ако обикнеш бодлите на Единствената, тя е твоето момиче. Ако надвиеш егото си към една единствена жена, която си опознал добре като личност, тогава си я намерил, тази Единствената. Същото, което ти пиша важи и за твоята Единствена.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 24919d8fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   По мое мнение връзката с любов си заслужава. Имам такава и усещането е неповторимо. Но докато живееш по този начин, вероятността да Я срещнеш намалява. Ако не промениш нещо, нищо няма да се промени.
Ж

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 32c0e84954
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Млада жена съм. Никога не съм правила секс с чувства, поне не споделени. От година насам искам да срещна човек, с когото да се обичаме наистина. Според мен основният проблем в днешно време за това да не се получават любовните отношения е, че мъжете и жени са само любовници и не са едновременно с това приятели. Винаги се бърза да се скочи в леглото и след това се чудим ама ние какви сме и защо...адски е сбъркано. Истинската голота не е в това да си покажеш срамния орган, а да разкриеш душата си с добрите и с лошите й страни. Ок е да пробваш и на видиш от всичко, но това се е превърнало в норма. Пожелавам ти да срещнеш истинската любов и да останете заедно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2eee050e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Менкай ги сега, докато намериш тази, която търсиш или докато вече всички ти се струват еднакви.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f64a4e1ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Да курвееш не начинът, по който ще срещнеш "жената". Всяка, с която правиш секс "взима" по малко от теб. В един момент толкова ще ти втръсне, ще станеш съвсем безчувствен. Просто вече ще са взели всичко от теб и за правилната няма да остане, ще си изхабен, пуст, празен и безличен. Безвъзвратно. До това води курвалъкът.

Така че, хора, пазете си здравето, телата, душите и сърцата единствено за хора, които заслужават и са пазили същите неща за вас.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 38d53d39d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Секс без чувства е като ядене без сол. Засища те, но те оставя неудовлетворен.
За какво ти е изобщо да го правиш? За мен това е загуба на време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 06b5712b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Докато не затвориш кранчето, няма да можеш да се влюбиш истински. Сексът без чувства опустошава душата, както твоята така и на партньорките ти. То не е нещо много по-различно от онанизма. Чудно е, защо толкова много хора робуват на заблудата, че безотговорният секс може да мине безследно и безвредно. И не опира толкова много до партньорката - някаква чудо-жена никога няма да срещнеш - а до това, че и двамата бързате да изконсумирате връзката преждевременно, преди да е съзряла, и така убивате бъдещето ѝ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker