Ей,как ме нервира! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ей,как ме нервира!
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1307 пъти
Здравейте, драги читатели! Заедно сме с приятелката ми от 1 година. Не живеем заедно. Понякога остава да спи при мен. Това, което крайно ме нервира у нея и което се прояви преди месец и нещо е, че е дребнава и наистина обръща внимание на нищото! Примери: преди месец ходихме на село при моите баба и дядо. В селото срещнах моя съученичка от 1 до 8 кл. учихме заедно и бяхме близки, тя живя в чужбина и не се бяхме виждали от поне 10г. Видяхме се случайно до магазинчето в селото и тя ме прегърна, аз й се зарадвах и тя на мен. Тя се запозна с приятелката ми и се държеше чудесно и с нея, но на моята на лицето беше изписано "леле тази ще я смажа". Цяла вечер ми изнася лекции как могла тази да ме гушне, като видяла, че съм с нея. Втори пример. Бяхме в мола. Купих си дънки и риза за специален повод. После й споделих, съвсем спокойно, че на ризата едното копче е скъсано и няма резервно към нея. Тя полудя от това и непременно пожела да иде и да вдигне скандал на продавачката! Аз се опитах да я успокоя, казах й, че ще сложим някакво (от същия цвят, който е сив) и ще се намери. Тя не та не, отиде да се разправя и също ме направи на 2 стотинки, че неумея да пазарувам. Трети пример : бяхме на гости на приятели, които имат бебенце на 8 месеца. Приятелката ми го подържа няколко минути и му се радваше много, но то беше яло преди 20тина минути и повърна(нормално за бебе) изцапа косата й и блузата й. Майката и бащата на бебето се извиниха. Майката веднага предложи дрехи и се притесни. Приятелката ми каза едно "ох" и отиде в банята, в която стоя поне 30 мин. и беше адски неловко. Хората се разтревожиха, а тя после им каза. Просто не очаквах, че ще стане така. Какво толкова е станало и защо да не очаква? Бебетата се слюнят, повръщат и т. н. Та и ние сме били бебета и сме правили тези неща! Четвърти пример: Беше останала да спи при мен. Беше почивен ден и спахме до към 11ч. , когато се събудих и реших да отворя малко прозореца, защото в стаята не се дишаше. Открехнах го, не съм го зяпвал, а и навън си беше 20 и няколко градуса и не е била отвита, че да умре от студ! Със ставането ми се развика дали не съм бил откачил как ще отворя прозореца, ставало течение, главата й изстинала веднага. Честно не знам колко още ще издържа на тези нервни изблици от нейна страна. Вярвайте ежедневно, все има нещо, на което не мога да й угодя! Какво да правя? Имаме си и чудесни моменти, но признавам, понякога не мога да я понасям!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 450ab1988d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-скоро ти изглеждашш дребнав, да пишеш тема в сайта с такива примери. Забелязал си и си запомнил неуместни нейни думи и реакции, но нищо кой знае какво.
Нейните реакции са...ами нито добри, нито зли. Поправимо е! Ти да не би да си безгрешен? Щом си я избрал тя да бъде човекът до теб, се дръж на положение и не се оплаквай за такива дребни неща.
Другият вариант е, ако чак толкова много те дразни, но държиш на нея, да ѝ кажеш всичко открито с конкретни примери, без да се държиш нападателно, да изразиш мнение, че не ти е приятно и т.н. Ако смята, че греши, ще се поправи.

The Little Donut

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d28d81c120
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като не можеш да я приемеш с недостатъците на характера и (всеки има такива, дори и ти) се разделяш с нея и толкова.
Щом седнал да описваш с подробности тези случки и как те дразнят и не можеш да ги издържаш и т.н., на мен и ти ми изглеждаш дребнав и нервак.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c6a306eec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А задаваш ли си въпроса, че може нещо, за което не знаеш, да ѝ трови живота и да я прави толкова нервна? Не, че това е оправдание де, но щастлив човек не би се държал така. Донякъде разбирам приятелката ти. Семейството ми ми е очернило живота завинаги, на работа съм обградена от всички посоки с тъпунгери, у нас също нямам покой - съседи всеки правят ремонт от март, от другата страна пускат народна музика, от трета се събират пияници и дърти откачалки в един апартамент и крещят, отдолу децата на тези от апартамента се събират с приятели и също крещят редовно, от пета страна някакви дебили си водят малките отрочетата да обикалят блока и, разбира се, също да пищят, от площада, който е наблизо също редовно чувам врява, има също клуб по танци до нас, дискотека и кръчма. Е, представи си какво спокойствие и щастие бих могла да излъчвам.

Не, че оправдавам приятелката ти, никога не бих се държала зле с хора, които не го заслужават, ама опитай да разбереш какво я прави такава. В случай че няма конкретна причина, може би е по-, добре да се разделите. Връзка без разбирателство едва ли ще оцелее дълго.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 67b2fcf852
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жалко, че днешните мъже не могат да се справят с жените!

Авторе, жена знаеш ли как се оправя?

Ше ти дам жокер! Жената разбира от три неща - от пари, кекс и б*й!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 62c3d902ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   В случая с уж съученичката- ами аз лично не бих прегръщала някой мъж, ако видя, че до него седи жена. Бих му стиснала ръка, но чак прегръдки-не. Така че тая съученичка не е съобразила и разбирам приятелката ти. Наистина прегръдката е прекалено фамилиарна, още повече, че до него седи жена. Ако са роднини, може, ама всякакви случайни-Не.
За ризата с копчето-ами гледа се още като си в магазина. Донякъде ти си си виновен.
За бебето- ами може и малко да е попрекалила малко, но всеки реагира различно, ако се изцапа.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dd26ef7608
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има си такива хора, които са по-сприхави. Аз също съм от тях, но мъжът ми ми е свикнал. Едва ли ще се промени, така че или ти свиквай да не й обръщаш внимание, или си търси по-спокойна натура.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 64c5c2cb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Изненадах се колко хора застанаха на страната на приятелката му и, че някои са съгласни за случая с прегръдката. За приятелска прегръдка не сте ли чували? И какво означава прегръдки с "всякакви случайни", като човекът уточни, че това му е била много близка приятелка от ученически години, което не е виждал от 10 години. Може би са имали много преживяни моменти заедно и толкова спомени. Знаете, че старото приятелство е най - ценно. И когато не си виждал твой толкова близък за известно време и още повече ако случайно го видиш някъде това си е чиста изненада и емоцията става много силна и няма как да не ти идва да реагираш с прегръдка...
Истината е, че просто с нея имате различна гледна точка на нещата, различни възприятия, говорите на различни езици... има два избора: или приемате да се търпите и дразните взаимно ( защото хапассерат не се променя) или се разделяте, въпреки, че ако любовта е истинска и топла със силна емоция и много тъжно заради характерите да се разделят двама души.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ec4d8e9a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   8, приятелката си е помислила точно, че двамата са имали връзка или са спали заедно. Знаем какви са приятелствата мъж-жена, особено като тийнове с бушуващи хормони.
Не е уместно да се мяташ на врата на мъж, ако до него седи жена. Както на мъж няма да му стане приятно друг мъж да гушка жена му, напълно игнорирайки присъствието му. Има си етикеция и елементарно възпитание. Ако ще и двамата са да са приятели от пелените, пак не е нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f29e77a925
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И според мен авторът не е прав. Трябва да се съобразяваш с приятелката си и да я слушаш. Явно е по-умна от теб и разбира по-добре живота

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bc83d152e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Кратко, просто и ясно - разкарай тази превземка. Ситуациите които си описал са банални и нема начин нормален човек да реагира по начина по който реагира тя.

Специални благодарности на номер 10 - успя да ме разсмее. Била по умна...Като теб , а?

Забелязал съм, че най големите олигофрени честичко използват думичката "умен".

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2c599bb64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле какъв дребнав още малко ще пише, че и като диша го дразни. Как изобщо тя го търпи само можем да гадаем.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f3e79ae21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ами дребнава и злобничка изглежда така както описваш реакциите и. Толкова драма и нерви за едно копче? Разбирам да върне или смени ризата, но тя не е искала това, а да "вдигне скандал" на продавачката.
И по другите примери разбирам, че е обичайно поведение щом дори когато си е прехапала езика ( случая с бебето) ти вече приемаш, че задължително ще има нервни изблици.
За случая с приятелката... е, хайде пък стига сме се съобразявали с к8мплексите на другите, да си ги "лекуват" а не да ни въвличат в емоционалните си бъркочи.
Имам много малко приятели и всичките са ми от детството още. Виждам ги рядко вече, живеем в различни чужбина.
3 мъже и 2 жени са. Като се видим ги прегръщам с бурна радост, целувам си ги по бузите, че даже и по устата. Един от мъжете винаги ме грабва и започва да се върти с мен както в ученическите години.
И всичките сме семейни, прибщихме и половинките си към компанията когато имаме щастието да се съберем в някоя от държавите. Съпругът ми се радва на радостта ми, вярва в себе си и в мен.
Говори с нея ясно и категорично, поведението и ще се затвърди във времето ако не поставиш лимити сега.
Не видях от написаното с нещо ти да провокираш подобно поведение, пък и то си е до възпитанието и характера на човека.
За себе си знам, че няма как да се обвържа с подобен характер.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ec4d8e9a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   13, ако искаш като видиш тия приятели направо ги съблечи голи и целувай. Ужким приятелството мъж-жена е просто френдзона за единия. Мъж не става приятел с жена, ако не иска да спи с нея, или някой от двамата не е на другия бряг.Вашите половинки не ревнуват, защото сте в обща компания, но никой мъж не изпитва кеф като си види гаджето в чужди ръце, ако ще двамата да се познават от родилния дом.
Авторът в ситуацията не осъзнава къде е гафа. Мъжее си мислят, че е супер готино да имаш дружки жени и да показват бурно емоциите си към тях.
Както е описал колко неща го дразнят, защо не я остави?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker