На мама момчето!?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На мама момчето!?!
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2150 пъти
Здравейте, ще се опитам накратко:
Приятелят ми е на 37 години, работи, живее самостоятелно от 32рата си годишнина. Родителите му са разведени отдавна, като баща му си има друга жена. Майка му обаче избрала да остане сама. До тук нищо не обичайно.
Тя постоянно иска да се чува със сина си, чуват се по няколко пъти на ден. Тъй като живеем в един град, той през ден е у майка си. Не ме разбирайте погрешно, не ревнувам в никакъв случай, напротив. И аз имам силна връзка с моята майка, обаче тук нещата ми изглеждат крайно нездравословни. Той ѝ изпраща негови снимки на Вайбър и тя пише: на мама момчето, прекрасен и т. н. Домакинска работа той не подхваща, защото мама му е казала, че това не е мъжка работа. Същевременно ми обяснява как жената трябва да ходи на работа, да гледа деца, да чисти, пере и готви щом майка му е могла да съчетава всичко това, значи и аз съм щяла да мога. Моля дайте мнение това дали е нормално за мъж на 37 години или аз вече се побърквам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 20f396914b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Че то в заглавието си го пише - попаднала си на мамин синковец. Не е нормално това поведение и начин на мислене според мен, а съм мъж. Тъй че прави си изводите.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 696ae48bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Те са вкопчени един в друг като майка и син, като семейна единица борещи несгодите във времето. Тази връзка е общо взето неразделна и твоята поява е липсата на сина от това което получава от мама. Подготвя те и ако се" справиш" ще бъдеш приобщена. Тук идва твоята роля и твоя модел чрез които трябва да го извадиш от онова състояние вгледан в майка си и да припознае теб като жената на първо място.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e975e72908
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За него е нормално, за мен не е. И не желая децата ми да живеят такъв живот и да вземат такъв пример. Само жената ще е домакинята, ако не работи. И той пак може да помогне за някои неща като местене на мебели и т. н. Не, че жената няма да се справи сама (много жени са го правили, правила съм го и аз), въпросът не е там. Ако жената работи да се включва в домакинската работа и той. Ако и ти мислиш като мен, не се терзай - нито ще го промениш, нито можеш, нито имаш право да го правиш! Не си заслужава! Разделяй се с него и си търси подходящ партньор!
ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0485faac8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мамино синче. Най-точното определение. Такъв няма да ти е от голяма помощ. Може евентуално да се промени, но трябва да се пребориш с цели десетилетия набиване на мисли колко е безгрешен, беззащитен, как не е мъжко това или онова и т.н. Ако имате дете, всички грижи ще са пак твои. Щом мама е отгледала дете сама, ще можеш и ти. Той само ще си свърши работата, а ти цял живот ще теглиш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3dd184a1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Което за един е нормално, за друг е ненормално и обратното. Според мен, например, е ненормално като не можеш да приемеш мисленето и навиците на един човек да се събираш да живееш живееш с него.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b7323bcfd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Абсолютно нормално. Има си женска и мъжка работа. Не разбирам защо жените мрънкат от малко домакински задължения. А и не разбирам, защо да е проблем общуването с майка си. Това е мъж, който ще се погрижи за нея и със сигурност е идеален за семейство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 21517e5b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По принцип не е нормално, но за твоя е нормално. Ставай и си тръгвай, по-добре няма да станат нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 546a5936d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не, не е нормално!
37 годишен мъж вече трябва да има деца на 10-17 години...
Майка му не е избрала "да остане сама", а е избрала да е с него! В момента той ѝ запълва емоционалната нужда от мъж (дано да не ѝ запълва и сексуланата, понеже и такива случаи има не малко...)
Аз не бих останала с такъв, понеже това никога няма да се промени (щом до сега не се е променило). Но за теб не знам..

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: abd0b76c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Знаеш ли, и аз много се имам и с двамата ми родителя, и майка ми също е била като слугиня вкъщи (явно такава е била подредбата при предишните поколения по нашите ширини, какво да се прави), да поема домакинството изцяло, но със съществена разлика - баща ми изкарваше десетки пъти повече пари от нея, и работеше по 12-16 часа на ден. Почти без почивни дни.

Ако приятелят ти изкарва луди пари, и също така работи 72-96 часа седмично, може и да има логика че домакинството "не е мъжка работа" - и то не че не е мъжка, а че просто няма сили/време. Но ако не е така, ако всъщност и от твоя доход ще зависи месечния общ бюджет, тогава целият му аргумент пропада отвсякъде. А ако пък има пари, то дори тогава... 2020-та година е, наближава 2021. Могат да се закупят луксозни перални/сушилни които да сведат прането до слагане в кош а после сгъгане, автономни роботи да чистят пода, съдомиялни за съдовете, печки с таймери и т.н. и общо взето цялото домакинство да е 1 час абсолютен макс.

Да си поддържаш дома чист и спретнат не е нито мъжко, нито женско, а въпрос на изградени навици и възпитание. Чудно ми е твоят, като живее самостоятелно от 32-годишен /и по презумпция - сам/, кой му готви и чисти, майка му ли?

Колко често общува с майка си и дали го коментира че бил "на мама момчето", "мамин златен" и тем подобни - стига да не се изпада в абсурдизми (каквито съм чел тук) да му купува дрехи, да му слугува дори като дърт 37-годишен пръч (пиша го като мъж на подобна възраст), за мен отношенията са в рамките на нормалното.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bd097ba0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мама да си намери някой, а не да е мама хеликоптер на порасналото си момче. Да се чуват по няколко пъти на ден. Какво бъдеще ше имаш с маминото синче, ти ше се прибираш с деца и дом. работа и ще му носиш чехлите и ракия на ли. Тя ше е нон стоп у вас. Не ке карай, а ке дистанцират, накарай го да се чувства неловко. Примерно секси бельо, вашата вечер и той говори с майка си, просто вечерта приключва без скандали, да продължи са си говори с мама, да пусне прахосмукачка, да измие чинии, само ти ли го правиш. Или сгавате равностойни в тази връзка или ти приемаш мама.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4a3a014d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аман от так вамайки и моята всеки мисли така, мъжа ми мие чинии понякога и пуска прахосмукачка понякога. Бягай от такъв мъж, защото ти ще отнесе всичко, но той тогава да те издържа поне като всичко ще правиш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5a4cd8d503
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това в България е поколение израстнало залепено за майка си. Мъжът с който живея се виждаше (майка му почина, лека й пръст) с майка му веднъж на две седмици, по телефона се чуваха ако е нещо наложително и вкъщи идваше след предварителна уговорка, това си бяха негови правила въведени преди да заживеем двамата. Относно домакинската работа, аз съм студентка и следователно изкарвам по-малко пари, той повече, но мие чинии, пуска прахосмукачка, бърше прах и плаща на жена да идва да чисти веднъж седмично. Няма мъжка или женска работа при нас, звучи нелепо това нещо, който има време - той чисти или готви, ако аз се прибера от лекции по-късно, винаги има сготвено като си дойда. Тези отношения майка- син не са нормални...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 27ffc62ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Когато майката се е развела, синът е заел мястото на баща си и на мъжа в къщата. Без секса, разбира се. Така са израсли в ненормална симбиоза и той си е завинаги на майка си. Тя и за в бъдеще ще грледа на него като на мъжа в нейната къща и нищо хубаво не те чака. Разделай се с него докато е време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker