Греда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Греда
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1418 пъти
Нещо не ми се получава с момичетата и това ме глозга от вътре. Нали, знам какво обясняват повечето хора, да не ти пука и да се забавляваш, а правилната ще си я намериш там, където най-малко очакваш. Въпреки това вътре в себе си имам... Как да кажа? Липса на близост може би, самота.
Имал съм сериозна приятелка, беше едно момиче от Русия, с която се запознахме в Германия по Еразъм+. Беше хубаво, но и обречено на раздяла и двамата знаехме в какво се впускаме от самото начало. Докато бях с нея получавах интерес от много момичета, някои дори ми намекваха да нямам доверие на гаджетата - искаха да ме подведат, че да се захласна по тях. Никога не съм и изневерявал, дори не съм се целувал с никоя друга.
Не съм фен и на секса за една нощ. Правил съм го преди няколко години, в последствие разбрах, че не е моето нещо. Сега ако получа шанс за нещо такова нещо просто се отдръпвам от самосебе си. Разбрах, че за мен това да бъда с някоя е нещо много лично.
Нямам кой знае какъв успех известно време. Нещата се развиват по подобен начин от - харесам си някоя, тя също ми дава сигнали. Запознавам се с нея, говорим си, шегуваме се, в последствие се отдръпват от мен.
Някои директно се притесняват да говорят с мен. Въпреки че техните приятелки ми разказват колко ме е харесала, ако поговоря с тях и им предложа да излезем бягат от мен като дявол от тамян.
Други ми споделят че съм изглеждал като несериозен, нещо от което бившата ми ми сподели, че се е притеснявала. Щял съм да спя с тях и да ги зарежа.
С приятелите се надушвам лесно. Съвсем случайно попадам на хора, с които мога да си говоря за забавни, сериозни, шано неща и просто е интересно. С момичетата усещам някаква преграда като че ли, дистанция, която си я поддържат и не ми позволяват да ги поопозная (става въпрос за разговори, не да спя с тях).
В крайна сметка спрях да се занимавам, понеже ми омръзна да се чувствам като натрапник, да ги моля едва ли не да ми обръщат внимание.
Разбрах, че ако някоя ми каже да излезем навън, то често след като се свържа с нея за да излезем си намира оправдание и не го прави. Не знам дали е от притеснението им, но това ме накара да спра да ги каня където и да е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 02b2abd6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много момичета и жени в днешно време са с изключително ниско самочувствие. Дори и да го прикриват, дори и да изграждат фасада или да слагат маска пред околните, нивото им на самооценка вероятно пречи и на създаването, и на поддържането на взаимоотношения изобщо.

Това, което искам да кажа, е следното: вероятно си доста по-симпатичен от средната мъжка красота към момента. Именно и заради това (неслучайно) си получавал обяснения, че те мислят за несериозен — ниското самочувствие им пречи да осъзнаят, че могат да бъдат с човек, който е над средното равнище. Мислят си: „Как ще ме харесва такова момче/такъв мъж? Той с тази си визия и конкретни качества би могъл да е с всяка! Сигурно се възползва от това, няма как да не се... по-добре да не се занимавам, само ще се нараня и ще си загубя времето.“. Поне така аз си го обяснявам.

Ж20

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 69a885018b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това което но.1 казва е доста смислено и в него има доста логика. Лично аз изобщо не съм хубавец , но миналия месец спах с едно възпълничко момиче , за една вечер . След секса първия й въпрос беше "как така не си женен все още?"
Определено смятам , че "балона на съревнование", в който почти всички жени са влезли е нещо , което пречи и на мъже, и на жени.
Ние се чудим какво им става на жените. Те пък страдат , че никой не ги харесвал.

И аз имам такова чувство, че момичетата в днешно време са подсъзнателно програмирани, че не заслужават щастие ....

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6275b57b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! И аз имам подобен проблем. Подкрепям номер едно. Сам стигнах до нейното заключение, но аз съм на 32 и от две години го разбрах. Тя е на 20 и вече го вижда. Браво! Ще ти дам пример от моят опит.
В денят когато го осъзнах и си казах, че ще експериментирам на другия ден. Реших да спра и заговоря видимо грозна в лице, но в тяло да е приемлива. И така......
Излизам аз на центъра, издокаран, висок както всеки път:)))) и започвам да се оглеждам. След малко прихванах погледа на една, че ме погледна от далеч. Точно каквато ми трябваше. Грозна в лице, но в тяло супер. Спрях я. Запознах ме се, пихме по кафе. През цялото време на мен ми беше смешно, а тя видимо притеснена и несигурна. (Да си призная, беше ме и малко срам от нея. Наистина беше зъбата и грозна в лице) На съседните маси на няколко пъти ги засичах как ни гледат. Опулено, учудено.......
И така.....аз бях сериозен външно, но тя просто се съмняваше силно, че това е възможно. Вероятно щеше да се пръсне от срам. Бях искрен като и казах, че може само веднъж да се боднем и толкоз. Обещах и. Като е готова. Е.....и тя обеща....и така и не се обади....за което се радвам. От тази случка ми се вдигна още повече самочувствието и увереността в мен самият. Осъзнах, че наистина жените имат много по-ниско самочувствие за себе си от нас. Защото макар и грозна в лице в тяло наистина беше супер. Така, че пробвай и ти нещо подобно и ще видиш, че проблемът е в тях. Те наистина не знаят кои са и какво искат.
М 32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 79c4b7fa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Странно е, но ти не си още наясно с женската природа. Това, че ти дават първоначални сигнали, и ти им се поддаваш, не пречи после да се отдръпват - това е напълно естествена реакция от жените и момичетата, не знам, защо те учудва - всички правят така, с много редки изключения. Това са проверките им за самоувереност на мъжа (самеца), за енергичност, постоянство, настъпателност, и т.н. Разбира се, не трябва да прекаляваш с агресивността, защото това ги плаши, но с постоянство можеш да преодолееш отдръпването им в началото. Което, пак повтарям, е заложено в генетичния код на жените. Трябва да приемеш техните правила и да почнеш да играеш тяхната игра, друг начин няма. Не се отчайвай първоначално, и не влагай чувства, преди да усетиш резонанс отсреща. Ако ти е неприятно тяхното отдръпване, тогава правѝ следното - на техните начални сигнали и кокетство отговаряй много резервирано, не се впускай в ухажвания. Сигурно е, че те ще се амбицират и ще станат още настъпателни. Така че, тактиките са две - или настойчивост, или голяма резервираност в началото - да не се поддадеш на провокациите, защото те така проверяват, колко един мъжки индивид е лесен... дали е податлив на провокации и манипулации. Това са те, жените... не си прави никакви илюзии за тях. Желая ти успех и щастие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker