Защо ме привлича толкова? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ме привлича толкова?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2457 пъти
Аз съм момиче на 16. Имам един съученик за който не мога да спра да мисля. Той е слаб ученик-само 3ки и 2ки някоя друга 4ка, бяга от часове, пуши и пие. Миналата година щяха да го изключат, защото се беше сбил с някакъв от 11 клас. Всичкото това би трябвало да ме отблъсква, но е точно обратното.. Бих казала, че съм доста хлътнала по него. Аз съм добра ученичка и изглеждам доста добре. За него не бих казала че е красавец, но има хубаво тяло, защото ходи на фитнес и тренира баскет. С него почти не си говорим. В малкото случаи в които се заговаряме, аз се държа много студено и дистанцирано. Не мисля, че някой изобщо подозира, че го харесвам. В началото на учебната беше казал на моя приятелка с която пушат заедно, че аз съм била една от малкото момичета, които ставали за нещо и не били к*рви.
По принцип моите родители са доста строги и никога не биха одобрили това момче. Сигурно и повечето ми приятелки ще си променят мнението за мен, ако имам нещо общо с него. Не знам вече какво да правя, защото наистина постоянно мисля за него. Друга моя приятелка ще има рожден ден след 1 седмица и каза, че ще покани целия клас в къщата и. Той със сигурност ще бъде там.. Дали тогава да се заговоря с него и някак си да му намекна, че го харесвам или още сега да го направя? Или пък тази моя приятелка която пуши всеки ден с него да му намекне, че го харесвам пък да видим той какво ще направи? Чувствам се много глупаво в момента и разбирам как изглежда това отстрани, но наистина вече ми омръзна да крия това което чувствам...
Моля за съвет :

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 31a120efdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално, като повечето момичета си падаш по "лошите" момчета - пропадняци, алкохолици и тн., защото примитивната част на мозъка ти обвързва неговото безразсъдно поведение с тестостерон и мъжественост.

Почвай да пушиш и излизайте да пушите с него, лека-полека ще станат нещата. Пък на вилата може да ползваш малко алкохол, за да се поотпуснеш и да му се позакачаш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 618c161016
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, прекрасна.

Това, че той те смята за "момиче, което става за нещо", далеч не е достатъчен сигнал, за да се твърди, че истински си пада по теб. Твърде рано е за заключения, тъй като с него реално не се познавате. Единственото, което знаеш за него, е малко базова информация, и фактът, че той те привлича.

За да не изпаднеш в неприятна ситуация, но същевременно да демонстрираш внимание към него, направи се хубава, отиди на рождения ден, и ако той също е там, дай му възможност да говори нормално с теб. Сама казваш, че се държиш студено и дистанцирано. Този път, за разнообразие, му се усмихни и общувай с него така, както би го направила с всеки друг съученик. Непринудено, позитивно, спокойно. Дай му възможност да те опознае, а и ти си дай възможност да опознаеш неговото мислене, неговата същност.

Ако пък той не те доближи цяла вечер (все пак поведението ти до момента му е дало сигнал, че не го искаш около себе си), би могла ти да го попиташ нещо и така да завържете диалог. Това е достатъчен сигнал за него, че искаш да общувате. Ако той те харесва, ще подеме инициативата да се засичате по-често, да говорите по-често. Останалото, ако му е писано, ще се развие напълно естествено (някой път ще те покани да излезете, може би ще те целуне, ще станете гаджета).

Успех. :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cd3add791b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Продължението : И като станете гаджета и те изч-ка ще те причисли и теб кум групата на к-рвите и ще загуби интерес. Да не мислиш, че щом е хубавец не е бил с други? Или ще се водите за ръчичка на кино и разходка? На тази възраст ги тресе хормона, че 2 не виждат. А ти щом го харесваш няма да откажеш. Като се прехвърли на друга, ще пуснеш нова тема "Обичах го, изостави ме, много страдам".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5f420fb224
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, момичетата сте толкова забили ....

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f25971ee90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Защото ти е такова нивото.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ba914eb774
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Щото мое да е селяк простак ама си е мъж не некой п*дер*стче или залухан зубър с мек пищов. Дай му на момчето да намаже ко толко. И я бех леке ама им пръсках ципите. После зубарите ш реват оти не ги харесват мацетата.. еми оти миришеш на естроген мойто "момче".
Ай това от мене :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 25aaa13953
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Давам ти моя съвет! А дали ще го възприемеш и по кой път ще тръгнеш в живота си е твоя работа.

Вземи предвид, казаното от 1:

"Нормално, като повечето момичета си падаш по "лошите" момчета - пропадняци, алкохолици и тн., защото примитивната част на мозъка ти обвързва неговото безразсъдно поведение с тестостерон и мъжественост.".

Това е точно така.

Какво ще се случа, ако отидеш и му се предложиш?
Със сигурност ще те изч*ка! А дали ще иска да сте нормална двойка или просто ще те държи до себе си за секс... по-скоро второто!
Много по-вероятно е, да те подведе в чувствата ти. Да оправя още някоя, докато сте във връзка. Ще причисли и теб към леките и то с основание!

А сега ще ти кажа защо!

При всичките му негативи, ти искаш да си с него! :) Самата ти казваш, че се различаваш коренно от към възпитание, успехи, поведение с него и само за него мислиш.
Момиче, опомни се, това е много жалко, което искаш да направиш!

Мъжът не се мери с големината на бицепса и дължината на пениса, а с достойнството му, с честта му, уважението, което има към жените и пр..

Няма ли умни момчета в класа или по другите класове? Такива, които се борят да знаят и могат? Да са възпитани и толерантни, макар и по-свити? Да не са цинични и тн.? :)

На път си да се превърнеш в лека!

Разбирам, че към него имаш само тръпка и н. 1 ти каза защо!

Съветът ми е: намери си някого на твоите години или малко по-голям, отличник. Такъв, който обича да полага труд и усилия, но не за да впечатли някоя с мускули и външен вид, а със сивото си вещество!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 641d014492
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Спри да мислиш за идиоти без бъдеще, а започни да обръщаш внимание на умните и възпитани момчета около теб. Плюс това казваш, че и не бил особено красив, това твоето е увлечение нищо повече. Не си прави сама бели, такива момчета не са стока и всички го знаят.
Ж19

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fb99a64852
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Очевидно е, че не си подхождате. Отбягвай го

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 50a5c343bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам, дали ще успееш да го укротиш, но ако не успееш, а му се поддадеш, ще има много да страдаш и да патиш. Предсказанието от по-горе ти е в кърпа вързано: щом те прекара, веднага ще те причисли към групата на курвите, и ще те захвърли. Защото ще си му скучна - не си от неговата кръвна група. Такъв убавец няма да се върже на порядъчно момиче като теб, ами ще се натресе на някоя кучка и стерва, още по-развъртяна и от него, та тогава ще си намери майстора! Ще има да го върти на пръста си и да го прави за смях........
Така че, ако искаш да имаш някакъв много минимален шанс, това е да спазваш пълната дистанция и резервираност: никакви сигнали, че го харесваш, защото той това ще го изтълкува по своя си начин, както му е удобно. Та, ако той почне да ти се умилква и да търси контакт, повтарям - само в такъв случай!!! - тогава почвай да налагаш своите условия, може и да стане човек. Но е малко вероятно. И ЗА НИЩО НА СВЕТА не бива да му се отдаваш бързо!!! То ест , трябва самата ти да си овладееш инстинктите, за да можеш да овладееш и неговите. Иначе, неговият код по природа е да осемени колкото се може повече мацки, просто да си остави белега навсякъде, пък после не му пука какво ще става. Умната! Може да си съсипеш живота и после ще си го връщаш на съвсем невинни момчета и мъже.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0fc57c22f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Аз съм на 33 години. В училище бях в добрите ученици, смисъл добри, срядняци, тук таме по силни по някои предмети и неконфликтни. С една дума с нищо отличаващи се от стадото. От Випуска имахме 2-ма такива пичове, които описа проблемни, пред изключване, пиещи, пушещи трева и тн... С единия смея да кажа сме приятели и сега след толкова години. Съвършено успял човек, с интересна професия и конктакти по света. Моят роден брат също беше двойкаджия и тройкаджия в момента е финансово независим, обикалящ света човек с няколко имота зад гърба си. Мисълта ми е, че оценките в училище и бурния пубертет не значат за нищо. Тогава сме се опитвали да "помагаме" на такива хора, да не ги изключат, да им налеем акъл за "оценките". Истината, е че предметите от училище не те учат как да продължиш живота си. Нито те подготвят за живота. Както го описваш този човек си има хоби и го развива ( спортува, което значи постоянство на някакво ниво). Майната му че не знае тангенс и котангенс и митохондриите.... Естествено мнението ми си е мое, но никога не се влияй по чужди мнения, особено на "приятелки". При Вас жените не може да имате истински приятелки в пубертета, това не е в природата Ви. Ако искаш да общуваш с един човек, общувай директно и го опознай лично и си състави мнение сама. Дори "да си строшиш главата", ще си го направила сама без помощта на никой и в крайна сметка от уроците на живота се учим, не от училище.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 25aaa13953
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11 - ей за това държавата ни е на на това равнище, а народът от прост по-прост!

Едно време на много места по света жените са гледали да се лепнат за някой умен и кадърен, а в днешно време мацките отиват при най-големите пропадняци и ги стимулират да се развиват и размножават....
Ако си чувал, в Южна Кореа един от най-очакваните моменти през година са матурите в 12 клас, защото от тях зависи кой ученик ще продължи обучението си в елитните университети и елитните специалност! НО там знанието е равносилно на сигурно изкачване по социалната стълбица!

В последните 30 години в нашата страна се разви простотията, коруцията, проституцията и меркантилността в мащаби, несъществуващи никога допреди това по нашите земи!

На 33 години си, а си за уби*ване, човек! Добре я учиш, да се хлъзне по пързалката...

от 7

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cd3add791b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Толкова е и спортист щом пуши и пие. Това, че някой си двойкаджия се оправил и успял не значи, че всичките мързели и боклуци ще преуспеят на по-късен етап. По-вероятно е да не се случи.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ff278e1cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мисля, че момичетата имате много грешна представа за мъжественост, повече усещате на инстинктивно ниво.. Голяма работа, че пиел. То и женчовците пият. Мъжът е характер и състояние на дух, не маниери от стереотипи. Нормално е да я привлича, защото е противоположност, другите са пасивни и тихи, а тя иска да я плескат здраво.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 35d8e169e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 6 е типичен селяк, който се мисли за готин като говори по тоя просташки начин, ама отстрани е друго виждането. Та към теб, типична тийнейджърка, която като стане на 18 мисленето й ще се промени. После на 20 ще мислиш по съвсем различен начин. Сбил се с хлапе от 11 клас, отървал се е. После ще се помисли за бияч, че се сбие с някой друг и ще му счупят скулите. Още повече и ти може да го отнесеш защото си с него и за да се направи на мъж пред теб, ще ядеш и ти бой заедно с него. Остани си нормална, че вече тоя вид хора изчезнаха.

Гаро

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 29f2660394
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Дай му да те опипа навсякъде. После пак ще го мислиш. Фантазираш ли как те чука?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7e977ed1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравей! Като ученичка, също харесвах един съученик и доста време се чудех как да му намекна и да му покажа симпатиите си. В последствие нищо не стана. Така и не събрах смелост, а и после спрях да го харесвам. Така, че май е било нещо моментно, хормони :D. Коментарът, който е отправил за теб към приятелката ти, ти е допаднал, но в никакъв случай не се хващай за тези думи, като удавник за сламка. Според мен на това събиране не прави нищо, дръж се естествено, забавлявай се, но не търси ончаяно неговото внимание. Ако има очи да те забележи и да те види по - по различен начин от неговата съученичка, да те заговори и т. н -идеално за теб, защото го харесваш. Ако не направи нищо и не усетиш дори и минимален знак не се хаби да си показваш душата, защото после ще съжаляваш, ако те отхвърли. Съветът ми е просто го наблюдавай и анализирай. Сподели как е минало събирането ;)

Мечтателче

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4b5c122e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не си уйдисвай на акъла.
Няма да стане нищо!
Фитнес и Баскет ми звучи задръстеняшко клиширано и зтъркано.
Лоши момчета ама друг път. Вии за нищо не ставате.
Някога 90те бяхме пълни откачалки боища, золуми, мизерии, хулигански изпълнения, вандалщина.
И на всичкото отгоре бяхме много добри ученици а някои отличници.
Сега маса бройлери и някой келеш запушил и се счита за вървежен.
Гледай си уроците и не ходи с цигани , защо много ще съжаляваш.
Само това ще ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e78dc52025
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Викат му рептилен мозък. Да ти отговоря на въпросът от заглавието. 1 добре го е обяснил. Само мога да добявя, че това е и донякъде феномен за текущата ни система. Навремето ако го бяха пратили в трудово възпитателен лагер и направили за смях пред другите, ще видиш дали щеше да изглежда особено "мъжествен". Но в днешно време училищата треперят за всяка "бройка" защото получават пари за тия идиоти, и им се връща като цялото училище се върти около тях. Ако не е убил някой, няма да го излючат... Затова изглеждат "яки" подобни типчета - некадърна образователна политика. Никой не му пука за децата които наистина искат да научат нещо, защото са заети с простотии. Пародия...

Иначе с 11 съм съгласен... много донякъде. И аз познавам доста такива типчета, някои наистина успяха. Все пак да не забравяме и в каква държава живеем - на мутри. Естествено има една камара хора които нито могат да пишат, нито да си сметнат рестото в магазина. Но това не им пречи да са "бизнесмени" и правят добри пари. Но явно и 11 не е добре с матаматиката, защото на една успяла мутра, се падат стотици силно неуспели. Да, ако IQ-то ти не стига да разбереш какво е котангенс, няма да стигне и да оцелееш и като мутра. Има разлика просто да не ти пука, а да си иначе хитър, и наистина яко задръстен (каквито са повечето).

Иначе... добре че нямам дъщеря.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5f420fb224
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 6 говориш пълни глупости, лошите момчета са си чисти педали за мен, нищо мъжко няма в тях, а и са грозни и повечето от тях са плешиви

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 20731c70ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 11 съм. Относно коментарите на г-да 12 и 19. Първо относно коментар 12. По-мои наблюдения, жените и момичета се привличат не толкова от "кадърността" както го описа, по-образован и т.н. , а се привличат от силата и властта, която човек излъчва. Алфа мъжете винаги са били привлекателни. Образът на тоя пич, който си е харесала мацката е точно такъв незавършен естествено. Обикновено моите наборки, харесваха момчета поне 2-3 години по-големи от нас и това ни изяждаше, особено в училище. Но това са нормални неща. Това не значи че момчето е лошо или че ще стане мутра и тн. и тн. И Аз пропуших в 3-ти клас с някои аверчета от квартала, в 9 ги отказах, по-лична преценка. Прави неща, които прави абсолютно всеки тинейджър. Относно коментара на 19, не е задължително да си мутра за да си успял. Тези хора, които визирах като примери не са мутри, а станаха перфекционисти и професионалисти в професиите си, но нищо от това което постигнаха не са го направили благодарение на училището и предметите в него. Не са дилъри нито се занимават с нещо нелегално. При тях така се развиха нещата, че не позволиха на Образователната система да попречи на образованието им. Казвам го, защото точно моето поколение, това преходното пострада от тази система. Ние учихме неща от които нямаше никакъв смисъл и никаква практическа насоченост. Не обвинявам никой друг освен себе си за това, че не съм го осъзнал навремето. Тези момчета които описах, мислеха как да създадат бизнес, а не как да си намерят работа. Затова и успяха на някакво ниво със свободните професии, които имат. Не работят за друг и не се оплакват от това какво им поднася живота от "шефа" и тн... Относно момичето, съвет не давам, а само мнение. Опознайн човека, но не се променяй заради някой (колкото и да си лапнала). Никой не трябва да се променя заради някой друг, нито да закача от навиците му за да му е по-интересен в неговите очи. Ако той иска да направи някаква променя след време, също трябва да я направи само заради себе си, а не заради теб примерно или, която мацка е в живота му...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c6cd559209
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ти не си падаш по него ...чуствата ти те лъжат.Пък и не трябва да се двужиш от чуствата си преди да направиш каквото и да е първо помисли можеш ли да го поправиш после ,ако неможеш не го прави..
Преди да правиш нещо мисли ..ако е нужно 100години мисли ...не си падаш по лоши момчета просто техните ангели замъгляват съзнанието ти и използват чуствата ти против теб..тези злудеи знаят ,че при никакви обстоятелства не би ги харесала ако ги познаваше затова ...нети трябва да ги познаваш ...греха е нсчалото на злото..

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c6cd559209
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не искам да гледаш твърде високо на теб си нито пък твърде ниско ...ти си свещенна ..а това между краката ти е храм и не трябва да допускаш никой да влиза в него ,понеже ако пожелае да влезе в него значи е мръсен ...и може да омърси и теб чистите се молят извън храма понеже знаят ,че си свещенна и пазят твоя храм.,и стоят на подходяща дистанция за да не предизвикват греховни чувства в теб ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker