Експеримент първоначални реплики - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Експеримент първоначални реплики
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2107 пъти
Знам, че жените в сайтовете не обръщат внимание на банални реплики като "Здравей, как си?" и затова едно време бях решил да експериментирам с различни реплики, за да видя коя би имала най-голям ефект за привличане на вниманието. Пробвах всякакви - възпитани, невъзпитани, смешни и знаете ли коя се оказа най-успешна? Точно тази, която най-малко очаквах, а аз я пробвах на майтап и бях убеден, че ще се провали тотално, но изненадващо за мен проработи.

Преди да я кажа, предупреждавам, че е много просташка и че по начало не говоря така, а пробвах просто за целите на експеримента. Репликата е "Дай един път, обещавам да те клатя като гладен циганин джанка". Приеха я с чувство за хумор, а по начало идеята беше да се правя на неуважителен към жените простак, нали и по такива си падат някои. В реалния живот едва ли ще проработи и съм сигурен, че ще си отнеса шамара. Пробвах я с рускини, но там се провали тотално, те държава на джентълменството, а при българките джентълменството се смяташе за скучно и за слабост в общи линии.

Вие имате ли някакви подобни реплики или поен принципи, които спазвате или карате на импровизация? И как биха коментирали жените въпросния експеримент?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4d750c02fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако все пак някоя ти върже на тая простотия, значи си ударил джакпота!
Не че няма и такива де. Вярвам ти, че българката все повече се индентифицира с първичната си същност и асоциативно спада към малцинствените групи, които спомена! Има достатъчно теми тука за българки с цигани (политкоретно - роми). Отвори ги и ще видиш защо българката откликва като ангелче на такива шегички с усмивка на лице....

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f0a50bab5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В тиндър работи следното: Позната си ми, мисля, че ми сервира на масата в Хепи. Така и казваш директно, че си над нея, даваш и нисък ранкинг на проста сервитьорка и тя трябва да започва да се доказва....С тази реплика съм обърнал хастара на доста софийски мастии, търсещи си богаташ....а получаващи сиренясъл ой

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4c80cb7ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Със сигурност много ще се смея (Много се смях като го прочетох) ще го приема с хумор и дори вероятно бих си поговорим с теб, но само с цел: евентуално приятелство.
Харесвам хората с чувство за хумор и ако се потвърди именно хумор, а не елементарна простащина, бихме си паднали за приятелство. На мига изключвам вероятност за интимна връзка обаче. Може би ако се получи приятелство във времето ще може да ме убеди човека, че този тип "свалка" за него е било просто експеримент, но... Ще се наложи да доказва характер който е противоположен (тук вече не говорим за хумора) и това ще е сериозна преграда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e678e26aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едно време и аз се подвизавах по сайтове за запознанства и потвърждавам твоите наблюдения.
Пословичното "Zdr ko pr" определено не работи. И не работи по една проста причина - банално е до смърт, повечето мъже така заговарят и показва липса на всякакво въображение и интрига. По същата причина не работят и "Здравей, как си? ", "Здравей, искаш ли да се запознаем? ", "Здравей, какво СИ правиш? ", "Здравей, харесах обявата ти", "Искаш ли да правим секс? " и тн. банализми.
Жените в тези сайтове получават невероятно количество съобщения на ден. Толкова, колкото на живо никога не биха получили. Те подхождат от гледната точна на изобилието.. и 99. 9% от тези съобщение започват по описания в горния абзац начин. Така, че е напълно нормално да режат масовката и да търсят нещо по-нестандартно, емоционално и шокиращо, което да ги заинтересува. За русините не коментирам, защото нямам опит.... само знам, че при тях по-скоро мъжете са кът, по-точно нормалните мъже. Затова явно търсят възпитани "джентълмени"... просто, защото масовката мъже са брутални алкохоици и идиоти.
Аз лично съм имал най-голям успех по тези сайтове, когато съм заговарял с нещо крайно нестандартно и провокативно. Започвал съм разговор с откъси от стихотворения, писал съм някакви пълни безмислици като например "Как можа да ми го причиниш? !! " или "Според мен "Биг Брадър" е страшно готино предаване. ", ", всякакви безумни неща, които са ми хрумвали на момента.... идеята е да ги предизвикам от самото начало, за да "захапят" да отговорят. И почти винаги се получаваше :) Някои директно ме обявяваха за "Идиот!! " и. тн, но често се получаваха много добри разговори, които прерастваха в срещи.

М39

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 46135471d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Знаеш ли защо не обръщат внимание на нормалното "Здравей, как си? "

Защото несериозните мъже търсещи неангажиращ секс също го изполват.
Връзвала съм се на много "Здравей, как си"? , като отговоря нормално се започва с предлагането на секс, пари за секс, както и само лизане.

Авторе, честно предпочитам да отговоря на нещо нетипично и неклиширано, отколкото на до болка познатите клишета.

Имаш грешна представа за жените, не може да твърдиш, че рускините ги привлича джентълменството, защото нищо джентълменско не виждам в "Здравей, как си? ", "Може ли да се запознаем? "
Има и друго, че рускините търсят лапнишарани като някой прост българин за виза, за това ги омотават, че са сериозни, отговорни и жени с морал.
Направи си руски профил в някой техен сайт да видиш как ще ти пишат.







~darkgirl~

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bbfc034167
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Евала, брато, готин си! Това е супер реплика за запознанство! Мисля да я пробвам, ако не възразяваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ebf06ac1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първата реплика, която бях използвал беше "здравей". Но при мен се получи.
Според мен, важно е по нататък какво ще покажеш. След едното "здравей/здр" трябва да успееш да вържеш някакъв разговор. Това според мен е проблема в повечето случаи.
Ако ще и най-яката зарибяваща фраза да кажеш, след това мълчиш ли като пукал, нищо няма да стане.
Когато една жена е свободна и се разбере за това, веднага й се нахвърлят стотина мъже, които да я зарибяват. Така че жените имат по-голям избор, и който е по-интересен, красив или богат печели.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: da25f91e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   №7- Аз не се занимавам със сайтове за запознанства, но няма ли противоречие тук - щом някой е интересен, красив и богат, той ще е заобиколен от жени в реалния живот. За какъв дявол му е да си губи времето по сайтовете?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2232c92bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако говорим за някакви не толкова обичайни места за запознанства като на улицата,спирката и пр. най-добре е да подходиш възпитано. "Здравей, направи ми впечатление,може ли да се запознаем.Аз съм Андрей" примерно. Там все още не знаеш дали жената е свободна.
В тиндър и някакви подобни приложения може и само "Здравей". Но това с циганина и джанката не го ползвай пак. Звучи много просташко като за първи думи от запознанството.Ако си и направил впечатление не трябва да се чудиш каква оригинална фраза да измислиш. Даже с нея може само да развалиш работата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 762213e29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Каквито и реплики да използваш, нищо няма такъв ефект като външния ти вид. Ако изглеждаш добре, на снимки и на живо, каквото и да кажеш все ще се хареса. Ако изглеждаш зле, каквото и да кажеш, няма да се приеме добре :D

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 076d3e234c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, има значение, ако изглеждаш средно добре.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e678e26aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   До ~darkgirl~, номер 5.

Да знаеш, че съм ти фен и от известно време ти следя кариерата тук. Днес дори влязохме в задочен "спор" в няколко теми, включително и в тази, аз сум 4. Много ми харесва, че си интелигентна, грамотна, разкрепостена и не затъваш в излишен феминизъм.

Относно настоящата тема - подкрепям твоето мнение. Само ще си позволя малка вметка за мъжката гледна точка - няма мъж в сайтовете за запознанство, който да не търси секс. Дори и да твърди, че е "сериозен" и с "почтени намерения", каквото и да ти говори, човекът си търси секса. Ако се харесат с въпросната жена, евентуално може и връзка...някой ден. Тъй като при жените е точно обратното - първо искат връзка, женитба, клетви във вечна вятност и после секс - те много често биват заблудени (или се оставят да бъдат) относно реалните намерения на мъжете. И това е добре, защото имаче отдавна щяхме да сме изчезнали като вид.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 762213e29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   За да ти откликне жена на тая тъпотия трябва да е много глупава, с ниско самочувствие и с daddy issues. Или жена над 48г.,която не подбира, щом е младо. Но вас мъжете какво ви интересува жената каква е, важно е секс да има.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ebf06ac1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От 7 до 9.
Всички, независимо какви, в днешно време използват социалните мрежи почти нон стоп.
Дори и да се запознаеш с някоя жена навън- парка, заведение и тн. по някое време ще й искаш телефонният номер, фейсбук или инстаграм. Все по някое време сигурно ще й пишеш нещо или ще й се обадиш.
Мои приятели, които са все още свободни, предпочитат да се запознават с нови хора навън, но това не им пречи да имат регистрации в някои сайтове.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4f03dd9999
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Фразата "... като гладен *иганин джанка" е много изтъркана, пробвай с нещо, не толкова употрбявано, например " ША тЪ кръша кат' варено пиле", това в кръга на шегата... Не мисля, че показваш чувство за хумор, по- скоро ми прилича на липса на всякакво уважение към жената и липса на речник и въображение.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: da25f91e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   15 - Жена съм, между другото. Нямам профил в соц. мрежи, всъщност имах за кратко във Фбук, но го закрих. Нямам и много време за подобни занимания, а и контактувам с достатъчно хора извън нета. Някои хора наистина се учудват като им кажа, че не съм в соц. мрежи.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 46135471d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Благодаря 13,че съм ти направила впечатление. :)
Смятам,че съм грамотна,но не в частност пунктуации,интелигентна да,все пак всеки има поле за изява,никога не бих заклеймила под общ знаменател мъжете.

Да,тези със сериозните намерения се оказват най-несериозни :DD
Никой няма да загуби нищо ако каже за какво е там,трябва ли да си губиш времето като излишно играеш роля на почтен мъж търсещ сериозна жена.
Жените от своя страна си търсят повече внимание,не търсят реален партньор било то и сексуален.
Българските жени стардат от комплески,за това се капсулират в онлайн пространството и могат цял живот да карат по един и същи начин,задоволявайки се с обсипването на комплименти само онлайн.
Много и от мъжете с мераци прекарват с години по-сайтовете търсейки нещо сгодно да е***ат. :DDD





~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f640b39901
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Познавайки ширещата се простащина и глупост, не ме изненадва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5d9446a4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 9

Може би, но повечето хора рядко "зачеркват" всички кутийки, доста от тяхн нямат време или наскоро им се е отворило, сменили са средата, поради една или друга причина и не знаят, къде и какво да правят.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 13abd53330
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   По мое впечатление трябва да започнеш не с 1 изречение, а поне 5-6. Да й стане интересно. Само че незнайно защо жените в подобни места си въобразяват, че са уникално ценни и само пресяват на кого да обърнат внимание. Затова "здр" за икономия на букви - така и така сигурно няма да отговори, за какво да си хабиш пръстите. 90% са зомбирани овце живеещи заради виртуално внимание.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5e35936e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Винаги се гледа първо визията на мъжа. Ако не е готин, но става за лаф пак ще ти отговори, но само до там.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7a1e68f1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Пич, ако не си разбрал още, няма значение какво казваш, а как изглеждаш. Ако жена те харесва визуално, само трябва да я заговориш, и няма значение колко е банално. Даже по-добре да е банално, а не някоя простотия като твоята... Ако не те харесва, колкото и да се пънеш, няма значение какво ще кажеш...

Сега, уточнявам, това е за реална жена. Като си тръгнал по сайтовете, значи не търсиш такава. Там можеш да намериш или някоя с приятел, която просто така си губи времето и се наслаждава на мъжко внимание, или застаряла златотърсачка с десетина страници изисквания, защото след 10 години по мъжете, и едно извънбрачно дете, е решила че иска "сериозна връзка". Може и да имаш "късмет" да попаднеш на някоя истеричка на анти-депресанти, ама по-добре да не те разбираш къде живееш...

Иначе като цяло наистина го има това изпроставане у днешните "жени" (в кавички защото те са просто женски), и страшно се кефят на просташки хумор. Най-вероятно защото от друг не разбират, просто това им е нивото. Принципно българската "жена" си пада по мъж който е по-прост и от нея, което ще рече - ама наистина прост... Труден за обяснение е тоя феномен... някаква комбинация от ниско самочувствие, болно его, липса на елементарен морал и виждане за бъдещето. Най-вероятно с тая "реплика" улавяш квинтесенцията на нейното самосъзнание... Както викат - подобното привлича подобно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d612da140b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   въобще не се занимавай с българки освен ако не си някой супермен .Давай с рускините те поне са по-красиви и по-възпитани от нашите простакеси.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7a7f8e328b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Личните ми наблюдения са, че каквато и златна фраза да изговориш няма да има същия ефект както да си сложиш снимка. Пробвал съм всякак, но обикновено се опитвам да покажа, че внимателно съм прочел профила на кандидатката за внимание - в болшинството случаи на момите изобщо не им прави впечатление, че съм прочел копи/пейст послането в заглавието на профила им. Някои до такава степен са се оплели в лъжи, че не вдяват когато ги бъзикнеш за някакво разминаване в детайлите на обявата им. Със сигурност обаче, щом си сложиш снимката, можеш да престанеш да правиш опити за заигравка, моментално се намират такива, които сами тръгват да търсят контакт. Общото ми впечатление е, че както мъжете, така и болшинството жени са в сайтовете заради секса, особено онези, които вече са около и над 40. Няма как да отрека, че има и такива, които са се регистрирали само заради вниманието, но кой ти търси приятелство днес.
С две думи, ако искаш запознанство не си тормози главата с нестандартни реплики, а си сложи снимка, а ако не се харесваш сложи снимката на комшията. Усещам обаче, че въпросът ти не е толкова за репликите, на които вързват жените, а за това, че жените са елементарни - признай си, че точно това те дразни!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5b52f2dcb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Абсолютно вярно е, че е най-важно как изглеждаш.. Особено в днешно време. Въпреки това ако имаш нещо привлекателно в теб, пак ще ти се лепят жени, но за това трябва личен контакт, разговор между двама ви... Аз си се знам, че не съм изобщо кой знае какво, но много приказвам и не ме е срам да заговарям жени (е, имало е и такива моменти), но им говоря като цяло... И все пак не мога да се оплача от женско внимание. Да, не са мега красиви, но е имало и такива и съм доволен.

Автора не е казал на колко е години, но предполагам, че е на около 17-22-23... И заговаря жените в този диапазон. Тези на 25 и нагоре си търсят сериозни отношения и там 'убуста вече не е толкова голяма роля. Щото трябва да се яде и да се живее. А това с хубост ме става хаха...

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4fc33557c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Няма АБОСЛЮТНО никакво значение какво ще кажеш.

Тея парцалани, 'дето разправят как искат оригиналност и "Здр" не им върши работа са толкова пълни с bullshit, че няма на къде.

Пращал съм точка (. ) е така само и единствено на жена и тя ми е връщала. Що? Щото имат съобщение и първото нещо, което прявят знаеш ли кое е? Да ти разгледат профила. Ако те намират за интересен, хубав, секси и прочие, естествено, че ще пишат.

Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ebf06ac1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Истината е, че жените избират с кого да легнат и с кого не.
Каквото и да кажеш, ако тя не те избере, няма да ти се отвори парашута.
Ако искаш и на шут да се правиш, и най-големите пик-ъп шитни да ползваш, жената не те ли иска, просто нямаш шанс.
Преди време един познат много се увличаше по пик-уп булшит фразите, скъпите дрехи, езикът на тялото и подобните им глупости, ама си стоя все девствен. Просто си личеше, че всичко е изкуствено, и че всъщност е комплексар и неискрен човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 46135471d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Братане, какво търсиш в бг мамата при "парцалесите"? :DDD
Повече време прекарваш в чат със същите жени, а след това ги оплюваш, или чрез този си коментар искаш да привлечеш внимание. ;)

Грешиш, аз като една от "парцалесите" не гледам профили, отговорям на базата години и съобщение.
Някоя с по-малко внимание към нея ще да ти е отговорила на "съобщението".

Външността се гледа когато има среща на живо, на снимки всеки може да се изкара Ален Делон и Моника Белучи.

26, ако наистина лафовете ти вървят то ще има жени луди по теб.
Само кифлите и повърхностните жени се блазнят от красотата, но и те са временни, така че...






~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4f03dd9999
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Интересна тема.
Жена съм на 25. Постоянно и всекидневно получавам съобщения в инстаграм. Повечето мъже залагат на "Здравей как си?, От къде си?, Много си красива" и други подобни. Получавам и поезия, стихове, директни предложения, снимки на полови органи в изобилие, оригиналности, баналности и др. Винаги ги чета, но не отговарям, понеже си имам приятел. И с всичко това искам да ти кажа, че няма значение какво точно си написал, щом отсрещната страна не проявява интерес. Ако за една жена се сториш интересен или те намира за красив, ще ти отговори дори и на по тривиално съобщение, няма нужда да се превръщаш в Шекспир. Но лично според мен сексуално насочените съобщения също не са вариант, освен ако не е някоя щракалка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 076d3e234c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   28, избират, ама само хубавите жени и то предимно докато са млади и има интерес към тях все още. Ако е някоя грозна дебелана, ще избира, ама другия път. Ще се съгласи на почти всичко. Особено ако с години никой не я тъпчел. То като напира от вътре хормона, ще избираш другия път.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3afb358ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   32, я се огледай какви двойки виждаш по улиците. Защото на мен доста често ми се набиват в очи баш грозни дебелани до хубави момчета. Явно някак им се получава...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e59fa9d24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   33, явно само ти ги виждаш. Аз до сега грозна жена с хубав мъж съм виждал само веднъж. Виж обратното по е възможно. Но почти всички са с близки нива на красота и няма как да е иначе. Само не ми казвай, че ако си хубав мъж ще тръгнеш с грозотия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker