Правили ли сте глупости заради алкохол? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правили ли сте глупости заради алкохол?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1512 пъти
Ясно е, че всеки се е напивал и че всеки е правил щуротии. Въпросът ми е дали сте правили грешки, заради които все още съжалявате или които са повлияли много лошо на вас, близките ви или животът ви като цяло само защото сте направили нещо в нетрезво състояние.
Алкохолът е едно от най-използваните оправдания в днешно време. Заради алкохолът това, заради алкохолът онова...
Може би влияе на всеки човек различно, НО лично аз винаги съм наясно с това какво се случва, къде съм и кой е около мен, колкото и лошо да съм се напил. И колкото и зле да е положението си спомням почти всичко, като има само някои моменти за които не мога да се сетя.
Приятелката ми сподели, че преди да тръгне с мен е спала с един от нейните приятели защото била много пияна и нищо не помнила от вечерта, като тук за мен алкохолът е използван като женско оправдание за начесване на крастата, но тук съдя само по моя опит и преживявания.
Затова ми е интересно какво ви се е случвало - дали като по филмите нищо не помните на другата сутрин или си спомняте почти всичко освен някои моменти. Лягали ли сте с някой само и само защото сте били под въздействието на алкохола или просто вътрешно сте искали да го направите и алкохолът е вашето извинение? Споделете вашите случки и мнения. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 149bc48af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ОТ алкохол - естествено, ЗАРАДИ алкохол - не.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cac0f61f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, но съм пила алкохол заради щуротии....
А това, че си лягаш с някой, защото си бил пиян е най-тъпото оправдание, което някога съм чувала в живота си до сега. Аз не съм си лягала с никого, защото съм била под въздействие на алкохол.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3a99ca25f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Колкото и да съм пила при мен лично това което не бих направила трезва и на пияна глава няма да го направя,противно на това че повечето казват че "им падат задръжките" като пият

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6aa5b7a138
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми не, не всеки се е напивал и не всеки е правил щуротии.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8a3e9b5bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не ми се случват такива неща защото не обичам да пия алкохол.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cf3e56bfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Чак пък фатални грешки... Ние сме веселяци с мъжа ми и у нас е нон стоп купон, приятели идват постоянно, какво ли не е било... Като домакини винаги спазваме мярката, но гостите са се отчитали подобаващо. Най-активният от тях е един рокмузикант, много любим и скъп на сърцето ми човек. Той не носи на пиене, след буквално 50 грама му става лошо, въпреки това обаче, упорства. Един път се разбираме да ни дойде на гости. Закъснява и аз звъня. Казва: ами то пианото не се събира в буса! Какво пиано, бре? - питам. Ми нашето - вика, - ние идваме цялата група... Дойдоха те и първата им работа беше да включат из всички външни контакти синтезатори и инструменти, които са предвидени за озвучаване на зала, не на двор в кротко софийско предградие. Стана тя, каквато стана, само ще спомена, че единият от рокбандата е тенор в оперетата и като си пусна гласа в посока "Кажи ми, Кармен, любиш ли ме ти... " с подложка от барабани и вой на електрически китари.... и те и кокошките по съседските дворове се разкрякаха. На следващата сутрин, докато пияниците още се търкаляха по диваните, набрах една кошница кайсии и тръгнах по комшиите да се подмазвам и извинявам. И обещах това никога да не се повтори. Като се върнах от миротворческата си мисия, заварих празна къща, всички се бяха намърдали в кръчмата, за да се свестяват с бира и шкембе чорба. В резултат привечер вече никой не беше в състояние да шофира и джангърът се повтори с нова, още по-страшна сила. Помня, че след това на сутринта си заминах директно с групата за София и месец и нещо ме беше срам да ида на ранчото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1e51be7f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не, не е използван за оправдание. На много места съм забелязвал, че пияните жени са малко разпуснати морално, не е прецедент. Лично аз съм правил няколко пъти глупости, но се научих да пия умерено. Отпускат се хората, това е. Жените се напиват лесно, защото са леки на тегло. Повечето са 50-60 кг, нормално е да се разбият.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b393cf2dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, напих се на една училищна екскурзия. Бях наистина пиян (не в критично състояние), но слухът вече се беше разпространил и всички разбраха, включително и учителите. На другия ден ме питаха дали си спомням какво съм правил предната вечер и им разказах всичко, на което те ми отговориха с "е значи не си бил толкова пиян, повече си се лигавил". Това е първият случай за който се сетих свързан с алкохол и неловка ситуация. Беше ме срам известно време, но както се казва "всяко чудо за три дни".

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4746dd7789
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много гадни и срамни неща ми се случиха.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0f51e1b1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам дали съм правилния пример, защото само 2 пъти в живота си съм пила повече. В първия се разплаках, бях в компанията на приятели на домашно пийване, уж бяхме в добро настроение всички, но аз и моя много добра приятелка започнахме да си разказваме какво ни се случва напоследък, а точно тогава имаше едно момче, с което излизах (бяхме заедно уж, първото момче в което някога съм била влюбена) , а той не беше толкова сериозен към мен колкото ми се искаше и се разплаках публично :D Все пак приятелите ми бяха близки, не съм отнасяла после подигравки.
Другия път беше съвсем наскоро лятото, на морето. Бях с познати на клуб, преди да отидем бяхме пили, в клуба също си взехме няколко вида коктейли и ме хвана повече от колкото очаквах алкохола. На прибиране ми се виеше свят и не бях сигурна, че съм ходила в права линия, но си спомням всичко от вечерта. Бях си адекватна с изключение на това, че много ми се виеше свят и след като се прибрах имах нуждата да повърна, тялото ми не е свикнало да пие. Но си спомням, че бях много щастлива. Изпитвах еуфория от алкохола, нещо което не ми се беше случвало преди, смеех се почти на всичко, което някой би ми казал.

Аз се определям като човек, който действа така както иска. Ако искам да съм близка с някого- нямам нужда от алкохол. Директна съм, казвам каквото искам да кажа. И в този ред на мисли, не съм имала нужда от алкохола за оправдание на каквото и да било. Но вярвам, че някои хора го използват за оправдание, защото така им е удобно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0e7fb21956
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не, аз съм си с акъла, само ми св вие свят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker