Изневерих на мъжа си и той ми прости - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих на мъжа си и той ми прости
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2904 пъти
Здравейте! С мъжа ми сме заедно от 15 години. През последните 4-5 години много се карахме. Той не се интересуваше от нищо вкъщи. Прибираше се от работа и сядаше пред лаптопа, това се повтаряше всеки ден. Правех му забележка, казвах му, че трябва да обръща внимание на мен и децата, а той с досада отговаряше „Е какво искаш да направя“. Беше постоянно изнервен, караше се на голямото ни дете за абсолютно всичко. На мен всичко това започна да ми тежи ужасно много, започнах да се карам с него, крещях му, а той ме удряше. Стараех се да избягвам такива ситуации и си премълчавах много неща, които ми тежаха, но не успявах да крия, че съм ядосана и тогава започвахме да се караме заради това че не споделям с него. И пак същото. Последната година положението стана нетърпимо. Започна да говори само за това как не му стигат парите (и двамата работим, не сме задлъжнели). Казвах му, че нямаме нужда от много пари, важното е да сме заедно и да се разбираме, а той казваше че иска да осигури бъдещето на децата ни, за да са финансово независими след време. В това няма нищо лошо, но парите бяха единствената тема на разговор, не обръщаше внимание нито на мен, нито на децата. Когато го попитах за мнение за нещо, винаги ми отговаряше „не знам, все ми е тая“. Когато той ме попиташе за мнение, аз трябваше да му го давам, иначе се сърдеше и се карахме. Много пъти се опитвах да водя разговор с него, но беше невъзможно. Чувствах се все едно съм някаква досадница, която му пречи да си седи пред лаптопа. А аз просто исках неговото внимание към мен и към децата ни.
Внимание от мъжа си не получих, но го получих от друг мъж. Влюбих се в него и той в мен. Другият също беше семеен. Не се разбираше с жена си, аз с мъжа си и двамата искахме да се разведем с половинките си и да заживеем заедно. Спираше ни едно нещо – децата. Затова решихме да прекратим връзката си и да намерим най-подходящия и спокоен начин да се разделим с половинките си без да травмираме децата със скандали. Когато се прибрах вкъщи, мъжът ми вече беше разбрал, че му изневерявам. Започна да ме бие, после се разплака, прегърна ме, после пак започна да ме бие… Каза да избирам или него, или любовника. Аз избрах него, въпреки че не исках, исках да отида при другия, но ме беше страх да не си го изкара на децата, да не ги настрои срещу мен. Ако бях избрала другия, щях да съсипя няколко живота. Съпругът ми ми прости. Каза, че иска да започнем отначало. Сега ми пише през деня, прегръща ме когато сме заедно, казва ми че ме обича и по цял ден мисли за мен. Каза, че се е уплашил да не ме изгуби и сега ме обича повече от преди и ще се поправи. Аз обаче не чувствам същата обич, както преди. Възможно ли е вече изгубена любов към един човек отново да се върне?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 33d125ebd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си даваш сметка, но ти си жертва на домашно насилие под всякаква форма- физическо, емоционално. Ма или лора те както си иска, бие те, после ревял и те прегръщал, пък после пак те бил...
Мислиш ли, че това децата не го разбират и ще растат здрави и със самочувствие? Че това няма да се отрази в последствие и на техните избори в живота?
Ти вече си пропукала "оковите" ще започнеш скоро и да се присещаш за всичките негативи в годините. Той го знае и за това е "по- внимателен".
Любов няма да се върне при теб освен ако умишлено не се програмира внушавайки си го.
От негова страна любов няма, това си е чувство за собственост, сега си пази собствеността да не му избяга, нищо повече.
Няма да забрави, не ти е простил, не се залъгват, то няма и какво да ти прощава, случилото се е напълно нормален вторичен ефект следствие на отношенията ви. Грешка е, че си решила да останеш с него, ще ти се стъжни още повече живота веднага щом реши, че собствеността му е сигурна.
Запомни обаче и си го повтарям честичко- НЕ си виновна! Бъди сигурна, че ще ползва чувство за вина за да те смачка емоционално и не просто да те върне към онова състояние на изнервена жена, а напълно безволева и без самочувствие.
Ако искаш говори с психиатър, обясни му ситуацията и поискай мнение...
Не забравяй себе си и когато се наложи да избираш между него и теб, избери себе си!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0fbd861875
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно ли е вече изгубена любов отново да се върне? питаш. Да, колкото е възможно умрял кон да рита.
Любовта в твоето т. н. семейство е изчезнала отдавна, още по времето, когато компютърът е бил по-привлекателен от теб, разговорите - заменени с крясъци и бой, изневяра т. н.
Аз съм скептик и не вярвам в новите начала, вторите шансове, ежедневното "обичам те" и тем подобни бърсалки за нечисти съвести и отношения.
Счупеното и лепено никога няма да бъде ново.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 729562c15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да е лесно . Грешка е че ти е посегнал , но уплашен човек не мисли . Дано не се повтаря . И да може да се върне изгубена любов , просто трябва да я искаш отново . А аз това трябва време и усилие . Ето ти идея откъде ти да започнеш : мирисът . Потърси в гугъл парфюми с мъжки феромони . Чрез тях накратко ще накараш мозъка ти да те ,,препрограмира " да мислиш мъжа ти неустоим ( трябва време няма да стане веднага ) . Другото над което тий трябва да работи е себе си . Закарай го на фитнес , кажи му да намери хобите както за себе си , така и за двама ви и говорете за тях ( тоест накарай го да те впечатли отново ) . И двамата трябва да работите над комуникацията помежду ви ако искате да спасите брака си . И потърсете помоща на семеен терапевт . И накрая към теб : не вземай прибързани решения да го бапускаш дори ако нещата станат нетърпими в някой момент . В момент си уязвима защото още си под въздействието на изневерите ( всъщност при теб има двойна изневяра : веднъж емоционална и веднъж физическа ) . Тоест умът ти е още замъглен и ще му трябва време да се избистри ( същото е както когато си под въздейсвие на алкохол и започнеш да изтрезняваш ) . И накрая това което е станало при теб не е по твоя вина . Поне не изцяло . В твоя случай пренебрежението на съпругът ти те е тласнало към станалото . Но ... За предателството няма оправдание . Никакво . И това е твоята част от вината . Приеми го . Осъзнай го . И работи върху повторното изгражсане на връзката или в случая на брака ти . Заедно със съпруга си . Не му натяквай . Но му обясни че за спасяването на брака ви са нужни общи усилия . Желая успех и на двама ви . Чака ви дълъг и труден път , но ако сте решени да се борите , то със сигурност има големи шансове да се справите :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 128db15f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Един от начините лампата да им светне,е да започнеш да се отдалечаваш и да не си им удобна.Създаваш свое хоби,срещи с приятелки без него,вършиш занимания които си имала преди той да се появи.Ако чувствата ви с другия мъж са били взаймни,значи сте си подарилк нещо красиво.Мъжът с които си от 15 години,трябва да вземе мерки заради агресията,посягат слабите хора.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 128db15f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В дългите връзки с или без брак,кризи се появяват.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aa449c8f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Децата ти, независимо колко са малки, са също така и индивиди, с техни си обособени личности, емоции и нужди.

И тези нужди не е задължително да са "искам при мама и тати, независимо какви са." Ако съпругът ти е чак толкова себичен, че нито да обръща внимание на теб, нито на децата, хич няма да се учудя ако те са се вече отчуждили от него.

Ако питаш мен, говори с децата си. Питай какво биха искали те - дали искат баща, който е такъв само като общи гени, а иначе ги игнорира и на всичкото отгоре бие майка им, или нормален живот с някой по-добър и по-разбран човек.

Любов според мен надали може да се възроди. Раните ми се струват прекалено дълбоки....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8f8a60f5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Явно изневярата е оправдана, щом вкъщи се чувствате зле. Ами оправете си семействата, не се събличайте пред други хора. Като толкоз не можете да живеете с някого,ами разведете се.
Не искала да травмира децата?! Та те вече са травмирани от двама родители, които нехаят за брака си и са се пуснали по течението. Пък и като забегнеш с другия коцкар няма да искат да те видят, нито ще го приемат. Странно как не сте мислили за децата когато се събличате пред други хора. Другият коцкар е същият. Лицемерна работа е твоето, а мъжът ти поне е избрал в случая семейството ви, вас, пред това да се отърве от невярна жена. Другият коцкар нямаше да си напусне жената.Всичките така приказват, но кожата му е по-мила, доста рядко си напускат жените заради любовница. Никой себеуважаващ се мъж няма да си напусне жената заради семейна любовница, защото щом на законния си мъж изневерява и не мисли за децата си, значи и на него също може. Може всякакви глупости за любов да приказва и гръмки обещания да дава, но реално това си мисли. Просто си я ползва и така. Жените пък кълват на романтиката и мечти за общо и светло бъдеще и така. Мъжът може самият той да е семеен с деца, но не гледа с добро око на семейна любовница с деца.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9aa12930e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много жени не си дават сметка, че когато мъжът започне да се държи зле в къщи, с жена си, с децата и т.н., то има друга, която му мъти мозъка, дали са любовници или само си чатят, или пък дори само да мисли за друга, то е ясна работата. Простил ти е, защото явно и той е топвал чушката другаде, и си е отдъхнал, че не е само той виновния. Сега дори и да разбереш ще каже, еее какво се впрягаш , квит сме и т.н. Любов няма как да има между вас, може да се жертваш заради децата и да стоиш с него, но и това ще е до време. В един момент ще ти стане непоносим. Всички тези обиди, бой, крясъци и лошо отношение към теб и децата си дават отражение. Но и ти си слабохарактерна да му го позволяваш всичкото това. Счупи му една бутилка в главата, един тиган , строши му лаптопа и ще видиш дали ще ти прави проблеми повече.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 543a9b9a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   11 Не гледа с добро око, ама и той си го топва... Като той е много стока, какво дири при друга, да си седи вкъщи?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8f8a60f5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   13 от 11
Топва го, защото може и е лесно да излъже някоя. Жената лесно може да я излъжеш с приказки за любов и как уж ще оставиш жена си. В историята и двамата са напълно еднакви. Мъжът може да прави секс просто ей така, жената се привързва емоционално.
Проблемите в семейството не се разрешават със секс с други хора.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 112a97d983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Toй те бие, издевателства над теб, а ти се притесняваш, че си му изневерила?!. .Ако бях на твое място, отдвана да съм извън тази връзка. С деца или без деца. Децата не бива да бъдат оправдание, за това ти да търпиш лошото му отношение и насилие в семейството. Това се отразява и на тях вероятно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 11e7609027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Вероятно и той ти е изневерявал. Затова ти е простил. Бракът ви е загинал отдавна. Щом толкова се притесняваш дали няма да ти вземе децата, то ги изчакай да пораснат до 18 г. и се разведи. Щом веднъж те е ударил, винаги ще те удря. Такава старост ли искаш - да те бият? Започно отсега да си спестяваш пари, разведи се и си живей спокойно. Децата ви вече са травмирани от вашите странни отношения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker