Трудна връзка, но имам нужди! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трудна връзка, но имам нужди!
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1922 пъти
Здравейте, както се подразбира от заглавието съм във връзка, която е доста далеч от перфектна. Причините за това са, че главно аз полагам усилия връзката да се развива и честно казано с приятелката ми сме доста различни относно вижданията ни за живота. Тя не мисли за бъдещето, няма никакви хобита и интереси, дай й само да излиза напред-назад по цял ден и цяла нощ. Аз съм сериозен и амбициран, карам магистратура, преследвам целите си и се стремя да давам най-доброто от себе си, а това се приема с насмешка от страна на приятелите й. Заедно сме от 3 месеца, а през последната половина от връзката аз не се чувствам добре. Водим връзка от разстояние, на моменти се държи много хладно и не я знам какви ги върши докато не сме заедно. Бихте ме попитали защо тогава съм с нея? Защото имам нужди. Имам нужда от близост, от разбиране, от секс, от подкрепа, а малко или много тя ми помага да ги удовлетворя. Честно казано ме е страх и от самотата - преди нея бях сам 2 години, не ми беше толкова зле, но определено ми липсваше интимност и не искам това да се повтори.
Били ли сте в подобна ситуация? Какво бихте направили на мое място? Заслужава ли си да се затормозявам с глупави въпроси от сорта на "къде е", "с кого", "какво прави" и т.н. Ще кажете, че проблемът ми идва от недоверието - не й се доверявам напълно, защото очаквам всичко от всеки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: dc881e8092
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И с основание очакваш всичко от всеки! Щом си я видял, що за стока е, а и приятелите ѝ какво толкова очакваш да се случи в бъдеще?
Вероятно си прав, че се задиря и с други мъже, а през това време, в което сте заедно, може и да ти е изневерявала.
Както я описваш, не може да искаш да имате сериозна връзка. Карай, докато ти дава с*кс, а след това си търсиш друга.
Просто това момиче за това става.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c4535a1b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   До 1 от автора:
Мисля по същия начин като теб, просто ми е трудно да го призная пред себе си. Знам, че няма какво друго да ми предостави освен секс, аз съм си виновен, че имам високи очаквания от плоски хора.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d3985cb6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Макар че започнах връзката си по любов, много бързо разбрах, че не сме един за друг. Въпреки това самотата, липсата на близост и всичко, което описваш, ме задържат вече 5 години при човек, когото не обичам, от когото искам да избягам, не защото е някаква ужасна гад, ами просто защото сме фундаментално различни. Знам какво е да няма кой да ти се обади с дни, да няма на кого да разкажеш нещо интересно, което си прочел или кой да те прегърне. Получавам внимание, секс, някаква любов, уж, но цената е висока. Знаеш, че го правиш по принуда едва ли не и, най-лошото, търпиш отношение, което намираш за обидно, само за да имаш човек до себе си. Разбира се, че опитвах да се сближа с други, разделяли сме се многократно, но никога не съм била особено харесвана от мъжете, така че и това е голям фактор. В крайна сметка отчаянието и самотата ме връщаха при него. Според мен нормален, самоуважаващ се човек не би стоял във връзка, която го прави нещастен. Страшно ме е яд на себе си, завиждам на тези, които се чувстват добре сами или които имат избор и могат да си позволят да избират. Така идва и самочувствие, и достойнство, което ние оставяме да бъде тъпкано. Порочен кръг е, от който трудно се излиза, защото промяната идва отвътре - да не си зависим, да не се оставяш да ти се подиграват къде директно, къде не.
Бих те посъветвала да я оставиш, но би било крайно лицемерно от моя страна, тъй като съм в подобна позиция. Колкото и лошо да звучи, оглеждай се за нещо друго, докато сте заедно и се опитай да не си я слагаш на сърце. Да, знам, че е използваческо и леко гнусно поведение. Другият вариант, върху който работя, е да си търся работа, която е силно свързана с единственото ми хоби. Инвестирам страшно много усилие и емоции в това, така че се надявам да намеря нещо близко. Така мозъкът ми ще е изцяло погълнат и няма да мисля за връзка, самота и прочее. Надявам се, че по този начин, че се освободя от него и няма да имам нужда от човек до себе си повече никога. Това е най-разумното, което съм измислила засега, освен да го оставя, което не е опция.
Здравословната връзка започва, когато си ОК сам със себе си и не разчиташ на друг да ти набави някакви твои липси, защото така ставаш зависим и се стига до подобни ситуации, в които си с някого, за да не си сам. Това в никакъв случай не е полезно и след време започва да действа много зле на ума и душата.
И е добре да си подозрителен, наистина начинът да оцелееш ментално е да очакваш всичко. Не параноя, следене и истерии, а просто да си подготвен, здравословно скептичен. Това ме е спасявало много пъти и съм преживявала проблеми доста по-леко, отколкото ако живеех на розов облак.
Съмнявам се, че съм много от помощ, но ако все пак ти е било интересно да видиш къде водят подобни връзки, ето това е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ab3a6f114a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Връзките от разстояние не са си работа. Просто си намери някоя, която ще си редовно с нея, а не да сте в различни градове и краища на България
Хем я мислиш за плоска, хем искаш да ти отделя от времето си и да ти дава тялото си. Малко лицемерно звучи. Просто явно не е от твоя типаж жена, както ти не си от нейния типаж мъж. Няма смисъл да се мъчите взаимно. И 3 месеца не може да се нарече връзка, начало на нещо такова е.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c48213f621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Противоположностите се привличат, са казали хората. Но, според мен, щом нямате общи представи и цели за бъдещето, не гради сериозна връзка с нея. Имай секс с нея, но не и сериозна връзка.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 328dc33ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не бива да продължаваш връзка, в която не се чувстваш добре - това граничи с безволие, за което ще съжаляваш. Приятелката ти не те разбира и дори не прави опити - значи е егоистка, но сте свикнали един с друг, затова не ви се излиза от зоната на комфорта, свикнали сте да правите любов, това е приятно, но май не е полезно, защото който мъж мисли с долната глава, си създава много трудности. Каква майка ще е тя с тоя повърхностен характер? Малко повече воля, уважавай себе си. А тя, както я описваш, вече не те и уважава. Защото ти сам не се уважаваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 22f1db635e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само тая ли е жена??Мале,колко си тъп!!!!Зарежи я,твоето момиче те чака.....ще те обича и ще бъде с теб заради теб..... я се стегни ?!!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9f9b95093d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами чисто и просто затвори си очите, престори се, че си съгласен с нея. Гледай си твоите стремежи и я ползвай за секс. И най-важното - не се възприемай като ангажиран, оглеждай се за някоя друга.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 835443b0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   П*ткопоклоннико, стани човек!


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 328dc33ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №5, смятам, че не си прав. Защото сексът е много силен фактор. Някои се опитват да го омаловажават, все едно, че е същото, както това, в кое заведение ще се нахраниш, или пък ще си хапнеш в къщи... Въобще не е така! Сексът е създаден от природата за размножаване, за продължаване на рода и отключва у хората изключително силни инстинкти и зависимости на подсъзнателно ниво. Ти можеш да си смяташ каквото си искаш, че сте само приятели с бонус, но организмът, инстинктът си знае своето: Те припознават сексуалния партньор просто като партньор, за чиито деца ти трябва да се грижиш, както и за него самия. Отделно, ти, продължавайки сексуалната връзка, се лишаваш от стимул да търсиш нова, което важи и за партньора. Така че и двамата си губите времето, което е решаващ фактор в наши дни. Сексът, нагонът е най-мощната стихия в човешкия живот, и ако не я овладееш, канализираш, тя може да го разруши. Затова, като късаш, късай изцяло, половинчатите работи не се зачитат.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 328dc33ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не бива да се уподобяваш на ония двулични самки, които не пускат клона, преди да се хванат за друг. Това не е мъжко поведение. Да я къткаш за секс, пък в същото време да си търсиш друга. Тъпо. Късай направо, и да й обясниш право в Очи защо го правиш, без обиди, разбира се, ясно и спокойно. Ако жените не са достойни, нека поне мъжете се стараем да сме такива.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 39439ca7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, на това твоето връзка ли му викаш? Убиване на времето е, някакъв заместител на истинската близост и любов. Затова и не се чувстваш добре в подобни отношения, същото е и за нея. Мъчите се да запълните някаква емоционална празнота , която не може да се запълни само със секс. Тя била хладна и дистанцирана, че каква да е, да гори от любов за човек, който е с нея, само защото "имал нужди ли"? И го е страх да остане сам? Колко мислиш, че ще продължи това дистанционно "общуване"?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 936bd3d14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   усещанията ти не са грешни, трявбва да продължиш,тази връзка ти показва, как нетрябва да е в една връзка. Ще намериш сили да продължиш,за да намериш подходящия чоовек

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 980b78ea0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Ясно какво получаваш от нея, но не разбирам какво и предлагаш ти в замяна, че да имаш на всичко отгоре и претенции. Звучиш доста нагло и лицемерно. Тя била тъпа и плоска, приятелите и ограничени, но седял защото имал нужди. А замисляш ли се дали ти покриваш нейните нужди? Ако отговорът е не, доста бързо ще си намери някой, който да го прави.
Другият въпрос над който следва да се замислиш е, защо жените, които отговарят на високите ти критерии ти не ти връзват, та се налага да правиш такива големи компромиси. Може би все пак не предлагаш чак толкова, колкото си мислиш. Хубаво е човек да има реална самооценка за качествата и способностите си преди да предявява претенции към околните.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0da99d3982
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   И аз така уж съм във връзка с един, а всъщност просто го ползвам за секс и близост (втората ми е по-важна, а сексът ме интересува само в периода на овулация). Прекрасно се целува, добър е с устните и ръцете, прави ми разкошни масажи, бива го във всичко, много гальовно момче. Хубаво ми е с него, признавам си, но като не не до мен, не ми липсва. Имам и още един дето така използвам, но по-рядко, защото живее в друг град. Искам връзка с някого, да сме истински един с друг, само че няма подходящи наоколо, затова просто ги връткам когато и както мога. Взимам от мъжете секс и това е, друго не могат да ми предложат.

Ж,20

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8cc8934229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Сигурен съм, че тя мисли същото като тебе. Затова и излиза вечер и се държи хладно . Търси си нов тъпкач, докато ти през това време си седнал да се оплакваш във форума.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 39439ca7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   № 15 - Че и ти освен секс какво друго можеш да предложиш? Едва ли знаеш да направиш един кекс, например.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9d99d15128
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 1 е прав. Виждаш каква е. има някакво привличане между вас, задоволявате се. Това е. не го прави повече в главата си. Няма и нужда да бъде. И такива хора трябва да има, и такива връзки няма как да няма. Временно и се знае още докато си в него. Не се чувствай зле, само не давай да те прави на маймуна. Ако се ебе с някой друг я ритни, ако е само с теб си помагайте на нуждите още известно време и когато сте готови за следваща стъпка - всеки по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 34ba1ed28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   17 Да не е готвачка или селско простовато слугинче, чеда прави кекс? И манджите са със сложност на изпълнение колкото за 5-годишно. Ама простия слугинаж толкова си може, за тях едните манджи са велико постижение.
Имаше един коментар "колко мъка има по тоя свят". ;)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6d95bf712c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Евала н.11 рядко се срещат Мъже като тебе. Авторе, три месеца не е връзка, щото точно сте си запомнили имената, така че не те вживявай много. Каквото стане, ако не тая, друга ще ти задоволява нуждите, споко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker