Как да го пусна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го пусна
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 870 пъти
Здравейте! Пише ви едно 19годишно момиче.Имам си приятел от близо до 2 години (той също е на 19). Връзката ни винаги е била прекрасна всеки ден се виждаме постоянно сме заедно,хапваме заедно излизаме заедно..До като той не отиде тази година да работи на морето за 3 месеца. Както и да е изтърпях и го изчаках.Той се върна,но беше променен. Пак всичко беше хубаво,но малко по-различно. Каза ми че вече иска да излиза с приятели не само с мен.Майната му на това,вчера моя приятелка ми каза че го е засякла в дискотека ,за която аз не знам че е бил. Не ми е казал ,излъгал ме е. Криел си е телефона,защото съм щяла да видя,че се е уговарял за дискотека. Плюс това от 1 седмица започна университет , аз съм на работа а той след университет ходи на работа. Нямаме опция да се виждаме,очевидно той няма и желание.Казва ми,че си пишел с някакви приятелки,от университета,при което аз се разсърдих.Не можел да комуникира и с други хора ли,да съм си пишела и аз,пишенето не значело зарибяване. Та проблема ми е,че аз много го обичам,много ми пука и искам да съм винаги с него или поне в момента 2-3 пъти седмично понеже няма шанс да се виждаме заради неговите ангажименти.В мен ли е грешката,че искам внимание,искам да ми се казва като излиза някъде,не да крие и да разбирам от други хора,и че не искам да си пише с други момичета? Аз ли греша? Искам да бъда с него ,но не по този начин , а и той не иска да ме пусне. Много ме обичал.. Как да постъпя?Вманиачена съм от него искам да го пусна да прави каквото иска и да видя дали ще му запука за мен..но не мога . Трудно ми е без него... Просто ме е страх,че даввм всичко за него , и той накрая ще си намери друга..Разбирам,че е момче и има нужда да излиза и без мен и с други хора,но не знам дали мога да го издържа. Моля ви дайте ми съвет кое е правилно и кое не.. Аз ли мисля грешно и как да постъпя?.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: ee66b62df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   връзката е минала на друг етап след морето., гледната му точка се е променила.Може би му трябва повче свобода, явно иска да излиза с други. Оитай да му даваш тази свобода, започни и ти да излизаш, тръси нови приятели от двата пола,без да се впускаш в нови връзки,намери хоби. Пусни го,ако за известен период от време,няма да е лесно,ано ако иска да иима други отношения, ще можеш ли да го спреш? Не се обезличавай ,боли,но по-добре дай свободата по рано,така може и да спасиш себе си

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 56c9aeb356
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, вкопчена си и го е отблъснало. От това 24/7, което сте имали се е родила нуждата му от друго излизане, друга компания, други контакти. На 18-19 като ти се забранява, като си ограничен, го правиш повече и напук го търсиш. Бих казал, че е изстинал към теб, но може би не е толкова зле, щом е казал, че още те обича. Но се налага спешно да спреш да го задушаваш, че нямаш много писта оставаща още. Това не означава да се дръпнеш съвсем от него, а да му даваш негово време и да не му държиш сметка, а като сте заедно да му напомниш защо е избрал и теб и защо си страхотна и че всъщност му е приятно с теб. Вложи малко допълнителен опит в близкото бъдеще на срещите ви и му покажи, че му даваш свобода извън тях и той сам ще се върне, ако наистина има чувство между вас.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ee0700c6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен трябва да смениш тактиката. Не му се карай, не мрънкай. Вместо това, започни да обръщаш повече внимание на себе си - грим, нови дрехи, процедура, зависи от теб, ти каквото искаш и решиш. След това започни и ти да излизаш с приятели. Намери си хоби. Покажи му, че можеш и без него. Не му бъди винаги на разположение, не му вдигай абсолютно всеки път телефона, не му отговаряй всеки път на момента. Като те пита защо, казваш, че си била заета с нещо. Ако държи наистина на теб, ще се стресне и ще започне сам да търси близост. Ако това не проработи, вече може да си направиш изводите...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 52a57aba88
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много от рано започваш със задушаващите сметки.Малко му се е разширил кръгозора на морето,а и сигурно е праснал някоя кака там.А все пак не си му съпруга,за да те мъкне пред всички,а и да си,пак един мъж има нужда поне 5 пъти в месеца да излиза по мъжки.
Жена след 34

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 92670e9885
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3 ти го е написал. - тази тактика винаги работи. Когато дадеш свобода и ти леко се отдръпнеш и си правиш планове без него, нещата ще се обърнат в твоя полза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker