Искам невъзможното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам невъзможното
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1376 пъти
Запознах се с един мъж на работа. В началото не му обръщах внимание въобще, но с времето се сближихме, работните ми ангажименти са пряко свързани с него и всеки ден контактуваме служебно. Да кажем, че съм му секретарка, а той на ръководен пост. Разликата в годините ни е 19. Аз съм в средата на 30те.
Обожавам този мъж, как говори, колко е сериозен, организиран и точен. Той също таи симпатии към мен, често ме докосва, гали, ръси комплименти от рода страхотна прическа, хубави очи и т. н
Аз не съм жадна за внимание, има и други обожатели, но с времето се привързах към този мъж и мисля, че започвам да се влюбвам в него.
Работните ни отношения са прекрасни, аз върша всичко и той е доволен от мен.
Проблема идва от смесените сигнали. Веднъж ме докосва по начин, който подсказва, че е привлечен от мен, друг път е дистанциран и говорим чисто служебно.
Тъкмо си го избия от главата и той отново започва да не докосва и гали, понякога ми държи ръката и ме прегръща. Аз сякаш само чакам това и започвам пак да мечтая за него и историята се повтаря.
Наскоро имах случай в който му отказах да свърша нещо, което не е моя работа но ме беше помолил и той веднага усети неблагоразположението ми. Дойде в кабинета ми и ме попита какво не е наред. От дума на дума стигнахме до извода, че ме възприема като дете, имал дъщеря на моята възраст и освен това съм била и младолика... как можело да не гледа бащински на мен.
Същевременно ме привиква, интересува се от мен, докосва ме по начин по който не мисля че един баща докосва дъщеря си, така че продължава да не обърква и да си играе с мен.
Хем намеква че ме иска, хем когато сме на саме не предприема нищо.
Не съм идиотка, вероятно си играе с мен, за да върви работата, или си е такъв.
Много ми е обидно да ме кастри така и в същото време да ме обикаля като гладен чакал. Страх ли го е, не му стиска ли, не ме харесва ли, какво...
Сега съм си поставила за цел да го игнорирам, но знам че като е на кеф ще ме гушка и ще флиртува с мен и пак ще бъда объркана и така до безкрай.
Аз не искам нищо от него, той е виновен с двойните си сигнали. Не мога да му поставя въпроса ребром защото може да каже ти луда ли си, какво си въобразяваш, което ще бъде неудобно и ще развали отношенията ни на работа.
А така както са в момента - чисто професионално, са идеални. Работата върви прекрасно.
Само че аз искам да разбера на къде отиват нещата.
Възможно ли е да ме иска но да не му стиска, или въобще не чете обожанието в очите ми.
Може би е тъпак и само се гаври с мен а аз шаранчето се хващам за куката всеки път.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: bb5e50ebe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво бъдеще си представяш с човек, който гони 60-те? Не се забърквай в сложни отношения и си потърси човек, с когото имаш шанс да създадеш семейство. Ръководителят ти може да е чаровен, но е в залеза на годините си, а ти си още млада и не ти е време да се превръщаш в болногледачка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f1f0308f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Може би е тъпак и само се гаври с мен а аз шаранчето се хващам за куката всеки път." - изобщо не си мисля, че той е тъпакът. На всички ни е ясно какво той иска (на него също му е ясно), само ти не знаеш какво искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 872cf1d451
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отново много филми и комплекси...като че ли е не написано от 15 годишен тийнейджър.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b08db2eae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Използва те,бъди сигурна в това.За да му вършиш работата.Проявява там някакво отношение колкото да ти хвърли прах в очите.А е абсолютно възможно и вече да не може да прави секс.Като ти четох историята пресметнах,че той е над 60.Знам,че има мъже,които до късна възраст са потентни,но повечето приключват със секса доста рано.Страх го е да не се изложи.А е възможно и през ум дане му минават такива мисли за теб.За него е важно работата да върви.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 40e9862bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Иска кекс, но опипва почвата, защото е женен. И не му е спешно, за разлика от теб. И както казва номер едно за какво ти е 60 годишен мъж? Или финснсовата му красота те заслепява? На близо 40 нито му млада за забежки, нито пък таргет за връзка. Губиш си времето.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 376cd75df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На всичките места, където работих имаше по един такъв шеф, който "бащински" опипваше и гушкаше подчинените жени. И не само...Шаранките сами им се натискаха. Историите им бяха публична тайна и завършваха долу-горе по един и същ начин. Някой напускаше работа. Познай кой?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 73ebd9a900
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко звучи като сексуален тормоз. Човекът иска да преспи с млада жена, ама не му стиска.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0d93782df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Бонбонка си, авторке, бонбонка!

И аз се питам как досега не те е схрускал шефа ти??? Може би е развил някаква специфична "слабост" към тебе...? Може би си твърде привлекателна, за да неутрализира сковаността между краката си? Или не иска да си наврежда на сърцето при вида на твоите заслепяващи прелести?
Не го мъчи човека, той ще се оправи! Но ти какво ще правиш, не те знам?

Ако беше секретарка у моята фирма, ти да видиш....

П.П. Какво срамежливо и плахо зайче е написало тази темичка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f4d5bcd058
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Там където българката трябва да търси адвокат за сексуален тормоз тя намира любовна история... Кога ще ги стигнем американците...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5ecbbb178d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до 9 - сексуален тормоз имаме тогава, когато на едната страна не са и приятни тези действия и се нуждае от защита, а тук не прочетох нищо такова. Все американците са ви в главите...мадамата се чуди дали ще и се отвори парашута...

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f4d5bcd058
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   до номер 10 - това,че тя намира действията му за нормални, не ги прави незлонамерени. Манипулацията също е насилие. И ако наистина се учехме от американците нямаше да сме на този хал. На авторката препоръчвам да гледа Bombshell и да види как достойните жени реагират, когато са в нейната позиция.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2301821007
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че е най-добре да изчакаш и да не правиш резки движения. От мъжка гледна точка той се държи опитно и правилно. Щом явно и двамата се харесвате, все някога ще се случи. Въпросът е, дали това ще ти е достатъчно. Може да е женен, може да е разведен... Ако искаш нещо повече от служебен роман, второто е за предпочитане. А да го развеждаш някак е комплицирано, макар че на тези години най-вероятно чувствата в брака му вече отдавна са изстинали, а на него му се живее - нали не е приживе умрял. Нормално

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker