Как мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как мислите?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1135 пъти
Здравейте. Моя въпрос може би ще ви се стори мега тъп, но.. Става въпрос за прекия ми началник. От самото начало усещам, а и виждам по- различно отношение към мен. Колегите също споделят, как им е повишавал тон, карал им се за грешки и такива неща. При мен няма такова нещо. Грешала съм сериозно, но ми е казвал споко ще го оправим. Когато е при мен, говорим малко за работа и след тога говори предимно за дъщеря си. За жена си не говори, а знам че са женени от 9 години и все още са заедно. Тя е много красива жена, не че аз съм грозна. Не ми липсва внимание, но тя поне за мен изглежда страхотно. Нещото което ми направи впечатление е изказването му, че той ще направи каквото зависи от него и не би допуснал аз да напусна или да ме уволнят ( тъйкато споменаха за съкращения във фирмата). Нямам симпатии към този човек и до момента не бях приемала отношенията ни за нищо по- различно от професионални. Но споделяйки с една приятелка, че ми е неудобно от колегите тя ми пусна мухата... Ами ако има някакви други мисли? Не искам нищо подобно и ако бъркам някъде и давам сигнали, то къде? Или просто си въобразявам и няма нищо такова. Не знам, кажете какво мислите, ако се изкаже мъж ще е много добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b480ac51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Що се правиш на тапа, много добре знаеш какво очакват от теб, а и много добре знаеш каква ще е развръзката, но се надяваш да ти се размине.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 19fcb2679d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ясно като бял ден-иска да те изчука.Затова ти подмята,че ще ти запази работата.Уверявам те,че ако поддадеш на мераците му при евентуални съкращения ще си първата.Женен мъж,не му трябват усложнения в службата.Ще си изтъче платното и ще ритне кросното.Пък ти си решавай какво ще правиш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b2b05a096
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ти разбрах коментара. Кое да ми се размине?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e5b1dfc3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такива като тебе се превръщат в основание за злоба и ненавист сред колегите. Това е работна среда, а не някой червен фенер...Колективът се разваля така.
Във фирмите винаги има по някоя и друга такава като тебе, които са за задоволяване на хормона на шефовете, директора, зам-началниците и тн.

Или казваш на боса ти, че отношенията ви ще са изцяло професионални и няма да позволиш да навлезнат в друга равнина или си бий шута, докато е време и запаза и малкото достойнство, което ти е останало...!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5c9b8681b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила, бягай надалеч или поне се пази. Българските мъже не струват. Само да им падне някоя жена, ако че са обвързани, са готови да изневерят, дори да са началници на такава. Нищо не ги спира.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 752e40a1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не ми звучи като по-различно отношение, може просто да си по-интелигентна и отговорна от колегите си и да е наясно, че грешката ти е невинна, не от мързел или простотия. Или усеща професионализма ти и затова с теб е по-внимателен, защото си по-трудно заменима. И не говори за жена с теб, защото не е уместно, не защото не я обича. Ако имаше нещо към теб щеше да знаеш вече. Заради такива глупости после мъжете говорят,че мястото на жените е в кухнята, не се излагай да си измисляш сериали на работното място.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7993be2b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бившият ми шеф ме харесваше, но бях студена и отдръпната. От злоба ме тероризираше и напуснах... end of story... бях на 25

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b480ac51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Н3, предполагам си авторката и въпросът ти е към мен Н1 - няма да ти се размине всичко онова, за което другите са вече писали. Не исках да съм груб, особено с първи пост в темата ти, но явно ще трябва да го кажа по малк по друг начин - сценариите са 2-3, или няма да му пуснеш и ще си една от първите съкратени, или ще му пуснеш и когато ти се насити ще бъдеш отново на изхвъргача, или ще те омразят всичките ти колеги и ще затвърдиш всеобщото мнение, че кариера се прави със свалени гащи, а не с изправена глава. Ако ти виждаш друг вариант можеш да го споделиш тук, но за мен не е нормално "Когато е при мен, говорим малко за работа и след тога говори предимно за дъщеря си." в комбинация с това "Нещото което ми направи впечатление е изказването му, че той ще направи каквото зависи от него и не би допуснал аз да напусна или да ме уволнят..." - твърде плоска свалка с елемент на заплаха.
Приказките, че жена му била красива и все още са заедно ги остави за кварталния магазин, не си им в къщата, не знаеш и няма никога да научиш - истината е, че както сред мъжете, така и сред жените има хора, които са с половинките си заради някаква изгода (удобство), но погледите им са навън защото чуждото си е по-привлекателно, дори и само поради факта, че е чуждо.
Сега би трябвало да си вдянала вече какво ти е казал Н2, просто не исках да съм първият изказал се в прав текст.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a4df5e1a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нека поясня нещо което не стана ясно- не съм такъв тип човек да правя кариера със свалени гащи! Пуснах темата,защото исках да чуя мнение и по-скоро да си сверя часовника. Благодаря за мненията ви. Понякога наистина когато си вътре в нещата не ги виждаш реални.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b480ac51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, споко, стана ясно, че не си от тях и никой не те упреква. Ако беше от онези с полусвалените гащи темата ти щеше да бъде с друго заглавие, примерно "Изчукана и уволнена". Хубаво е, че си сверяваш часовника, но тя и приятелката ти ти е казала същото като мен и останалите, а ти още питаш - за протокола Н1 и 8 съм. Извинявам се за грубостта, но понякога на човек трябва да му се удари един приятелски шамар за да се съвземе, да надникне извън нещата и да започне да ги вижда реални. В същност можеше и да не пускаш тема, достатъчно подобни теми има тук, можеше просто да прочетеш, но няма лошо, че си попитала - Н7 ти е казала какво е решението. За съжаление измекярите като шефа ти не са 1 или 2-ма, ти ще си тръгнеш с изправена глава, друга ще му кацне. Няма никаква гаранция, че и следващото шефче няма да е същото АКО, замисли се с какво си провокирала този (облекло, прическа, грим, държание) и не допускай същото на новата работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker