Какво трябва да значи това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво трябва да значи това?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1326 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 22 г.
Ще бъда максимално кратка.
Спах с едно момче 2 пъти,не сме говорили за това в какви отношения сме и т.н. Разговорите ни основно бяха за секс и общи неща. След секса той се отдръпна дори спряхме да комуникираме за известно време. Забравих да кажа,че той ту се появява в живота ми,ту изчезва.
Мога смело да кажа,че го възприемам като приятел ,както и той мен ме.
От известно време отново си появи в живота ми. Не сме се виждали от 2-3 месеца,само се чуваме поне на този етап. Споделяме си някои неща,на моменти може би разговора отива в друга посока-секс,но бих го нарекла нещо като флирт или невинна закачка.
Това,което ме обърква е,че той много ме ревнува. Изляза ли веднага ме пита с кого съм, кога ще се прибера,къде съм и т.н. Показва видима тревожност,че някой друг ще ми вземе ума,абе сещате се за какво говоря.
Не мога да го разбера този човек. Какво мислите по въпроса? Ако имаше истински чувства според мен щеше да го покаже,това с ревността не ми е достатъчен знак,но все пак очаквам да чуя и вашите мнения.
Благодаря за отделеното време! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: ba9ec45081
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-вероятно копира поведение на някого, на когото иска да прилича. В неговия случай се получава даже ансурдно и смешно . Не осъзнава.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1bf648c208
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спали сте само два пъти, любов няма как да има. То връзка реално няма, какво остава за любов.Изчезва и се появява, защото спи с други и си навестява харема от време на време.
Тази уж ревност е просто страх да не му отнемат играчката, или има някакви психични проблеми. Ти си мислиш, че те ревнува от голяма любов, страст и други романтични неща, а той просто не иска да си хванеш гадже, защото така една от обожателките ще му отпадне като вариант. Ако имаш гадже, няма да може повече да спи с тебе, защото ще го набият. Пък и може да имитира ревност, за да мислиш, че става нещо велико. Така правят играчите като този- работят емоционално една жена, дават и трохички внимание и тя е готова.
Отвори очи и виж реалността каквато е- никой мъж, ако те иска в живота си няма да изчезва с месеци и да се появява когато му скимне. Може всичко да дрънка, но гледай действията. Това е поредният играч. Кофти е да попаднеш на такъв, но е време да се научиш да ги разпознаваш. Гледай какво правят , а не какво говорят.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0cac0ef0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Мило момиче,

наш Ганю е свикнал, че наебе ли някоя, тя е "негова".
Ревността му изобщо не е признак на чувства, а че си пази агънцето в кошарката да не го изяде някой друг.
Не се заблуждавай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fcb8d4d690
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Показва видима тревожност, че ако се обвържеш той няма да има резервна опция за безплатен секс. Не зная колко по-очевадно трябва да бъде за да ги разберете тея неща вие жените. Винаги се вкарвате във филми че ревност значела обич - НИЩО ПОДОБНО. Ревността, особено когато не сте във връзка е чисто и просто проява на чувство за собственост към вас. Такъв тип мъже искат да притежават всички жени в обкръжението си и дори намека че някоя може да избере друг ги удря здраво по егото.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d8c0401eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Просто не си му харесала в леглото....

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5ce31f53cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мнение от жена - авторке, държи те в резерва, не си губи времето. От опит мога да кажа, че ако мъжът има интерес, то го показва и те търси, а не изчезва за 2-3 месеца. Той явно пробва и с други жени и като не му се получи се връща при сигурното и комфортното - теб. Или просто му се прави секс. Не се заблуждавай, че щом те ревнува, значи има чувства. По-скоро го човърка, че някой може да му вземе играчката, като на дете. Извинявай, ако съм груба, но на мен така ми изглеждат нещата от страни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 95c90c8970
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чукат се, но не са се запознали и не знаят какво изпитват. Шантава работа... Питай момчето директно и чуй какво ще ти каже. А дали ще те излъже? Щеше да разбереш, ако нещата бяха по нормалния начин - запознанство, приятелство, секс...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 328ab020a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Стига сте придавали на отношенията за секс повече! Виждате се за секс това е. няма истински чувства. ревнува те, защото и във приятелите с привилегии хората се виждат само с другия, ако не за друго поне по здравословни причини. Пък и егото си казва думата и му се иска да не виждаш други мъже. Това е неизбежно и ще е винаги, освен ако съвсем за нищо те няма освен за оная ти работа, ама това е крайност.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fbf4eedc25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защо се раздавате, ей така за две сладки приказки и ден-два внимание? Какво очаквате от подобни типове? Даже проститутките си знаят цената и не биха пуснали на някой за глупостите, които дрънка. Толкова ли сте глупави? Че и питате дали имал чувства... Нагон има, момиче.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7939b7b75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   3,4,6 са абсолютно прави.
Държи те в резерва и когато не намери друга, по-подходяща, идва при теб. Била съм твоята ситуация в продължение на година с надеждата да се получи нещо повече, но останах само резервен вариант. Добре, че се отрезвих навреме и продължих напред. Не си губи времето.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9c7767e8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А пък №9 е още по-прав и две ръце гласувах за неговия коментар. Вярно, че то и проститутките по-добре си знаят цената. Жена съм, но съм забелязала мъжкото мислене-дори във връзка само за секс не им се иска да имат много баджанаци. Та за това е тази"ревност". Спри да си вкарваш филми в главата и да си ги прожектираш. Мъж, който е влюбен или обича личи от километри.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker