Чувствата й към мен изведнъж изстинаха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствата й към мен изведнъж изстинаха
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1301 пъти
Не вярвах, че положението ще е толкова зле, че да пиша по форумите, но ето, че и аз не съм железен.
Накратко - в началото на лятото тръгнах с едно момиче. ЗНАЕХ, че няма как да се получи нещо сериозно с нея поради ред причини - 90% от връзките й са били по 2-3 месеца, когато започнахме да се занимаваме тя все още е била с бившия си приятел, а и характерът й не е никак добър. В началото всичко беше приказка - излизания, среднощни разходки, химия, целувки, страст, държеше се добре с мен.
По едно време обаче нещата от нейна страна утихнаха. Започна да се държи безразлично, понякога грубо, да не ме търси, да излиза с мен с нежелание. Като я питах защо се държи така с мен, тя ми отвръщаше че й било напрегнато, такъв й бил характера и т.н. Да, но характерът й беше такъв и в началото, а не се държеше зле с мен. Забелязвах какво се случва и усещах накъде отиват нещата, знаех че краят ще настъпи скоро и дойде и този ден. Питах я каква е причината, дали аз не съм направил нещо както трябва, дали има друго момче, дали някой не я настройва срещу мен... отговорът беше, че просто искала да бъде сама. Не съм я притискал или ограничавал по никакъв начин. Подозирам, че не казва каква е истинската причина за раздялата и че говори на приятелките си най-различни измишльотини защо ме е оставила, а те й се връзват...
Проблемът е, че в момента ми е трудно. Знам, че не съм загубил ценен човек и че заслужавам момиче, което наистина да ме оцени, но не мога да се концентрирам върху нищо друго, тормозя се и не се чувствам добре. От една страна искам отново да я потърся и да си поговорим... от друга знам, че това би било грешка и не би довело до нищо добро в дългосрочен план... просто искрено се надявам всичко на този свят да се връща, защото не направих нищо лошо, а бях изоставен като мръсно коте...
Моля Ви за съвет! Какво бихте направили на мое място? Бихте ли потърсили отново човек, който ви е изоставил с такава причина? Как да не мисля постоянно за това? Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0a222aa891
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тая е поредната пешеходка по Курвенщрасе. Не я закачай, че и разваляш айляка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2d0f085864
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като си усетил накъде отиват нещата и знаейки предишните и схеми на поведение...трябвало е да я изненадаш рязко и ти да я отрежеш първи.
Това щеше да и развали изпитаната схема, тя да къса момчетата и да се прави на важна. Вероятно щеше да ти се лепне и да ти реве какъв си мръсник :) Но понеже тя те е изпреварила, сега е много велика в своите очи как е отрязала поредния "мухльо", който и е бил в краката.
Иначе не си заслужава да тъжиш за тази женица. Явно си я влече курвалъка. Такива рано или късно си намират майстора. Не бери грижа за това. Живей си живота и си намери свястно момиче.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d6dbb4733a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Случвало ми се е два пъти. Скоро беше втория път. Не си заслужават тези момичета. Просто се отдай на мъката. Няма излизане. Аз така по 2 месеца съм като болен и после ми минава. В моите случаи обаче не е имало намесени бивши по никакъв начин. На едната даже и бях 1-ви сексуално. Просто продължаваш.

Едната я потърсих няколко години по-късно. Докато ходехме тя ми обясняваше колко много ме обичала алата балата. Дрънци. Звъннах и да я чуя приятелски, тя като ме разпозна ми каза да не и звъня повече и аз казах добре. Изтрих и номера. На другия ден ми се обади новия да ме заплашва, че ако още веднъж съм и звъннал, алата балата. Сбъркал е човекът, който да заплашва.

В двете връзки аз бях наистина перфектното гадже. Яд ме е само за изгубеното време. Осъзнай, че не всички са създадени да бъдат с перфектния човек. Ще им се върне, не се тревожи ;)

Гледай напред!

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5f56a3c6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Има десетки теми на готини и свестни момичета с уравновесен характер, които страдат, защото приятелят им не може да забрави бившата, дето му е въртяла номера и го е зарязала, както казваш ти “като мръсно коте”. Изводът? Направи един мъж луд от номера, за да станеш любовта на живота му....

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9378cc8906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хем си знаел, че така прави, хем се чудиш защо.
Еми, просто така. Не си любовта на живота й, нито пък тя на твоя.
Всеки по всяко време е свободен да си тръгне от живота ти. Не е необходимо да има причина в теб, или причина в нея дори за това. Не е необходимо да се е случило нещо, което да ви раздели. Просто може да не усеща, че си нейния човек.
Какво означава, че те е изоставила като мръсно коте? Миличък, тя не е крила явно, че има такава история и надали те е убеждавала, че с теб ще бъде различно. Може да е искала да е, но видимо не е станало така. Имал си всички знаци, че отива натам. Като толкова ти е гадно да те зарежат, да я беше напуснал ти. Ама ти щеше да й кажеш, че тя има някакви проблеми, докато тя поне знае, че ти не си виновен. Не таи лоша чувства към теб. Знае, че нейната персона е причината и си поема ролята на отговорно лице за раздялата. Докато ти търсиш как да те съжалят, милички. Поне да я обичаше, да знаем защо. :-)

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 227d5ee589
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Батко що се занимаваш с тея курви, та даже и я питаш какво не си направил, като хората. Цял живот ще им се доказваме на тия, а те ае шибат с кой ли не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7e0c291674
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Такива има и трябва да има, но ние сме глупави докато не се научим и ги взимаме на сериозно. За напред да си знаеш, че такива стават за малко, за хубава връзка на удоволствие няколко месеца и чао. Нищо лично към женската аудитория, но за това са тези жени и това си искат, дори ти да мислиш за повече. От начало си почваш със знанието, че ще е за няколко месеца секс и чао. Като усещаш, че изстива - правиш ти крачката, последен секс, разговор, късаш и напред без да мислиш даже веднъж повече. Не че така трябва да се държиш по принцип, но с такова момиче като я знаеш каква е това е схемата, ако искаш да се замесваш въобще. Гадно ти е, но сме загубени докато не го научим тоя урок и то често по точно тоя труден начин. Има някои хора, които просто не притежават достатъчно значение, че да си мислиш и да се терзаеш и да страдаш. Другия път превантивни мерки и достойнството горе. А уличната котарана подаваш на следващия. То за нея това е живота и без друго...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5094cbf02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ще ти дам едно мнение от гледната точка на жена, която е постъпвала по начина, по който и тази. Единия вариант е още да е незряла и да се хваща наред с момчета, които да вдигат самочувствието й и тя да се хвали пред приятелки каква мъжемелачка е. Другия вариант е някога някой много да я е наранил и сега да не може да се влюби или пък да се страхува от обвързване. Моите връзки също продължаваха до 2-3 месеца и после или ми омръзваха, защото бяха предвидими вече или осъзнавах, че привличането е отминало и вече не изпитвам нищо към този човек. И в двата случая те съветвам да не се занимаваш, колкото и да ти е трудно, защото си се привързал вече. Не бъди изтривалка или кошче за душевни отпадъци. Някой по-горе каза, че всеки си намира майстора. Ако ще те накра да се чувстваш по-добре, ще ти кажа, че аз бях като нея дълго време и сега си го намерих в лицето на сегашния ми приятел. Отначало нещата не мислех, че ще станат сериозни, запознахме се и в рамките на седмица спахме заедно, мислех, че ще сме приятели и ще правим секс само, но с времето той показваше ту знаци, че много държи на мен, ту, че не е много сигурен още, тоест леко се отдръпваше, не ми пише през абсолютно целия ден, нито ми звъни нон-стоп. Запознал ме е със семейството си, към мен е добър, на моменти като принц, виждала съм и много слаби страни от него, но сякаш още не мога да му схвана спатиите и ме държи в напрежение! Има свои цели, свои интереси, не е залепен за мен само. Поддържа се. Бъди това момче! Никога не показвай на жена, че си отчаян или неуверен, дори и да си (особено в началото на отношенията). Не казвам, че не можеш да бъдеш емоционален и да имаш своите слабости, но ги остави за по-натам, когато сте взаимно по-привързани и си имате доверие.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b594f94f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто не е годна за нормална връзка. В началото си е поиграла на романтика, за да те прибави в колекцията си от ловни трофеи. Омръзнало ѝ е, изпила ти е душичката и си търси нови преживявания.
Но ти, като я виждаш, че не става, защо продължаваш да се самозалъгваш? Нея никой не може да я вкара в пътя, най-малкото ти. Трябва да бъдеш твърд, не мислѝ с долната глава. Колкото повече ѝ се мъкнеш подир гъза, тя толкова повече ще те презира и ще те прави на парцал. Докато усетиш, че си изгубил последните остатъци от самоуважение. Не си го причинявай - късай от раз и трий всичко, всеки спомен.
Не е трябвало да я питаш за нищо - не е по мъжки. А и тя нищо друго не би могла да ти каже, освен изтърканите женски увъртания.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker