“Скъса”с мен, но защо? Търся мъжко мнение. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

“Скъса”с мен, но защо? Търся мъжко мнение.
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1522 пъти
Историята ми е много объркана и моля да ме извините, ако не обяснявам свързано. Всичко започна преди година, запознах се с едно момче, което също като мен е обвързано. Той ми писа първи, постоянно ме охажваше. По принцип си пада играч, пише на всяка втора и когато тя му обърне внимание я отрязва. Обаче аз му се дърпах, все пак съм обвързана и една вечер просто го целунах. Започнахме да се виждаме постоянно, бяхме като залепени. Обаче станахме и много добри приятели, споделяхме си всичко. Питах го дали иска да сме заедно и все отговаряше че е сложно. Беше отдавна с приятелката си и всички бяха едно голямо щастливо семейство. Дойде извънредното положение и продължихме да си пишем. След извънредното положение се виждахме нон-стоп и в един момент започнахме да правим секс. И то секс като на кино- буквално. Дори ми каза с ръка на сърцето че това е най-хубавия секс в живота му. Но има едно но, аз се сприятелих с приятелката му и нещата станаха сложни. И двамата се бяхме разбрали, че това между нас е просто секс, но аз май изисках твърде много от него. Исках да ми пише постоянно, да има близост между нас на обществени места, но това беше невъзможно. В един момент той ми каза че иска всичко да приключи но да си останем близки. Когато му казах че знам че съм просто секс, той отвърна че не съм просто секс и че вижда че ми е тъпо да не ми обръща внимание. На следващия ден ми писа нещо тъпо все едно оправдание да ми пише. А когато се видяхме ме прегърна и ми каза че не трябва да ми е тъжно, закачаше се, търсеше контакт..
Въпроса ми е този човек има ли чувства, не знам какво се случва в главата му, не мога и да го попитам защото не казва нищо. Не иска дори да каже какво мисли за мен наистина, въпреки че казва че са само хубави неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2baf44ab6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей заради такива “жени” като вас, хората си мислят, че всички да еднакви.. не мога да разбера защо все при обвързани се бутате, било то мъже или жени? Как би могъл другия да ви приеме на сериозно, като вижда какви ги вършите, въпреки че и вие сте обвързани??
Вървим към абсолютното дъно и копаем към ОЩЕ дъно, само с боклуци е пълно, това е истината.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bcc3962ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, няма чувства към теб. Ти имаш.
М 32

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: befc96525a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има някакви чувства, но не са достатъчни, за да зареже заради теб приятелката си и не са такива, каквито на теб ти се иска. По-скоро е привързаност, а и както ти е казал вижда, че не се чувстваш добре, защото не може да ти даде това, което искаш и че твоите чувства са по-силни от неговите. Най-вероятно и се плаши, ако си започнала да ставаш обсебваща и очевидно си се влюбила, при положение че това между вас е трябвало да бъде необвързващ секс.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2a808cad53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изчукал те е, ти си просто бройка. А, и приятелката си ще зареже след време, когато му омръзне, като се оправдае с теб или с друга. Мъжете са независими, за разлика от жените, които си остават само изчукани, но пък са със самочувствие!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d88d75ccc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Защо пускаш на играчи, а не на девствени момчета?

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: be35c20d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Няма такова животно, като просто секс . На много хора им се иска да има, ама няма. И все си патят, но пак си вярват: Щото приемат желаното за реално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6ce7653f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дали има чувства към Вас или не - има ли значение в крайна сметка. Искате ли да сте с човек, който при положение че е в "сериозна" дългогодишна връзка, пише, сваля и спи с други жени. Дори да Ви "обича" и да прекрати сериозната си връзка, защо мислите, че ако е в сериозна връзка с Вас няма да си пише и сваля някоя друга, на която да обяснява колко са близки! Прекратете тази каша, само ще Ви навреди, губите си времето и живота, а тези изгубени месеци и години никога няма да се върнат. Намерете си партньор, който да Ви уважава.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d52d02b517
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Наистина не знам как не те досрамя да напишеш,че си се сприятелила с приятелката му.Значи игреш го приятелка с нея,а зад гърба и се чукаш с мъжа и.Ставаш ясна що за човек си-отвращават ме такива като теб.То и без това историята ти е достатъчно гнусна-обвързана,пък разваля чужда връзка.Че и чувства търси на всичко отгоре.Какво му ставало в главата-едва ли ще ти хареса да знаеш какво мисли за тебе.Никой не харесва и обича подли и подмолни мишки.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a0b4c90ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хаха! Ще скъса с теб разбира се, ти си само секс Авторке, пък било то и секс за няколко пъти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3d3cbc19f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той дори и да изпитва чувства от двама ви той има разум да скъсате.
Защото то си е превърнала в лепка и става опасно.

Това което не споменаваш е тоя собствен приятел. Наистина си голям буклук и както каза 8 си отвратителна. Разваляш връзката на хората, подиграваш се на приятеля си и го използваш, лепка си и не разбираш от дума и на всичкото отгоре идваш тук да искаш съвет от нас? Е, какво мислиш, че всеки един нормален човек ще ти отговори тук?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e30bbdbb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, такова нещо като "Охажор" няма! Така че става ясно колко добре те е Ухажвал тоя в крайна сметка?

Твърде лесна си!

И е много добър въпросът на номер 5!!!

И нека и аз си дам мнението: "Авторката не само е лека, но и много други неща, затова, номер 5, тя НЯМА да скъса с досегашния си "редовен" приятел и да си търси някой нормален, а ще залита като евтин п@рцал наляво-надясно. "

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c5a693caea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той си падал играч, свалял разни жени, Авторката пък като сериозно обвързана му се дърпала, обаче първа налетяла да го целува... и така нататък, няма да преразказвам темата. Човекът записал още една бройка, твърде лесна при това и толкова. Тези, дето ти ги е разправял, авторке, са отработения му репертоар, казана на не знам колко шаранки преди теб. Какво мисли за тебе, смятам, че сама се досещаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e9fa839a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Няма чувства към теб, но се държи добре с теб, защото може да кажеш на приятелката му, че й изневерява. А твоят мъж защо не го споменаваш? Или той няма значение? Ти си се влюбила и сега трябва да решиш какво да правиш. От два стола се пада на земята. Тоест ще загубиш и двамата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker