Объркана съм. Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм. Какво да правя?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1135 пъти
Здравейте! Момиче съм. Преди година се влюбих в едно момче и той мисля, че беше влюбен в мен, но един ден нещата се объркаха. Флиртувахме няколко месеца, всички казваха, че виждат искрата между нас. Един ден направи нещо като признание, попитах го дали се шегува, той каза, че не е шега, когато го попитах дали ме харесва той каза че е казал това на всички момичета, ядосах се и казах, че такова нещо не се казва на всеки. Разговорът всъщност беше чат. На следващия ден в училище не си говорехме, само тайно си открадвахме по някой поглед. И така две седмици, когато аз реших да направя нещо като признание по начинай който той го направи. В отговор не получих нищо освен лайкване на поста. Между временно ми пращаше откъси от песни. И така един месец по-късно той стана гадже с друга. Все още виждах как ме гледа отдалеч. Няколко седмици след като тръгна с другото момиче, което също беше от нашето училище, каза на приятелката ми, че присъствието ми го дразни и разни други неща. След тези думи си тръгна веднага от училище, аз вече дори не го поглеждах, но той мен да. След това излезнахме в онлйн обучение и месеци не бях го виждала. В началото на учебната година се държахме дръпнато, докато един ден той не ми проговори. А сърцето в мен точно това чакаше - надежда. Казвахме си по дума две и доста често се гледахме, сякаш очите ни говореха вместо нас. Той все още е с онова момиче, но дори приятелката ми, която беше пърен песимист относно това с него да бъдем двойка беше видяла надеждата. И изведнъж преди няколко седмици той казал на приятелката ми, че се отвращава от мен. Това ме нарани много, сега се опитвам дори да не го гледам, но постоянно се навърта около мен. А пепелта на надеждата чака само да бъде разровена, за да ни опари. Моря ви дайте ми съвет. Какво на правя? Много съм объркана. Според вас той обича ли ме? Има ли надежда за нас? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 927158abbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те обича. Ако те обичаше сега щеше да е с теб, не с друга. Научи се да вярваш на фактите, не на думите и на въображението си. Реалността е съвсем различна от това, което ти се иска и което мечтаеш.
Харесвал те е, както ти е казал, но това още не значи нещо нищо- човек може да харесва много хора без да има нещо повече с тях.
Не се филмирай, игнорирай го, не му пиши, не го гледай , не очаквай нищо и толкова. Просто го задраскай. Когато види, че не му обръщаш внимание е възможно пак да се завърти около теб, защото макар че е с друга , не иска да изпуска и "резервата". Отрежи го категорично! Не му лъскай егото! Имай гордост и самоуважение. Само ако уважаваш себе си ще те уважават и другите.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: be5562d2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко блажено-глупави са младите...


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b2edc92998
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ходи с друга,а се заглежда по теб!!!!!А как ти звучи:Ходи с теб ,а се заглежда по друга!!!!Колко мъже ще срещнеш по пътя си!!!!Зарежи го и си гледай учението и младостта. Ж 56 г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 275a15cb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вземи се в ръце, такива драми са излишни. Ако е искал да бъде с теб и ако е имало някаква надежда, нещата щяха да стоят другояче. Дори да те харесва а междувременно да се преструва - хептен не си заслужава. Стой далеч от такива пикльовци си се замисли как подяволите може да си 'влюбена' в такъв. Отговора е всъщност че си просто обсебена, защото нещо е останало неизяснено. Колкото по-рано осъзнаеш и приемеш че няма смисъл да се изясняваш, толкова по-лесно ще го забравиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker