Имам нейния номер, сега какво да правя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам нейния номер, сега какво да правя...
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1793 пъти
Здравейте, хора.

Това може би е едно от най-извратените и крийпи неща, които съм правил, но знам, че тук в този сайт разказват историите си дори и по-извратени хора, затова ще карам по същество. :)

Онзи ден се редях на опашка пред офиса на куриерска компания, за да взема пратката си, а пред мен беше една запленяваща мацка с маска. Много исках да я заговоря, но не знаех дори какво да кажа, много съм срамежлив. Тя влезе да вземе пратката си преди мен и тогава служителката на касата я попита за номера ѝ. Тя започна да си изговаря номера, а аз го записах. Не знам защо го направих, но просто реших да запиша номера ѝ.

Сега не знам името ѝ, а имам номера ѝ.

... И не знам какво да правя. Бихте ли ми дали идея какво да направя, за да се запозная с нея... или може би да не правя нищо...
Не трябва да изглежда преследваческо и извратено...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1889620e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси я във Вайбър (ако нямаш такъв си го инсталирай) - ако има такъв, ще ти излязат имената й и можеш да я потърсиш във фейсбук и да я добавиш там. Ако ли не, не ти препоръчвам да правиш нищо. Какво означа "запленяваща"? Дори не си видял тялото й. Имала е хубава фигура, стил и хубава коса. Чудо голямо. Сигурно е поредната кифла и не е нищо особено. Тела и запленяващи кифли наоколо с лопата да ринеш. Звучиш отчаяно, толкова ли няма жени около теб, та те заплени една, на която даже не си й видял лицето?! Или го раздаваш "хищник" като чичо Чарли и трябва да свалиш всичко дето ти е влязло в полезрението и мърда и диша. Отчаяна история...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1889620e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От номер 1 - Исках да кажа - "Дори не си видял ЛИЦЕТО* й". Извинявам се.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8edfb70441
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами изглежда "преследваческо и извратено" но ... хахахаха някак сладко се изразяваш и въпреки шантавият ти начин за опит за запознанство, ще ти дам моя съвет пък дано не си ти се отключат и по- шантави идеи...
Звънни по "грешка" и когато ти каже че е грешка опитай да задържиш малко разговора, но се придържам към "мотива" на обаждане- търсиш друг човек.
Попитай дали отскоро е е този номер защото само него имаш от човека който търсиш и не сте се чували от няколко месеца примерно, невъзможно ти е да го откриеш по друг начин. Да не би е купила от търсеният от теб човек номера. Опитай да говориш ведро, с лек хумор, вметни нещо като "най- после имам време да се видим, пием по едно кафе и не мога да го/я открия"
Ако нещо в теб провокира любопитство поне, по номера на телефона ти ще провери после ако има апликации тип "ciber, WhatsApp" за снимка поне. Ако глас, снимка и приятен хумор я привлекат и е свободна... ще намери начин да ти предостави възможност за опознаване и да я "сваляш"

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 65e326eba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо не прави. Просто, ако си искал да постигнеш нещо, е трябвало да я заговориш и да създадеш привличане на място и лично да вземеш телефона.
Сега, дори и да и се обадиш, измисляйки някаква безумна история как точно си се сдобил с телефона и как така и звъниш...тя пак ще те отреже, защото нито те познава, нито е привлечена от теб, ти си някакъв пълен анонимник - изнасилвач. Щом е красива, едва ли е отчаяна и й липсват реални мъже, с които се познава на живо, и с които да излиза и да прави каквото прави там една красива жена.
Другият път като видиш жена, която ти харесва, си наложи да приложиш правилото на 3-те секунди т.е да я заговориш до 3 секунди. Така ще избегнеш прилива на адреналин, страха и многото мислене какво точно да кажеш и дали няма ли да се изложиш. От опит ти казвам, че почти няма значение какво казваш на една жена при запознанство...важното е как го казваш и колко уверен изглеждаш. Затова сериозно поработи и върху преодоляване на срамежливостта. Важното е всеки ден да правиш по нешо, въпреки страховете и съмненията си. Така се израства и се постига напредък.

М34

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 12a8246eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами ако под маската се крие конска физиономия? Само казвам.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aea6aa1087
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Прати й емоджита по телефона, закачливи. Накарай я да се усмихне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6acc9aab5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък съм жена и бих се изкефила супер много, ако съм впечатлила дотолкова някой, така че да си за памети тела ми. Действай!!! Ако не спечелиш, поне нищо няма да загубиш, дори и номера й ;}

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e4190778d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Те жените много работи ще ти кажат тука, обаче истината е че нямаш никакъв шанс. Щеше да имаш ако я беше дръпнал да и кажеш на живо, че много те кефи. Това щеше най-малкото да и покаже, че си решителен и не се интересуваш от мнението на околните.
Ама така ще си поредния, който и пише тъпотии по телефона, а тя дори няма да те е видяла. Ти сега не знаеш калво да кажеш, а като и пишеш хептен ще се омотаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3590478516
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Пиша като мъж, запознал се със съпругата си по подобен начин. Да, наистина на пръв поглед изглежда психопатско, но зависи как ще се държиш и как ще и го представиш.

Аз така ѝ бях намерил номера, няма да казвам как и само звъннах и затворих, нямам идея защо го направих. После тя ми звънна, за да разбере кой съм и аз си излях душата, защото така и така не ме познаваше и нямаше какво да губя. Първо наистина ме помисли за психопат, но после нещата се извъртяха така, че се почувства полъскана, че съм толкова съм я харесал, че съм се подложил на това с риск да ме помислят за психопат.

Според мен обади ѝ се, обясни ѝ директно и бъди откровен. В никакъв случай не измисляй тъпи истории, защото едва ли толкова тъпа да повярва и ще и направиш лошо впечатление. При мен сработи защо да не сработи и при теб. Сега сме щастливо женени с деца. Аз не виждам нищо лошо и ненормално - хора сме, нормално е да сме си харесали някой от другия пол и не винаги събираме смелост, особено ако толкова сме харесали човека, че подсъзнателно смятаме, че е висока летва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f9836bd495
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен ще ми бъде неприятно да ми се обади някакъв, който случайно е научил номера ми и бих го отрязала. Изглежда направо психопатско. Дори няма да полюбопитствам да го видя.
Ако жената е и обвързана нищо чудно да се запознаеш отблизо с мъжа и.
Съветът ми е да изхвърлиш номера.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bb0075108d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Пак от номер 9. Сега се сетих за още един такъв случай. Като бях тийн, бяха модерни интернет залите и MIRC. Веднъж си седя на един компютър и до мен на съседния компютър сяда адски секси мацка. Зачудих се как да я заговоря, но не съм от най-отворените и не можах да събера смелост. Надникнах незабелязано и видях, че си пише в MIRC и видях и ника ѝ. Зачудих се дали да не и пиша от моя MIRC и за момента да крия, че съм до нея, но и за това не можах да събера смелост. Мислех, че е твърде красива за мен, защото мацката си беше секси. Подчертавам, че това бяха времената, когато в сайтовете за запонанства и чатовете все още влизаха предимно нормални хора. Интернетът все още беше нещо ново и само по-интелигентните хора разбираха от него.

Както и да е... Момичето си свърши работата и си тръгна. След време случайно я срещнах пак в чата и понеже вече не бях до нея, не беше проблем да и споделя всичко. Тя каза "е, глупости, защо не ми каза още тогава?". Тогава вече я поканих на среща.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ab5adb16fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хахаха имах подобен случай, само че на мен ми хареса едно момиче в А1 като си плащах телефона, бях много решителен и и го поисках директно, но тя само се усмихна и каза другия месец като си плащам, че ще ми го даде. Усмихнах се и казах добре. След няколко дена пак се появих, недочаквайки другия месец, но си взех една сим карта без да я питам нищо, само се усмихвах.
Сещаш ли се как я намерих? Тя също не е очаквала да съм толкова хитър, просто долу на договора и е написано името и с малко търсене я намерих във фейсбук и беше впечатлена от изобретателността ми, поканих я на среща и излязохме два пъти, но макар да бе много красива, просто не ми допадна извън тези ситуации, в които бях като клиент, когато ми направи впечатление. Така, че просто бъди оригинален

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 18a0da7177
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Запиши си го в тефтера и чакой просветлението!? Какво да правел, по телефона се говори, какво друго можеш да правиш. Ако си жена можеш да го ползваш и за друго!?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bb0075108d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Обади ли се?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c465377e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Първо - телефона може да не е изобщо неин, тъй като е взимала чужда пратка например. Второ-като жена бих се ужасила от подобно позвъняване. Някакъв непознат ме е видял за две секунди и е решил да ми запише номера, докато го давам на друг.. За теб може и да е романтично, но е по-скоро плашещо. Но пък ако във Вайбър се пише на нейното име, потърси я във фб без изобщо да ѝ казваш как си я намерил.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 96af8a47b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 15

Ем да, може. Затова е добре, да се провери!!!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: edee682272
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Абе жените уж много се оплаквате как нямало директни мъже но като спреш някоя на улицата и директно и кажеш че искаш да се запознаеш с нея 90% ви хваща шубето. Същотото и с телефоните. Не те била познавала...демек някоя нейна приятелка не те е проверила. Може да си най-големия боклук ама ако приятелката и каже "тоя е много готин" няма проблеми телефони срещи.Иначе ако си непознат и директен - ужас психопат бягай :) :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d378666d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Всичко зависи от човека т.е. от мадамата. Пробвай, може да позвъниш и след като/ако вдигне, да затвориш, за да провериш дали тя ще се заинтересува и ще позвъни обратно. Или пък напиши някакво съобщение, някаква шега или закачка, все едно, че се познавате. По-добре опитай, отколкото да не правиш нищо. Дръж тона любезен и ако след един-два опита не стане нищо, давай нататък.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6c16153237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ами аз съм момиче и ако някой ми се обади така, сигурно доста ще се стресна, все пак не го познавам и не знам какъв е и какви са му намеренията. Може да е готин, ама ако е пълен психо? Така, че по-добре влез във вайбър, намери и името и после я потърси в социалните мрежи. Там вече е ок да пишеш. Кажи и "здрасти" и ако ти отговори, супер. Обаче така да звъниш на непозната... ами странно е и има голям шанс да те отреже.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 77678f80ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Какво му е извратеното на това да бъдеш привлечен, дори и само от външния вид на човек от противоположня пол? Какво му е крейпто, че не знам какво означава това?
Не ме слушай какви ти ги говоря - можеш спокойно да вдигнеш телефона и да се представиш за служител на Агенцията за защита на личните данни. От там нататък можеш да надрънкаш каквито си искаш глупости, примерно да я посъветваш да не предоставя телефонния си номер на глас, а предварително написан със ситни букви на автобусно билетче. Можеш да си изфантазираш всякакви невероятни неща, как Агенцията прави периодични проверки, използва скрити камери и микрофони и т.н. с цел защита на красиви момичета като нея. Ако момата не носи на майтап ще те отсвири, но ако вдене шегата любопитството и ще бъде провокирано, а от там нататък е лесно да кажеш истината без да те упрекнат, че си извратен.
С две думи, каквото да направиш е по-добре от това да стоиш със скръстени ръце и да се вайкаш, че не са те забелязали.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b714644fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Защо пък да не опиташ , аз съм на варианта на номер 1 , усетил си химия ,това е готино, все пак ти няма да я преследваш , просто ще направиш опит за комуникация , може пък да и хареса ,че си я харесал , може пък да не е свободна ,опитай се да разбереш ,каквото стане , ако не здраве да е....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3590478516
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не се обади, нали? Иначе щеше да се похвалиш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 506c0ea0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ауу колко страшно!.. Обадил се някой си непознат. Ами ако е сериен убиец, или Джо-Изнасилвача?
Тия наши моми са неспасяеми.
Аз също мисля, че трябва да си опиташ шанса. Ако се панира и паникьоса, значи е някоя задръстенячка и нищо не губиш, ако удариш на камък. Дори напротив. Задръстените създават проблеми на всеки етап от връзката, така че най-добре да се отсяват в самото начало. А ако е писано, току виж стане!
Има една песен: Love is battlefield , то ест Любовта е бойно поле . А в битката всички средства са добри. Ако много му мислиш, никога няма да почнеш да действаш. Щом ти е харесала, опитай. Извинете, дано не ви стресна, обаче бях на една опашка зад вас и много ми допаднахте... И се представяш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 92daa66b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ще трябва да направиш жест някога, за да й покажеш, че не си страхливец затова, че не си посмял да й го поискаш лично. Задължително трябва да го направиш и да е скоро, тоя спомен остава и гради основа.

Аз.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bb0075108d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Не мога да разбера такива автори. Пуска тема, иска съвет, даваме, казваме си мнението. И изведнъж автора потъва в небитието - ни стон, ни вопъл. Ами пиши един коментар бе - да видим какво се е случило.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker