Пропилях ли си лятото? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пропилях ли си лятото?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1380 пъти
Здравейте,

Ще се постарая да съм кратък. На 20 години съм, студент по архитектура в Англия. Когато се запознах в началото на юни с нея в София, още от самото начало ми направи впечатление, че е момиче, което знае какво иска да постигне в живота. Това беше и първото момиче което ме привлече първо с вътрешните си качества; с други думи първото момиче, чиято външна красота забелязах чак след това.

Просто се влюбих в нея, още на първите излизания седяхме в компания и я бях хванал за ръка и в продължение на 20-30 минути не се отделяше. Като цяло проявяваше някакъв минимален интерес, пишехме си и излизахме с компанията често.

Докато малко не 'оклепах' нещата. Ще го карам подред: в опит да я поканя на нещо като среща не бях достатъчно ясен в намеренията си и тя си доведе приятелка с нея; дали от несигурност от нейна страна или защото не иска да ми дава надежди - не знам. На друго излизане ни предизвикаха да се целунем, очаквах просто да ме целуне, а то прерасна в 3-4 минути целувки.

Тук е и моментът да спомена, че момичето не е имало интимен контакт с никого и очевидно в опит да разгорещя атмосферата пред аудиторията я хванах за задника.. голяма грешка. Нищо не ми каза, засмя се но оттогава нещата се промениха.

Пишех й да излезем да се видим, тя попринцип е доста заета защото е социална пеперуда и има много приятели и не намираше време за мен. Бях я забравил по едно време, докато отново не се видяхме около месец и нещо по-късно, вече през края на септември.

Работата е там, че тя учи право в София, а аз архитектура в чужбина. Не смятам, че съм ниска топка за нея, не мисля, че съм по-глупав, нито показвам с поведението си, че искам само секс.. Макар, че хващането за задника точно това й показва, за което ме е толкова яд.

Малко разтегнах локуми, но накратко заминах на 7ми октомври и оттогава нито сме си писали, нито сме се чували. Иска ми се да не й пиша нищо и да не й звъня докато не се прибера декември. Мотивирах се да се подобря още повече, да натисна по специалността и да се развия личностно за да го забележи като се прибера.

Развитието ми не е стимулирано само от нея, но тя много ме мотивира да се движа напред, интересът ми към всичко се вдигна в пъти повече от преди, сякаш живея нов живот откакто я познавам, само мисълта за нея ме кара да летя.. с две думи влюбен съм.

Не знам какво да направя: дали да продължа да не й пиша и да се развивам и тя да го забележи като се видим и да успее да направи контраст от преди и да се впечатли, или да я потърся още сега (има рожден ден след половин месец, букет цветя или малък подарък от разстояние също може да е сладко). Просто искам да я спечеля, чувствам, че тя е момичето.

Благодаря ви предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: d4a329ceb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом я харесваш я ухажвай. Прати й подарък от Англия, а още сега й пращай по нета сърчица, цветя и прочие. Ухажвай я, защото тя и тук сигурно си има обожатели.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7ec78fc2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама не и пиши, бе джанъм. Междувременно, със сигурност некой тъпкач със самочувствие ще цъфне и ще и спука същото това девствено дупе, което си барал пред хората, от секс. Не за друго, а защото тъпкачът знае как да действа, а не като теб. Ти си се развивай личностно по това време...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 52240dabd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Губиш се времето. От всичко прочетено, тя е проявила някакъв моментен импулс към теб и това е. На нея или и се живее, много момичета си зарязват приятелите като станат студентки, лайф ис лайф, или не вижда смисълнвъв връзката ви, или просто не те харесва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f3a3f44a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Докато дойде декември е твърде възможно някой друг да я впечатли. Тъкмо ще ти е за урок как да се държиш с уважение към момичетата.
Жестът ти е просташки и селяндурски, някоя би ти ударила и шамар. Ако е стойностно момиче със самоуважение няма да и замажеш очите с един букет или подарък.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a5a217a407
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Оставяй всичко с това момиче, защото си загубил инерцията да се развият нещата. Не се превръщай в гравитиращ елемент около тази. Жениете обичат много внимание от всякакви
Търси си друга. Декември като се върнеш какво очакваш Да я видиш с новото й гадже ли?

М32

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7f29390d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С това разстояние не виждам много възможности за връзка със социалната пеперуда . Предлагам ти да не се ангажираш с имагинерна връзка от разстояние , ако изобщо стане . Но ако много си запленен по нея , пиши й , извини се и изобщо , опитай се да си изясниш отношенията . Личното ми мнение е , че тя в София ще има много по-вече възможности за свалки , отколкото ти в Англия , ко ме разбираш какво искам да ти кажа.
Приказките за впечатляване като се развиваш са глупости , освен ако тя до твоето връщане не си е намерила някой .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d87c764687
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това момиче няма привличане към теб. И не, няма начин да я накараш да е по-привлечена от теб като "се развиваш". Това е все едно някое момиче, което ти не харесваш изобщо, да се напъне да завърши доктурантура по ядрена физика, та белким ти се впечетлиш и й обърнеш внимание. Смешно е, нещата със сексуалното привличане не работят така.
Както ти казаха по-горе - имал си някакви минимални шансове с това момиче, но не си си изиграл картите правилно. И не, хващането по дупето изобщо не е проблем. Проблем за нея явно е било как си го направил, а и вероятно че точно ти си го направил. Ако на твое място е бил някой, към когото тя е увлечена, даже е щяла да се зарадва на този жест.
Това е супер клише, но ти си класически "найс гай", попаднал във френдзоната на тази жена, тя просто те използва, за да си повдига самочувствието и да показва на околните колко е желана и харесвана от готините мъже. Съветът ми е, колкото и да ти е трудно, просто да спреш абсолютно всякакъв контакт с нея. Времето и липсата на контакт наистина лекуват много добре.
Ако тя по някаква случайост и желание някой да й поизчетка егото, те потърси...просто бъди любезен, но я отрежи. Даже може да и намекнеш, че я считаш само за приятелка и вече си на "друга вълна" в живота си, срещаш се "с други хора" и т.н. Освен това наистина се насочи към други момичета, с които имаш някакъв реален шанс. В такива ситуации, винаги натискай бутона "next"...в света определено няма недостиг на жени.

34

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 769a54c089
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много си се издънил с това хващане за дупето. Аз ако бях и да съм имала някакъв интерес, след подобна случка щях да го загубя. Вероятно това се е случило и с нея. Според мен не й пиши. Пък ако се видите декември се дръж с повече уважение и то ще си покаже има ли шанс за нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: eb8a5baf35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Приятелче, доста грубо и просташки изглежда това с дупето. Подобен жест преди да сте правили секс е сериозен негатив. Особено пък пред хора е много излагащо и злепоставящо. А щом си се влюбил без секс, означава, че нямаш почти никакъв опит с жените. Не искам да ти се подигравам или нещо подобно, просто казвам мнението си. Просто, забрави за нея, запознавай се с други момичета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker