Как да намеря човека за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да намеря човека за мен
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1281 пъти
Здравейте,
Имам нужда от помощ. Първо на 29 години съм.
Бих искала да променя живота си, тъй като всъщност е адски скучен. Нямам приятели, нито приятел, и ставам асоциална.
Въпросът ми е къде да търся моя човек, и като цяло да създам някакви връзки?
Имала съм профил за запознанства, излизала съм с мъже и винаги оставам сама. Никой не ти казва какво ти куца и просто си тръгва, а на мен ми омръзна да се въртя в кръг.
Моля, за съвети как да стана по-социална, да намеря приятел и приятели или поне познати...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: efdc937064
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Създай си занимания и хобита. Чети, гледай интересни и образователни неща, излизай повече сред природата- паркове, поляни, разхождай се.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 26ac632c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Може би това дали ще имаш приятел/ приятели не зависи само от теб, аз също не съм общителен, а дори в момента не съм в България, което ме кара да се чувствам още по- самотен. В България имах нещо като приятел( сега вече не контактуваме) и също едно момиче от училище, с което от време на време си пишех. Не знам какъв съвет да ти дам, аз всъщност съм с 10 години по- малък от теб и реално не мислим по един и същи начин. И на мен ми се иска да имам приятелка, както и някое момче, с което да мога да разменя 2-3 приказки. Единственото нещо, което съм разбрал за себе си, че колкото повече се опитвам да създам контакти, толкова по- зле става. Това не бива да обсебва съзнанието ми, някой ден може и да ми се получи без да го мисля толкова. Надявам се и при теб да се подобрят нещата, защото лично знам какво е да си самотен и да нямаш почти никакви контакти.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f6131ef721
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Мъж на 30 със същия проблем. От няколко месеца вися из разни сайтове и приположения за запознанства. Излизам с разни жени просто за да се социализирам, но нещата не се получават и обикновено приключват след 1-2 срещи поради една или друга причина.

Мисля да пробвам с някакви събития на живо (уроци и т.н.), но в момента покрай covid е малко по-сложно.

Не знам какво да те посъветвам освен да продължаваш да търсиш... Знам че е тегаво и изтощително, но нямаме друг избор. Пробвай OkCupid ако все още не си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 11baa11866
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, щом нямаш избор покрай теб значи си средно ниво и под средното. Визирам външен вид и излъчване.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cc3fbee102
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Tи сама си го казала.

Живота ми е скучен. А е такъв, защото най-вероятно ти си скучна. Някой излиза с теб, лъваш му на скука, постои малко, пък си тръгне.

Оправи си живота ПРЕДИ да търсиш човека ЗА ТЕБ...


Братан.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d00a68c962
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не знам... аз пък цвл живот съм имала приятели, винаги по няколко, на периоди св е налагало да пресявам...На 48 г. съм и до ден днешен е така. Обаче с мъжете не ми се получава. Така че съм сама, нямам мъж, но самотата не знам какво е - имам деца и много приятели. Трябва да си ведър, отворен, отзивчив, да проявиш инициатива...да направиш нещо добро за някого.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d1451968e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз имам същия проблем - не мога да си намеря приятелка, нямам дори приятели, с които да излизам. Второто е причина за първото - нямаш ли социална среда си 100% сам!

С четене и гледане на образователни предавания няма да стане. С разхождане по паркове също. Доста често се разхождам сред природата, по екопътеки, планини... абе обичам природата и обикалям насам, натам из България. За тея години по такива места почти никакви социални контакти не съм успял да завържа - защото го правя винаги сам!

Най-важното е да си намериш компания - познати с наистина общи интереси и занимания, с които да излизаш и да имаш социален живот - на места където има хора (нека за момент се абстрахираме от Ковид-19, говоря принципно).

Какво те влече? Ако много ти харесва даден тип музика, намираш си познати със същите предпочитания. Ако обичаш танци, манци, записваш се на такива - там е една добра социална среда. Ако обичаш да рисуваш - записваш се на рисуване, там също има хора. Давам ти примери, защото аз например имам куп хобита, но нито едно не успях да го използвам да се социализирам.. а можех!

Излизанията по кафета, кръчми и дискотеки (колкото и да ги мразя) с приятели и техни приятели, създават среда, в която можеш да се гаджосаш, ако искаш. Лека по лека създаваш една мрежа от познанства, където някъде може да е твоят човек. За съжаление в тази Ковид криза сега е малко трудно да си създадеш нови познанства, дори да поддържаш стари. Скапана работа!
За такива като нас, когато не са успели да си създадат достатъчно познанства, когато до преди година социалния живот вреше и кипеше сега ще е двойно и тройно по трудно.

Иначе това тиндъри, миндъри, разходки в планината, ходене на кина, театри с надеждата, че ще срещнеш някой не действа. Не помага ако нямаш изграден широк кръг от приятели, повтарям го. Факт е, че хората с много приятели и познати винаги си намират гадже, винаги има къде и как да се забавляват. Всичко опира до добре изградена социална мрежа, извън интернет, малко самочувствие и решителност.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7a11fdbeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз съм така. Преди 19 години, заминах за западна европа, това ми беше мечта от дете. Преди да замина бях много общителен, харизматичен, имах социялна среда. Когато заминах беше много трудно заминаването и установяването в чужбина. Пет години трябваше да се крия като мишка, до като се легализирам. През тия пет години доста се изолирах и почти никакъв социялен живот, изгубих и доста доверие в хората някакси, изгубих социялните си умения и станах асоциялен. След това започнах да водя един самотен живот, и започнах да страна от хората, които искаха да се доближат до мен и тотално се изолирах. Това продължи повече от десет години и започна да ме убива помалко. Работа в къщи в къщи на работа. Те затворниците имат по-голям социялен живот от мен. Сега съм решил това твърдо да се промени. Искам да върната старото си аз, от преди 19 години. За щастие имам един приятел, с който често се виждаме на по бира, помагаме си. Той е доста общителен, и сега някакси от него като малките деца се уча как да общувам с хората. Това, което разбрах е, че дори приятелството се крепи на някакви взаимни интереси. Приказката, , Няма вечно приятелство, има вечни интереси, , е апсолютно вярна. Хората те уважават, когато имат някаква полза от теб. Но трябва да имаш самочуствие и самоуважение, да се държиш на положение и да знаеш, кога да даваш и кога нищо да не даваш. Да слагаш граници и да можеш да казваш не, дори на приятели. А не оставиш да те ползват като някакъв плазмодий. Апсолютно съм съгласен с номер 7, че първо е нужна социялна среда за да срещнеш половинката. Социялната среда в напреднала възраст, когато си напълно изолиран се създава адски трудно. Трябва да намериш хора с, които да имате взаимни интереси и, които да мислят като теб..

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b3add7b171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз имам няколко приятелки, но сме все момичета и взаимно нямаме контакти извън нашия кръг, че да ме запознаят с някой аз тях също. Много ми се иска вече да си намеря приятел, обаче не става и не знам как. На 25 съм, а досега не съм имала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker