Защо не предприема действия, за да се видим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не предприема действия, за да се видим
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1521 пъти
Здравейте.
Аз съм на 29, а той на 26. Виждали сме се на живо преди 7год г/д, когато и се запознахме.
Сега от 1м и малко си пишем постоянно, но той така и не казва още да се видим.
Не мога да го разбера, попитах го първият път каза, че се притеснявал супер много и щял да се, , спече", когато ме види и няма да може да каже нищо.... Викам хубаво, ще изчакам още малко... Минава още време и аз отново заговарям за виждането, директно го попитах къде си, паля колата и идвам, той ми отг. иронично с това че даа ако искам да го изпратя и до тях или да го закарам до работа, а и да го заведа на ресторант.
Мина още време, през което си пишем постоянно, харесеа ми всяка публикация във Фейса, сърца, целувки и прочее, но нито дума за виждане, при което аз се дразня още повече и му казах, че това писане едва ли не вече ме отчайва и искам поне един път да се видим иначе тия целувчици и мили думи са ми безсмислени... Той отново каза, че не иска да бърза, как преди все е избързвал и все бил провалял нещата.
На няколко пъти го питах директно да не би да има приятелка и че подобна ситуация ми е позната, но той отрече, каза че последната връзка трудно я преживял и след нея не искал да влага никакви чувства и така 4год до сега, когато уж аз се появявам. Говори за нас, като че все1 сме се виждали мн пъти, показва ми снимки от чатове с приятели и братовчеди вика данимаш предвид в какво се забъркваш с лудо семейство, като нас.
Найстина съм много объркана, пише ми като пе найстина ме харесва и е влюбен, но защо не казва нищо за виждане.... Аз в момента съм без работа и имам свободно време и той го знае... когато е свободен все си викам ей сега ще каже ама.... не. Иначе вика, че и той мн мн искал да ме види....
Снощи му казах, че отивам в една приятелка, преди това му бях споменала, че като цяло нямам много приятелки, а предимно приятели и той изревнува и такъв се1 ми се скара, викс пусни си онлайн месинджъра да виждам кога си на линия, кога не и преди колко времем, че ме изнервяш...

Щв се радвам да споделите какво мислите, дали найстина на ме харесва, както казва и всичките други мили неща и дали найстина се притеснява от това, пе може би няма кола и няма как да ме вземе въпреки, че аз съм ОК и на пейката пред блока и му го казах.... Или всичко е една измислица и просто си губи времето пишейки си с мен....
До кога да чакам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3c71bdf8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз правя така, когато съм обвързан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1eafaf0f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истината е, че той не иска да се виждате. Дали има приятелка, дали има друга причина, не знам, но прави всичко възможно да избегне срещата. Така, че ако искаш нещо повече от приятен чат, не си губи времето с този човек. Винаги ще има оправдание защо не можете да се видите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a65c578526
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Едната не искат да я канят на среща след цял месец чат, другата и казали, че ще и се обадят и тя 2 седмици чака да и се обадят, на третата и казали "ще си помисля дали да се видим" и тя чака той да мисли, сякаш е ядрена физика. Пълно е с такива теми.

Абе, жени, какво ви става... Толкова ли не можете да схванете явни намеци? Ако един мъж ви иска, ще ви покани на среща, без да ви размотава чак толкова, достатъчно е само да намекнете, че го харесвате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5a20a6d5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, демек ти не си нито мъж, нито Човек.... А Урод (нищо лично)
Интересно ми е какво печелите с това?!?
Ясно е, че явно самочувствието и егото ви е малко, но няма ли други начини да си го вдигате?!?

Номет 2 и аз това си повтарям и го знам, някой иска ли да те види ще направи всичко възможно за да те види.... Аз спрях вече с милото държание и милувките, ако се усети - усети, ако не здраве да е.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 06c3c83d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   На това му се казва да те държат на кукичка. От една страна иска да има сигурна позиция ако нещо се наложи от друга не си му приоритет и в момента, в който се появи по-добра (разбирай: хубава, успешна, каквото ти хрумне), ще те изостави.

Ако мъж те иска и е мъж на място, той ще направи каквото е възможно, за да те получи. Този не те иска.

Лола

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 186a824e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Харесва те, но най-вероятно е с друга жена,която чака да отиде на почивка някъде , за да се види с теб. Дори на 16 да беше и да е супер срамежлив,пак щеше да действа, щом ти напъваш толкова. Стига сме се самозалъгвали жените постоянно. Заслужаваш повече, този явно те мотае.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cf92225179
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   ЕГН-то ти е голямо като за него, намери си 30 годишен, за него стават 20 годишни. Останалото е извращение.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a65c578526
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   4, може да съм урод, но се замисли дали и той не е. В тази връзка го написах. Макар че то не е много трудно да се сетиш и сама... стига да искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 36e9dbb347
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Глупава и безсмислена ситуация. Поискала си да се видите, отказал ти- факт. Ако си жена, уважаваща себе си, знаеш какво да правиш- игнорираш го окончателно и забравяш, че съществува. Ако те потърси, му казваш, че не желаеш да си губиш времето с него и край.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5a20a6d5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Номер 8 - не знам ти на колко си, но според ме 4год разлика не е толкова феноменална. Годините не са от значение в случая, по-скоро умственото и емоционалното израстване. Явно той все още не се е осъвършенствал в тези две понятия....
Имам приятели на по 22-25год, които мислят и разсъждават, като 30год.

Номер 9 Е замислям се и ми става тъжно, че срещам поредния урод, което е наистина жалко... такива, , мъже " не заслужават любов.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5a20a6d5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вчера до 19ч не влезна в месинджър... В 19и05 ми пише ,, Добро утро от мен" ( легна си в 03:00ч)... Аз се направих на приятно разсеяна и че изобщо не ми пука какво е правил всъщност тия 20часа...Вече запопнах да му пиша доста по-отдръпнато и не седя мн в месинджър...
Преди 1седмица аз така не влезнах цял ден и пак към 20ч се пуснах онлайн и ми пише,, Какво се случва ", че цял ден се чудел какво става, къде съм и т.н и как при всеки звън на мединджъра си мислел, че съм аз ама не...и уж мн натъжен :D
Аз все още не мога да асимилирам как е възможно да има такива хора, които говорят и пишат неща, които не мислят :/ Как го правят, подяволите?!?
Казвам си ,, Е сега ще му пиша колкото да си отбивам времето, пък същевременно ще си търся моя човек. На този ще му пращам целувки, прегръдки и ще му свалям звезди...нека си мисли, че съм лудо влюбена в него. " Е да ама не... не мога да си представя да пиша неща, които нито мисля, нито чувствам. :/
За съжаление явно има много хора без съвест. :(

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a65c578526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, той може и наистина да го мисли, но просто да е обвързан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 56fcc21ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Добре бе, не мога да разбера... Като сте обвързани защо залъгвате други момичета? Ходете си с половинката и това е. Аман от хора, които не знаят какво искат и дават фалшиви сигнали. Иначе като влезеш в социалните мрежи и връзките са "топ" отвсякъде... Толкова е фалшиво всичко, че нямам думи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c29e2975d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Авторке, моля те осъзнай се, защото изглеждаш като някоя пуберка.

Годините са от значение, защото ти си готова вече за сериозна връзка, а след още някоя година и за семейство, докато мъжете на 26-29 не са готови за такава голяма стъпка.
Пак зависи от човек, но в световен мащаб се вижда кой за какво е готов.

Влюбена или загубена си?
След като те върти на шиш защо не му теглиш майните?
Имам чувството, че може и година да те върти така и ти пак ще си с отворени обятия.
Някъде там има мъж за теб, не си губи времето с несериозни хора.
Обвързан/необвързан няма значение, той ти е доказал, че не значиш нищо за него.






~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1a1cd2dcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Аз пък не мога да асимилирам след коментара на авторката под номер 12, че е на 29 години, а не на 13. Какви са ти детски изпълнения? Ще вляза, ма няма да отговарям, ама емотиконки ама дрън дрън. Темата ти май е за тинейджърския раздел хаха. Иначе по въпроса ти - ако искаше да излизате досега да беше те поканил, явно или си убива времето или си помпа самочувствието човека. Пък може и той да разсъждава толкова плиткоумно щом с теб си пише хах

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0c9dda28dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Не иска да се видите, защото си инфантилна и неграмотна. На 29 години си, а мисленето, държанието и грамотността ти са като на деветгодишна. НаЙстина.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5b6719707a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До 11

Не се хаби, пич!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6529c9ce59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Поканѝ го у вас на гости.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 957c7af298
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   НаЙстина , как точно успяваш да го произнесеш? А Йстина??

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5b6719707a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До 20

Ами аз го казвам с И-то, дето някой други народи ползват, като казав Исус. Нали се сещаш ... Иусус. Сама взимам само първата част от И-то. И нямам на клавиатурката исмволчето да го напиша. Аз така го кзвам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 36e9dbb347
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   21 - Тя така го казвала и така си пише жената. Колкото хора значи, толкова и правописи... Ега ти грамотността!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5a20a6d5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   21 - Като гледам и ти си много грамотен/на хахахаха ти може да наблеглнеш в/у словореда, че едвам се разбира какво искаш да кажеш ;) А това, че използваш автокоригиране е отделен въпрос. ;)

Тия са ми ясни - няма за какво друго да се хвана, чакай ще коментирам правописа да се правя на много знаещ хахахахаха.

Със здраве.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker