Тя не обича да споделя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя не обича да споделя
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2063 пъти
Здравейте :)
Не знам откъде точно да започна. Много трудно влюбчив съм, но за мое щастие се влюбих в нея. Проблемът обаче е малко сложен за разрешаване. Много трудно й споделих моите чувства, които тя прие и не ме отблъсна. Дори напротив, някак си станахме близки. Тя обаче от своя страна, не е човек, който обича да споделя, каквото и да е било.
Търпи се, но не много, защото всеки има чувства, както и аз. И аз не съм от камък и ми е трудно да разбера накъде точно вървят нещата.
Според мене е много важно да има някакво споделяне между двама, които не са партньори, поне не още.
Въпросът ми е дали да й кажа как всъщност се чувствам от това, че не знам какво тя мисли за мене и въобще за нас. Какво точно й минава през главата, защото мъжете не сме по-малко чувствителни от тях, когато става въпрос за момиче в което сме истински влюбени.
Не знам как да подходя към тази ситуация без да я отблъсна.
Признавам, че ще ме е страх да разбера какво чувства към мене и нас, но съм приел, че какъвто и отговор да получа, дали било добър за мене или такъм, който има опасност да ме нарани, аз ще го приема и няма да се поддам на каквито и да било емоции. Друг е въпросът вече, дали тя не изпитва страх от това, да ми каже примерно, че не изпитва същото към мене и не знае как ще реагирам.
Имало е дни, нощи, в които съм будувал и разсъждавал над това, какво означава, когато обръща внимание на мене, какво означава, когато се съгласи да говорим виртуално, когато аз пожелая или когато се съгласи да остане до по късно с мене, чатейки си.
Не искам да я отблъсна, защото ми е казвала, че не иска да говори за чувствата си, за деня си, а аз въпреки това, продължавам да настоявам за нейната искреност, но имам нужда от това, по дяволите...
Ще се радвам на всякакъв коментар, дали било хейт или съвет.

Лек ден Ви желая и приятна вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7094615b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не става ясно, дали се виждате на живо изобщо. Или само онлайн. Ако е само виртуално......забрави да споделяш или задълбочаваш. А това, че не желае да споделя даже как е минал денят и......говори лошо за нея.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 348c1d39cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искам да звуча като хейтър, но яко си се прецакал!
Много сериозно сте си обърнали ролите с това момиче. Всичко е тръгнало от споделянето на чувствата и не получаването на насрещен отговор. За да не получил отговор, явно чувства от отсрещната страна просто липсват. Съветът ми е да не се обясняваш повече и да не търсиш някаква развръзка. Това изобщо не е мъжко поведение и отвращава жените.
От мен да знаеш, да споделяш чувствата си с жена е най-голямата грешка, която можеш да направиш. Така моментално си подписваш загубата на сексуално привличане. Никоя жена не се интересува от твоите чувства...или по-точно казано, тя се интересува само и единствено от своите чувства. Жените първо са привлечени от някой мъж и започват вътрешно да се измъчват дали и той ги харесва. Ако мъжът направи грешката да каже в прав текст "Да, аз съм ужасно влюбен в теб", то по някаква ирония на съдбата, жената моментално спора да го харесва (да бъде привлечена), защото се изгубва "инригата", драмата и неизвестноста. А жените обожават драмата и хормоните, които тя им носи. те са пристрастени към хормоните, които ти им доставяш, не към теб самия.
А какво се случва ако кажеш "Обичам те!" на жена, която така или иначе не е особено привлечена от теб...ти сам си разбрал вече. Вече си в графа "Досадник/лепка".

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3c787a35f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не обича да споделя, ами не е и длъжна. Ти си и никакъв все още, какво ние, какво нас? Не я притискай, защото може и да и се сториш натрапчив и да те разкара. И без това явно не споделя много чувствата ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6dd97b0505
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иска да запази някаква част от живота си в тайна.Или я е страх да не те отегчи.Защо не се пренесете повече на живо,отколкото само да пишете и ще питаш директно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b8cebb2d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Питай я с колко мъжища е мачкала чаршафи по квартири и кревати. Така най-ясно ще си проличи дали е искрена с теб или не.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 684865de42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имах подобно преживяване, което продължи близо 2 години. Влюбих се в една омъжена колежка и виждайки или въобразявайки и разни знаци от нейна страна, в един момент и признах чувствата си. Тя ми каза, че обича мъжа си, а мен ме приема само като приятел! Не ме отблъсна, а сподели някаква близост. В продължение на година и нещо си писахме, но така и не стана нещо между нас. Тя на няколко пъти ми каза, че няма никакви чувства. Моята любов беше един вид платонична, тъй като тя беше идеалът ми за жена, а и си беше влюбване от пръв поглед. На няколко пъти излизахме на кафе, като виждах, че и приятно, но само толкова. Няколко пъти приема и подаръци от мен!!! В един момент се усетих, че прекалявам в писането и и споделянето без да има нищо реципрочно и успях някак си да се спра. В един момент случайно видях, че има и трети!!! Малко след това и направих още един подарък, който беше по-странен, като малко по-късно прекратих тази комуникацията с нея. Сега се срещаме много рядко и то само служебно, като аз се правя, че никога нищо не е имало- точно, както се държеше тя през цялото време на тази странна връзка. Сега, когато започнах да се държа така е много по-вероятно да съм я заинтригувал отколкото когато и пишех и споделях постоянно, тъй като сега не знае още харесвам ли я или какво изобщо се случи/случва с мен. Изобщо не се изненадвай, че това момиче не споделя с теб! Най-вероятно просто си запълва свободното време, а ти си влюбен и страдаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9a036be164
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2 не е прав, при мен поне не така. Ако не ми каже в прав текст какво изпитва или не го показва явно, губя интерес и не се занимавам. Заключвам, че не ме харесва. Не ми се отразява добре да ме мотаят и се отказвам, като ми се изпарявят всички чувства до месец-два.

Иначе за конкретния случай на авторът, не съм сигурна какво да кажа, възможно е да й досаждаш, ако непрекъснато говориш за това, може да прекаляваш наистина, не ви познавам. Кажи й в прав текст, че искаш без излишни обяснения да ти каже, дали те харесва/обича, влюбена ли е в теб и в сериозна връзка ли сте. Ако не ти отговори, й кажи, че няма да я притесняваш повече и прекратявате отношения. Ако не се трогне - не те обича и нещата са ясни.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 350b73403c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ама, въобще, вие на колко години сте и на какъв етап сте? Може би си избързал с обясненията в любов и сега да й се натрапваш?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9eb45ce7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да, правиш грешки. Какво я разпитваш, това е крайно глупаво. Така ѝ падаш в очите. По принцип, не нейното мнение за теб е важно, а твоето мнение за себе си, а и за нея също така.. Сега си се обезценил за нея доста. Не те отблъсква, защото има нужда някой да й вдига самочувствието на желана и търсена жена, някой да й се върти в краката, ама да не я обвързва с нищо.
Отсега нататък, действай огледално, каквото и да ти коства това. Щом тя те игнорира - и ти я игнорирай. То ест, движението един към друг трябва да е двустранно. Ако тя нищо не прави за сближаване, и ти не правѝ. Ако си направил десет крачки към нея, а тя нито една крачка към теб, единственото, което можеш да направиш е да се обърнеш кръгом и да си тръгнеш. Няма друг начин. Защото си оплескал нещата тотално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: caa4bc7e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, авторе,

Не става много ясно в реална връзка ли сте? Какво имаш предвид под "близки", интимни ли сте, или всичко се свежда само до сладки приказки по чат и телефон? Въпреки че не познавам обстоятелствата, ще се опитам да ти дам съвет от мой скромен опит в подобна ситуация:

Явно си наистина влюбен в момичето, но показваш ли й го? На приказки всеки може. Ако единственото, което правиш е да я разпитваш и притискаш, въпреки че ти е казвала, че се притеснява, не си правиш добра услуга. Гледай действията й и по тях се води.
Сам казваш, че те е страх да разбереш какво изпитва тя към теб. Възможно е точно този страх да ти е лош съветник и да стигаш до степен на агресивна натрапчивост, която не осъзнаваш. Замисли се дали в стремежа си да изкопчиш желаната информация, не я притискаш прекалено и дали умишлено не се опитваш да я нараниш (чрез думи/ действия), за да не излезеш ти наранения.. и така да я отблъскваш от себе си. А тя да иска да е с теб.
Не е лошо човек първо да погледне в себе си, преди да търси проблема изцяло в другия. Замисли се над тези неща, опитай да промениш подхода и попитай пак! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker