Отказвам се (да се опитвам) да се конкурирам с другите жени повече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отказвам се (да се опитвам) да се конкурирам с другите жени повече...
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2520 пъти
Момиче на 24 години съм. Някъде до студентските си години винаги се смятах за хубаво, да не кажа красиво момиче. Получавала съм много комплименти и се смятах се обаятелна, с правилни хубави черти и че има нещо "специално" в мен. С времето, обаче, трудно и мъчително разбрах, че съм много далеч от идеала за женска красота и въобще не съм специална, и Бог или каквото е там е дало на много други много повече отколкото на мен. Те са специални, те са харесвани, обожавани и предпочитани от всеки мъж. Нямам големи гърди, дълги крака и хубаво дупе. Поддържам 56-58 килограма със зверски глад, което дори не е слабо, а нормално, като в последно време и това съм занемарила, защото вече не виждам смисъл. Гърдите ми са малки, раздалечени. Обезобразена съм от стрии по дупето, бедрата и ханша заради вариации в теглото ми в пубертета. Гледам - има толкова перфектно изглеждащи красиви мацки навсякъде със съвършени красиви тела, направени, гримирани, с прически, с татуси. Кой ще ме избере с мен при изобилие от толкова яки жени?! Има ли смисъл да се конкурирам с тях изобщо? И да се спукам от тренировки и да направя тяло, примерно, пак няма да имам големи гърди и ще има някоя по-яка и пищна от мен. И ми е смешно, че някога въобще съм се мислила за "красива" и значима с нещо. Имах връзка с наистина качествен, страхотен мъж (който беше нива над мен), който ме обичаше и много пъти е казвал, че му харесвам много външно, но се разруши именно заради тези мои комплекси. Във всяка жена - на улицата или от някой филм с хубава фигура, голям бюст и т.н. беше заплаха за мен и чувствах, че не съм достатъчно хубава и че е въпрос на време да ми изневери или да ме нарани с нещо и затова аз разруших всичко. Дори накрая, след като се разделихме, той (нарочно за да ме нарани или не) ми каза, че "кифлите" (които уж преди не харесваше и ми казваше, че съм красива) били красиви, а аз - не. Докато бяхме заедно ме обиждаше като изтъкваше хубавите ми качества (вътрешни), които "боклуци като Тита нямат". Един вид признава, че съм по-невзрачна и нехубава от Тита, но ме е взел заради "вътрешната ми красота". А аз не искам да е така, искам мъжът ми да ме смята за най-красивата и да бъда трофей за него, а не по-нехубава от другите, ама съм добричка и т. н. Има ли смисъл да се боря с комплексите си и да се мъча да променям нещо? Защо природата дава толкова много на едни, а други са толкова ощетени и цял живот се мъчат... Моля Ви, само не ми казвайте, че разсъждавам повърхностно и че е важно човек какъв е отвътре. За една жена красотата е най-голямата ценност и мъжът гледа това на първо място, това е факт. Благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 372a76b3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да те харесват другите, трябва ти да се харесваш. Един мъж може да не иска плейметка с големи цици, може да нямат теми на разговор, сексуален интерес само.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c346ba98d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом това те комплексира то събери пари и отиди на пластичен хирург, за да поправи това, което не ти харесва. Истината е, че никоя жена на света не е съвършена. Тези, които ти изглеждат такива или умело прикриват нещо с дрехи, или са използвали фотошоп в нета, или са ходили на пластичен хирург и са с множество операции. Но да разрушиш връзка заради твои комплекси е лошо, така че след като отидеш при пластичен хирург , посети и психолог. Решението е -Приеми се такава, каквато си, обичай се и се уважавай.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1687cb83ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За един влюбен мъж жената до него е красива всякак.
Трябва да се пребориш с тези комплекси, само ще ти вредят и за в бъдеще. Няма идеални хора. Тези жени по телевизията са с фотошоп, професионален грим, важен е и ъгъла на заснемане. В историята ти прави впечатление как ти не се харесваш и си смятала, че този мъж е бил повече от теб с нещо и не си се приемала за равна на него. Това е страшно погрешно мислене, няма хора над и под твоето ниво. Тази несигурност се усеща от другия човек и може да я използва да те нарани, както и е правил.
Нима мислиш, че всички тези уж яки мадами са идеални и нямат кусури? Просто ги крият под тонове грим, дрехи и татуси. Бъди себе си и не се подценявай така, защото не е полезно за психиката ти. Опитай се, колкото и да ти е трудно, да се научиш да се обичаш и да не смяташ, че трябва да се конкурираш за нечие внимание. Не сме на бойното поле, нито е състезание. Бъди себе си, обичай се и правилният човек ще те оцени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3750e5950a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Без да се обиждаш, ама си много глупава. Искала тя да бъде най-красивата? А вечна младост не щеш ли? Че красавиците и те се сбабичосват. Празноглавите кифли- също.
Такива без грам мозък стават само за секс, ама реват, че никой не ги вземал за сериозни връзки и брак.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f22ba1890
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Жените масово харесвате само някакви батки, които харесват направени чалга кифли. Ами страдай си. Вместо да погледнеш по-нормалните мъже, които ще те приемат каквато си, продължавай да се конкурираш (защото темата е за това - да ти вдъхнем самочувствие да продължиш да се "конкурираш" с другите кифли). Или помисли дали си струва. Всичко е фалшиво в тези неща. Всичко. Тези направени кифли мислиш, че по-добре си гледат семейството ли? Или че въобще имат семейство? По-добре да си възпитат децата ли? Абсурдно. Че са по-щастливи с мъжете си ли? Инстаграм лъжи. Чалга кифлите са фалшиви, миличка. Само тъпички момичета искат да са като тях, но за съжаление много жени са тъпички.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ba5677178c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те и аз понякога си ги мисля тези неща. После си спомням, че тези мъже, които държат само и единствено на красотата (наложена от медиите) и които само търсят с коя нова да спят, не заслужават и плюнката ми даже. Красотата е в очите на гледащия, как не го разбрахте това. Зомбирахте се от инстаграм и фейсбук и да се сравнявате. Казвали са ми " ти си най- хубавото нещо в живота ми, никоя жена не е по-красива от теб", също така " изобщо не ми харесваш, отслабни малко, и то когато бях 55 килограма на ръст 176! А сега ми кажи кой е прав, кой крив. Никой. Всеки си има някаква представа за красота и като не можеш да се припокриеш с нея, въобще не се мъчи и не го мисли. Сигурна съм, че преувеличаваш в отчаянието си и за някого ще си най-красивото момиче на света!
Не познавам жена над 22-23 години без стрии и/или целулит. Не мисля, че някой се впечатлява особено от това, много често срещано е. На плаж като ходиш се загледай как изглеждат жените. И мъжете имат стрии, и други козметични проблеми. И те се комплексират. Въпроса да намериш някого, с когото да се обичате като сте стари и сбръчкани. Да те гледа като си болна. Да не му пука за стриите на корема ти, защото си го дарила с дете. Не казвам, че си повърхностна, но гледаш в грешната посока. Помисли. Хубаво си помисли кое трябва да ти е приоритет.
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3db70a635d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ти имаш доста грешна представа за света. Приеми, че не можеш да си най-красивата. И супермодел да беше, пак щеше да има по-красиви от теб. Всъщност винаги има по-красиви, по-умни, по-успешни в някое отношение от всеки от нас.
Това не значи обаче, че няма за какво да живеем, щом няма да сме мис Свят или Нобелов лауреат. Проблемът ти е в нискто самочувствие и комплексите, не външния вид. Щом си имала приятел, който те е харесвал такава, каквато си, какъв е проблемът? Че не си трофей? Наистина ли искаш да те третират като предмет или като Барби? Внимавай какво си пожелаваш, както се казва.
И наистина си повърхностна, не си оценила мъжа до себе си и си го загубила заради глупави разбирания за красота.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7961a4faeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Здравей! Знам как се чувстваш. Обаче в днешно време пластичната хирургия много е напреднала. За поставяне на силикон се изискват повече средства. Обаче ти си още млада и можеш да ги посъбереш. Я с кредитче, я с помощ от роднини. Стриите можеш да ги поприкриеш с татуси. Татуса не е толкова скъп като силиконовите импланти. Тренирай за хубаво дупе. Мъжете също много с доглеждат в дупето. Пусни по дълга коса или си вземи екстеншъни. Сложи пиърсинг на носа или веждата. Постави няколко ампули хиалурон в устните. Това много се гледа също. Носи провокативни дрехи. Учи, бачкай здраво и ще събереш и за силикон в гърдите. Просто малко парички и усилия трябват и ще си топ. Аз забелязвам повишен интерес към мен от както съм с корекции. Блестни и направи така бившия да ти душа прахта и да съжалява, че те е изпуснал

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7d79f122e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Проблема ти не е физически, а психически, тук много би помогнала продължителна психотерапия.
Има много мъже на този свят, които биха харесвали жена като теб, "пухкава вагина". За да се конкурираш с жени като Тита, тябва и мъжа към който сте се насочили двете да е един и същ типаж. Вероятно този мъж, който си играе е комплексите ти и те сравнява с Тита, просто не може да си позволи жена като нея. Той много добре знае, че жена която полага толкова грижи за външността си и за славата си не би му обърнала никакво внимание.
Ако целта ти е мъж с толкова дебел портфейл, който може да си позволи "специална жена", ще се наложи и да положиш усилия да живееш като такава жена, да ядеш колкото нея, да тренираш колкото нея. Таива жени разбира се не биха казали, че гладуват и ще са прави, защото са свикнали с малкото количество храна с години.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b631c885d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Проблемът е че не имаш доверие на мъжете - един мъж обича жена не заради външния й вид, а защото всеки миг прекаран с нея е от значение за него, защото я харесва за това което е.
Мъж може да бъде привлечен от по-красива жена, но тази жена няма да е същата в която се е влюбил.
Промени вижданията си за мъжете и преодолей собствените си страхове (да не ги наричам комплески), а външния вид лесно можеш да промениш/ оправиш (каквото и означава за теб).

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c17b86c2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   , но се разруши именно заради тези мои комплекси... сама сиэси отговорила... За една жена красотата е най-голямата ценност и мъжът

Ти си комплексирана, повърхностна и толкова плоско разсъжданаш. Негативна, тесногръдо и завряна глава в прясъка, като щраус.

Защото красотата е преходна и Даниела Сердарева беше едно бижу, като млада, сега и виж снимките.

Ти си живееш в собствен, измислен и нереален свят. Отвори си очите и излез от тесногръщината си. Собствената.

Моя позната с тежка форма на криноглидство с три деца, образование и езици е в пъти по-стойностна в очите на мъжа й, отколкото "перфектната" фигура по твоите критерии. Да изглеждаш добре не значи да гладуваш, жената която си срещнала вчера, перфектна никога няма са видиш повече и каква конкуренция ти е по дяволите. Колко жени са с перфектни форми. Единици. Седни в едно кафене и ги брой или ти се привижда съвършенство навсякъде.
Отиди спешно на психолог и си диагностицирай проблемите, защото утре ще имаш деца и ще им предадеш всичко това. Българите са болна нация от комплекси, архаични възприятия и неправилни схващания. Дори и топ звезди са с целулит, когато папараци ги щракнат и няма фото шоп. Истината боли, но дано се осъзнаеш. Започни да пътуваш. Също помага да си развиеш светогледа.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8d9c7700ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ми-да, ако ти се виждаш като непривлекателна, защо ние другите да те виждаме като привлекателна?

Мъжете наистина харесват красиви жени, естествено красиви за предпочитане. Но външната красота е нищо без вътрешната. Освен това външната красота бързо омръзва, така че ако имаш интересна и сложна вътрешност и развиваш ума си, ще бъдеш конкуренция на другите жени без съмнение.

Във всеки случай, обичай себе си. С мъж или без мъж до себе си, обичай се, поддържай се във всяко отношение и се развивай във всяко отношение. И се омъжи за онзи, който те смята за 10.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d0f741d5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не вярвам това да е писано от жена...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b40e1ce379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Те не само разсъждаваш повърхностно, но дори си и олицетворението на повърхностното разсъждение..
В резултат от което си съсипваш сигурно и тялото, бъдещето (ако изобщо някога бъдеш с мъж) и психиката( явно за друго не мислиш в живота.

Когато се разболееш от някаква болест, заради гладуване. мисълта за кифлите изобщо няма да ти е в главата. Ти дори не ги познаваш тия момичета.
Когато останеш сама на 30 , също. Тогава ще се хванеш с първия безделник и неудачник.

Знаеш ли, мъжете изобщо не търсим красиво жени. Ние търсим жени със самочувствие. А то може да идва от много неща. Ти го намаш. Милиарди хора са много по грозни от теб и успяват да създадат семейства, защото вместо да си гледат красотата инвестират в умения, хобита и занаяти. Неща които им дават качество на хора.
Ти явно от малка си се впуснала в някаква утопична надпревара за външна (временна така или иначе) "красота". В която 99% си обречена да загубиш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bae3913449
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Имаш нужда от психолог. Имай предвид, че много простаци, когато са наранени обиждат жената на грозна. Анджелина Джоли също са я обиждали. Така че това не ти е критерии. И мен са ме обиждали, ама човека който го прави изглежда в пъти по-зле от мен. Твоят предполагам, че не е бил Прад Пит, така че мението му няма как да е с кой знае какво покритие. Бих ти препоръчала курса на Мария Пермякова за личен живот и флирт. На мен много ми помогна. Разбира се може да избереш и частен психолог или друг курс, но във всеки случай така не можеш да продължаваш. Аз например съм средна хубост, която поддържам с много усилия. И въпреки това много ме харесват. Това се случи, след като се информирах какво точно мъжете намират за привлекателно - трябва да имаш излъчване, не е нужно да си Анджелина Джоли. И да те светна, че има мъже, които предпичитат малки гърди. Има такива пък, които дори харесват и по-пълни жени и за тях ти ще си кльощава. Така че за всеки влак си има пътници. Относно стрийте и отпуснатото тяло - кавитация, вендузи и радиочестотен лифтинг при масажист. Нали не мислиш, че мацките по улиците си изглеждат така природно?? Чувала съм комплименти от мъже за фигурата ми случайно и виждам, че ме заглеждат. Ама това беше след тези процедури, едва ли знаят колко усилия и пари съм хвърлила. Вкъщи също минавам с вендуза и мажа кремове. Правя упражнения. Когато имам време се гримирам, купувам си хубави дрехи. Нямам много пари, но поне по едно нещо от вид, гледам да имам. Ходя редовно на зъболекар, фризьор и лекари при първия проблем. Приемам витамини всяка зима - иначе ми се подува щитовидната жлеза и имам торбички под очите от преумора, което не е особено привлекателно. И много, много други неща, повечето от които са елементатни, а имат огромен ефект. Като ме видиш на улицита, не съм някаква супер красавица, също не съм с големи гърди, но мъжете ме харесват, дори като не съм се издокарала и съм без грим. Просто трябва да си здрава, да имаш излъчване и да спреш с тия комплекси. Както е казала Коко Шанел - ако една жена е грозна след 30, то тя е просто тъпа. Стягай се и ще се случат нещата. Мъжете надушват депресията. Е, няма как да им се харесаш по тоя начин, ако ще да си Наоми Кембъл. Надявам се ме разбра, ще започнат да те харесват, когато се коригираш.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 49172915ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ако се поддържаш чистичка, с изрязани нокти, можеш да готвиш, чисто е в дома ти и не те боли глава, когато някой те иска, мислиш ли че ще го интересува размера на сутиена и накъде стърчат и дали са еднакви. Съвършени хора няма, а външния вид е само до първото впечатление.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e14d6bd612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Много си зле.

"той (нарочно за да ме нарани или не) ми каза, че "кифлите" (които уж преди не харесваше и ми казваше, че съм красива) били красиви, а аз - не"

Ами като му е дошло до гуша от филми, няма да ти пее песнички много ясно xD

"Докато бяхме заедно ме обиждаше като изтъкваше хубавите ми качества (вътрешни), които "боклуци като Тита нямат". Един вид признава, че съм по-невзрачна и нехубава от Тита, но ме е взел заради "вътрешната ми красота". А аз не искам да е така, искам мъжът ми да ме смята за най-красивата и да бъда трофей за него, а не по-нехубава от другите, ама съм добричка и т. н. "

Той ти е казвал ОСВЕН че си красива като Тита и тн, също така имаш и вътрешна красота. Ама на, комплекси.

Иначе лично на мен ми се повръща от кукли, изляти в калъп. Никоя не се отличава с характер. Вънка хубаво, отвориш кутията - говно. Не бъди говно. Вземи си поука от задръстеняците.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bd9083622e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Как очакваш другите да те харесат, като самата ти не се харесваш? !
Докато излъчваше сигнали "грозна съм, невзрачна съм и не заслужавам да бъда обичана" какво очакваш?
Знаеш ли, никой не е съвършен, дори и най-голямата красавица, но въпросът е дали се приемаш и обичаш или непрекъснато гледаш стриите, целулит и т. н. Така, че спри да мислиш какво не ти е идеално, а се концентрира върху това което харесваш.
И да, характерът е по-важен, особено ако искаш дълга връзка, а не просто секс за няколко пъти. Ако е само за външност как ще обясниш, че някои хора остават заедно 50 години? Мигар за тия години не са се променили, не са остарели, не са напълнени и т. н.?
Така че май идеалната фигура и прическа не са всичко. Много жалко ако някой е с теб само заради външния ти вид. Това означава, че ще те напусне още при първия кг отгоре, нали?
Така, че първо се научи да се харесваш и после започни да търсиш човек, който ще те обича такава каквато си, а не заради косата, дупето, гърдите и т. н.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1c55c9c4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Като знаеш, че си грозна наблегни на тунинга. Събери си пари и си промени носа, гърдите, прическата и каквото там още не си харесваш. Не си оставай цял живот злобна и комплексирана. Ясно е, че нямаш характер да го преодолееш и да приемеш себе си, но пък с пари всичко се оправя. 20 хиляди и си ти. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 11667dfe7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз също като теб имах такива притеснения.Гледайки всеки ден по улиците красиви с хубави тела жени.Имала съм случаи в които с моя приятелка сядайки на кафе (тя е много по красива от мен , с големи гърди и тяло за което мечтае всеки мъж) оглеждат нея , а на мен нулево внимание и съответно запознанството и разговорите започват със нея.Ех , съдба.Лично за себе си не бих казала че съм грозна , по скоро съм обикновена,тоест нямам някакви супер черти , цветни очи,големи гърди и т.н.Няма нещо ,което да грабне мъжкото внимание и да бъде насочено само към мен. И така със времето разбрах , че мога да направя само едно нещо и то е да стана най добрата версия на себе си.Да се поддържам и тялом и духом.Но тъй като ти говориш за външността - опитвам се да държа тялото си в норма , да се гримирам ако е необходимо , да си правя прически и т.н.Друго не мога да направя,както и ти.Има милиярди красиви жени по цял свят,ако трябва да се притеснявам от всяка една и да си сривам самочувствието на жена и като цяло на човек , то да съм умряла 100 пъти вече.Не се притеснявай , а си живей живота спокойно в своята си кожа.Никой не е идеален и няма и да бъде.Да красотата понякога отваря вратички , примерно моделите по подиумите ,по списанията,конкурсите и т.н.Но така са се родили ,това е само плюс за тях,не трябва да се ядосваме заради това.Ти си уникална по своему и който трябва да те хареса ,ще те хареса.И все пак ще кажа , че е много по важно колко стойностен човек си , отколкото как изглеждаш !

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fd4f9e351b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Никога няма да бъдеш най-красивата. Любовта не е само красота. Аз която не съм сложила и капка грим на лицето си бях с един мъж за повече от година. Каза, че много съм му харесала и особено лицето и като му казах, че не слагам грим чак не можеше да повярва. И аз понякога съм си мислила, че такава като мен няма да ме искат мъжете, но родителите са ми казвали, че като стана на 40 няма да съм набръчкана и грозна като кифлите, които постоянно са с грим. Хигиената трябва да ти е добра и винаги ще има някой с теб. Жените с комплекси си стоят сами.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 81e14c87a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Искам да знаеш, че аз те разбирам, и много други жени, които са прочели тази история също те разбират. Минавала съм по този пъти все още минавам, това е болест. Наложена ни от медии и прочие, даже още от детска възраст. Още от времето на принцесите, които са били красиви и умни и способни, до днешно време всички онези красиви жени по филмите, моделите, по социалните мрежи. Наложено ни е втълпено но е кака всички трябва да сме красиви, защото някой иска това, и ако не сме красиви следователно не заслужавам обич. Мразя тази действителност може би дори повече от теб, за виждала съм на онези красавици искала съм да бъда като тях. И аз като теб ревнува човекът до мен от филми от момичета, които виждаме навън. Някакви пълни простотии, които ме тровят отвътре и ми пречат да живея спокоен и щастлив живот. Винаги ще ги има, имало ги е и това е. И да аз никога няма да съм най-красивата за него или за друг мъж. Да не съм нищо особено, но какво да направя. Не сме виновни ние, дори не знам има ли виновен. Това е изпитание, което трябва да преодолеем, да се научим да се обичаме както отвътре така и отвън. Виж и аз не съм се подобрил кой знае колко, но просто вече не ми дреме особено, когато ми е кеф се гримирам и се обличам добре, когато не ми е добре си ходя чорлава, супер изморително е винаги да се стреми да си натокана и в най добрия си вид. Нали все пак сме хора, а не роботи. Майната им и на мъжете, т са като децата видят нова играчка и толкоз искат всичко лъскаво и ново.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 902841f191
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Момиче, аз съм "самотна" майка на 2 деца. Някога имах прекрасно тяло! Сега също е хубаво, но не е това, което беше. Имам средни към големи гърди, бяха перфектни (според мен), но кърмих дълго и логично - поувиснаха. От едната бременност имам стрии по корема, а понякога от недоспиване имам и тъмни кръгове под очите. Да не говорим как съм със свободното време, финансите, съответно бюджета, който отделям за поддържане и т. н. Всичко е навързано. Не ме разбирай погрешно! Още ме бива. И то доста! А и се старая, колкото мога. Всъщност ме бива доста повече от някои млади момичета. Като добавим опита, интелигентността ми и други плюсове - ценя се високо! Просто не съм това, което бях! Различна съм! В някои отношения (предимно физически) преди бях по-добра своя версия, но в други - сега съм по-добра. Въпросът не е там! Откажи се от идеята за перфектност! Перфектни хора няма! А и всеки има различен вкус. И знай, че с всички мои плюсове и минуси, в живота си имам прекрасен мъж, който дори няма деца, а вероятно ще имаме общо дете! И да - той избра мен, а можеше да има и свободни жени! А всъщност най-важното е да сме в хармония със самите себе си! Ключът е у самите нас! ❤️

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 74054164aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Не обичам големи цици. Дори ако са леко загатнати най-добре, при едно стройно тяло. Въобще, не се занимавай много много с външния си вид и не занимавай другите с него (както го правиш в момента), защото е досадно. Спортувай, поддържай добра хигиена, бъди спретната, естетична и леко оригинална в облеклото, това е достатъчно. Най-важно е вътрешното излъчване. Ако си оптимистична, това се отразява моментално, излъчваш светлина и ставаш привлекателна. По принцип грозни жени няма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 74054164aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Да добавя, че погледнато строго естетически, за мен нито Анджелина Джоли, нито Адриана Лима са перфектни. Бързо им намирам кусури. Е, това значи ли те да се побъркат от комплекси? Ами не, защото тях има кой да ги харесва и без мен. Физически погледнато, като външност най-много ми се нрави Алисия Викандер, но като характер и излъчване не ми допада. Аз си имам свои критерии и вкусове, но не им робувам, защото освен някакъв химеричен идеал, има много други неща, за които можеш да се хванеш в една жена. Например, кой беше казал, че най-еротичното място у жената е сгъвката на краката от другия край на коляното. Други страшно си падат по мястото зад ушите, където почва косата... А мнозина по клитора... Бе, въобще чаровни местенца у ВСЯКА жена дал бог!!! Така че, в еротиката всичко е в детайлите, в нагласата, във въображението. Аман от комплексирани мацки. Като разбираш, че е вреден този твой начин на мислене, ами просто престани. Дори не е забавно. Престани, и толкоз! Досаждаш и на себе си, и на нас.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 859d0f8206
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   В качеството си на дългогодишен член на уличното жури най-отговорно заявявам, че грозна жена няма. Не съществува в природата! Има такива, които ни харесват и такива, които не. Ако например някоя не ми харесва, има 100% вероятност на много други да им хареса. От горе на това след време може и да ми хареса, случвало се е. Обаче има един проблем, необходимо е взаимно харесване!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2495820469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Към 36. Така говориш, защото не включваш вътрешната красота!
Случвало се е 1 изречение, което е 1 отношение, 1 жест да промени коренно отношението ми към жена и като я срещна всякаш не виждах външния й вид, а всеки път се сещах за случката.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2495820469
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   авторке ако още четеш. Не се конкурирай с другите, а бъди себе си. Каквото те кефи за разкрасяване, прави го, дори и нищо да е, не го прави. Сега може да не правиш нищо, защото си се отказала както казваш, но може пак да започнеш, и нека е защото искаш да е така, а не за да се конкурираш. Обичаме те. Не падай духом, дръж се здраво, просто промени мисленето си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 23d4640c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Разбира се, че всеки с малко мозък ще иска да си кръстоса гените с други добри гени. Ако външният ти вид не става и не е приличен над средното ниво трябва да се задоволиш с това малко да те търсят. Като работиш върху себе си има начин да се подобриш. Но трябва да имаш някаква основа за надграждане, т. е да си хубава. Жената в детеродна възраст трябва да е радост за очите и трепет за сърцето.

В днешно време възприятията се объркаха и се навъдиха доста жени, които приличат като жокера като се гримират.

М32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker