Приятелката ми се държи на моменти като селяндурка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми се държи на моменти като селяндурка
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2117 пъти
Млад мъж на 25 съм, тя е на 23. Преди да ми скочите и да ми кажете колко сте свестни и колко добри хора познавате от селата и провинцията, ще ви кажа, че и аз знам и има, но не е това въпроса. Говоря за онова поведение, което не граничи със здравия разум и етиката.

Цялостно тя е добър човек, добра душа е, нежна е... не е някоя нахакана мъжкарана... но на моменти се държи много селски и това не е само като лично поведение, а и си позволява и към мен да прави селянии.

На какво се дължи това нямам идея, но предполагам е от семейството. При няколкото ни ходения на гости в тях, майка и има подобно поведение?

Никога не съм делял хората на това от къде са. Но определено начинът на мислене и възприятията на някои неща се различават значително от мойте. В дадени моменти, когато сме на публично място си позволява да прави неща, които не са етични и са си доста селяшки. В много моменти не се съобразява какво говори и изобщо не мисли. Почти няма момент, в който да не ми възразява и да не ми говори на въпреки.

Това, че всички грешим е факт, но когато ти направят забележка за нещо е хубаво поне да помислиш, а не да скачаш директно, и ако отсрещния не е прав да го обсъдиш и да изразиш гледната си точка.

Направих много за нея и май това е големият проблем. В началото не се държеше така и правеше за мен неща, които аз дори не исках. В последствие започнах да и угаждам, да я водя на разни места, да я извеждам на вечери, купувах и дрехи и разни дребни подаръци и известно време след това започна да си позволява да ми повишава тон и да ми се прави на интересна.

Не знам до кога ще издържа селските и номера. Не влезнах в конкретика, защото за някои от нещата ме е срам и мен самият. Когато и направя тактично забележка, с най-нормален тон, с най-нормални намерения, директно тръгва да се разправя с мен. Това е селско и елементарно, първично...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 156018691d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи такъв манталитет има, селски.... Бегай бързо, щом и майката е такава, тия двете са си селянки отвсякъде.... Ще си намериш момиче, жени колкото искаш...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d32e3406ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си момиче на твоето интелектуално ниво. Няма как да ѝ запълниш пропуските във възпитанието.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4999e22a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Кажи конкретно? То много жени може да не са съгласни с теб, това не е селско, и не разбирам защо употребява думата, граждани има също прости...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9a7b00dd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И тук следва логичният въпрос защо си с нея. Явно заради други нейни предимства, когато се стига до интимности. Щом търпиш такъв човек, значи и ти си същият, или очакваш, че ще срещнеш покорна женица, която само ще кима. Не си дал примери в какво се състои тази нейна проклетия, трудно е да се прецени.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 21ee855941
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Чакай само и да роди от теб и гледай тогава...

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5a4f4dee44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Накарая да се огледа, когато започне, започни дасе държиш като нея, послесе отдръпни за малко, за да сеусети, а след това поговорете. Добре, правил си хубави неща за нея, но явно е позабравила от къдее тръгнала, жена съм, трудно бих се съгласила да ми купуват дрехи, за дребни жестове, да, но съм се опитвла да отвръщам със същото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 38e024f273
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е манналитет. Търси си друга жена. Ще става по-лошо. Възпитанието й и манталитета й няма как да промениш. Няма и аз да влшзам в конкретика. Просто отпечатъка на семейната среда, нивото не могат да се прескачат, колкото и книги да прочетеш. И това не е само село, провинция, София или Варна. Нивото е потресаващо, като цяло. Ясен пример за това са обществени фигури, политици и елита ни изказ, стил, граница на говорене. Ако от сега те дразни, утре ще имаш деца и какво ще стане?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5b862ce164
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Със всякакви хора може да се разбереш,но с прости не можеш.
Добре е че си прозрял нещата на време.
Вместо да я лигавиш и глезиш тая пикла и покажи че си лъв и имаш къде в гащите!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c23dc681e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Тая че те и псува, че те и ебе!
Не и пука на сливата колко си културен, ще обяви за путка зад гърба ти, а ако не я биеш, и в лицето щи вика путка, чехлю и некадърник, ще обижда и навиква и то пред всеки. Пред хората ше те шамаросва и бута, ъе ше се смеят. Пак ти казвам ако не я биеш, тя ще те бие! Селяндурски дзвер!
Дъртия крокодвер майката и тя същото ще си позволява да прави с теб како хубустницата!
Ако си мазохист и ти харесва продължавай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: de8ed002f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много се смях с това душевно излияние на един прост гражданин или може би индевид от една голяма етническа група, същя по начина на писане.

Прочети какво и как си написал по-долу и се радвай, че някоя женска се е хванала с първобитен тип като теб.

Млад мъж на 25 съм
Преди да ми скочите
за онова поведение
със здравия разум и етиката
Цялостно тя е добър човек, добра душа е, нежна е... не е някоя нахакана мъжкарана
се държи много селски
а и си позволява и към мен да прави селянии.
На какво се дължи това нямам идея, но предполагам е от семейството. При няколкото ни ходения на гости в тях, майка и има подобно поведение?
определено начинът на мислене и възприятията на някои неща се различават значително от мойте
на публично място си позволява да прави неща, които не са етични и са си доста селяшки
но когато ти направят забележка за нещо е хубаво поне да помислиш, а не да скачаш директно, и ако отсрещния не е прав да го обсъдиш и да изразиш гледната си точка
Направих много за нея и май това е големият проблем
В последствие започнах да и угаждам, да я водя на разни места, да я извеждам на вечери, купувах и дрехи и разни дребни подаръци и
да ми повишава тон и да ми се прави на интересна
Не знам до кога ще издържа селските и номера
Не влезнах в конкретика, защото за някои от нещата ме е срам и мен самият
тактично забележка, с най-нормален тон, с най-нормални намерения, директно тръгва да се разправя с мен
Това е селско и елементарно, първично...

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2498594b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Значи щом ти възразява, има селски манталитет?! Май такъв манталитет имаш ти. Като не искаш да ти говорят на въпреки, стой си сам. Елементарно е.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8bfea3c6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, да си чувал приказката, че жената е визитната картичка на мъжа? Щом искаш такава жена с такъв манталитет да те представлява в обществото, давай. Този селски манталитет няма да се оправи, напротив все по лошо ще става. Да не кажеш, че не сме не предопредили после

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9af74fb9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Имах една такава.

От начало я гледам, красива, с огромна къдрава коса, занимава се с изкуство, театър, пише поеми... викам си брех, дълбока душа бе.
Пиеше вино с изтънченост и просто всяваше едно такова усещане на класа.

След два месеца осъзнах, че думка по една бутилка вино всяка вечер. Говори с персонала на заведенията все едно са роби. Такт - нула. Пред мен си е позволявала да нарича сервитьорка в лицето ѝ със страшно селяшки епитет.

След малко време рева защо съм си бил тръгвал.


Бягай с 300 от такива дребни душици.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 86c4035257
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Значи е автентична :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1900ff55f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Обратно на останалите коментари, аз бих ти препоръчал, да се опиташ да я рафинираш малко. Ако се поддава, продължаваш, ако не - разделяте се. Моята съпруга имаше някои такива черти когато се запознахме, но леко започнах да и подсказвам, кое не ми е приятно в нейното държание. През годините тя се превърна в истинска дама и сега няма и помен от предишното и държане. Но не с всяка жена става. Също така имах една колежка, която беше мъжкарана, луда феминистка, хейтърка и безформена. Аз в мислите си я наричах жената-мъж. След време се разведе, пооправи си външния вид и аз леко започнах да и подсказвам, кое се харесва на мъжете и къде е грешала в миналото. И тя започна да се вслушва в съветите ми. Сега, след по-малко от година е съвсем различна - слаба с хубаво тяло, нежна и много женствена, с леко чувство за хумор и страхотно се държи в компания. Направо съм готов да се влюбя в нея. Накои жени са склонни да се променят, но трябва много деликатно да се действа. Разбира се трябва търпение. Не става за два дни.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3c3e68112a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Приятелката ти Авторе си е разкрила истински характер.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 790a35980e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И аз съм на мнение, че това е манталитет и в дългосрочен план няма да се промени. След като забелязваш такива неща и те дразнят, значи това не е човекът за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e967b93df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   "Почти няма момент, в който да не ми възразява и да не ми говори на въпреки... започна да си позволява да ми повишава тон и да ми се прави на интересна".
Не може ли жена да възразява и да повишава тон на мъж, само мъж ли може да се държи така към жена?
Това ми звучи на мъж според който жената трябва да е на по-ниско ниво от него, а не да е равна, което е селско и примитивно мислене.
Мъжете и жените са равни, и мястото на жената не е в кухнята!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c1dd36b96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Била селянка, понеже му говорела на въпреки, аххахахах, няма такъв смях.
Зарязвай я и се прибирай при маминка и никоя няма да ти говори на въпреки. Тя ще си те дондурка цял живот.
Ж21

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7d2cb9df86
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Не и огаждай постоянно, колкото по добър и миличък си ти се качва на главата и автоматично се превръщаш в нейн роб. Щом си го осъзнал значи все пак не си някъв лумпел! Не го мисли ами направо я зарязвай, да не вземе да те върже с дете, че тогаво няма отърване, с времето ще става по зле. Виждам че си възпитан мъж и най вече много търпелив , ако беше някой друг по властен патриархален тип отдавна да я изхвърлил или в някои случаи напердашил. То за мъж е грозно такова поведение, камоли за жена.... щом не може да се сдържа и на обществени места и те излага, значи не и пука ама въобще за теб, скоро най -много да те шамароса пред приятелите ти :D!!
П. с И това положение в което се намираш е доста често срещано! Жената в началото на връзката е миличка, добра, грижовна, и после тотална промяна, превръща се в Волдемор както обичам да казвам :D. А ние глупаците за едното еб*ане прощаваме всичко и се правим на ударени.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 53318cd828
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Н 12 не бях чела по- ясна индикация за човек без собствена личност, характер. Празен контейнер си...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 043aea8e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Защо ни питаш, като сам си си отговорил? Почнал си да й угаждаш - това е колосалната ти грешка. Значи самият ти си отговорен. Почнал си да я награждаваш за нещо, което тя не е заслужила: Това, че ти е приятелка ли е нейната заслуга? Ами точно напротив - така ти си я издигнал до себе си, значи,тя трябва да ти е благодарна и да ти угажда,а не ти на нея. Иначе ценността ти пада. Сега положението е почти неспасяемо. Ако наистина държиш на нея, почвай незабавно да я поставяш на мястото й, като в Укротяване на опърничавата, иначе ти е спукана работата и връзката ви е обречена. Да я поставяш на мястото не с крясъци и скандали , а с твърдост и с ултиматуми - казваш й: така ще бъде, ако не ти изнася -ето вратата е отворена. Това е тактиката на отворената врата - има я в много ръководства по междуполови отношения. Нито за миг не бива да се боиш да я загубиш, иначе неминуемо си в слаба позиция и тя моментално ти се качва на главата, престава да те уважава, почват изневерите, и край. Така че по-добре край навреме, отколкото пак край, обаче опозорен, с рога на главата и емоционално и морално изчерпан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 47e56b7076
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Имах такава приятелка. Като се разгони, особено ако е пила, започваше да се държи, като селска пръчка, направо превърташе. Отначало се стрясках, но после намерих цаката. Як секс и омекваше, възпитана и добричка ставаше.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 513e657312
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Дай пример, в какво се заключава тази й "селяния"? По скоро отворените кифли са такива, а не селяните! Не обиждай селяните, защото отворковците са носители на селяния, а не истинските селяни. Ти показваш, че си баш селянин, правиш се на отворко и обиждаш скромните хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f7a453ae8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От номер 12 до 22: я се обоснови кое точно е индикация на липса на характер и изобщо в каква връзка го казваш? Не знам кой е празен контейнер, но твоето необосновано мнение без съмнение е!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c823be32d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не знам кой е селянинът в случая. Това че жена изказва мнение и държи на думата си и не отстъпва пред мъжа може да е всичко друго, но не и селско. Аз мога да ти кажа, че селяните са много по добри хора и винаги ще ти помогнат. Гражданите и богатите хора рядко ще го сторят. Ти от кой град си гражданин?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: adc278ebb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Имах такава приятелка. Бягай далеч от такива! Това е манталитет, няма оправия. Не си губи времето. Не е единствена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker