Изневерявал ми е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерявал ми е
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1666 пъти
Здравейте, момиче съм на 23год. Имах приятел година и половина, който беше най-страхотния мъж. С него се чувствах като принцеса. Държеше се добре, грижеше се за мен, водеше ме на много места, до един момент, когато започна да ревнува изключително много. Бяха всекидневни преследвания и скандали, циркове и безумни спорове. Една вечер реших в отговор на това поведение да проверя телефона му. Вътре пълно с жени - 3 сериозни като мен, с които си е пишел нон стоп и трие чата, но едната беше писала по-късно и прочетох доста неща, и поне 30, на които е писал здравей, как си... хора, кажете ми как да го оставя, толкова съм влюбена и толкова страдам. Кажете ми как да превъзмогна това и да си намеря друг, той беше всичко, което исках от един мъж. Много кофти история, чак не ми се говори,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: b0fd674c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тоя те следи като полицай, но самият той е по леката част. Може физически да не е изневерил, но се опитва. От типажът мъже, за които чуждото е общо, моето си е мое.
Превъзмогването ще е трудно, ако си се задълбочила много. Но и това минава, горе главата.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e00973c4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С воля. Със силна воля, уважение и любов към себе си, към собствената ти личност. Ако поставяш него по-горе от себе си, в центъра на живота си и си мислиш, че той е всичко, голямата любов и пр. , стой с него, търпи и страдай, докато те зареже. Това е, което аз знам. И съм изпитала. След месеци (при всеки различно колко) липсата се чувства по-слабо, Болката се притъпява. Най-хубавото е, че се чувстваш свободен.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c1dbb06a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Фокусиран от погрешната страна, вкопчил си се в илюзията, че бил "всичко" което си искала... просто е добър лъжец и манипулатор. Сега няколко жени си мислят вероятно, че е "всичко" което искат от един мъж, но ти поне знаеш истината.
Така че, избираш между истината и временна илюзия.
Ако искаш да загубиш още малко време в илюзия, времето и животът са си твои, всеки има право да си ги пре•бе както си иска.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c8c809ee84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как? Дай време на времето?
На мен обаче нещо ми е интересно - много хора успяват да изневерят, вярно е. Но как могат да бъдат с 4 "сериозни" и същевременно да опипват почвата на много други места?
Имам сериозна връзка. Така сме настроили ежедневието си, че в свободното си време да сме максимално дълго заедно. Отделно и се чуваме, когато не сме заедно. Не нон стоп, но достатъчно често. В така изградената картинка НЯМА КАК да има време за друга сериозна, а камо ли за още 2-3 сериозни, на които да отделя толкова време. Така че се замисли колко сериозно е било сериозното ви. Мисли реалитично.
Всичко ще бъде наред. Успех!
ж

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e00973c4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   № 7 - Не вярвай, че изневярата е невъзможна и се случва само на другите. Става при женени с деца, при сериозни връзки, нищо не е гаранция. Както да си настройвате сега живота, не знаете какво ви чака утре. А време за друга ще намери, стига да има желание. Моят се сваляше с колежка през работно време и банкетите им, при командировка, иначе се прибираше от работа директно в къщи, излизаше уикенда с нас, навсякъде бяхме заедно, обаждаше ми се. И това е траяло две-три години. Дали са три или една, дали са "сериозни" или не, все е същото предателство и все боли. Никой не е застрахован.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c8c809ee84
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, май не разбираш смисъла на коментара ми. Да, изневярата се случва на много хора. Но НЯМА как да имаш 4 сериозни връзки и това да не се усети. Просто нямаш физическото време за това. Иначе казано - връзката на авторката не е била това, което тя си е въобразявала, че е.
Номер 7

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker