Как да забравиш някого, когато е в сърцето ти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да забравиш някого, когато е в сърцето ти
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3777 пъти
Здравейте,
Аз съм поредната от тези с безумните, но явно доста актуални напоследък връзки с по-млад мъж. Обвързана съм от дълго време, той за сега не е. Разликата ни е голяма-11 години. Наясно съм че за тази връзка бъдеще няма. Дори не знам дали той ме обича. Има моменти в които чувствам че е така и такива в които съм убедена че за него съм просто авантюра.

Пише ми в скайп почти всеки ден. Не знам дали защото вижда в мен някакъв приятел или защото има чувства. Предполагам, че секса не е ключов фактор за интереса му към мен, защото се виждаме изключително рядко. Преди време се опита да поддържа връзка с някакво момиче, за което твърдеше че го прави изключително щастлив.

Заряза я след няма и месец. Знам че флиртува постоянно с други жени с идеята да се получи нещо сериозно и може би скоро ще се случи нещо истинско за него. Тогава вероятно ще ми е по-лесно да го изтрия от живота си, но за сега не мога да се справя с това. В тези моменти чувствам ревност и болка, но не и охладняване към него.

Понякога изглежда така все едно го прави само за да успее да ме забрави. Опитвах няколко пъти да спра да контактувам с него и изпадах буквално в депресия. Спирах да ям, да говоря да мисля и само плачех. Мисля, че съм доста влюбена в човек, чиито чувства дори не мога да разбера. Осъзнавам че това е инфантилно от моя страна, но това в никакъв случай не ми помага да реша проблема. Животът ми се руши а аз не знам как да спра това. Как да накараш сърцето си да не чувства?

Благодаря на всички които ще изчетат обърканите ми мисли. Надявам се че дори и тези които ще ме охулят ще ми помогнат по някакъв начин да „изтрезнея”... защото повярвайте ми опитах всичко! Не мога да издържам повече тази болка и празнота... Как се справяте вие в подобни ситуации, когато чувствата са несподелени или просто невъзможни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0db40acef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В същото положение съм, с тази разлика, че ние се виждаме всеки ден. И аз искам да спра всичко, но просто нямам сили. Един път опитахме да спрем преди време, изтраяхме 3 седмици, след което нещата станаха още по-сериозни. Тъкмо се бях примирила и като че ли беше започнало да ми минава (бяхме още в началото) и той се завърна. Разбирам как се чувстваш, аз също съм опитвала да спра да контактувам с него, но дойде ли, нямам необходимата смелост да продължа да не му обръщам внимание.

Като луда съм, какво се случва с мен, нямам обяснение. Не съм някаква хлапачка, над 30 съм. Единственият начин е той да прекрати всичко и макар да знам, че ще страдам ужасно много, се моля да си намери приятелка, в която да се влюби. Това е единственият начин.
Ако си влюбена като мен, просто не зная какъв съвет бих могла да ти дам. Аз също търся решение, но не го намирам...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 31291ec124
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами просто го забрави!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b637cd5d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! И аз съм в подобно положение. Той си има приятелка, аз съм свободна. В началото беше просто една авнтюристична нощ. Но нещата се задълбочиха. Започна да ме търси всеки ден, вижданията ни зачестиха, аз също започнах да го търся...

Уж се разбрахме отношенията ни да бъдат основани само на секса, но от моя страна се появи нещо повече. Знам, че няма да остави приятелката си, защото ако му пукаше за мен щеше да го е направил. Но все пак се надявам (каква глупачка, а) някой ден да бъдем заедно.

Напоследък ми става все по-болно, когато след поредната добре прекарана вечер си тръгне... А така ми се иска да остане... Ех... Не знам какво да те посъветвам... Най-добрия вариант е да спрем това, защото накрая единствените страдащи ще бъдем ние. Но как?

Ето аз например търпя това положение, само за да съм близо до него по някакъв начин. А не получавам нищо. Но не мога да спра... Дано нещата и при теб имах щастлив край. Просто споделих, за да не се чувстваш сама в подобна ситуация. Прегръдка!
Ж25

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 39c70205ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли, аз също бях в това положение. Знам колко е силно между вас. И това, че не трябва да го правите е още по- сладко. Той може да има чувства, да се превърже още повече, знаеш, че мъжете го правят. Помисли за него. Сама каза, че няма бъдеще, колкото и тежко да звучи. С по- малък от теб и така разлика е невероятно, но му остави свободата и го пусни да си тръгне и той да си намери щастието. Само интимните отношения не са достатъчни.

За момента е така, но след време може да прерасне в повече. А ти казваш, че си обвързана. Помисли си добре, да не останете наранени и двамата. И ти още повече. Ти диктуваш връзката, знам че от теб зависи да се виждате. Освободиш ли го веднъж, ще се чувстваш по- леко. По- добре навреме докато не стане така, че да изпитваш болка, от това, че ще имаш още по- големи чувства, от това, че той също е втовра "дупка на кавала". Ще изпитваш още по- голяма зависимост, колкото повече продължавате.

Аз не спрях на време, сега в мен изпитвам самота, липса, не мога да си представя да бъда с друг мъж. Начина по който ме докосваше... Подхода му, сякаш четеше всяка една моя мисъл, имах чувството, че познава всяка една свивка по тялото ми и всяко едно желание, знаеше защо е всяко едно движение. Ние просто се допълвахме, беше толкова силно, че е нещо космическо, а не земно. НО след това си изгубих способността да разговарям с мъжете, да флиртувам. Нямам желание за нищо. Борбата в мен ставаше все по- дълбока. А бях жена, която беше харизматична и привличах мъжете с вътрешния си свят.

Сега вече няма никой вътре в мен. Изхабих се от това да си променя чувствата към него, да го забравя, да спра да си припомням за различни невероятни мигове. Имала съм много мъже и никога не съм се чувствала, така както с него. Знаех, че е грешка и тъпчех на едно място, че дори и затъвах все повече. Не се превръщай в човек като мен.
trakdata

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a1369272c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей авторке, понеже нямам време да изчета коментарите нека да премина на моя...
Моето лично мнение е, че всичко трябва да се изживее- т. е. ще дойде момент, в който самата ти ще " отрезнееш" и ще разбереш, че си се терзала напразно. Много е просто.

Проблема на нас жените ни е, че се задълбаваме прекалено в нещата. Ти сега седиш и мислиш какво мисли той, анализираш поведението му... , а той сигурно седи и пие бира или гледа телевизия :)) Виж разликара просто.

Според мен е временно. Може и да не е краткотрайно, но ще ти мине всичко това и така до следващият път. Но не се притеснявай не е болка за умиране както знаеш. Гледай на всичко по позитивно.

Моят съвет след всичко това написаното е - не се вдълбавай в нещата. Остави се на течението и на времето. Това не се отнася само до него, а за всичко в живота. Успех ти желая!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 31291ec124
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От авторката
Момичета благодаря за споделените чувства както и за разбирането! Когато човек е изживял нещо подобно явно критиките отпадат. На всяка от вас пожелавам много щастие с правилния човек! За съжаление се чувствам точно като N4. Прегръщам те много и пожелавам на теб както и на себе си да повярваме в думите на N5. Добре знам че е права, но не мога да приложа това на практика:((( Може би ключът е в това че "трябва да се изживее" , а в нашите случаи това не се е получило докрай. Убедена съм че говорим за любов, а не просто за увлечение и това усложнява нещата безкрайно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1fe51f0c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво разбираш под "обвързана"?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 31291ec124
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мечо Пух, не знаеш ли какво е да си обвързан? Живея на семейни начала, но без брак с прекрасен мъж от много години. Всъщност въпросът ти е много правилен... Явно не се чувствам обвързана вече, щом се е стигнало до тук... Всичко се изхабява в един момент и остава само етикетът. Ще ми се да чуя и повече от това какво мислиш по темата... основната имам предвид.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 355859e0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм момче на 21 и преди 2 месеца бях зарязан гадно по скайп и това ме съсипа сега още изпитвам чувства към въпросното момиче, виждали сме се 3-4 пъти след като ме заряза и се държим приятелски а мен това ме убива отвътре като я гледам с другото и гадже с което имаме мн приятелски отношения. Много гадно постъпи преди седмица като бяха скъсали с него и почна да ми пише толкова че очевидно искаше нещо от мен (отново) за малко да се потдам но те отново тръгнаха с това момче и така.. разбирам чувствата ти и мога да дам съвет само че не си заслужава да мислим остоянно за миналото и да пием за да забравим.. с времето наистина минава. Знам че сърцето ти е разбито, но някъде на близо има друг, за който си струва да чакаш, даже има толкова много за което си струва, и знам че ще бъдеш добре, просто опитай, да обичаш малките неща в живота.. като някое любимо хоби! Бъди силна :) (hug)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 33fea86431
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От trakdata: Благодаря и аз за пожеланието! И аз ти го пожелавам от цялото си сърце. Искам просто да се чувстваш щастлива и леко. Нали знаеш, че истинските чувства каквото и да ни нанасят на душата са сладки. Това е различното от реалността, от това което се сблъскваме всеки ден. Запази ги вътре в теб и почакай. Това ни кара да се борим още повече, да мислим за тях, да се стремим към тях. Но нека тези мисли, които се пораждат от чувствата, ни стимулират и зареждат, а не да ни тормозят. Но само да знаеш, че(ако не си го разбрала вече) той мисли за теб. Няма да те забрави. Ти не си кратка авантюра за него, ако беше, той нямаше да ти пише дори от време на време. Запази го като не го притискаш, той сам ще реши какво иска. Сега още не е сигурен. Авантюра за него е била тази, с която е бил за "кратко" време и съм сигурна, че няма да иска дори да си пише с нея по скайп. Нека да намери в теб човек, с който може да сподели всичко и да те оцени. Ти да бъдеш всичко за него. Когато един мъж те почувства по този начин, няма да можеш да излезеш от сърцето му. Успех мила!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 31291ec124
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторката
Изтрих го от скайпа, от телефона и от всички други места чрез които се свързваме... Пожелайте ми сили да се справя, защото болката е огромна:( Време е да измислят хапче срещу несподелена любов...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: edb9bf3203
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пожелавам ти сили да го преживееш ето аз ти го желая наи сърдечно защото знам как боли и от споделената и от не споделената любов Хектор

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker