Да те зарежат по най-долния начин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да те зарежат по най-долния начин
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 5896 пъти
Да те зарежат по най-долния начин - как стана това с мен ли? Познаваме се от няколко месеца (5 или 6). Виждали сме се 2 пъти. Преди около 5 - 6 дни той спря да пише в скайп. Не сме се карали, не сме спорили този ден конкретно. Той се крие от мен по всякакъв начин. Писах му, звънях му - не вдига телефона, не отговаря на съобщенията.

Аз не мога да отида до него - от друг град е. Досега никога не е постъпвал така - изводът ли? Той ме заряза по най-долният начин, без дори да ми каже в прав текст, че ме оставя. Той се подигра с мен и с чувствата ми. Вместо като човек на място да ми каже - "Извинявай, но късаме" той се скри.

Там е - в скайп, там е - в сайта, телефонът му е включен - но отговор няма. Ето това е да те зарежат по най-долния и подмолен начин и да осъзнаеш, че всяка дума, всеки жест показващ колко му пука е бил лъжа. Адски съм наранена и обидена...

Случвало ли ви се е някой да ви зареже БЕЗ ПРИЧИНА и просто да се скрие, дори да не ви каже като честен човек, че това е краят.. Още не мога да повярвам, че това се случи с мен.. защо аз? Която винаги съм им давала всичко, което беше останало от сърцето ми.. Защо аз, която винаги гледам да угодя на мъжете до себе си, и не получих поне капчица уважение, поне доблестта да ме зарежат КАЗВАЙКИ го, а не покривайки се и не-отговаряйки на телефон и скайп..

защо колкото по-добре се държиш с някой и искаш да го обикнеш, толкова по-подло и подмолно ти забива нож в гърба, без основание.. защо.... ;(((((((((
Момиче, 20 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4d81445b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виждали сте се 2 пъти... и ти правиш цялата тази драма... Може за това той да се е отдръпнал!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1a4df98cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами защото го е страх, да ти го каже. Няма смисъл да се тормозиш, каквото е било било. Продължи напред, трудно е но след време ще се смееш че си тъгувала и си се нервирала толкова

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 24c9a15d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Нека да позная... срещнали сте се в интернет (Елмаз или нещо подобно). 5-6 месеца само приказки по скайп и само две срещи.. после той изчезва- нормална развръзка на нещата, не бива да се учудваш и да го приемаш чак толкова навътре. Човекът явно иска да се отърве от теб, имай достойнство и го остави да го направи. Пука ли ти за някаква мишка, дето предпочита да се скрие, вместо да ти каже истината в очите? Хич не ти трябва да се занимаваш с такива хора, направил ти е услуга всъщност.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f4185a85d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре дошла в клуба... всеки мъж с който съм имала връзка ме е зарязвал по този начин.. това си е някакъв типичен начин за мъжете (не за всички!!! ) но за особенно комплексираните и страхливи които не могат да се изправят пред теб и да ти кажат каквото има.. скриват се и сама се досещай.. виж сега си наранена.. един ден ще осъзнаеш че това е най добрия развой на нещата и че този човек не те е заслужавал... и не забравяй да му теглиш една майна.. човек трябва да си каже каквото мисли не да се оставя да го правят на маймуна :)успех!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b168b0fd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Нямате дългогодишна връзка или няколко месечна, да сте си обещавали нещо? Остави го, не го търси повече. Ако толкова държиш на него, като те потърси след време отговори му. Но представи си как ще е, ако имахте връзка. Точно в разцвета, когато си най- щастлива и още по- влюбена, да му хрумне да те зареже при първа възможност. За мен не е отговорен човек щом се крие.

Заслужаваш някой, който да застане, като мъж пред теб и да ти каже проблема. Ти дори сама знаеш отговора вътрешно в теб. За какво се хабиш за някой, и си снижаваш достойнството, като му се молиш. Направи го поне за себе си, да докажеш какво заслужаваш. Знам, че е малко трудно, това те изяжда отвътре-чиста доза любопитство да разбереш отговора и в момента, в който се появи, ще ти стане елементарен и безразличен.

Достатъчно отрицателна черта е това да не отговаря. И другото, нали не искаш да се подиграват с теб и да се забавляват на твой гръб, докато си показваш чувствата. Ще погледне отстрани на връзка, имам предвид, ще се постави на мястото на друг мъж и види, как би постъпила към човек, който не си мърда малкото пръстче на крака, а пък ти се пъниш с всички сили да му тръпне нещо отвътре за теб.

Постъпвай така, както мъжа заслужава. Ще се чувстваш много удовлетворена. Трябва да разберат, че си имаш достойнство и трябва да те заслужават, за да бъдат с теб! И запомни, всичко се връща един ден!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 91a333531b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката: До № 1 - въпросът, не е че сме се виждали само два пъти. Той е преспивал у нас дори - нещата бяха по-сериозни. До преди седмица ми казваше, как започвал да се "филмира" по мен (в превод - да изпитва някакви чувства) и сега, без изобщо да сме се карали дори той долно ме заряза. Викаш, че се отдръпнал - аз не го спирам да си иде. Просто още в началото му бях казала, че ако се стигне до този момент искам да зная причината, това е. Аз не карам никой насила да бъде с мен.

И още нещо - не правя драма, защото може да сме се виждали 2 пъти (общо 3 дни) но се познаваме от 6 месеца, мислех че го познавам сравнително добре, а той просто се подигра с мен..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 347a58f379
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И с приятелството е така. Правиш им една- две услуги, на някой/я и после почват да те използват, а когато ти поискаш помощ, те ти отказват със някакво извинение, или просто казват че немогат. Знам че живота е гаден и уж требвало в живота да сме добри. Ето, добри сме , но ние които сме добри, не получаваме уважението което даваме на другите.
Спокойно ще откриеш подходящия, който да те обича и цени качествата ти :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 854cfa756f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей авторке и аз съм на твоята възраст и ми се е случвало, когато бях на 14.. т.е. с незрял мъж (момче, защото на 14 никой не е мъж), но все пак се е случвало.И сигурно може пак да ми се случи... Никой не е застрахован!

Може ли да ти дам един съвет- избягвай връзките от разстояние. Имала съм не е една такава и нищо не върви както трябва. Няма смисъл да давам празни обяснения защо. Мисля, че твоят човек просто не е сериозен, даже бих казала недорасъл, а ти може би си повече хлътнала и това го е уплашило или изморило. Имало е случаи когато съм звъняла по 2 пъти на ден на приятеля ми и той е казвал, че му досаждам- прави си извода как мъжете разсъждават! Може и той да мисли така...

Мога да гадая така до безкрай, но според мен не си заслужава да продължаваш да се надяваш за него. Помисли за себе си, за достойнството си (не му звъни например, за да му вдигаш самочувствието), помисли за това как не трябва за никого освен за семейството си да се раздаваш на макс или просто си почини някъде за ден два и всичко в главата ти ще се подреди.

Няма незаменими хора на този свят- това е факт. Може сега те боли, но ще го преживееш. Може да се повтори, но и това ще преживееш, защото това е живота. Има и хубаво, има и лошо. Ти помни само хубавото! :) Успех ти желая във всичко!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 91a333531b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката: Благодаря на всички за съветите. И аз вече мисля, че като ми показа какъв е в действителност ми направи услуга, защото кой има нужда от лицемери в живота си :) Благодаря на коментари № 8 ; 7 ; 5 ; 4; 3 и 2 - наистина ме накарахте да се почувствам по-малко самотна :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2cc2250e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Интернет любов, обещание за среща, свалки. Ти си била хлътнала още преди да си го видяла. После се виждате, пускаш му на втория ден и хоп- той си заминава. Много познато, сама си направи извод що за мъж е. И имай предвид за напред НЕ се доверявай на човек, с който не си се виждала. Не знаеш, кой стой зад монитора. Не бъди толкова наивна за годините си!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6306fe9068
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хеей, наистина правиш голяма драма от това. Виждали сте се два пъти- та ти изобщо познаваш ли го, знаеш ли що за човек е, изобщо какво да очакваш от него? Аз се чувствам неприятно в момента, причината е, че ме заряза мъж... но начинът, по който той постъпи с мен, беше наистина брутален. Няколко месеца бяхме почти неразделни, изключително близки и се разбирахме наистина много. Още повече, че беше 5 г по-голям от мен, което ме убеди с течение на времето, че поне знае какво иска. Е, както си вървяха идеално нещата, а аз, глупачката, си мислех, че съм намерила 'Него' и няма повече какво да искам- хоп! Дойде една нощ, каза ми, че му изневерявам, че спя с други мъже.. и просто си тръгна.

Това беше всичко. Колко лесно се съсипа всичко. Замислих се колко лесно е една жена да бъде унизена и наранена. Знаех, че не съм виновна, но нямаше кой да ме чуе, на никого не му пукаше. Всеки ден оттогава е ужасен, опитвам се да го превъзмогна. Така че замисли се дали това, което ти се е случило е толкова голяма трагедия. Човекът, с който си имала взаимоотношения, явно не знае какво иска, или просто вече не иска теб. Понякога е трудно да приемем истината, боли, но това е единственият начин да продължим напред. Съветът ми е да продължиш напред и да не се тормозиш за нещо, което не си заслужава!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker