Само банка ДСК ли не става или всички са един дол дренки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само банка ДСК ли не става или всички са един дол дренки
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1065 пъти
Мъж съм на 32. Имам два кредита, единия в ДСК, единия в Експресбанк(т. е. пак ДСК) единия остана около 5000, другия 1500. Винаги съм бил с добро ЦКР, изплатил съм около 20 бързи кредита коректно, преди тези, без просрочие. После вече имах право да работя и с нормална банка, заради трудовия ми договор. Никога не съм просрочвал. Дойдоха трудни времена и заминах за чужбина, за да се справям финансово. И продължих да си внасям чинно. Реших да се прибера и да започна ново начало в София. Трябваха ми 4-5000 да реша едни наложащи неща с едни парцели в провинцията. Попитах ги и в провинцията, и в София, няколко офиса, да ме рефинансират единия, или и направо и двата, с до 10 000лв.
Навсякъде като папагали, "нямате трудов договор". Сякаш за тези 5 години, когато съм бил редовен все съм работил, и все съм бил на трудов договор. Еми не, не съм. Но винаги си плащах за доверието, което ми гласуваха навремето, защото го оценям. Но къде е логиката да си коректен и да те отрежат ей така.
Второто, което ме възмути, е някаква странна практика. Давали кредит, но ако депозираш депозит, и той да е гаранция. Т. Е. Аз им давам 5000лв на банката, те ги блокират, и ми дават5000, с лихви трябва да върна сигурно 7000. Попитах ги къде е логиката, мълчат. И то в централен офис, близо до ул. Леге в София, не някоя провинция, където са шматки.
Някой банкер ако може да ми обясни, и моля за съвети към по-отворена банка, не такава пещерна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 337e4616ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ДСК не струва. Не знам за кредитите им щото нямам там, но приложението им е супер малоумно. Нискофункционално, бъгаво и недомислено. За да правиш каквито и да било преводи онлайн ти рябва още едно приложение - дск токън....пълно малоумие! За да плащаш сметки онлайн не можеш да ползваш шаблони, не ти запаметява номерата и прочие и трябва всеки път да ги въвеждаш ръчно отново и отново и отново... От всички банки с които съм работил онлайн най-много ми гаресва ОББ, приложението им е само едно, супер интуитивно и помни какво си плащал и даже ти следи битовите сметки и те уведомява когато трябва да ги платиш. Не им правя реклама, просто споделям опита си и фактите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f8ebd84e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е толкова малоумна банка, че чак е трудно за вярване.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dae3539e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всички са един дол дренки, с груби служители и неудобни опции.
Минах през Експресбанк, ДСК, и Фибанк и всичките са зле

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 33091ad622
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С ДСК работя от 10 години - не съм имал никакви проблеми. Кредити никога не съм имал.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dab898ef0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В ДСК си получавам заплатата, теглил съм и кредити. Постоянно измислят нови и нови такси - я по един, я по два, по три или по пет лева… Чудят се как да ограбват клиентите. С някои изключения – прости и невнимателни служителки, особено тия, които се имат за млади и хубави. В другите банки обаче хавата е същата. Конкретно за ЦКБ имам подозрението, че служителките за работа с клиентите в централния офис на Плиска дължат назначението си на креватни старания - толкова са некомпетентни и тъпи. Обърквали са ме при валутни преводи, като са ме „информирали“ невярно, от което съм губил пари. В Райфайзен банк не е по-различно. Връщали са ми доларова банкнота, която съм взел току-що от чейндж-бюро, само защото… имала по-различен цвят! То ест, банкнота, която е преминала не през една, а през няколко проверки на автомат, включително и при самата тая чиновничка-идиотка. Но ме разкарват, защото просто едната от банкнотите е по-стара и по-употребявана от останалите. Изключително прости и нагли патки. Вероятно го правят, за да те принудят да купуваш валутата именно от тях по неизгодния им курс.
Писал съм оплаквания, но без файда - или не ти отговарят, или отговарят формално и йезуитски. Само съд ги оправя такива, но то нашият съд - съд ли е? И после се чудим, че в България сме депресирани и песимисти. Как да не станеш?

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5af9a8803d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Никоя банка няма да ти отпусне кредит без трудов договор или обезпечение, дори да си перфектен. Ако си в изпитателен срок шансът също е малък. Така работят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c3bfcfd3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Необезпечен кредит без трудов договор няма кой да ти даде. Освен ако не го обезпечиш, точно както са ти казали, даваш им 5000- те ти дават 5000 назаем - харчиш ги, плащаш и лихви и стават 7000.
Банка дск я!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker