Превърнах ли се в курва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Превърнах ли се в курва?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 5422 пъти
Пверърнах се в една малка курва! Не го осъзнавах и оправдавах в себе си, до момента, в който просто не се замислих. На 18 съм. Имала съм 3 сериозни връзки и от 3те бях ужасно наранена. От последната ми връзка още ме боли, понеже приключи преди малко повече от месец. Не искам да изпадам в много подробности, просто ще кажа, че преди не бях такава. Плакала съм ужасно много пъти, заради момчета. Наранявали са ме, създавали са ми комплекси, карали са ме да се чувствам страшно неоценена дори несъзнателно. След последната ми връзка просто нещо се случи. Започнах да излизам с много момчета, да правя секс с тях, да ги залъгвам, че имам чувства. Случвало ми се е да правя секс с някой и след това, да спирам всякакви контакти и да преминавам директно на друг и след това с този "друг" се случваше абсолютно същото. Точно както правят някои мъже постоянно. По приятен ми беше секса от колкото какъвто и да е вид общуване с някои от тях. Дълбоко в себе си искам любов от някой, просто не когато някой се опита да ми я даде аз бягам. Може би, защото още съм влюбена в бившия си. Може би вече не мога да бъда с едно момче. Свикнах да се срещам, да правя секс, да поддържам някакви отношения с много момчета. Не мисля че ще се влюбя скоро просто сякаш изградих пред себе си някаква стена, която пречи да допусна в себе си каквито и да са емоции към някого. А сякаш ми се иска. Но страха надделява. Та въпроса ми е какво мислите как да излезна от положението си в момента,тъй като не мога да продължавам винаги с хаотичен секс, търсене и същевременно отбягване на любов. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 19fdfe37c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е тука пишат много други к**ви, които ще ти дадат съвет, почерпен от личния им дългогодишен опит.

Не се отчайвай, само изчакай да се включат!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3b84fddd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   И преди съм го казвал и сега пак ще го кажа( ако щете пак ми хакайте по 1 звезда)- Жена, която я минават безброй много мъже няма как да изпитва любов. Значи 18- годишната пикла с три " сериозни" връзки и след това минала и през " хаотичен секс" си търси любовта. За вас любов и сериозна връзка е тогава, когато някой ви изчука няколко пъти. Абе аман от курви искащи " любов ".

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fc843c522f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Да. Че и питаш, сякаш не знаеш.
Горко му на глупака, който се влюби и /или се ожени за теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2fec7975e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво от това,като си курва. Това не е толкова лошо и без това ние мъжете сме курвари,така че може да станеш компаньонка,току що си на 18 и без това спиш с много мъже,това значи че те харесват. Него казвам с цел да те обидя,но се замисли така можеш да си изкарваш пари и да спиш с мъже, взаимна изгода. И без това няма истинска любов,колкото и да я търсиш. Хората с времето стават все по-злобни и все по-малко обичат,ще си намериш поредния за няколко месеца и пак ще си сама. На 30 сигурно ще имаш 20 сериозни връзки,има ли смисъл в това не. Всеки човек е различен и винаги рано или късно една двойка се разделят, защото имат различия.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a6625aa7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Не, не си. Живей си, докато си млада
Не слушай тука дъртите пръчове какво ти разправят, те не могат да се поберат в кожата си, че жените можем да си правим секс където и с когото си искаме. Веднъж се живее.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 61e5dfa2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   светът се развива. на 18 с три сериозни връзки. аз съм явно твърде скучен с 1 сериозна и 2 несериозни връзки за 33 години...
иначе отвратителен начин на мислене. Нищо няма да ти стане след последната ти връзка, ако останеш малко сама?!? Или прекалено много сърби.
Какво да правиш? Спри да правиш секс без чувства, или ако го правиш, поне взимай някакво възнаграждение за това. Уважавай себе си и не прави това, което не искаш да ти правят на теб ( колко трудно, нали? Това не се ли учеше във Втори клас?)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0203a38817
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Младо момиче,не е трябвало след трите си връзки да се впускаш в такива авантюри! Не искам да те обиждам,но...трябва да знаеш двете разлики:жена,която има много приятели мъже,тоест ПРОСТО ДРУГАРИ,а не за секс,е просто жена с повече другари от противоположния пол,отколкото със своя,в което няма нищо лошо,НО когато вече жена си има прекалено сексуални контакти,при това с толкова много мъже,... извинявай,но мисля че ти знаеш какъв е отговора. Спри докато е все още време. Вярно,достойнството ти и честта ти може вече да ги няма,но поне опази здравето си,защото може пък да хванеш някоя болест,предаваща се именно по полов път.
Ех,млади момичета... просто не ви разбирав защо така се давате,че и продавате... Жалко както за вас,така и за родината-покварената ни майка. България...тя вече си заминава...най-вече като интелект,възпитание и култура...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8bb8d9dac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Намери си мъж който да иска да е с теб заради самата теб. Който не пуши не псува не се държи надменно, уважава родителите си и се ползва с Добри отзиви от хората. Човек на който може да се разчита.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9d5b19c412
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   О не не спирай продължавай все така и без това вече за друго не ставаш. Камо ли за брак и семейство.
Все пак има нужда и от такива боклукчийски кофи като тебе.
Не всички искат любов, на някой просто им се тъпче.
Виж от тебе ще излезе добра проститутка замисли се!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 78a7c1dbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Коментарите са абсолютна трагедия.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fd37f8ab6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Мила, личи че си много наранена, но не това е начинът! Като начало спри с обикалянето, със срещите за една нощ и с всички глупости. Рано ти е още за нова връзка, за това концентрирай се върху най-важния човек в живота си, а именно самата ти. Глези се, намери си приятни занимания, излизай с приятелКИ, важното е да си дадеш време сърцето ти да заздравее преди да тръгнеш да търсиш новата си любов. Защото замисли се и за това, там някъде има страхотен човек, но и да го срещнеш в момента той просто ще избяга ужасен от поведението ти. И после как да обясниш, че всъщност не си такава? Като хората не си правят труда да вникнат в душата ти, а виждат просто една лека мацка, която всеки може да притежава. С това си поведение нараняваш само себе си и умишлено намаляваш шансовете за пълноценна връзка. Защото никой готин мъж няма да погледне сериозно и няма да си направи труда да опознае момиче с поведение като твоето. А ти нали това искаш? Истинска връзка, а не цял живот да си оная общата, която става само за една нощ. А в момента си градиш репутация на точно така "обща", която всеки може да има.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 71158a061d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Когато зададеш директен въпрос е редно да си готова да чуеш и директен отговор.Нещо не ти харесват отговорите на писалите преди мен-значи хем се досещаш в каква се превръщаш,хем пък не искаш да го чуеш.Защо питаш тогава?И да,бавно,но сигурно се превръщаш в курва.Първо,според мен за 18 годишно момиче три"сериозни"връзки са много.Второ,комплекси и страдание по бивш в никакъв случай не се лекуват с безразборен секс.Сама заявяваш,че не можеш само с един мъж,че правиш секс с много-еми то си има дума за такива жени.Не може хем оная работа до края,хем душата в рая.И вместо да се сърдиш и да питаш какво да правиш вземи се замисли.Може и да проумееш как да не се превръщаш в курва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5d292edb2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Много голяма грешка си направила, че след тези твои ранни нещастни любови не си се отдръпнала временно от момчетата, а си решила „да си отмъщаваш“. Както винаги става, си навредила най-вече на себе си, а онези, които са ти разбили сърцето, си живуркат доволни, весели и недосегаеми за теб. Навредила си на някои младежи, които с нищо не са ти били виновни, и така си натрупала нови грехове. Сега си почти развалина, и се чудиш, как да я караш нататък.
Първо на първо, трябва да признаеш и осъзнаеш грешката си – това, че след несполуката и разбитото ти сърце е трябвало да се дистанцираш от любовта и от мъжете, да се заемеш с нещо смислено и полезно, което да ти отвлече вниманието, така щеше да се възстановиш по-бързо и напълно безвредно. Второ, след като я осъзнаеш, трябва да я поправиш. Дано не си станала пристрастена към тези токсични връзки, защото тъй или инак трябва да ги спреш и да направиш точно това, което си пропуснала преди, иначе ще си погубиш живота, а може и не само твоя, разбивайки други сърца. Трябва да се отвлечеш от секса и любовта в нещо смислено и приятно - образование, четене, спорт, туризъм, работа, танци, изкуство, творчество, бизнес… Просто измисли да вършиш нещо, което те успокоява и ще ти доставя приятни изживявания. Никакви мъже. Освен това, трябва да се накараш да простиш на онези, които са те наранили - така много по-лесно ще ги забравиш и ще се излекуваш, ще изчистиш сърцето си от злоба. Защото злобата много пречи в живота. И ако успееш да се отвлечеш с някакви полезни и приятни занимания, ще видиш, че мъжете сами ще почнат да те търсят, но вече трябва да избираш с повече ум – то ест, не такъв, който ти хваща окото, и от който ти се подкосяват краката, а човек, на когото ще можеш да разчиташ и който няма да те нарани. И не за краткотрайни връзки, а за постоянно. Можеш от всяка точка на разруха да тръгнеш нагоре, просто трябва да намериш сили да се спреш и да тръгнеш по нов път.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8e9a9b4784
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Здравей. Ставам на 20 другия месец и дори да нямам история като твоята, реших да се включа в коментарите, защото мисля, че мога да бъда полезна. Ще започна със сънародниците ни, които имат изключително затворено мислене, което граничи яко със сексизъм. Налагате си мнението, което грам логика няма. Как може един мъж да спи с много жени, а една жена не може да спи с много мъже? Един от вас дори вмести България, пропадналата ни култура и т.н. Само да ти кажа, че във всяка друга държава, включително тези, които не участват задължително в глобализацията, са разкрепостени. Не намирам нищо нередно в това да се наслаждаваш на това, което може тялото ти да направи заедно с друго. Хората явно гледат на секса като на свършване. Секса е любов, страст. Секса е красив. И нямаш нужда от романтични чувства, за да правиш секс. Имаш нужда от животинското желание.
В единственото нещо, в което бих те упреквала, е лъжата. Казваш, че си ги лъгала, че имаш чувства. Предлагам ти следващия път, когато си намериш момче, с когото имаш желание да правиш секс, да не споменаваш чувства, а да казваш, че го искаш, че го харесваш, че те привлича.
И останалите да не ми говорят, че ВЕЧЕ всяка жена трябвало да прави секс, за да разбере дали има чувства към един мъж. Не, не трябва. Обаче романтичните чувства тръгват от прекарване на време заедно. А ако се погледнете и видите желанието в очите си и всичко във вас гори и ви дърпа един към друг - правете секс. Мъж без да е правил секс не се влюбва. Жената не е курва, ако е лягала с много мъже.
Курва е жена, която прави секс с мъже без да мисли, без да го харесва, без да усеща привличане. Ако виждаш себе си в тези думи, не се плаши. Всеки прави грешки. Казваш, че си наранена от предни връзки, поела си по лош път, ако мога така да се изразя. Спираш да правиш безразборен секс. Излизаш с мъже, които те привличат, не търси някого, в когото ТРЯБВА да се влюбиш. Запомни - ти нищо не трябва...
Прави това, което ти доставя удоволствие. Ако нещо е откраднало усмивката ти, намери нещо, което ти я връща. Не секс. Секса консумирай, както казах, с мъже, на които не можеш да устоиш. Но ги предупреждавай, че не искаш връзка. Ако ще играеш игра, да е честно.
Предишните коментари на някакви загорели комплексари нека ти минат през оная работа - мъже, наранени, точно като теб сега, но разликата е, че те нищо не са направили със себе си, защото са решили да седят и да обвиняват другия. Човек никога не си тръгва без причина. Анализирай себе си, намери потенциални грешки. Ако няма - значи са били китайска стока. Старай се всеки ден да бъдеш по-добре от вчера, поправяй това, което не ти харесва. Когато обикнеш себе си, ще позволиш и на правилния да обикне теб.
Много целувки и само напред! ;)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e1b065269b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Не не си курва , просто си ранявана много пъти и си продължавала твърде рано без да си даваш време да се възстановиш от въпросните (емоционални ) рани . Просто не си готова за връзка толкова рано . Дай си почивка за следващите две години ( примерно ) . Отделно се замисли какво искаш хората до теб и защо не се е получило до този момент . С какви хора си излизала и си допускала до себе си . Стой настрана от всички които ти не са добра компания за теб . Научи се да преценяваш хората . Просто се посвети на това да израстнеш като човек и после започни да излизаш отново . Помисли над това , работи над себе си и над своето израстване като човек , ако трябва си запиши час при терапевт и накрая всичко ще е наред . Хубавите неща стават бавно и изискват усилие за постигането им . Ще получиш това което искаш от живота , но просто трябва да положиш усилие за него . Нищо хубаво не идва лесно . Късмет авторке :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 645cf59fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Живяла ли си семейно с някой?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 29d919d514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Затвори си краката за година и ще се оправиш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c5584710ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Аз пък чакам много преди да легна с някой, точно затова съм била само с двама, а съм на 30г. Човек не трябва да се води само от желания. Аз пък, ако не харесвам и изпитвам нещо към някой не се занимавам с него, а се радвам на всичко сама. Да си раздава тялото на всеки е глупаво. Правя секс само, ако имам сериозни намерения и виждам същото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a57ffeef8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Напълно подкрепям коментар номер 19, аз съм на същото мнение.
Смях се с глас като четох първите коментари. Горките, в каква заблуда живеят и си мислят, че България е целият свят. Жените на Запад правят много повече и по-безразборен секс от българките. Ама дъртите пръчове няма как да го знаят като най-далечното място, на което са ходили, е табелата за края на селото им.
Та по темата - напълно нормален период за след край на сериозна връзка, с времето от само себе си ще спреш. Нищо лошо не правиш.
Ж22

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6581e18744
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   №27, значи понеже жените на запад са курви, айде да им подражаваме. Поведението на авторката не е нормално в какъвто и да е контекст, най-малкото защото ѝ вреди емоционално. А незапознатите с човешката психика ще го обявят за 'полезно'.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3b41d9987a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Не слушай комплексарските коментари по-горе. Не си курва.

Аз съм на 20, била съм с 4ма. И за мен ще кажат че съм курва. :)
Първият ми беше на 17 - всички приятелки бяха правили секс, все говореха колко задръстени са другите. Детска му работа, заради това правих секс с някакъв сладур ей така веднъж и повече не му отговорих. След това се запознах с приятеля ми, вече годеник. С него бях 3 години през които търпях неуважение, подигравки, пренебрежение че и бой. Гонеше ме от тях, понеже живеем заедно, най-редовно. Спах къде ли не и все се връщах като му "мине". При поредното изритване на улицата късно вечерта нещо в мен се пречупи. Спах с друг мъж тогава. Беше за едното чукане, търсеше ме но не му отговорих. Запознах се и с друг мъж - уникат. Държи се с мен прекрасно, запознах го с майка ми, той мен с баща му. Мили хора са и двамата. Сега спя и с него, и с приятеля ми. И то заради глупавата ми грешка отново да се върна при него...

Та, мисълта ми е - аз се чувствах като курва, но си дадох сметка че не правя нищо лошо.

Това че спиш с всеки не е много окей, но човек когато е наранен така се получава. Поучи се от грешките си, дай си малко време сама, без да си с някой за единия секс и помисли малко над нещата. Разбери какво наистина искаш и мой съвет - наблегни над други неща с които да се разсееш малко - спорт, учене, подреждане на живота. Очакват те много възходи и падения - това е животът! Не трябва да се предаваш. Помисли какво да запишеш да учиш за висше, помисли колко хубаво ще е в другия град (може би), потърси си някаква работа, започни да изкарваш париите си сама и животът ще потече. На твоите години вече бях в този поток от работа, учене и "връзка". Ами последното беше излишно и го осъзнавам много добре. Така че мисля че не ти трябва...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2324492c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Първи съвет - при такава ситуация иди на психолог, за да по говорите, недей да пишеш тук, защото само ще те нападат. Аз те разбирам напълно, просто в момента си разочарована и ти е дошло до гуша. Всеки е имал такъв период! Прави каквото ти харесва и не слушай тия начесани красти тука :) подкрепям те!
Ж, 22

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 76259b09c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   до номер 19:

"Само да ти кажа, че във всяка друга държава, включително тези, които не участват задължително в глобализацията, са разкрепостени. "

Ти в колко държави си била? Аз съм живял в Китай и Тайван. Обикалял съм в Индия и доста от Арабския свят. В нито една от тези държави няма такава сексуална разкрепостеност като западния свят. А всъщност тези държави са ти половината от населението на Земята. Така че по-леко с изказвания, за които въобще нямаш базата да направиш.

Авторке, не разбирам защо не си хванеш един мъж за секс приятел просто. Пак ще е по-добре отколкото да менкаш много. Не разбирам каква е идеята да скачаш от един на друг. Харесваш си един за секс и си го пазиш. По-добре е от гледна точка на предпазване от болести, също така не те прецаква толкова на емоционално ниво. Твоето в момента действително е курвенско, колкото и курвите да се опитват да ти обяснят, че не е. Разбира се курвите ще се застъпват за другите курви, така че ти препоръчвам да игнорираш техните мнения.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 19fdfe37c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Момиченца, вместо да се успокояване, как не сте били к@рви, отворете тълковния речник (ако въобще знаете, за какво служи) и вижте значението на думата "к*рва", "разврат".
Най-малкото придавате значение на тези думи, каквито те нямат и никога не са имали! Т.е. използвате ги, за да се дистанцирате от поведенито на леките жени.
Думата к@рви изключително много приляга на тук коментиращите женички.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6581e18744
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   №29 проблема не е в това с колко си спала, а в какъв контекст го правиш. Това което правиш в момента е точно поведението което осъждат хората. Не самите бройки.

№31 е прав донякъде - по-добре един редовен, без обвързване, отколкото безразборен секс с всеки срещнат. Но реално погледнато авторката има нужда от преосмисляне на цялата ситуация. Вярно е че доста мъже са боклуци, но не всички. Това което много жени пропускат е първоначалния филтър - демек връзват на първия който им предложи, поради една или друга причина.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5d292edb2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   №32 е прав - глупаво е да се самоуспокоявате, че, както сте я подкарали през просото, и всъщност... нищо лошо не правите. Някаква си 22-годишна, и ѝ казва - : "Аз те подкрепям, нищо лошо не си направила, карай все така!"- .... Да се смееш ли, да плачеш ли. Ти какво разбираш на 22 години? Тя е най-умната е на тая земя, преди нея всички други са били глупави.- Добре, че тя се е пръкнала, за да научи целия свят на ум и разум, защото преди нея всичко е неправилно. Че то и крадците и убийците един друг се подкрепят, но от това по-свестни не стават. Какви заблудени и и самодоволни овце има по света и в нашата мила България.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e849c17875
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Е, какво пък.. грешките на съзряването.
Всички сме ги имали, макар и не точно такива.
С времето ще откриеш, че нито едната крайност е добра, нито другата.

Както се казва: "Нашата мъдрост е резултат от нашия опит. Нашият опит е резултат на нашите грешки. Нашите грешки са резултат от нашата глупост... "

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 260326f2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   До номер 2 "Жена, която я минават безброй много мъже няма как да изпитва любов. " - Голям разбирач си, няма що! Я разкажи, кое те кара да мислиш така? Как изобщо пишеш такива простотии? И защо мислиш, че мъжете я "минават", като момичето ясно пише, че тя го иска и даже после ги зарязва. Т. е. в случая тя ги "минава". По същата логига искаш да ми кажеш, че мъж, който спи с много жени никога няма да може да изпитва любов? Пълни глупости! Сексът си е секс, любовта си е любов. Не ни мисли жените за толкова прости, че да не може да ги разграничим. И да, колкото и да ви е тъпо на мъжете, жените също правим секс за удоволствие. Това не означава обаче, че не си пазим сърцето за някой специален човек. И за всички, които вярват в любовта, тя ще дойде. Няма значение, с колко човека преди това си имал сексуални контакти. До всички жени, наслаждавайте се на тялото си, бъдете в хармония със себе си, правете любов, усмихвайте се, бъдете щастливи. Не забравяйте да вярвате обаче в любовта и пазете сърцето си за нея.
Всичко друго си остава за комплексирания свят на мъжете.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d4eef98721
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Номер 1 ти си абсолютен първенец тук. Първокласен познавач си.
Ти си похлупака на тенджерата с врящи пилешки трътки!!!
Надявам се аз да съм дъното.
Ето че предсказа какво ще се случи а именно:
Нашествието на курвите нинджи!
Тука коментират някакви недорасли говна на 20-23, които се мислят за широко скроени, че и обясняват какви били жените на запад.
Сигурно са чули и гледали от тв и реклами повечето и взима за чиста монета, без ясната преценка че в повечето държави населението е в пъти по голямо от нашето, но те някак си са решили че всички живеят по един стандарт.
Кои са на пропадналите жени на запад?
Ами тези същите от източна Европа, дето са ги минали 20-30човека, само че като те отидат на запад. Доста от тях и проституират.
Може би и на това се възхищават.
Няма как някакви току що излюпени приматски същества дето мозъчетата им са добили форма на полови органи да дадат адекватен отговор.
Но аз ще кажа:
Хора съществуват от поне 7000г. Понятието лека жена е познато много преди да се пръкнете вие младите космополитни боклуци! Цивилизации са били във възход и затривани от деструктивното си поведение. С тази нашата рано или късно ще се случи същото.
За възпитание и морал изобщо не може да се споменава, тъй като вие сте пълна противоположност на тези добродетели.
Продължавайте в същия дух и без това много животни вече са на изчезване. Все пак някой трябва да заеме тяхното място.
Към авторката.
Вместо да чакаш отговори тук, вземи прочети малко литература по въпроса или се допитай до хора, които са добили някаква научна степен и си помогни сама.
Ако се чувстваш нещастна и душевно смачкана и си в безпътие има една чудесна книга за теб.
Казва се Библия!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 56eb4d1e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Авторке не слешай №5, знаеш ли защо? Защото ти се чувстав зле че си го направила, започваш да се усещаш, а №5 те кара да се чувстваш добре за нещо, което е е правилно. Препоръчвам ти да спред и да се стремиш да се оправиш, няма как да не си правила тия секс изпълнения, но може да се усъзнаеш и да си дигнеш цената. Щом си започнала да се осъзнаваш е по-добре от нищо.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 76f440bdb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Тая работа с "нараняванията" я остави. Ти не си толкова наранена, ти просто търсиш валидация на решенията, които си взела. Колкото им се прави на 18 на момчетата секс, толкова им се прави и на момичетата. Айде вземете малко се спрете да лепвате курви или курвари като определения, на хора, които просто не са имали достъчно удовлетворителен сексуален живот. Ти момиче обаче също нямащ, щом търсиш такава честа смяна под предлога "търся любовта". Секса си е секс любовта си е любов. Хубаво е да се застъпват, но не винаги става. Това определение курва, го дават мъже и жени, които по "морални" причини не правят достатъчно секс. Това, което аз намирам за неправилно е да подвеждаш хората с които си. Залъгваш ги, че имаш чувства. Това не е правилно. Така лъжеш и себе си, накрая се чудиш защо ти е излезнало име. Ами затова, защото не си открита. Няма смисъл да сменяш партньорите като носни кърпички, за да си търсиш бащияния модел, а да не го откриваш във връстници. Според мен си дете на разведени родители. Напиши дали е така или не?! Това не е маловажно. Не се чувствай виновна в тая работа, не си само ти виновната, но и не търси одобрение от хората, повечето няма да те разберат, защото ти самата още не си се разбрала. Само не ми лъжи за "нараняванията"! Един път да, втори път съмнително, трети път абсурд, особено за жена. Жените живеете рационално. Ти си една малка обиграна егоистка не курва. Това е по-големия проблем. За да получиш любов, трябва да я дадеш ( не тялото си, това е отношение, подкрепа и тн., неща които е трудно да се дадат на 18 години). Така че недей да се чувстваш използвана. Ти си използвала и теб са те използвали. Пито платено. Нидей рива ами си опичай акъла и си намери по-сериозен човек. Шом и другите се отказват лесно от теб, значи проблема си е само в теб!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1b47d6519c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Авторке, курвата си е курва и такава си остава до края на живота си. Само че жена-курва е презряна, а мъж курварин е за пример. По нашия край казват: - " За бита и е*ана жена цяр няма"! Курвата трудно ще намери мъж за съпруг в населеното място, където живее. Мъжете ще и теглят по една пушка и ще я изхвърлят, защото ще знаят, че безброй много мъже са се празнили в нея, колкото и красива да е. За теб няма спасение, след като от малка си тръгнала по този път. Ще имаш късмет, ако те вземат в някой бардак, и да превърнеш мечтата си да спиш с много мъже в професия!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: de69d3db37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   "Не могат да се поберат в кожата си, че жените можем да си правим секс където и с когото си искаме"

Ама не и до когато си искате. На 40год. вече почвате да приличате на подметки. Аз съм М на 40 и за последните 2 месеца съм спал с повече жени отколкото през целия си живот.

До авторката ще кажа една будистка поговорка " в една жена влизат ли повече от 3 кура , вече за нищо не става"
Има народи в които някои традиции, като девствните булки например са все още живи. Само че нали сега е модерна западнотп програмиране че да си педераст, да си травестит , да си сменяш пола и да се чукаш с който ти падне е нещо супер нормално.
Ето ти береш плодовете и слушаш другите курви , като тебе , които пък слушат "животинското в себе си".

Съжалявам ви искрено и честно !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8e9a9b4784
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   До номер 31:
Мили Пътешественико, живял си в Китай и Тайван, в Индия и арабския свят и искаш да сравниш тези култури с нашата тук в Европа?
Карл Маркс и трюмерфрауен са доказателство, че жените имат съшите права, на които имат право мъжете. За теб лично може да не е нормално една жена да опознава тялото си и мъжете, но това е част от света. Докато си пътувал, забелязал ли си разликата между арабкинята и европейката? Ако можеше да надникнеш под черното й "було", щеше да забележиш липсата на гениталии - жените там нямат право да изпитват оргазъм, биват дори убивани и това е причината защо в арабските държави мъжете са големия процент в населението. Искаш да сравниш това с България и остатъка от Европа?
Или докато пишеше това, си помисли за индийката, чиито мъж е починал и сега тя трябва да гледа децата си сама, без вода, храна, в мумбайския slum, обречена на бавна смърт, прокълната. Защото жените там нямат право да спят с друг мъж, нямат право да се женят повторно. Или пък младо момиче, родено в семейство на проститутки и няма право никога през живота си да се омъжи, да има деца или просто да живее, да опознава хора, да се запознава с мъже, да излиза на срещи, да прави любов. Наказана е без причина да проституира. Сега сигурно ще я обвиниш, че не се е застъпила за себе си. Ще яде здрав бой. Това виждал ли си го, докато си пътувал?
А докато беше в Китай или в Тайван сигурно си чувал или може би също си се възползвал от приложението, с което си избираш момиче за среща. Нека преглътна буцата "повърхностност" за момент, за да не отворя темата за селективното влюбване на мъжкия пол.
Не критикувам мнението ти, а факта, че през целия този анализ ти нито веднъж не помисли за жената. Като почти всеки друг мъж, ти мислиш единствено и само това, което на теб ти е благо на очите. От какво има нужда една жена, за да се изправи и да бъде силна, самоуверена, влюбена първо в себе си и в последствие да обикне мъж?
Мъжа и природата са родени, за да бъдат обичани. Жената е родена, за да обича (тях).
Проблема произлиза от там, че ти и останалите, споделящи мнението ти, не знаете колко е важно да имате самоувереност, да обичате и уважавате себе си. Хората винаги са имали тенденцията да очакват щастие от друг. "Жена, която би спала само с мен." "Жена, която ще си седи само вкъщи, за да се грижи за дома и децата." Ти не обичаш тази жена, ти обичаш идеята да ПРИТЕЖАВАШ тази жена. Това не е любов. Обичай тази жена за това, че тя се бори всекидневно с живота, с проблемите, със собствените си мисли. Влюби се в силата в нея, в това колко е красива, когато е доволна от жената в огледалото. Защото ние жените сме способни на това. Обичаме начина, по който времето ви гали. Обичаме начина, по който се спускате по дивана след тежък ден. Не вие бихте ни направили щастливи, нито ние вас. Времето, близостта, ИНТИМНОСТТА. А в интимността няма само секс, има докосване, опознаване на тялото. И именно това имах предвид, когато подкрепих авторката. Ако не си забелязал, казах й, че игрите, които играе с мъжете не са приемливи. Но да излиза на срещи, да опознава мъжете, ако иска и жени да опознава. Да следва сърцето си, да слуша душата си, да се усмихва повече, да пие кафе с гъста сметана, без да мисли колко калории са това. Да прави секс на паркинга с мъж, който кара гениталиите й да трепнат. Това не е разврат - това е страст. И именно това е отнела природата от много мъже и го е дала на нас и това е едно от нещата, в които се разминаваме. Тъжно е. Не може ли света да зареже всякакви стереотипи и просто да обича?
Явно ти все още не знаеш какво е да обичаш. Или просто не си намерил правилната жена, която да ти покаже :)
Пожелавам ти го, защото е красиво. Жената може да държи черпак в лявата ръка, в краката й да се люлее дете, а в дясната ръка да държи оскъдното бельо, в което ще я видиш, когато света заспи. Това също ли е грешно? Ако е така, затова го и нямаш. Защото не го разбираш. Но го заслужаваш.

Yours sincerely,
номер 19:)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d4eef98721
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Да прави секс на паркинга с мъж, който кара гениталиите й да трепнат. Това не е разврат - това е страст.

Разбира се няма нищо лошо в животинската страст, но тук уж се пише за човешки проблеми.
И кучетата така правят до боклукчийските кофи не си ли виждала.
На такива като вас освен да им треперят гениталите друго няма какво да се случи. В най добрия случай самотни майки ако на някой разпален мераклия не му затреперят мъдет по скоро от предвиденото и получи по бърза еякулация.
Само мазохист би искал да има деца от такива.
Смятам че все повече мъже се осъзнават на какво са заприличали масата от сегашните жени и това също е една от причините за предстоящия демографски апокалипсис.
Естествен подбор какво да се прави!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0e45f66fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   С трима не си курва, освен ако не са седмично.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8e9a9b4784
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Аз не мисля, че това би попречило на бъдещия ми съпруг да има деца с мен. Именно, че мъж и жена се събират, не, за да имат само деца, а защото се обичат. Децата са плода на тази любов. И ако спреш да обичаш, след като имаш деца, т’ва не е ок. Сам осъзнаваш, че не можеш да схванеш какво е страст и най-вече факта, че страстта не е всичко. То е удоволствие. Това, че подкрепям авторката и х давам друга перспектива, не значи, че ние жените можем само да треперим. Значи, че ние жените можем да правим много неща, но твоите очи са затворени. Този, който следва стереотипите, се страхува да върви по своя път. Мъже като теб не са нищо друго, освен страхливци. Една жена не е само майка.
- номер 19

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6581e18744
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   №46 малко наизуст говориш. Като всяко нещо, така и в емоционален план хората създават навици. Когато човек си създаде навик да следва 'страстта', след това е трудно да започне да оценява неща като обич и любов.

За тези които не правят разлика ще поясня че така наречената страст и пеперудки, които следвате са чисто сексуални емоции, но жените имате навика да ги възприемате като 'влюбване', поради една ли друга причина. В този ред на мисли, авторката по-добре да поработи върху себе си и това да разпознава кога намеренията от отсрещната страна са искрени, което е другия голям женски проблем. Повечето несъзнателно искате да бъдете излъгани и да ви свалят звезди, което ви прави лесни за манипулация. Романтиката е хубаво нещо, но в наши дни рядко се среща, и често се имитира за да заблуди тези от вас които не са достатъчно осъзнати.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 76259b09c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   До 43/19 от 31:

Твоето първоначално становище беше, че:

"Само да ти кажа, че във всяка друга държава, включително тези, които не участват задължително в глобализацията, са разкрепостени. "

Аз ти дадох пример с държави, в които съм бил и с чиито култури съм имал по-дълбок досег и които всъщност са половината от населението на планетата. Че грешиш в мнението си, че "във всяка друга държава са разкрепостени" (а ти каза, че дори и тези които не са част от глобализацията). И ти вместо да признаеш грешката си продължаваш да говориш врели-некипели с цел да замажеш собствената си неадекватност пред себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4201fd049d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   До 19, 46 - Много си незряла ,за да даваш подобни мнения, но живота ще те научи :). Реалността и природата ни е много по-различна от това което се опитват да представят жените, марксистите, либералите, феминистите и т.н. тук, а именно ,че на мъжете и жените са ни отредени различни роли в света. "Как може един мъж да спи с много жени, а една жена да не може да спи с много мъже" - Обяснението е много просто, винаги е било и винаги ще бъде, независимо от това коя година и кой век става. Мъжете се раждаме без стойност на този свят. Трябва да създаваме и градим - име, уважение, кариера, да разполагаме с ресурси и да вдъхваме сигурност. Стойността ни расте с времето, точно защото тези неща се трупат и привличат съзнателно и несъзнателно другия пол. Ако един мъж е способен да спи с много жени, това е признак за успех, защото от наша страна се изисква много по-голямо усилие и трябва да имаш нещо повече от готина прическа и хубава усмивка, за да ти се случат нещата. Тези мъже винаги ще се ползват с уважение (и завист разбира се), защото всички подсъзнателно разбираме какво е нужно за да се постигне. При жените е обратно, никой не очаква нищо от вас, да притежавате каквото и да било, да сте умни, да сте креативни, да решавате проблеми и т.н.. Никой мъж не го интересува дали сте шефки или чистачки. Няма очаквания, няма и задължения. Най-голямата стойност която вие имате в очите един мъж е младостта и красотата, а това на което най-много държим и е най-ценно - лоялността. Сексът за една жена е може би най-лесното нещо на този свят, а никой не уважава лесното. Един мъж е способен да забремени стотици жени в рамките на година, докато жената може да има само 1 бебе, за това избора и е много по-важен и има по голяма тежест, съответно и отговорност. Точно за това се гледа долу на жени с големи бройки и от там идва израза "лека жена". За това и мъжете надуват бройките като ги питаш с колко са били, а жените крият и лъжат, за да не паднат в очите на хората. Прави се несъзнателно, защото в едните в себе си знаят, че е голям успех да си вкарал голям брой жени в леглото, а другите че не е никакво геройство да са те минали Н-брой мъже, ако беше обратното нямаше да го обсъждаме това в анонимен сайт, а щяха да излизат жените с лицата и имената си да се хвалят с колко много мъже са били, само че реалността е различна и няма нищо общо със стереотипите :). Това винаги се е знаело, но в днешно време сме благословени със социални мрежи и много лесно можем да го докажем без да се налага да спорим. Дори да не си мега красавица постоянно валят коментари, покани, съобщения и т.н. Само трябва да си избереш с кой искаш да спиш. Средностатистическия мъж не може и да мечтае за дори близък избор.

Може да се оправдаваш с каквото пожелаеш, че е 21ви век, че си в Европа, че сме равни, че това са остарели стереотипи и тем подобни, но и най-либералния и широко скроен мъж в момента в който чуе бройката ти, в ума му вече си втора ръка жена (меко казано). Жена с която е ок да спиш от време на време, но дори не си помисляш да я направиш майка на децата ти.

Сигурно изглежда ,че съдя строго, но всъщност не е така. Не ти казвам, нито на теб нито на авторката как да се държите и как да си живеете живота. Всеки има право да прави каквото си желае и да вярва в каквото иска. Само недей да се изненадваш, когато твоят избор да се отдаваш на страсти и удоволствия не се посрещне с ентусиазъм от бъдещия ти съпруг в случай ,че изобщо се осмелиш да му споделиш. Не става въпрос, нито за комплексарщина нито за страх, а за това ,че както вече казах по-горе, когато мъжете търсим партньорка най-ценното нещо за нас е лоялността. Факта, че са те използвали Н-брой мъже ни говори ,че не струваш като жена, че не искат да те задържат, че лесно ти свалят панталоните, че гледат на теб като стока, която да се използва и захвърли, че не си вярна и никой не би желал да има нищо общо с теб в дългосрочен план ако знае това и точно по тази причина криете тези подробности от живота си. Нека някой мъж да се изкаже надолу и да ме опровергае. Да каже - аз съм сериозен мъж и нямам проблем бъдещата ми жена да е спала двуцифврен брой мъже преди мен. Варианта някой да го каже това е същия като този жена да каже ,че иска девствен мъж. Не искате нали? Искате някой компетентен, да знае какво прави, да се е доказал едва ли не. Каква ще ви е първата мисъл ако мъж ви сподели ,че сте му първата? "Ооо колко сладко, пази се за мен" или "Този е някакъв неудачник, който никой не го иска"? Хубаво помислете над този въпрос.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9d5b19c412
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   От44към46 аз не съм43
Изказвам моето мнение по въпроса просто.
Сигурен съм че и много други го споделят.
Очите ми са много по отворени от твоите особенно към такива като вас. Отказвал съм секс на жена, която е имала поведение подобно на вашето и съм избягвал други 2 подобни.
Пак го казвам жена била с много мъже е нечистоплътна не само физически, но и всякак.
Не знам тебе точно кой би те взел, но знай че този който го направи няма да е с особенно добър умствен капацитет.
Всяка жена има свободна воля да прави каквото си поиска с тялото и избора дали да се пази или да е развратница е изцяло в нейни ръце.
И аз нямам деца, това си е личен избор разбира се.
Сега сигурно се досещаш, защо много жени се оплакват че ги ползват само за секс а не искат никакви отношения с тях.
Виж сега драга нямам никакви негативни мисли спрямо тебе или някоя друга тук , защото сме само едни потребители но...
Преди да си раздаваш дупето наляво и надясно се научи ти да гледаш от различни позиции, това ще ти помогне да си планираш по добре бъдещето не мислиш ли.
Не се знае дали един ден няма пък да съжаляваш за действията си.
С времето пък може да се промени светогледа ти.
Някои неща си имат граници и прекрачиш ли ги ти ще си носиш последствията.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 19fdfe37c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   до 49 - Напълно съгласен съм с теб! Браво! И друг път съм чел твои коментари - ставаш за преподавател!

50 - и аз мисля същото.

Ще го кажа и тук, макар в други теми да съм го споменал вече!

Жената е тази, която дава секса в съвременния западен свят! Това произтича от тъй наречената "еманципация", която е нищо друго, освен една духовна перверзия, незачитаща природните закони!

Мъжкият и женският принцип НИКОГА не са били равни и НИКОГА няма да бъдат! Всеки изпълнява свои собствени функции, определени от самата им същност и генезис. От тази гледна точка равенство не може да има, а разпределение на ролите! Дори в законодателната рамка на обществата мъжът и жената не може да са равни поради спецификите на пола!

Жената се отдава на мъжа, а мъжът приема (консумира) – това е по отношение на секса!

“Чукането” верабално назовава точно тази консумация, която мъжът осъществява при половия акт. Мъжът ч*ка все пак, нали така?

Жена, която се е отдавала на мъже с цел секс, е развратница.

Ролята на жената е да стане МАЙКА! За тази цел тя трябва да зачене, да роди ЗДРАВИ деца и да ги отхрани, т.е. да е ДОМАКИНЯ, за да може да ги отгледа! Оттам и произтича другата ѝ роля на ВЪЗПИТАТЕЛКА на тези деца, а и на чуждите (ролята на УЧИТЕЛКАТА). С отглеждането на децата неминуемо се налага и тяхното лечение, затова на жената ѝ е присъща и тази социална роля, на ДОКТОРКАТА! Това е по отношения на децата. По отношение на мъжа си, жената трябва да бъде ЛЮБОВНИЦА!

И е много важно, дебело да подчертаем „на мъжа си“! Защото жената трябва да има деца само от един мъж. Всичко друго е неестествено. Едно дете може ли да има две майки? Не, нали? А двама бащи? Една земеделска земя може ли да има двама еднолични господари? Не! Земята може да е споделена от няколко души, когато всеки един има своето определено право над нея, но никой няма пълната власт над тази земя и трябва да съгласува действията си с останалите съсобственици.

Споделената жена е к*рва във пряк и преносен смисъл!

Тези жени нямат добри поколения – това е невъзможно да бъде иначе!

Ролята на МАЙКА и социалната роля, която изпълнява, е коренно противоположна на ролята на К@РВАТА. Докато леките жени развратничат и продават телата си, удоволстват и разхищават красотата и младостта си, майката ГРАДИ - дом, семейство, деца. Тя не се предлага и продава, не използва красотата си за облаги, но жертва себе си за децата си и да ги отгледа по по-добър начин от колкото нея са я гледали, да ги възпита и образова като по този начин им дава по-висок старт в живота.

Така се гради здраво семейство, което е основната градивна клетка на обществото, оттам и на народа...

Проститутките действат деградиращо, на което и да е общество!

С КОЛКО МЪЖЕ МОЖЕ ДА Е СПАЛА ЖЕНАТА? – До 4-рима!
Защо? – Защото такова е природното правило!

Здрави ли са децата в днешно време? Не! Защо? Защото може ли да никне здрав плод из под лоша почва? НЕ!

Възпитани ли са децата в наше време? Не! Защо? Може ли децата на некултурни хора да са възпитани? Много малко вероятно, освен ако не са взимали за пример в живота културните хора в обществото.

Образовани ли са децата? Не! Защо? От мързеливи и некомпетентни родители какво поколение може да очакваш?

Какви качества възпитава българската майка в децата си?

Авторке, с изпуснати юзди си, това мога да ти кажа! Това е диагноза и симптом за цялостното ти нравствено, интелектуално и емоционално падение.

Сама потвърждаваш, че не може да се контролираш, когато си оставена сама да взимаш решенията в живота си! Следователно колкото и да пискате за свобода и равенство с мъжете, заслужавате точно това, което е било преди 100 години и това, което продължава да е в страни като ИРАН и Афганистан.

от 1,32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8e9a9b4784
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   До 31:
Ще ти се да съм искала да замажа положението. Забележи, че казах “държави”, а не “население”. Не става въпрос за държавите с най-много жители, а става въпрос за много държави, които не са част от революцията на глобализацията и това не са задължително Китай, Индия или някоя арабска държава. Говорим за Балканите, за много латиноамерикански държави, за Скандинавия и прочие. Не са държави, които първично са участвали в глобализацията, за да предадат тези навици на други държави. И именно тук се опитах да ти обясня, че разкрепостеността не е нещо, което виждаме от други, а нещо, което правим. Ама как ми е кеф, когато някой се опитва да убеди себе си в нещо, че иска и мене да сгази. Ми няма да стане.
- номер 19.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1d868c9cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Хаха най-накрая да чуя, че има и такива жени. Правилно. Няма само мъжете да са използвачи. И мен ми омръзна да ме нараняват. Цял живот аз съм от непечелившата страна. Вече ще почна и аз да се държа като теб. А за оротокола, много си влюбена в него, затова дори секса с други не помага.....

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ec82120524
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   До момичетата и жените с много мъже - Нали правите секс насаме, някой да ви е светил или да ви е записвал с камера и да го е излъчил после някъде ?
Защо споделяте, на никой никакви обяснения не дължите защото тялото си е ваше, и да сте прекалили с някакви бройки през определен период от живота ви - може да го запазите само и единствено за себе си, или ако толкова държите да споделите то само с психолог ако имате нужда от професионален съвет. Няма безгрешни хора, никой не е застрахован от някакви грешки, така че най-малко имам нужда от упреците на разни комплексирани, озлобени мъжленца или псевдо моралисти. Затова НЕ СПОДЕЛЯЙТЕ, защото с който и да споделите, било най-добър приятел или приятелка в даден момент може и най-вероятно да злоупотреби с вашето доверие и да ви злепостави някъде волно или дори неволно. Затова никакво споделяне с никого, вашата бройка си е ваша бройка и за лична консумация, никой не ви е светил за да каже дали е вярно или не. А има и много злобари сред мъжете които като не могат да бъдат с дадена жена започват да пускат слухове по неин адрес че била лека. И при жените е така, оплюват някоя друга от злоба и завист. Така че не плащайте " данък обществено мнение " и отричайте дори да ви хванат " на калъп " , не е вярно и толкоз и не е твоя работа.
Това не значи че не трябва да подбирате с кого да си лягате или не, напротив - секса трябва да се споделя само с хора които отговарят на определени ваши критерии които вие решавате какви да са. Но признаването и споделянето на бройката е огромна грешка която никога не трябва да допускате. Хората в огромната си част в даден момент ще използват тази информация срещу вас, затова НИКАКВО СПОДЕЛЯНЕ.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker