Истината за жените в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истината за жените в България
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 5056 пъти
Интелигентни, възвишени, с отлично развито шесто чувство и усет към мъжете, постоянно жертващи се, упора на мъжа и с абсолютна липса на дори лек полъх на повърхностност и меркантилност. Това са аргументите, които ние мъжете чуваме постоянно от жените в нашата чудна БГ действителност. Непорочни девици, светици и съвършени създания. Истината обаче е друга. И не е никак красива.

Да започнем с отлично развитата ви интуиция, която засича като прецизен радар истински стойностните мъжки индивиди, алфа мъжкарите, тези, които биха осигурили най-доброто поколение. Глупости на търкалета. Това е абсолютен мит. Жените у нас са примитивни и първосигнални, няма дълбок мотив в избора, който правят. Обиновено избират този, от когото могат да извлекат максимална полза - по възможност максимално бързо и лесно.

Веднага преминаваме към точка две, която засяга тяхната възвишеност, сравнена с примитивността на мъжете. Горчивата истина е, че обикновено примитивното и първосигналното при нас мъжете, се изразва в това да се оригнем, да кажем някоя простотия, псувня, някоя не особено премерена реплика. Да, не е красиво, нито оправдано. Но при вас, жените, нещата са доста по-грозни. Примитивността при вас се изразява в това да се изчукате с пет човека за една вечер, защото... Абе защото сте си такива, всъщност всичко е оправдано, вие сте правили милиарди компромиси за всичко, търпели сте безбройните глупости на бившия си, който вероятно си е скъсвал шушулката, за да ви осигури максимален комфорт - както финансов, така и емоционален. Толкова е могъл, далеч от идеални сме. Но забравяме бързо, изплюваме се на всичко и го заклеймяваме. Прекрасно оправдание за разюздано поведение и изчукване с поредния "алфа бог", недотам възпитан, нито пък интелигентен, но пък съчетаващ най-доброто от Аполон и Сократ. Абе женска логика...

Постоянно ни натрапвате това, колко презадоволени и желани сте. Засипани от обожатели, които ви свалят звезди и са готови на всичко. И все така сте нещастни. Къде са тези обожатели, когато имате нужда от разбиране, нужда да споделите с някого, да получите мъжката подкрепа. Абе да ви отвори някой вратата и да я задържи без да я пуска пред носа ви, да ви подари едно цвете. Дори едно малко цвете, откъснато от някоя полянка. Няма, нали? Наистина ли сте толкова ценени и желани, или просто примитивни индивиди от нашето мъжко съсловие (да, и при нас има абсолютни аборигени, не казвам, че сме света вода, но вие тях харесвате) искат да си напъхат онази работа във вас. Да ви изчукат и хубав ден и довиждане.

Откъдето преминаваме към ценностите. Няма ги, не оценявате нищо. Малко помните, бързо забравяте. Кое е ценност за вас? Да, няма нужда. Знаем добре. Колата, телефона, дрехите, разни дрънкулки, почивки. Не са лоши тези неща и ви пожелавам по много от всичко, но ако това са ви ценностите, то ценностната ви система е просто една витрина в магазин. Много жалко, но няма да го разберете, какво казвам няма да разберете, което е най-нормалното нещо.

Постоянно ни натрапвате как сте привлечени от нещата, от които най-силно бягате. Искате интелигентен мъж - натоварва ви. Искате мъж с добра душа, свестен и мил - не е мъжкар. Искате мъж, който да се съобразява и да ви сваля звезди - мекушав и скучен е. Искате свестен и точен тип - ама къде е тръпката, не е ок.

Ще завърша с най-добрия съвет, който съм давал някога по отношение на жените. Дадоха го на един приятел преди време и работи безотказно. Жалко, че самият аз не го прилагах до момента. Това, което му казах беше: "Никога, ама никога не слушай както ти казва една жена. А дори и да го направиш - прави точно обратното. " Вие искате, харесвате, привлича ви точно обратното на всичко, което твърдите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 75

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1636c69c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

2.   Аз съм грозновата, не съм особено умна, нямам обожатели от години, наричат ме змей и жаба случайни мъже по улицата, днес ме отсвириха от работа, която смятах за много близка до идеалната. Прекомерно космата съм, имам крив нос, не успях да завърша висше, в училище бях пълна скръб, нямам приятели, завиждам на красивите и можещите жени, не смея да погледна мъж, защото ме е страх от изражението му.
Доволен ли си? Ай стига вече с тая безконечна логорея, не знам кой си дава зор да одобрява подобна гняс. Дърварският стил на кисел инсел си личи от всяка тема, която пускаш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0d6c2ba815
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Авторе, нима вие мъжете не поставяте на първо място комфорта си и личните си нужди? От човек до човек има разлика, но моят опит с мъжете показва, че всъщност те имат нужда от разбиране и подкрепа, мрънкат повече. Даже, смея да кажа, повече от емоционален комфорт имат нужда, от колкото от секса. Не знам на колко години си и с какви жени си излизал, но това, което си написал е валидно по-скоро за жени на 20-25 години, които все още искат да се наживеят, търсят тръпка и противопоставяне с мъжете, за да се утвърдят те самите. С течение на годините искаме точно това, което казваме - спокойствие, партньорство, открити отношения, бягаме от драмата мигновено. Казвам го като жена, която си покрива нуждите и глезотиите сама и не търся мъж с такава цел. Пробвай да излизаш с по-зрели, улегнали момичета и жени, които са си хванали юздите на живота и се развиват. Но не си мисли, че такава жена ще се хване с теб, ако нямаш какво да предложиш насреща, и финансово и емоционално, и всякак. Стабилните жени търсят равностоен партньор на сходно ниво.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ec733b5498
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещо си отчаян и слагаш вс. жени под общ знаменател. Личи че си свестно и чувствително момче, но защо реши да обобщаваш за жените? Всичко за което пишеш е фасада
зад която една жена или един мъж може да се прикрие, заради изкривените представи които всичко вредно наоколо ни създава. И понеже от деца никой не ни учи как да се свързваме с емоцийте си и да ги изразяваме, затова всеки независимо от пола започва да се "вледеняв" рашавайки, че малките жестове и човешкото отношение може да остави на заден план. Сега да те попитам това, което си написал отнася ли се за отношенията между родителите ти? Едва ли! Ама разликата тук е че те за да останат заедно са минали през много трудности и са оценили и оценяват жестовете за малките неща. Жени и мъже, в днешно време стават самодостатъчни правейки всико( готвят, чистя, ) после са чудят защо не се свързват един с друг, защото стават два остри камъка, които мелят само когато имат общ проблем, а когато го нямат, сезащитават яростно да не би някой да поиска да достигне чист до сърцата им.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4ac853a13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Виж, има премного стойностни жени. Това, че ти харесваш боклуци и си бил с такива си е твой проблем. Предполагам и че доста си поизмисляш. Защо не написа за мъжките изцепки и примитивизъм? За порното, курвалъка, извращенията, насилието? Не ти изнася, а? Мъжете сте много по-големи боклуци от жените във всяко отношение.

Ето и нещо за размисъл относно женомразието ти: Както ескимосите живеят на студено и не вярват, че е жега на Екватора, така и женомразците без вкус не вярвате, че има свестни жени, защото... Вие си знаете защо. Май по-скоро не ви изнася да признаете, че се проваляте в изборите си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b31b4c603
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това, че ти не си срещнал добра жена, не означава, че няма такива. Да, има и много като тези, за които говориш. Но има и други.
Жена съм. Издържам приятеля си, с когото сме от много години заедно. Нито един път не съм го лъгала. Нямам обожатели, а и не искам да имам и да ме занимават. Тези жени, които описваш много лесно се познават, просто не се занимавай с тях. Само че при теб ми се струва, че ситуацията е: на кривата ракета космоса й е крив.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 457700f708
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   "Вие искате, харесвате, привлича ви точно обратното на всичко, което твърдите. " - аз мисля, че това всъщност се отнася (и) за теб. Привличат те, хващат ти окото точно типът жени, за които говориш тук (защото има всякакви жени, както и всякакви мъже), затова и не си удовлетворен в личен план, а пускаш празни философии, чрез които да получиш някаква емоционална валидация от себеподобни. Не те критикувам, просто констатирам.

ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6778c26731
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Авторе, ти си поредната лисица, която не стига до гроздето и се успокоява, че е кисело.
Нищо ново и по-различно от всичките окаяни, подиграни и зарязани от някоя кифла или пренебрегнати и нехаресани (къде с право, къде не), нещастни в любовта мъже, не казваш. Един от многото женомразци.
Като не харесваш жените, като са недостойни и не отговарят на изискванията ти, стой си сам. А пък има и друг пол, можеш да се ориентираш към него.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2d088d1a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Автора:

Ще отговоря на някои от нещата, които ми направиха впечатление:

1) "Личи че си свестно и чувствително момче, но защо реши да обобщаваш за жените?" - бях. Но животът има уникалната сила да те променя. Цялостно, категорично и завинаги. Вече не чувствам нищо.

2) "Всичко за което пишеш е фасада
зад която една жена или един мъж може да се прикрие..." - хубаво твърдение, което не е логично обосновано. От какво по-точно се опитвам да се скрия? Бягам от стойностните жени и търси оправдание за собствената си нужда да съм с боклуци. Дори и да е така, няма смисъл да пиша тук. Истината е, че няма фасада, бариера, риф, или както още искаш го наречи. Истината е простичка: аз описвам нещата такива, каквито са. Това няма да промени нищо за мен, нито за вас. Просто искам да ги прочете. Да се замислите дори и за 5 секунди да е. Пък след това всичко ще си продължи както е било.

3) "на кривата ракета космоса й е крив" - банално. Но по-същественото е това, което си написала преди това. Убеден съм, че издържаш приятеля си финансово, че си абсолютен емоционален стожер, без който той би се сринал като кула от карти. Вярвам, да вярвам, че ти никога не си го лъгала. Вярвам безусловно на всичко написано и единственото, за което те моля е да смениш края с ракетата, за да е абсолютно завършено и издържано мнение, което никой никога не би могъл да оспори.

4) "пускаш празни философии, чрез които да получиш някаква емоционална валидация от себеподобни" - да, това обяснява всичко. Чувствам се просветлен и сякаш вече знам повече за себе си. Да, аз съм точно това. Празен философ, който търси валидации от група други празни философи. И когато я получа ще осъзная, че съм бил в дълбока грешка и ще се разкая пред Господ Бог, Дева Мария и Свети Петко Войвода.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 50d4f7763c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Нямам високо мнение за българските жени, но мъжете ни не са по-различни. Даже като цяло са пълна трагедия. Какви са ни идеалите?Месо, алкохол и кола трета ръка? Да не говорим, че простащината ни избива отвсякъде.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 10d0c672c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Както виждаш, авторе, няма как да получиш желаната подкрепа, защото тези, които мислят като тебе, са с изтрити коментари.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f1fd1a11fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   И мъжете масово сте простаци без възпитание, в тялото като бидони и с 1 метър бирено шкембе, да не говорим как се обличате, не се къпете и перете и ходите с мазни коси и косми в носа и ушите, ама иначе претенциите са ви до небето и жените масово ги превръщате в робинята Изаура, ама три в едно- да бачка като вол, да върти домакинството и да ви дава да я... във всички дупки по всяко време с миниатюрния ви приятел, дето е колкото тампон. Ако сравним български мъж с мечка от гората, мечката ще е къде-къде по-поддържана и симпатична. И по-възпитана със сигурност. Да не забравяме и как майките ви ви дундуркат до пенсия и не знаете как да изпържите и едни картофи и кухнята за вас е тъмна Индия, загадъчно и мистериозно пространство като Бермудския триъгълник. Вие сигурно и затова не смеете да влезете там... И тук редовно се пишат ей такива женомразски съчинения от подобни елементи, които не знам какво целят да постигнат. Ако жените не ви връзват, потърсете проблема в себе си, писането тук няма да го разреши.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2d088d1a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Автора:

Номер 22, аз не желая подкрепа. Валидацията е нужна на хората, които не са абсолютно убедени във вижданията си. Всяко "да, прав си" усилва увереността им, но всяко отрицание ги разклаща и размеква. При мен това няма как да се случи. Аз дори се надявам на повече негативни коментари от жени, което само ще затвърди мнението ми.

Аз в никакъв случай не казвам, че мъжете в БГ сме идеални. Напротив - има много, ама много, аборигени, женцовци, досадници, използвачи, ограничени и прости индивиди, надувки и комплексари. И точно те се оказват мачовци, алфи, мъжкари, идеални индивиди за връзка.

Жените у нас не обичат доброто отношение, не ценят жестовете, истинките ценности са отдавна забравени. Дори се отнасят подигравателно и с насмешка останалите мъже, които са запазили подобни качества.

А относно изтритите коментари - нормално е, предполагам е с оправдание, заради някаква злоба и обиди, които съдържат. Не ми е важно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2062a457ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   Не съм чела цялото това нещо до края. Писна ми като вляза тук, да чета колко не стрували българските жени. Един или няколко човека сте, не съм сигурна. Ами, драги господин/господа, с мрънкане по форумите няма да промените абсолютно нищо. Писала съм го и друг път - държави и жени колкото искате! Избирате си една дестинация, стягате куфарите и заминавате. Колко хора живеят извън пределите на нашата държавица.... Ето, напоследък станаха известни азиатките с това колко традиционни е свестни били те. Вземи си азиатка, макар че когато свършиш парите, вероятно ще те остави или ще ти отрови живота (поне една голяма част от тях, понеже са същият б****к). Това е мнение на много азиатски MGTOW мъже, а MGTOW набира голяма популярност и в Западна Европа, както и САЩ, Канада, Австралия и др. И повярвай, това не е защото жените там са много прекрасни, понеже никой не бяга от хубавото. И жените тук не са ангели, съгласна съм. Но, авторе, ти сам казваш "Примитивността при вас се изразява в това да се изчукате с пет човека за една вечер, защото... Абе защото сте си такива..."; както и "Постоянно ни натрапвате това, колко презадоволени и желани сте. Засипани от обожатели, които ви свалят звезди и са готови на всичко. ". Това ме навежда на мисълта, че ти си имаш афинитет към такива женички с кифленско мислене и жени, които обичат да си лягат с различни мъже, жени, които живеят от това, да се фукат с дрехи и кандидат- е*ачи. Къде срещаш тези жени? В дискотеката или кръчмата? От Тиндър и други подобни септични виртуални дупки? Какво правят по цял ден? Обикалят моловете и заведенията и постоянно качват снимки във фейсбук и инстаграм?Как изглеждат? С много грим, издокарани с дрешки, роклички, обувки на високи токчета и уж случайно заврените ц*ци в обектива на камерата? Ако отговорът ти на повечето въпроси е "да", то може да обвиняваш основно себе си за грешните си избори. Да, не е хубаво да се правят такива масови генерализации, но си има начин да разпознаеш безмозъчната кифла от жената, която става за сериозни взаимоотношения. Цял живот се чудя как се хващате с жени, в които всичко крещи колко струват, но вие им се натискате с очакването за нещо сериозно. Съжалявам, но с к*рви, к*фли и златотърсачки няма да се получи нищо повече от задоволяване на нагона и разни материални прищевки.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 22f92f08f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

27.   Ще бъда кратка: сравни процент на разведени българки с мъж чужденец и с мъж българин :) това е положението.
Избор има и винаги ще се избира по- добрият вариант.
Ако ти не си опция... проблемът е в теб, не в другите!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bebc262bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   Към автора.
Забрави да кажеш че вече масово си го и слагат с мангали и всякви подобни първобитни екземпляри.
Тука няква спомена да се наживеели.
За тях наживяване е 20 обожателя да пълзят в краката им от които да изберат 5 от най първичните които да им разцепят трътката та да улегнат хубаво и да започнат да търсят правилния, който е подобен на първите 5.
Разбира се това е така, защото свестните и интелигентни мъже не са на нивото на маймуната та да и подгъзува и не е достатъчно атрактивен, тоест да прави това което прави любимата и болонка.
Последните поколения жени станаха едни такива безлични, следвайки някакви стереотипи чиято мода отминава буквално от ден за ден.
И не само младите и сте 40 годишните се среща, че и нагоре.
Всичко бързо, всичко сега и веднага и накрая от трите най голямото.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 970c940291
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   Автора: Истината боли, нали. Коментарите ви само потвърждават тезата ми. Мерси!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 84c43967ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   Най ме кефи безпогрешния радар на жените-моментално засича,анализира,съпоставя и избира на мига най-доброто за себе си и безполезното си отроче.А след немного време въпреки правилния си и безпогрешен извод сама си гледа безполезното отроче.Ей това ме изпълва с кеф,душевно щастие,просто като благовонен елей се стича по душата ми и си умирам от смях.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 10d0c672c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

32.   Авторе, прав беше!

Жените сами се излагат, колко струват! Нека погледнем само номера 26, 27. И се мислят за прави - хахахахха!

22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5d6da0324c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   "пускаш празни философии, чрез които да получиш някаква емоционална валидация от себеподобни" - да, това обяснява всичко. Чувствам се просветлен и сякаш вече знам повече за себе си. Да, аз съм точно това. Празен философ, който търси валидации от група други празни философи. И когато я получа ще осъзная, че съм бил в дълбока грешка и ще се разкая пред Господ Бог, Дева Мария и Свети Петко Войвода. "

Радвам се, че са ти помогнали :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 820a6fd496
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Момче, ще ти го кажа кратко и ясно. Иди, работи, плати сметката за тока, че да мога на печката да ти приготвя мусака. Гушни ме, пък аз ще си разтворя краката.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bd7cafdacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Винаги има друг пол.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 22f92f08f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Н 32 и потвърждавам! Естествено, че ще избера по- добър вариант. Че ти не си дори опция в резерва... Не е проблем на жените, твой проблем си е ;)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2062a457ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   32, с кое не сме прави? С това, че се захласвате по лъскавите кифлички и после ревете опарени по форумите? Дай факти, а не празни думи.
Повечето мъже искате като "спасите" мазната кифла, тя да ви е благодарна и предана за цял живот. Няма такъв филм. Не разбрахте ли, че такива жени са damaged goods и ще ви използват и изневеряват до скъсване и колкото и да мрънкате тук, няма да промените абсолютно нищо. Факт.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2d088d1a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

38.   Автора:

28, 31 - явно споделяме общо виждане, но прави ли ви впечатление едно нещо. Ние се аргументираме - точно и ясно изразяваме позицията си. Засегнатите женски екземпляри само хвърлят хаотични твърдения, постоянно влизат в противоречние със самите себе си и е трудно да се определели какво се опитват да кажат, за какво се борят и изобщо какво искат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0f9d1f1dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Авторе, обичал ли си някога истински?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 970c940291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Автора: 39, не.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 31a7ef8348
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   37 Факт е, че няма по-долни от смръдливите грозници умрели от злоба. Комплексарите все се сравняват с "кифличките" и все си просят внимание от мъжете. ;) И какво ли не правят, за да го получат горките грозновати изстривалки... ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 961a8b0a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Авторе ,има жени и от други държави. Пробвай с тях и тогава направи сравнение. Иначе така само празни приказки. Опитай отношения с жени от поне други две държави и тогава напиши.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: afcb3e8028
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

43.   Ха, ха, ха. Поредният за когото гроздето е кисело!
Авторе, замисли ли се, че щом жените около теб са такива, явно причината е в теб, защото не умееш да си избираш средата? Като дружиш само с "нацепени батки" и ходиш по кръчмите какви жени искаш да срещаш? Носителки на награда за литература ли?
Така, че то е лесно да категоризираш ВСИЧКИ жени, ама защо първо не се погледнеш в огледалото и не си отговориш честно какво ти можеш да предложиш на една качествена жена. От написаното от теб не личи да е нещо повече от плюене и претенции. Знам, че сигурно се имаш за много над жените, ама след като си толкова велик и готин, защото ли все не попадаш на качествена жена. Ми, не знам, може би защото 99,9% от жените по света са гадни, меркантилни използвачки. Това ще да е причината. И ти горският, просто нямаш шанс. :)
Я, се стени! Щом масово има такива жени, значи масово мъжете ги харесват. Така, че да се сърдиш на Х, че е к... ва е глупаво, защото тя няма да е такава без клиенти. Мигар малко теми има тук, писани от мъже, как приятелката му трябвало да е с такъв и такъв външен вид, че всички да му завиждат. И после, ама тя била такава, ама сложила му рога, ама държала се като парцал, ама... Ама ти не търсеше партньорка, а Барби-трофей. Това и получи!
Така, че нещата са свързани, докато гледате само силикона, ектеншъните и сте супер горди, че сте свалили Барби, не се чуете, че се държи като плеймейтка да не кажа к.. ва. А и качествените жени не излизат с батки и начинаещи мутри.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f91673e023
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   41, не знам кой с кого се сравнява. Аз поне не се сравнявам с никого и не ми трябва. Факт е че са се навъдили едни момченца и момиченца на около 30 години с наивни схващания за любовта и противоположния пол, на които ако техният обект на любовта ги нарани, почват да оревават света и форумите. Предполагам, че авторът е над 25. На тези години човек трябва да е събрал достатъчно или поне прилично голям опит, че да отсява хората. Че дори и под тези години, защото някои хора си личат, а като чета писанията на автора какви жени има около него, той трябва не само да не ги обсъжда колко са лоши (защото това няма да ги промени), ами да ги реже.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0a0eb47dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   28 прави да та те ако имаха аргументи щяха да осмислят положението в което се намират а то не никак завидно.
На тях просто им се иска да мислят и да вярват в това, което им изнася и ги устройва най добре.
Чакай от жена задълбочено и комплексно мислене.
В тези времена всеки има нужда от такова, повече от всякога.
Намират се и такива които възприемат, но ако има кой да им показва и насочва, уви вече няма и няма и да има.
Късно е чадо мандалото хлопна, както се казваше в едно произведение.
Сега се мислят за важни и вървежни, но след 5г голяма част от тях ще сноват, като бити мастии, объркани защото живота им не се е получил така, като биха искали.
Поведението на съвременните жени по мое мнение е добре планувано и дерижирано и използвано от хора в сянка, които извличат дивиденти от това.
Хаос, липса на стабилен морален постамент ,масата подрастващи, които се превръщат в жени приличат по скоро на някакви свободни радикали във вече тотално сбърканата ни жалка държавица.
-Когато бях студент, стоейки прав защото виеха сирените за ХристоБотев една простачка най нагло стоеше с крак въз крак и ми мляскаше шоколад до ухото, направила физиономия на новороден хамстер току що зърнал небето за пръв път. Ето и за това става въпрос.
При липса на национални ценности, идеали и цели има свободния,която води до разврат и простотия граничеща с безлично-първобитна циничност окрасена с примитивно овцедушие.
Коя е най уязвимата група?
П.П.
Хайде сега жени да кажат,какво мнение имат за тези жени които ходят и си го слагат с цигани и разни подобни уродливи маймуни,че и раждат от тях. Вече доста кухи пачаври го приемат, като нормално. Нека да чуем.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2d088d1a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

47.   Автора:

"Като дружиш само с "нацепени батки" и ходиш по кръчмите какви жени искаш да срещаш? Носителки на награда за литература ли?"

Нямам идея как изгради точно такъв образ за мен, чак ми стана смешно. Никъде не съм споменавал нищо за типа хора, с които общувам, нито за типа жени около мен.

Не знам защо, но сякаш написаното от мен ми създава някакъв образ на лошо момче, гадняр и знам ли още какво. Възможно ли е да съм точно обратното? Да, може би съм вече доста претръпнал и безчувствен, но не е ли възможно да съм просто един възпитан, вежлив и търпелив мъж, на когото му е писнало.

Писнало му е да става сутрин с мисълта как да зарадва жената, с която има отношения, да я изслушва и разбира, да бъде абсолютно и безусловно с нея, защото я е избрал заради това, което е. Да й подарява букети, да й оставя малки подаръчета, които знае, че харесва, да й рисува, само за да й оправи настроението и да я накара да се усмихне. Глупак, нали. Балък. Лузър. Сигурно съм бета, гама, или не знам коя буква от гръцката азбука с тъпите ви клишета за мъжкарите. Майната му бе, аз вече съм друг. Разбрах истината по трудния начин. 99% от вас просто се изплюват на всичко. Станахте пресметливи и студени. Говоря за масата. Вероятно има изключения, но аз - гадният нацепен батка, обикалящ безконечно барове, дискотеки и кръчми, просто няма как да се натъкна на тези изключения.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: efd2468e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Авторе, мъж съм, но не подкрепям слагането на знаменатели. Разочарован си от жените, което е нормално, на всеки от нас се е случвало в даден момент. Не си мисли, че и от другата страна им е лесно и винаги са попадали на мъже, които не са мухльовци. Запази си вярата в "твоето" си момиче и вложи енергията си в търсенето ме, а не в този негативизъм. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 31c7aa11fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Пуснал си една темичка тук и си отговаряш сам хаха. Твърдиш по твои думи, че не си обичал истински, но имаш някакви големи очаквания за човека отсреща. Еми няма как да стане очевидно е, че проблемът е в теб. Колкото по -рано го осъзнаеш толкова по -добре за теб самия. Тук и да пишеш с цел внимание, положението в личния ти живот няма да се оправи.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6778c26731
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   И кой, бе авторе, ти я избра тази жена, недостойна за вниманието и жестовете ти? Кой балък и лузър тя я набута в ръцете? Кой батка те задължи да живееш с нея? Това е твоят избор и последствията са си твоите.
Каза си твоята истина, ок. Мисли както искаш. Същото право обаче имат и другите, които не мислят като теб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: afcb3e8028
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Уааааа! Авторе, да си чувал песничката "Съм много убав, съм тъй прекрасен, съм тъй красив.." има я онлайн. В момента звучиш точно така, аз съм прекрасен , съвършен и изобщо нямам равен и никой не може да се мери с мен, особено жените. Слез на земята! Нито си толкова уникален, нито пък половината човечество ти е под нивото, както си мислиш. В момента не само няма да намериш качествена жена, ами дори ще станеш за смях. То си е хубаво да имаш самочувствие, ама в последния си коментар изби рибата!
Все пак благодаря! Доста се посмях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 600519bd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Тъжната истина е, че изискванията и светоусещането на девойки от различни среди е почти еднакво. И ограниченото мислене, нежеланието, липсата на елементарно интелектуално ниво са просто тъжната, но реална спънка за разбирателството.
Жените в България са доста зле на едно 90 процента.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 53825d3b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Повечето хора в България гледат с празни очи. Тук всеки иска да бъде обичан и почти никой не се е научил да вижда другия, да рзбира, да размишлява и да обича. Едно общесвто от егоцентрици и нарциси.
Няма толкова значение дали се изживява като идеалната по отношение на външен вид или интелект, или просперитет, или всеотдайност, ако не може да те вижда, авторе, там гледай, не да се оглежда в тебе, а тебе да гледа, и не с преценка дали си платежоспособен, а с душата.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4ab7797031
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Прекалено обобщаваш. Жени разни. Това, което ги уеднаквява в известна степен, са кофти условията на живот и общата цинична нагласа, широко разпространеният чалгаджийски манталитет. Най-противното им качество е, че почти на всяка в главата постоянно цъка калкулатор, и си мислят при това, че туй е най голямото им достойнство... Да, ама не. Просто е противно. Мнозинството също са изключително своенравни, не слушат никого и обичат да се налагат, като така се обричат на нещастен живот, но те си въобразяват точно обратното.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0bb6f6d27e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

56.   Авторе имала съм работа с такъв като теб. Не веднъж му обясних, че между нас не може да има нищо повече от приятелство, но той не разбра от дума. И той така говореше, ние жените сме били тичали след лошите момчета, след богатите. В момента той все още си е сам, а аз съм в пълноценна връзка с човек, който не се държи като малко дете, щом получи отказ от жена. Проблемът се корени в теб или си изключително досаден, или се целиш в категория, която не е лъжица за твоята уста. При всички положения писането тук няма да ти помогне да се усъвършенстваш, како виждам трудно понасяш и критика.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 79b4008f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

57.   Примитивността на мъжете се свеждала до оригване, ама после пък искали само да ни го вкарат и да бягат, та явно и до други неща се свежда. Противречиш си и не само в това изказване.

От цялото ти писание разбрах следното - много си огорчен от жените и много багаж си събрал. Може цял живот да ти е виновен женския пол или да спреш да си пренасяш драмите и да се опиташ да създадеш нормална връзка. И не, аз не искам нежен, мил и романтичен интелектуалец. Искам нормален, зрял мъж, който няма изкривена и демонизирана представа за женския пол, но и да не го е качил на пиедестал. И с радост мога да кажа, че такива мъже има.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fe74d1de1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

58.   Ми то и на жените ни е писнало да се правим на клоуни, за да ви впечатлим, а вие да гледате порно и да ви шарят очичките като видите някоя по-разголена, ама да виждаш да ревем по форумите като вас?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2062a457ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

59.   Авторе, ако беше "безчувствен, претръпнал и променен", нямаше да пишеш цели фермани по темата колко не струват българките, че и да се оплакваш какво си бил направил за еди коя си. Нямаше да ти пука, но истината е че теб още те боли, затова и пишеш такива теми и коментари. Правиш се на силен непукист, но не си. Явно си поредният кифлофетишист с утопични представи за противоположния пол. Живей в реалността.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b02dd633c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

60.   Авторе прав си бе човек ! В днешно време ценностната система е доста изкривена ама бая изкривена.Какво очакваш от жена на 25 години примерно , която на 15 години започва да носи къси рокли, токчета , тежък грим , да ходи на купони и да си ляга с непознати момченца.Ч*ка се по дискотеките , пуши и пие колкото за трима , а за училище не е чувала грам.Събира се с компания от още една нейна подобна приятелка и трима глупаци п*дераси , които си мислят от малки че са хванали Бога за рога.Мама и тати я спонсорират до 18 годишна възраст и после за да си плаща отделна квартира хваща Пешо за гадже , вижда малко повече пари и опа коя съм аз , обаче в един момент решава че нещо и липсва и системата с нови гаджета и повече зелени пари влиза в сила.. (Но не всички )
...Аа някои жени са си такива , защо толкова много се впрягаш ?То целият свят стана една пошлост и меркантилност , та те няма да са..боже..Всичко е въпрос на манталитет, принципи и възпитание.Лично аз не се виждам в написаното от теб, не се и засягам, защото познавам себе си добре, но нека не се лъжем , фактите са си факти и всичко което спомена в историята си е така за по голямата част от жените
Ж

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 41455bc481
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

61.   До Автора. Не поставяй всички жени под общ знаменател, защото има и много свестни. Колкото и да не ти се вярва има жени, които не не търсят пари, коли, лъскави костюми, големи къщи, апартаменти и т.н., но тези жени може би са малкоо по-грознички да кажем. Ето аз съм типичен пример за това никога не съм търсила момчето да е богато и да има скъпа кола, но не съм и страшно красива имам си свойте недостатъци както всеки един човек ги има. И много пъти съм попадала на момчета, които търсят сериозно момиче понеже им е омръзнало от мателиалистки и канела това момче да излезем, след което автоматично съм била отрязвана, защото ти да видиш точно това момче което не търси мателиалистки не може да ходи с грозно момиче, по този начин унижавал себе си. Също така преди време си имах и приятел, който обичах и обичам страшно много нямаше скъпа кола, не ми е подарявал нито един подарък, но намирах нещо, което ме привличаше страшно много в него, но той така и не го оцени. Приятели му му се подиграваха заради мен и така той ме заряза, купи си скъпа кола и телефон и си хвана готина мацка, която е точното описание на твоя разказ. Така че пак да кажа не слагай всички жени под общ знаменател. Не всички сме такива и ние обичаме, и ние се влюбваме, но просто повечето мъже разчитате и на външния вид... не искате да се унижавате, искате приятелите ви да уважават вашата приятелка иначе край, искате като излезете някъде те да ви краси ем сори, но не търсете външната красота гледайте отвътре, защото има страшно умни и талантливи и грижовни жени такива, които ще дадат всичко за вас, но имат недостатъци има и такива, които просто ще ви използват и ще са красиви и ще привличат с визията си не че и те нямат недостатъци просто знаят как да ги прикрият и да ви излъжат с красивата визия!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3253df9e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

62.   Автора си е прав, к'во ревете мили дами.
Вместо да скачате да пишете...спрете и се замислете поне за минутка. А, онези, които могат да мислят повече от едина минута, да продължат.
Колко пъти сте искали Х човеки сте го получили и след това сте го захвърлили? Всичко отдавна е ясно на по-голямата част от мъжката аудитория за жените. Дребен е процента на онези, които все още вярват в Дядо Коледа, но и той се стопява бързо. Скоро няма да има кого да баламосвате и ще се превърнете в роби. В роби в каквито би трябвало да бяхте останали и това с феминизма е пълна смехотвория. Да, не говорим за вашата женска солидарност, която имате една към друга - само и само да се защитие, но след това веднага вадите ножовете и се ръгате една друга.
Не е обида...не е обида, а просто компилация от факти и ако вие не можете да го приемете, то то това означава, че вие не можете да приемете всичко онова женско у вас, самите ВАС си си.

Разбира се, някъде там има някаква минимална бройка жени, които са съумели да излезнат от омагьосаният кръг на женската ви болест, но да единици и повярвайте...това не сте вие. Винаги, когато някой ми каже "не слагай всички под един знаменател" всякаш визира себе си, че видиш ли...ТОЧНО той/тя не бил/а такава. Ха-ха-ха.
Автора - браво!
Жени - вземете се научете и целият ви свят ще се превърне в една голяма приказка.

И.В - 33

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 57a166021b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

63.   Да бе авторе, разбрахме.
Ти си много готин, ама жените не те харесват.
Как ли не ти повярвахме...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6265b7cdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

64.   Авторе как можа да се пръкнеш ти тука един “гаден гнусен лузър “ и да им навреш главите в задниците така хубаво. Неее, на тях са им наврени, ама ти така хубаво ги освети отвякъде , та така хубаво лъснаха като лайна на дъжд. Всяка от тях. И аз им се радвам.
Плюйте красавици, хем красавици, хем благородници, хем плюят като каруцари и с пяна на уста.
Уууу!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 19c8375377
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

66.   23, твърди, че авторът е женомразец, а в нейният пост освен омраза към българските мъже нищо друго не показва. Присмял се хърбел на щърбел.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d533c5c609
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

67.   Такива като автора цял живот ще си седят сами и ще обиждат другите жени , докато нормалните хора , които приемат , че има разлики между двата пола и ги приемат ще създават семейства и бъдеще.

 
  ...

1-50 от 75
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker