Уж е мое гадже, а се държи с всяко момиче по същия начин?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Уж е мое гадже, а се държи с всяко момиче по същия начин?!
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2395 пъти
Здравейте, момиче съм на 22 години, а приятелят ми е с 15 години по-голям. Връзката ни е почти перфектна и това ме кара да взема подобно решение още по-трудно.

Той е интелигентен, мил, любящ и възпитан. Въпреки това има постоянната неподребност да бъде обиколен от женско внимание. Не че спи с тях или нещо такова. Знам, че не го прави, но самия факт, че има нужда постоянно да си говори с момичета, да се лигави с тях, да ги майтапи и най-вече да се държи с всички момичета сякаш те са му гаджета. Буквално, нарича ме с някакъв комплимент и го казва на още 5. После като го питам защо се държи така и като обясня, че не се чувствам добре от това, той казва" е, не разбираш ли, че с другите е само бутафорно, а с теб е истинското". НЕ, не разбирам! Защото не изглежда така.

Толкова пъти си затварях очите, опитвах се да не ми пука и всеки път като говоря с него, той казва, че просто държанието му си е по-свободно и нямало нищо странно в това. Много ми писна вече. Аз съм по-малка, много по-харесвана от него и НИКОГА, ама никога за трите ни години връзки не съм доближавала физически до друго момче, а той си се гушка постоянно с всички и им говори все едно са негови.

Наистина не искам да го оставям, обичам го, с изключение на това си качество, всичко в него е съвършено. Супер харизматичен, отговорен и забавен е . Има всички неща, които търся в един мъж. Просто не мога повече така. С приказки не става. С нищо не става. Не знам вече какво да правя, ако имате съвети дайте ги. Не ми се иска да стигаме до раздяла.
Благодаря предварително !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: b81300b8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имах същата история, но обратното. Аз съм момче, а тя момиче (4 години по-голяма от мен). Първо ми направи впечатление начина по който говори на другите...абсолютно по същият начин, както говори на мен.
Ако някой случаен минувач я чуе как говори с мен и с някой друг, едва ли щеше да каже, че ние имаме нещо повече по между ни.
Оттам се започна и държание, нещата за които говори и накрая и теглих една майна, защото един човек, който уважава човека до себе си и иска да е с него и само с него, никога не би накарал човека до него да се чувства по-малко специален, че и никак специален. Без специално отношение, държание и прочие.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cb572a9197
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той на 37 се занимава с 20 годишни. Червен флаг. Хората на тая възраст имат дете поне в първи клас, този още е ерген и явно женкар. Просто е женкар.
Сама си разгадала поведението му, но явно нямаш смелост да напуснеш този токсичен женкар. Младите жени са наистина мазохистки. Единственият реален и логичен съвет е -бягай! Този бързо ще те замести, не го мисли, няма да рони сълзи. Гледай себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 866cccf386
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не го намирам за нормално, щом е с тебе не би следвало да прави същият комплимент на други, а и изобщо комплименти. Не е нормално да търси внимание от други жени ако е щастлив с теб.
Нещо не му е наред на този тип. Интересно той как би се чувствал ако си размените ролите? Повечето мъже няма да го понесат. Ако му е все едно, значи не му пука за тебе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ed7ddd3588
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Врътка си ви пичът малките, прави си гаргара с вас както си иска. И ти си му същата като останалите. Въобще на тоя всичкото му е една бутафория.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a0d29ebfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Тази тема е доказателство, че повечето жени в България са к*рви, щом всички обръщат внимание на някъв си палячо и флиртуват с него.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 41d2aac7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не му мрънкай, не вдигай скандали. Просто и ти се прегръщай с твои проятелчета момчета, не променяй държанието си към него. Просто прибави и това. И стой та гледай после.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 44ddea8673
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Срещнах такъв на 19 и вече съм на 30г и само това беше гадно в него и след време станя ясно, че тези жени около него нито са били приятелки, нито са били сладки приятелски приказки между тях...но какъв е твоя случай точно никой не знае.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 47a258efa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз нямам приятелка, УЖ съм свестен търся свестна, а те "свестните" с някакъв който е с 15 години по-голям от тях. Някъв, който я прави на маймуна, я държи в баласна: Колкото се може повече да я направи на маймуна, но да не е прекалено много, че тя да се усети и да го напусне. Какво да говоря. Трупам години, опита ми константа, а уж се боря да си догоня годините.

Какво да ти кажа авторке, не ви виждам!!! Ще те прави на пихтия докато имаш сили, и като ти свършат ще разбереш, че няма как да се разделиш с него на 50:50 щото той с тези лафчета и дразнения вече е много много много пред тебе.
Съжалявам, наистина, в такива ситуации няма как да се нервираш и да си кажеш "абе айде късаме" щото толкова те е наранявал вече, че не ти се иска да късате за да изравниш сили, ама той е толкова напред, че няма начин. Ти ще си с разбитото сърце!

You about to retreat and count your wounded, а той дреме му, каквото и да направиш ти, той се си е горница.

Не разбирам как се такива неща чета тук, а съм самотен. Не знам аз ли съм тъп, вие ли сте тъпи, идвете страни ли сме тъпи. Уж минавах през ебахти трудностите да се запазя човек, а ще започна да остарявам и то сам..
Направо ми се повдига. Псувня не ми е достатъчна да мирна.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bcff2ca96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 8, аз още не съм срещала мъже като теб. Направо придобивам усещането, че си измисляш, толкова е вече нереално. Повечето мъже са такива като тоя, гейове или психари - класиката. Ами какво да ти кажа, може и сами да си умрем. От време на време може да срещаме някакви хора, но и те ще са подобни типажи. Понякога и аз се чудя защо ми е да се запазвам човек в този свят на пошлост и простотия. Пробвай с авторката да размените имейли, може да го допуснат. Може да е съдба, знаеш ли :D

Ж31

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aa636bc718
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   имах такова гадже, накрая се оказа, че не му е само бутафорно с другите, ако разбираш

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 81822611d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, попаднала си на страхотен мъж! Но не съм сигурна, че той е попаднал на достатъчно умна жена. Не разбираш ли, че човекът просто е галантен? ! Джентълменът винаги се грижи за всички дами около него, пък били те и 80-годишни старици. Това включва и мила дума, комплимент, кавалерски жест и т. н. Моят съпруг е съвършен в това отношение, но това мен ме възхищава, а не ме ядосва. Веднъж у нас се отби моя приятелка, а той се прибира с цветя. Като я видя, раздели букета на две части и едната я подари на мен, а другата - на нея. Това би направил и ако баба ми беше у нас на гости. Винаги се обръща към познатите жени с някакво мило обръщение: "Как си, скъпа? Не се ядосвай, мила! Какво ще пиеш, слънце? " и т. н. Ако сервитьорката му разлее бирата в скута и тръгне да се извинява, казва: "Не си тормози красивата главица, просто ми донеси друга бира! " Никога не пропуска да забележи и похвали новата прическа, визията или пък успеха на някоя жена. В резултат на което всички го обичат, ние сме добре приети навсякъде. И възпитаните жени, дори не умните, а просто адекватните, отлично правят разлика между ухажване и любезност. Те знаят, че той не ги сваля, а просто е галантен. Когато сме в ресторант с компания или на някакво празненство, ние никога не сядаме един до друг. Той сяда до друга дама, за да й кавалерства, а аз до друг мъж, за кавалерства той на мен. Между другото, това е класическият светски етикет. В едно по-елитно общество се смята за просташко да седнеш до жена си: вие сте отишли там, за да общувате с останалите хора, иначе и у дома може да си вечеряте и да си приказвате. Затова казвам, авторке, че твоят приятел е просто много добре възпитан човек, докато ти куцаш откъм обноски.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cb572a9197
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   12, има разлика между кавалерство и коцкарство. Човекът описан в темата е коцкар, ама такъв дето не се крие и не му дреме, че има приятелка. А и е на 37, още ергенче и явно такъв ще си и остане.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 64b0f4b113
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Висок тестостерон, природа. Някои са такива, вари ги, печи ги, все тая. Природа! Всъщност, какво искаш от нас - съвет? Ами то ти си решаваш, колко можеш да търпиш, как ще се позиционираш. Сетих се за Том Джоунс - певеца. Имал си е една женичка, като за официално, лека ѝ пръст, тя му родила и две деца, а иначе, по негово признание, правел любов с по 260 жени годишно. Почти всеки ден. Феномен! Много са го харесвали, ако са могли, щели са и на сцената да го изчукат, женурята му с женуря.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 256a0e0307
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Логиката е много проста. Човека има акъл. На мъжете пика е в средата на 30те, докато на жените до 25, след което тръгват надолу. Това което жените търсят в мъжете и мъжете в жените са две различни неща. Затова е абсолютно нормално мъжа да е по-възрастен, улегнал, а девойката млада и хубава.

Държи се така, защото е наясно как се играе играта. Ако се зачетеш в този сайт малко, ще видиш, че е пълно с истории "Аз всичко и давах, за всичко се грижих, перфектен съм, а тя ми изневери". Ако ти ходеше по гайдата да си му била шута вече, защото си се отегчила и искаш "нещо ново". Докато в момента постоянно те държи на пръсти и индиректно ти казва, че сбъркаш ли, веднага могат да те заместят, затова и си стоиш на мястото. Жените са много по склонни да търпят желан мъж, който ги третира по гореописания начин, отколкото верен загубеняк, който няма живот освен жена си. Това ,че около него обикалят жени, с които въобще може да си позволи да се държи така е признак ,че е желан мъж, докато ти си обкръжена от загорели загубеняци.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a3a9dc730e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Започни и ти да се държиш свободно с другите, а с него бъди над нещата, но пък това са детски номера на пук и пак ще ти е криво, ако той не реагира.. Щом ти е такъв проблем покажи му че те губи с дръпнато и отчуждено поведение ако не се постарае да оправи нещата постави въпроса ребром че не искаш да продължаваш в такива отношения и го остави.. Или ще осъзнае какво значиш за него и ще се промени или най-накрая ще ти стане ясно, че не държи достатъчно на теб и е по - добре да продължиш напред.

Вещица

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ed7ddd3588
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторке, ако имаш поне малко акъл, ще разбереш, че той се държи не с всички момичета както към теб (уж гаджето му), а към теб както към всички. Тоест за него не си нищо повече от останалите. Каквото и да ти приказва и както да те зарибява.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker