Изгубих себе си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубих себе си.
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 669 пъти
Скапано детство, внимание негативно или никакво от родители дори от сестри братя лели. Бавно започнах да се съмнявам във всичко, което правя и сега нямам себе си. Осъзнавам, че нямам мнение, търся, кое е най-доброто уж, а го мена постоянно. Нямам мислене, твърдение, принципи, които да са мои, изчезнаха съмнявам се във всичко, има само крайни чувства, на които вярвам т.е. ако чувствам, не нещо силно сигурно ще си сменя мнението 100 пъти. Ако е крайно, тогава излиза някакъв инстински аз от дълбоко и знае какво прави, само тогава се усещам себе си. Краен яд, краен смях ( смях няма много ), крайно да ти писне. Ако не дойде нещо крайно си сменям мнението 100 пъти е не знам какво да направя, нямам мнение, се уж търся най-доброто.

Това, че от детството са ме научили, да не се осланям на мои принципи и вярвания не само, че е тежко грешна основа за мен, а и не знам как се да се поправи, как се изграждат принципи, постоянно щукам навсякъде. Тотално съм изгубен. Чувствам се всякаш всеки ден съм новак в живота и всичко ми е ново. Нямам 1 нещо, с което да натежа така, че да ми вдигне самочувствието. Някакви бледи спомени от детството ми дойдоха преди дни, усетих увереност, много бързо изчезна това чувство само остана спомена и разбирането, че знам защо съм неуверен. Защото едва ли не всичко, което правя нямам опит и съм нов. Щукам насам натам като дете без твърд опит за да имам увереност като говоря с хора дори, се им говоря с пискливия глас, не защото това ми е гласа, аз съм го забелязъл. Просто съм неуверен във всичко, което правя.

Не знам какво да направя вече, на колко съм? Най-младите ми години заминаха, както едно момиче тук беше написало "на годините, в които вече се бориш да си от най-добрите, а аз основа нямам", и имам чувството, че не знам как да я градя, щото някакси като че ли съм блокиран и все не знам и се съмнявам в себе си.

Не знам вече какво да правя, младостта ми се изпарява, аз се чупя от работа и зор, а не мога да си догоня години и това си е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: baa92d52d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напиши в Quora - I have no principles и чети, чети вътре какви мнения дават хората, и продължавай да четеш и към какви въпроси те препраща всичко това.
Спокойно, почти никой няма стабилни принципи, не само в тази д-ва, повечето хора действат на автомат и малко трябва, за да им промениш принципите, не се безпокой, чудесно е че си си задал този въпрос, това е началото на изграждането на осмислените принципи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ee6c550aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Прави това, което ти харесва. Рискувай да излезеш от зоната си на комфорт. Случва се на много хора да търсят себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker