Беше идеално... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Беше идеално...
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 945 пъти
Бях любовница в продължение на шест години.
Когато се запознахме, бях на 23 години, а той на 25. Той си имаше приятелка от 5 години, аз бях имала три връзки и нито едно влюбване. Но в него се влюбих сякаш в първия ни по-личен разговор, който се случи може би седмица след като се спогледахме за първи път. Усещах този човек. И той ме усещаше. Като разбрах, че си има приятелка, го исках само за познат в живота си, почти приятел. Но нещата не ни се получиха, колкото и да се дърпахме, така че в даден момент станахме класически любовници.
Когато бяхме просто познати, беше красиво. Споделяхме си всичко от А до Я. Излизахме регулярно. Не се притеснявах по никакъв начин да показвам лошите си черти, тъй като това не беше човек, който се стремя да ми бъде партньор. Беше много леко и красиво.
Когато установихме, че не можем да се разделим току-така, станахме приятели. Пак беше хубаво. Правихме повече неща заедно, говорихме си още повече, но вече не толкова в чатове, а на живо. Подкрепяхме се във всичко, давахме си съвети.
Когато станахме любовници, вече беше магично. Всичко беше така както и преди, но любовта ни намираше изражение и във физическите усещания. Беше по-леко и красиво. Споделяхме, разбира се, още повече време заедно. Много нощи, уикенди, та дори и сме стигали до месец да бъдем само двамата. Нямах никакво усещане да съм любовница в интерес на истината. Винаги, когато имах нужда от него, беше до мен. Когато имаше проблем, аз го подкрепях. По празници даваше всичко от себе си да можем да споделим време заедно.
След над пет години що-годе тайна връзка, той се раздели с приятелката си. По-скоро тя с него, защото той нямаше намерение да се разделя с нея. Но предполагам, че на жената й писна от присъствието ми, доста дълго време се прави, че нищо не разбира и не съществувам. Той без колебание ми предложи веднага да заживеем заедно, веднага ми предложи брак, бързо пожела да "работим" за деца. Това са неща, които сме мечтали често заедно да се случат, но се бях насилила да приема, че няма да се случат. Бях спряла да храня надежди.
В началото много исках да се разделят, много исках да бъда единствената. Много исках да развиваме отношенията си. Но просто осъзнах, че това няма да се случи и колкото и да се чувствам обичана от него, просто няма да бъде мой. За да мога да го запазя в живота си все пак, приех, че нямаме бъдеще. Че като му се роди дете ще ме изостави. Че няма да се случат нещата, както мечтаем.
И в момента, в който се случват, аз не ги искам... Не съвсем обаче. Сякаш не мога да ги почувствам желани, защото толкова дълго време съм вярвала, че са неосъществими. Сякаш съм се разделила с тях някога и съм си ги повтаряла като някакъв спомен. Реално аз го обичам, желая, искам го в живота си. Не си представям да родя дете от друг, не си представям да се омъжа за друг, не си представям да живея с друг. Но междувременно и сякаш бях отписала варианта да се случи с него.
Не е минало кратко време откакто сме заедно официално. Вече над три месеца... Уж нещата се развиват добре. Заживяхме заедно, хубаво е всяка сутрин да се будя до него, всяка вечер да се виждаме у дома, да отидем на гости у родителите му, да се видим с приятелите му. Всичко си е супер. Но аз имам чувството на край. Сякаш не мога да повярвам, че се случва... Не знам.
Странно е как хем го желая в живота си и искам да се случат нещата, които и той иска. Хем... не го желая. Вътрешно не го усещам. А го искам. Не знам, струва ми се, че любовническия период нещо ме е повредил.
Споделям в опит да си подредя мислите и чувствата, но не успях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 591d5ba921
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей толкова да го.мислиш.Щом го обичаш действай. Ти си го спечелила.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d139449e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човекът 6 години е спал с две жени и те , наивните, стоят с него и се разтапят от любов и умиление. Българката няма да се научи да не е втората, тайната жена.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1c4cfb18c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може би си от онези които просто искат чуждото щастие, идентифицират се с чуждият образ, с чуждия живот. И когато могат да бъдат себе си без задръжки... се губят, вече зависят от себе си, но нямат себе си. Започват други към които да се прикачат ...
Такива хора никога не сте щастливи, само когато сте привлечени към други чувствате някаква "идентичност" познавам такава жена.
И тя така се чувства когато остане без "оригинала" и трябва да бъде себе си, не знае коя е, не може да БЪДЕ без да дърпа нещо чуждо.
Включително стигна до там да копира дрехи, поведение, смеха на други хора. Сега е сама, всички се отдръпнахме накрая просто защото не се траеше, превърна се в изключително токсична...
Помисли си

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d139449e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сама си го написала-нямал е намерение да се разделя с нея. Това дали е заради огромна любов към теб ? Получавал е секс от две места и обожание. Сега като сте вече двамата, защото жената, която хич не е искал да оставя, но тя явно се е осъзнала , макар и късно, ти е кофти, защото няма тръпка, няма интрига.
Реално погледнато този човек ти е загубил 6 години от живота, докато той е с друга, а ти си обирала остатъци. Може да е любов от твоя страна, а от негова е използване и изгода.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3c487e499a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Когато започваш връзка в лъжа, после постоянно се страхуваш да не се случи същото на теб. Затова и не можеш да се отърсиш от усещането че твоята връзка има срок на годност. Докато твоя приятел не си намери следващата. Толкова по въпроса за голямата ви любов, която явно е само от твоя страна и граничи с обсебеност. Такива като вас дават лошо име на истинското чувство.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 42bf6d3574
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чехов има една повест "Закъснели цветя". Напомня ми малко за нея. Когато си желал и мечтал за нещо, но ти се случва твърде късно.
Мисля , че няма да изпиташ вече това, което е било преди.
Колко е читав и прекрасен мъж, който 6 години върти две жени е отделен въпрос. Може би, ако приятелката му не го беше изритала от живота си още щеше да си му любовница. Дано само не ти се случи ти да си на мястото на "официалната", ако си намери друга изпълнителка на твоята бивша роля.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 447e4fa923
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   След като си минала от неофициална във "официална партньорка", не забравяй, че предната ти длъжност се е освободила. ;}}
Изневеряват ли с теб, ще изневеряват и на теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bd3190084b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Харесвало ти е да бъдеш Любовницата. Ама сега човекът е останал сам и не е същото. Вече не го обичаш, когато си останала само ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker