Момичето ми ме заряза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичето ми ме заряза
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1194 пъти
Тази нощ сънувах как тя спи с новият й приятел. Беше ужасно. Усещах прафюма му в леглото й.
Денят ми мина както последните в последния месец. Изпълнен с безнадеждност. След раздялата чувствам такава празнота и такова предателство, че не мога да го опиша с думи. На моменти спирам за мисля за това, но когато отново остана сам в стаята си, то се връща. Направих всичко по силите си, след раздялата, отново да я върна за себе си (а трябваше да го направя докато все още бяхме заедно). Исках я само за мен. Уви, това не се получи, тя беше твърдо решена, че нямаме бъдеще заедно и че не аз съм човека, с когото ще бъде в живота си. Това ме нарани страшно много...
Още докато бяхме заедно, в един "прекрасен" момент, тя реши, че имаме проблем във взаимоотношенията си и трябва да говорим, за да го отстраним. Аз пък никакви проблеми не намирах, напротив, беше ми прекрасно с нея, защото, все пак, тя беше първата ми приятелка и бях лудо влюбен в нея. Не исках да я загубя.
Но се промених. Всеки човек се променя през всеки изминал ден. Може би станах по-лош спрямо нея. Пренебрегвах я, заради компютърна игра. Тя доста се сърдеше и искаше да спра с играта, да порасна, чувстваше се всякаш ми е майка. Явно това я е подлудявало. Аз продължих (особено тази година, с карантината) и всяка вечер все по-малко и по-малко й обръщах внимание (чувахме се само по телефона, защото всеки си беше в родния град). Нямаше какво да си кажем, беше скучен разговор, даже го обръщахме на разправия. Със сигурност я пренебрегвах. Бях слаб, безцелен и отчаян, без никакви цели, без работа, без доходи, без никаква визия за бъдещето, без никаква мотивация за каквото и да е било. Бях НИЩО. Точно както тя казваше. Точно както съм и сега. Мислех си, че ще изкарам пари от компютърната игра, но тя не одобряваше това и парите не стигаха за абсолютно нищо. И беше права.
Една вечер, докато бяхме заедно, почувствах празнота, и се напих ядски много. Когато съм се прибрал, не помнех почти нищо от изминалата вечер. Тя не спеше до мен. Беше на друго легло. Мисля, че тогава я изгубих напълно. Беше видяла нещо в мен, което никога преди не бе виждала, нещо презрително. На другия ден, цял ден ми беше отвратително (физически и спиртуално) и се скъсах от рев и крясъци. Защото се чувствах като нищожество. Точно както сега се чувствам. След това бяхме още известно време заедно, но нещата очевидно не вървяха добре, карахме се повече, бяхме по-нервни, променихме се и двамата. Аз си вършех моето и нямах намерение да спра.
Тогава, поне, имах един ангел до мен, когото изгубих. Сега го няма. Няма го до мен, за да ми дава сили. Разчитах на него, но трябваше да разчитам само на себе си, защото, когато го няма, болката е огромна.
За последно говорехме по телефона преди близо 2 седмици и тя каза, че сега е щастлива (среща се с друг), а аз, че я обичам.
Колко съм жалък. Жалко подобие на човек. Не съм мъж. Не съм дете. Не мисля, че ще изпитам нещо подобно за втори път в живота си. Уби ме!
Не знам защо изобщо споделям тази история. Не търся нито състрадание, нито съвети. Просто исках да си излея чувствата някъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: b9de553706
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо трябва да променяш себе си и хобитата си заради някой, който не те приема такъв какъвто си? Казвам ти го като жена, която десет години е с мъж и той през тези десет години не е спирал и ден с компютърните игри, на 37 е сега, няма и да спре. По цяла нощ играе понякога, пречи ли ми? Не. Като не ми обърне внимание, ходя аз при него за няколко минути, никога не ми е отказал милувка, прегръдка или целувка. Някои жени много мрънкат, с тази като ви се изтърка чувството на влюбеност след някоя и друга година, ще разберете, че не сте един за друг. Няма по-хубаво нещо от това да знаеш, че мъжът ти след работа ще се прибере вкъщи, вместо да си чати с мацки да си вдига самочувствието, ще е на плейстейшъна и спокойно ще си играе, ще си мисли за играта, а не за странични забежки. Той тръгнал да се променя, че някоя недорасла пикла се чувствала пренебрегната. Ми, след 10 години заедно, с тоя акъл, дори и да не играеш игри, тя пак ще си е пренебрегната, нещата се променят с времето. И като пренебрегната ще иде при друг и ще е щастлива там. Търси си някоя различна, не от масата. Аз пък с кеф слушам моя, когато ми заразправя за игрите, които играе, без да разбирам кой знае колко. Приемам го като нещо ново, което мога да науча, дори да не ми послужи. Радвам се, че е ентусиазиран и си има хоби. Играеше една игра, имаше 4-5 героя в нея и винаги ги кръщаваше с моето име, какво по-хубаво признание в любов от това. Много ограничена приятелка си имал. Не се променяй, за да угодиш на някого, който дори да спреш с игрите ще намери нещо друго и няма да е щастлив, а ти като пластелин ще променяш формата само и само да задържиш нещо, което деформира самият теб. Не си заслужава.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d5679af295
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   минах през нещо подобно и много добре те разбирам. това е ужасно, когато ти се случи, още повече, че въобще не ти се е вярвало. че ще стане.. Едно ще ти кажа, с времето ще стане по леко и по поносимо. Ти сега я идеализираш и издигаш на пиедестал. а всъщност, за да не сте заедно и двамата сте виновни.
Тя, ако толкова те е обичала нямаше веднага да се хвърли на новия срещнат. Ако толкова те е обичала е щяла да направи по-големи усилия за това да запази връзката ви. Да ти си правил грешки, че кой не прави. Но ги осъзнаваш и искаш да ги поправиш - ето това е похвално. Сигурен съм, че я обичаш, но както виждаш това са чувства, а при жените те за жалост заемат по-голямо място от разумът. Ти и много пари да си изкарвал, ако на нея и щукне в главата идеята, че не иска да е с теб ще намери всевъзможни причини за това. Затова горе главата и кураж, в началото е особено трудно, всичко ти напомня за нея. мечтаеш си за това да е отново в обятията ти, да не правиш грешните решения. Но ето, пътят на идеалните и безгрешни хора е отворен, ще видиш, че всяко зло за добро ( тъпо клише, но вярно...) Не я търси, колкото и да искаш... нека се чуди сама... а пък, ако нещо и трепне тя сама ще те потърси ( почти сигурно е обаче че няма да го направи )
Все едно чета това през което минах аз( с изключение на някои детайли разбира се )

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 48be775ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах подобен случай с една девойка преди... заради игра (същата ситуация). Не съм и обръщал внимание, а всичките ми приятели тогава бяха в тази игра и прекараното време там... беше страхотно. Супер забавно, толкова много хубави спомени имам от нея и от хората в играта, че си нямаш на идея. След като започнах да и обръщам повече внимание на нея, отколкото на приятелите ми в играта (макар и виртуали приятели те винаги са били тук, когато съм имал нужда да поговоря с тях за нещо или да поиграем) тя започне да се оплаква от други неща... все от нещо не беше доволна.
Мина време, разделихме се и аз се върнах в играта си отново. И от тогава... както е казал №1 - защо трябва да се променяш, заради някой човек, който е тук сега и утре може да си тръгне, а това, което си ти и хората във въпросната игра, заведение, квартал и т. н., онези, които са били много повече време с теб и сте правили какви ли не неща... само, заради някакво момиче? ! Айде, моля те. Няма какво да ти е гузно, заради някаква, която иска всичко за себе си.

Запомни едно... жените винаги ще изкарат ТЕБ виновен за нещо... всъщност за ВСИЧКО. Даже и да са ти изневерили... ТИ ще си виновният, макар че пряко да не си причината за проблема и нейното решение.

В момента в който спреш да се опитваш да ги впечатляваш и да им отдаваш с вниманието си 24/7, да им говориш сладки думи и се правиш на палячо пред тях... ще ти паднат на колене и ще те гонят, за да те настигат. Жените са колкото сложни, толкова и прости същества. Не са толкова директни, колкото нас, но ако използваш обратна психология - ще са твои.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 46c552a0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Брат, заеби я и си цикай гейминга.
Това ще става все по-силна част от живота ни и ще изкарваш достатъчно пари от гейминг. Направи си канал и качвай видеа, туич и всичко друго и си действай бизнеса. Като имаш пари жените сами ще те намерят. Не се отказвай от мечттите си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2b24863772
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Добре де,защо не се захванеш да работиш нещо дори на 4 часа. И в останалото време да играеш. Ти не си се опитал да направиш компромис. Ако беше направил, можеше и да я задържиш. Така е в любовта - взаимни компромиси. Иначе всички момичета подсъзнателно преценяват доколко гаджето би бил добър баща. Това е инстинкт в жените. И ти как би се преценил -без работа,бз образование, забит пред компа и без ясна перспектива...Ясно е, че е избрала да те напусне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker