Не мога да понасям дъщеря му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да понасям дъщеря му
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1660 пъти
Здравейте! Живея на семейни начала със мъж от година и половина. Дъщеря му учи в София и живее с момче със 7 години по голям от нея. Тя е на 22 години. Такава лигла е, просто нямам думи. Запозна се с него февруари и след 10 дни се пренесе да живее при него, след което ни запозна с това момче. Отначало казваше, че нямала сериозни намерения и като няма защо се натресе при него. Лошото е, че когато си идва мъкне и него, започват лигавщини, цяло лято стояха във къщи без да пусне една прахосмукачка, без да ми помогне в готвенето, когато реши тя да наготви нещо в редките случаи готвеше само за тях двамата, перях и бельото и дрехите на нея и на него. Това много ме обиждаше, работя на две места, скъсвам се, връщам се на село има работа, да изчистя след тях, да наготвя....Баща й поне ми помагаше, но когато му кажа, че тя нищо не пипва се карахме. Изключително лигаво момиче, чекнеше се пред баща си да се епилира, изкази от рода" Хайде да си направим бебенце" и този изказ пред баща й.Живее на гърба на момчето, мързи я да работи, кисне само във фейсбук, дори не му и готви, защото тя била на диета. Някои ще кажат " да прави каквото иска", но последно ме подразни, че му даде и ключа за апартамента, след като той си има жилище в същия град. Родителите му са в Англия и явно те му подпомагат, защото на нея не може да се удържи финансово. Обича лъскавите неща, за рождения и ден и подари часовник за 600 лв, който тя счупи без да иска, и така ревеше все едно някой е умрял със глас и нареждане. Аз наистина помислих, че някой е умрял и се втурнах във стаята и, а тя най-безцеремонно ме изгони. Проблема е, че се караме с баща й само заради нея и няколко пъти се разделяме само заради нея. Казвал ми е "аз знам каква е, но ми тежи ти като ми го казваш" Добре де...не може ли като са вкъщи поне нещо да ми помогне.Как да се справя с това същество?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6bc8df31dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си! Не се турпи такова поведеное. А мъжете да не се сърдят, ами да възпитават дъщерите си. Новата жена не е длъжна да търпи лигли.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9555867190
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо фрапантно не виждам в целия разказ, счупила часовник и не готвила голяма работа. Още повече, че тя няма да живее при вас, не виждам какво обръщаш толкова внимание.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: adfa2a0f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не и пери, вие дете имате ли общо? Спри и да готвиш на филии или поръчайте храна. Направи си за тебе и тати да сготви.. И кво му тежи, че не е възпитал ли, нормално да те дразни... Избягва я доколкото можеш, за съжаление нищо не става от нея... А майка и къде е?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ceff81c06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ооооо... това на мен не ми минава! Вашата девойка поне е по-голяма, но дъщерята от първия брак на съпруга ми е на 16 години, див тийнейджър. Ад някакъв! И тя това лято ми домъкна някакво момче, гадже уж. Обаче! В тази къща аз съм домакинята. Каквото аз кажа, това е. Правилата аз ги определям. Много го обичам хлапето и винаги съм на разположение за помощ, но щом използва чаша, трябва да я измие. Щом е гладна, сама си приготвя нещо и после отново си измива съдовете. Като е довела гости, тя си има грижата за масата, аз си гледам телевизия в кабинета, но изляза ли от там, всичко да е лъснато и почистено. Приятелки да гледат хоръри? Може! Обаче една пуканка да не видя на пода, че главицата ти откъсвам като на врабец. Така че, авторке, ти си стопанката на дома и ти налагаш правилата. Това се отнася не само за децата, това се отнася и за мъжете, това се отнася изобщо за всеки, който влиза в твоя дом. Аз и приятелите си съм научила, че готвят, каквото готвят, пекат, каквото пекат, обаче на тръгване вилата ми трябва да е като аптека и вече 20 години това се спазва. А от мен - салатата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c80ce6e9d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Говори с това "същество", но не като мащеха, а като приятелка. Помоли я да ти помага малко повече и й дай конкретни насоки. Но не с лошо. Чувала ли си поговорката, че добрата дума железни врати отваря.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 58d1469131
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изтървано момиче, явно и от двамата родители. Такива само живота ги оправя, но за нещастие си се хванала с баща и. Сядаш и и казваш всичко, бащата нека се сърди, колкото си иска. Това, че се е провалил като родител не значи, че и ти трябва да страдаш. Поставяш на малката правила и това е. Ако и това не помогне- изнасяш се от там, където живеете двамата с бащата и ги оставяш да се гледат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 73c738e737
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Тази история ми е позната вече,явно не я пишеш за пръв път.Няма да успееш да промениш нещата,мъжете искат синове но много обичат дъщерите си.Като знам моят мъж колко обича дъщеря ни,ако ще и мис Свят да си хване за гадже,неговото си момиче ще е №1.Е,просто разсъждавам защото сме нелошо семейство и през ум не минава на никой от нас да се разделяме.Или се примирявай,че винаги ще си назад в класацията,или приключвай връзката си.Кръвта вода не става,това са го казали мъдри хора,такива като тебе прощавай,но с лопата да ги ринеш,твоето дете си е твое дете.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 91baed20f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо в теб има много злоба, агресия и неправилни разсъждения. Второ те е твоя работа дали тя 2 лигла,. че и ли се, епилира ли се и те е твоя работа да я переш. Така че, дефинирай нещата. Първо тя и той могат да дойдат на гости за уикинда, но до там. Второ оставяш кочината каквото е, не я/ги переш, защото тона те е твоя работа. Якно казваш на баща й, без да падаш толкова ниско, че няма да переш жена на 22, че очевидно ква и къде другаде да отседнат и ти имаш нужда от спокойствие и почивка. Няма никаква драма. Какво прави, казва не е твоя работа, съсредоточи се до твоето лично пространство.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9a873e3c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ама и от тебе лъха една злоба... вие пералня нямате ли си, че переш ти? Държиш се като истинска мащеха. Нормално е на 22 години да не готви. Не можеш да накараш младо момиче да върши работа, която не е нейна. И какво те касае колко й струва часовника, колко години е по голям приятелят й и т.н. Пречи ти злобата ти, не момичето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2c4c411770
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Питаш как да се справиш "с това същество"?
Не мисля, че човек като теб заслужава съпричастност. Подозирам, че това момиче и добре възпитано да беше, ти пак щеше да намериш за какво да ѝ се дразниш. Носила еди-какви си дрехи, приятелят ѝ подарил еди-какво си, родителите му работили.. 'щото да издържали приятелката му.. ама не го одобряваш ти това.. еми маалко обсебваща звучиш, ама съвсем малко. Истинита е, че ти си се оформила през годините като една доста негативна личност, вероятно поради нелек живот, но това не ти дава право дори и да опитваш да "се справяш" с момичето. Тя си идва у дома и е свободна да се държи както си иска, както баща ѝ я е възпитал. Това възпитание дори и да е лошо, ти просто нямаш право на глас, защото ти на това момиче си ѝ никаква. Разбирам, че като доста по-възрастна си развила егото си доста, но не си в позиция да го демонстрираш спрямо (или относно) нея. Научи се да си налагаш граници.
А кой те накара да ѝ переш бельото, тя ли? Съмнямвам се. Ти ако дойдеш да живееш у нас, и ако си склонна да переш, естествено че и аз ще се възползвам. Не си длъжна да ѝ переш, но ѝ тя не ти е длъжна за какво и да било.
За хората с деца, децата им са винаги на първо място, независимо на колко години са, независимо как са възпитани, в какви хора са се превърнали и т.н.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aa10fa7b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ами, изнеси се докато те са там. Да не си домашната помощница? Очевидно сте в жилището на бащата, тя го има за свой дом и изобщо не те зачита. Ти си някаква натрапница, която поне чисти и готви.
Сама си си го направила така.
Естествено, че не е ок приятелят и да има ключ от дома ви. Мъжът ти трябва да постави границите. Откъде накъде ти ще ги переш? Защо си го правила? Ще изпереш своите и на мъжа си неща. Неините оставяш. Ако те попитат, казваш че се притесняваш да пипаш на друга жена нещата и толкова. Защо вървиш и чистиш след тях? Просто казваш оттук нататък всеки да почиства след себе си, аз нямам вече сила и толкова. Спри и да пазаруваш за тях - на връщане от работа си вземай по нещо и после не готви с обяснението, че и ти си на диета или не си гладна. Да видим мъжът ти като почне да се прибира на разхвърляно, мръсно и празен хладилник и се налага да плаща сметките на двамцата, дали няма да почне да се усеща. Ти очевидно правиш постоянно компромиси и него така просто го устроива. Нека усети и той какво е да си загуби комфорта и да не се чувства у дома си на място.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1884b07fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Тя ви идва на гости за да прекара малко време с баща си, а не да готви и чисти вместо теб.
Баща ѝ и е баща, чудо голямо, че се е епилирала пред него. Все едно върши нещо срамно и нечувано, все едно баща ѝ не е наясно, че тя има косми по краката и ги маха.
А какво те бърка, че тя е заживяла с приятеля си след 10 дни? Нито са заживели за твоя сметка, нито нищо... Това си е нейният личен живот и ти нямаш думата. Защо да не ви запознае с гаджето си? Това дори е хубаво. Няма значение дали е сериозен приятел, или просто убиване на време, при всички положение е хубаво да видите момчето. Какво те бърка, че приятелят ѝ поема повечето разходи и ѝ купува скъпи подаръци? Това си е негово решение, той не взима парите от теб. Млади са, нормално е да харчат за часовници, дрешки и боклучета. Нормално е да се разстройва за дреболии. Кой не е плакал за глупости на нейната възраст?

Ти си я нарочила, защото тя не оправдава очакванията ти да те замества в цялата къщна работа и през останалото време да се крие сама в стаята си. Не може да говориш на баща против детето му и да очакваш, че той ще си замълчи и ще е доволен. Дори ти да я беше родила, тя му е дъщеря и стои много по-високо в йерархията от всички останали жени около него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2f0d026303
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Новите поколения не сме едни кирливи слугини. Капацитета ни е много по-голям. Ще има да вземаш 22-годишна да ти чисти и готви.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 006997ec6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Защо ти да се мъчиш за това, че нечии родител не си е свършил работата? Къде е майка и?
Как поне от срам не ти помага за нещо, че ще и переш и дрехите на гаджето и, все едно си ги осиновила и двамата? Че и тоя има ключ?!
Редното е всеки да си знае задълженията и да ти помога. Като иска да се чекне и да спи с мъж, така и ще ти помага, поне от уважение към баща си. Страшно търпеливи жени има. Аз бих сложила малката на място поне за някои неща.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: adfa2a0f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ето, жената излезе виновна, че готви и чисти и прави комфорт. Всеки има мнение и защо да не е важна, нали е жената до точно този мъж?
Гледаи и ти себе си, да се оправят...
Разбира се че трябва и момчето да върши къшба работа, глезотия...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8153b51f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Не можеш да имаш никакви претенции към дъщерята на мъжа, с който си.Ти ще се съобразяваш с нея, а тя ще живее в собстнения си дом както иска, с гадже, без гадже, както реши, тя си е вкъщи. Аз ако бах на мястото на бащата, една неприятност да си създала на детето ми, те гоня без обяснения. Щом съм те приел в дома си грижата ти е да създаваш уют, а не да създаваш раздори. Да си мислила преди да приемеш съжителството, сега само трябва да си опичаш акъла, ако искаш нещата да се получат.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ed4428ebc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Няма как оная идеалната с втория брак да не се включи - н. 5, май само ти си вярваш!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 58d1469131
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Момичето е типичната глезла, която се изявява като принцеса. Бащата вдига рамене с типичното :" Какво да правя?" и изобщо не ти помага с проблема. Значи и той не те уважава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 685a80b1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Тази тема вече е пускана.
Авторке, ти като се събра с този мъж знаеше ли,че той има дъщеря? И като сте се разделили не/веднъж, за какво си се събрала с него пак? Явно и ти имаш някакви твои сметки и интереси?
Щом изпитваш такава злоба и не можеш да я понасяш, просто напускаш и си търсиш ерген или разведен без деца. Жени много, но детето му е само едно. Ти самата имаш ли деца? Май не, щом не го осъзнаваш това. Ако момичето беше го родила ти, пак щеше да вършиш същата работа в къщи, но без да плюеш, нали?
Ако жилището не е твое, нямаш никакво право да казваш кой да идва в него, да има ключ и т.н. Мисля, че даже и завиждаш , че получава подаръци- случая с часовника. И с кого живее тя, кой ги издържа,че родителите му, че Англия,това изобщо не е твоя работа и няма никакво отношение към теб .
Въобще от цялото ти писание лъха злоба, женска ревност и дребнавост плюс махленско клюкарство.
А въпросът на финала има само един отговор - събери си багажа и напусни.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 784d78af73
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Да, поведението на момичето не е похвално, но тя си е вкъщи при татко си, в семейното гнездо и може да си прави каквото поиска. Ти си новодошлата и не можеш нито да я промениш, нито да гъкнеш даже. Просто би било нелепо. Ти си в нейния дом, не тя в твоя. Също така има право да си кани вкъщи когото пожелае. Не виждам в ролята на каква се опитваш да се подвизаваш, че имаш претенции за нейните гости. Като не ти изнася, остави нейните неща, гледай само себе си и мъжа си. Другото не те засяга. Все пак ти си пришълката в този дом, не го забравяй.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d80e7274b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Мила номер 19, какъв ти е проблемът точно? Жената пита как да се оправи с невменяема тийнейджърка и аз и давам съвет да въведе правила. Кое те дразни? Никой не е идеален. Да си самотна майка, да си разведена, да имаш втори брак - това са житейски превратности. С кое точно те дразня? С това, че се справям относително добре с една наистина сложна ситуация и от тази позиция се опитвам да помогна с опита си на хора, които не знаят как да решат критична ситуация ли? Ако ти не си се сблъсквала с разбито семейство, създаване на ново, в което трябва да лавираш между бивша съпруга, дете и настоящ съпруг, си късметлийка. Да, но много други сме в тази позиция. Опитваме се да си помагаме една на друга.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: de401b97a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   От авторката: С баща й се разбираме идеално. Не искам да се разделяме заради нея. Притесняваме това ако имат дете, а ми се струва, че скоро ще имат, защото тя завършва следващата година и я мързи, ама много я мързи да работи.. Като има кой да й дава и тя на това 'лежи' и ще го тупне аз да го гледам, защото на нея й се живее.. С една дума момиче на кръчмите е. Като че ли там е родена. На нея не й минават подаръци за 20 лв. Самочувствие до небето без покритие. Тези които подаряват евтиниики не са за нея. Тя просто игнорира такива хора - бедни. А ние с баща й не сме от заможните.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 58d1469131
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   24, тати много я е разглезил. Колкото и да му е тежко, е така.Редното е да се поблъска сама в живота, да живее на квартира, да работи и да плаша сметки. Лесното всеки го обича. Като иска да има гадже и да живее с него, има квартири.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 784d78af73
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Не вярвам толкова злобна жена като теб да пере чужди гащи и да слугува? Те ли те накараха да им переш бельото? Хахахаха. Работиш на 5 места, на село, на града, на майната му и дори остава време да им переш бельото? Много си измисляш, твърде много.

Бръснела си краката пред баща си? Ревнуваш ли? Бащата си е нейна кръв, домът е техен (не твой), ако иска може и чисто гола да се разчекне на масата в кухнята и да си бръсне даже оная работа. Ти коя си в нейния дом, че да надигаш глас?

Говорила за бебета? Вкъщи всеки може да си говори каквото иска. Ако на гостите не им изнася, да си ходят.

Теб какво те брига с кого ходи, колко ѝ струват подаръците, дали работи, какво прави по цял ден и кой я издържа? М? Ти си гост в нейната къща, не тя в твоята. Освен това всичките ти терзания са свързани с парите, очевидно си правиш сметки за парите на баща ѝ, имоти и т. н. Ще ти се на теб да дава, ама няма да стане, за щастие. Много ясно, че всичко ще даде за нея, тя е неговата кръв, а ти си никоя. Имаш късмет, че не аз съм на нейно място, щях отдавна да съм те изпратила от дома си. На това като твоето му се вика наглост до безобразие. Като не ти изнася, събирай си багажа и чао.

Ж, 23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e620ccb963
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   600 лева не е много за часовник, дори изобщо, просто ти си мърла и не го знаеш. Къде си тръгнала да се месиш в живота на момичето и да си мислиш, че можеш да я променяш. Коя беше ти? Майка ли си ѝ или просто придатък към баща ѝ с който е длъжен да се съобразява? Нещо направила ли си за нея? Всяка нормална майка се радва за детето си и връзката му и иска да прекарва време и да гради отношения, да помага или просто да е около тях. Над 2 години имам приятел и е постоянно в нас. Майка ми никога не е казала и една дума. Радва се и винаги пита дали ще вечеряме заедно. За мен ти си просто една нагла жена, която не си знае мястото. Внимавай много как се държиш, защото кръвта вода не става и заради това “момиче” теб ще те изплюе шайбата да си търсиш нов приемник на дърти години. За нея си пореден паразит и е въпрос на време да усети отношението ти и нещата да се обърнат. Никога не се опитвай да разделиш дете от родителя му. Ти си чуждата в ТЕХНИЯТ живот и място там не си имала никога.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd49d8f037
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторке, ама ти наистина прекаляваш със злобата си. Абсолютно ясно ми е, че няма как да обичаш чуждо дете като свое, много малко хора го умеят, никой не те и кара, но след като живееш с баща и, искаш или не-трябва да приемеш детето му. Какви са тия филми в които се вкарваш-че тя ще роди и ще остави детето си да го гледаш? Как така ще повери точно на теб детето си, ти как мислиш, тя не усеща ли твоето отношение към нея? Ходела по кръчмите, имала самочувствие-че кой млад човек не е така? И моята дъщеря ходеше по дискотеки, но се омъжи млада и роди. Такава перфектна майка е, че думи нямам да разкажа. Иключително, ама изключително рядко прибягва до помощ от мен или свекърва си и то винаги трябва да гледаме детето у тях, та като се прибере да и е пред очите. А при вас нещата станали-нестанали-ти правиш сценариите. Не можеш да се разбираш"идеално" с баща и, а да игнорираш нея, просто няма да ти се получи. А ако наистина се случи и тя роди, бъди готова от второ място да минаваш на трето... или кой знае на кое.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 685a80b1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Авторке, престани да се занимаваш с ЧУЖДИЯ живот и с ЧУЖДИТЕ проблеми. Това е досадно, натрапчиво и нежелано. И присъщо на ограничени и посредствени хора. Никой нищо не може да ти "тупне", ако ти не искаш и не си завираш носа в неговите работи - нито да му переш дрехите, нито да му гледаш детето и т. н. Не е твоя работа дали някой го мързи или му се работи, дали е по кръчмите, ако не го издържаш ти и не му плащаш сметките в кръчмата. Както и какви подаръци му дават. Показваш абсолютно не селски, ами селяндурски манталитет.
Ти на това момиче си му точно никаква - сега живееш при баща и, след година- може да си с друг, но за баща си тя ще е винаги неговата дъщеря. И той като родител ще си я обича и държи на нея. Като не можеш да го приемеш този факт, си търси друг мъж. Вместо да злобееш, да се жалваш тук, да я одумваш пред баща и да се чудиш как да се "справиш с това същество".
Едно към едно си като типичния образ на злата мащеха от приказките.
И очевидно с баща и не се разбирате идеално, щом за година и нещо сте се разделяли няколко пъти, както самата пишеш в темата си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1a833ca33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Някой ме попита дали имам дете. Да, имам син на 24 години., който идва много рядко, живее с момче на 22. "
И аз се връщам към темата... Нормално ли е цяло лято това девойче да не пипне нищо вкъщи, нормално ли е да прави забележки на баща си каква евтина врата е купил и грозна, какво евтино остъкление сложил и то било грозно, а баща й мълчи. Когато моми си купиш жилище тогава си го прави както искаш, баща ти толкова има възможност и се радвай че е доста търпелив и цяло лято ви хрнтутихме и плащаме луди сметки... Ако беше моя дъщеря така щях да я поставя на мястото й..

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f5b7c47c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Лелче злобно, ти си чуждата, недей да се правиш на важна, защото не си. Момичето много скоро (ако все още не е) ще ти забележи злобата и ще те постави теб на мястото ти - навън. Тя си е у дома.
Коя си ти, че да се разпореждаш в нейния дом? Ебаси нахалницата.
Между другото, пословични са злобата, наглостта и простотията на жените след определена възраст... Ти си просто поредната нагла злобарка на години, която ще бъде изпратена на... Айде няма да казвам, сещай се сама.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 58d1469131
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторке, никой няма да те разбере тук. Както тоя мъж се сродява с твоето семейство, така и ти с неговото. Нормално е да не харесваш подобна лигла, търпението е до време. Ясно и липсва възпитание и е била страшно глезено дете. За това нямаш вина, но можеш като жената в къщата да наложиш правила. Примерно, помоли я да свърши нещо, не ги пери, остави техните неща да се трупат. Щом с това гадже напират да са отделно семейство, остави ги да се оправят сами. Като иска дома на баща и да е хубав, да купи нещо тя, да събира пари и направи подарък. Бащата може да вдига рамене и мълчи, колкото си иска, но не се променя факта, че това е изтървано момиче. Като и мълчи, не и прави услуга.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7f38ea2b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Каква злоба във всички хора. Авторката съм. Но не е но нали да се прибира и да ме пита какво има за ядене, нали не съм й майка, а нормално ли е аз да пусна пералнята например и се връщам от работа, а тя дори да не простре. Опитах се за година и половина да създам чисто човешки отношения с това девойче, повярвайте... Като на нея нито един път не съм й казала нещо на преки.. Дори винаги я питам какво й се яде.. За нея съществуват само приятелките й и приятелят й. Дири баща си игнорира- нямал пари.. Тя е с тези, които имат пари. Не съм се намесвала в живота й по никакъв начин! А иначе е споделяла на баща си, че я е било страх да не го нараня.. Влиза ще й в положението, защото няма майка, но и моят син няма баща, но се държи по съвсем друг начин

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker