Не знам дали е удачно да му покажа интереса си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам дали е удачно да му покажа интереса си...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2609 пъти
Здравейте! От време на време коментирам разни историйки тук като се опитвам да бъда полезна на хората с мненията си, но ето че и на мен ми се прииска да напиша нещичко, за да проверя какво мислят другите по този въпрос. Не е нещо ново, което да не сте чували.

На 24 съм, имала съм 3 по- сериозни връзки досега и смея да твърдя че не съм познала любовта... докато не срещнах Него. Не знам дали ви се е случвало да погледнете някого в очите и вече да знаете, че това е човекът за вас, преди да сте си разменили по някоя и друга дума.

Не съм вярвала в любовта от пръв поглед досега, но ето че ме сполетя. Оказа се, че и той има някакъв интерес, но явно не достатъчен, че да ме потърси. Изтъква различни причини пред общи познати като тази, че негов приятел е влюбен в мен, или че го е страх да не го нараня и т.н.

Ясно ми е, че за него не съм нещо повече от една симпатична девойка и няма на какво да се надявам, но мисълта за него ме изгаря. Не мисля за нищо друго и това продължава вече близо 3 месеца. Имам чувството, че ще полудея а не смея да направя нищо. Просто сме на здравей- здрасти, някое и друго пощипване по бузката или хващане за ръката от негова страна, разменихме си даже номерата и до там.

Струва ми се неудачно да му звънна или пиша смс, а полудявам. Не знам как да постъпя и за първи път ми се случва. Някой да има някакви идеи защо така се получава и дали ще е тъпо по някакъв начин да му покажа интереса си, защото не съм свикнала аз да съм тази която се бори за внимание?! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: eba85e4d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Маи е от типа хем му се иска хем не му стиска

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8dc5f88cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Когато човек иска нещо, което никога не е имал, ще се наложи да върши неща, които никога не е правил... и умната. Като на война :-) Нужна е стратегия. ;-)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dc6becaf83
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първото което е, това не трябва да те интересува какво казват общите ви познати. Какво ти предават, и кой какво разбрал. Вашата комуникация да не стигне до теб, хората да ви определят връзката. Трябва първо от него да разбереш. Но не избързвай. Трябва да се случи нещо повече от това да се пощипвате по бузките и хващате за ръчичките. Нещо да се случи или ситуация, в която да ти покаже, че има интерес, но дори и тогава не трябва да се хващаш на въдицата. Колкото по- постепенно се случва всичко, толкова по- дълго ще продължи между вас. Дръж го под напрежение. Гъделичкай го:) отвътре. Но не да се дърпаш и да усети, че играеш някаква игра с него, защото има вероятност скоро да се е разделил с жена и да е наранен или да не иска в момента никакви взаимоотношения.

Едва ли искаш да му покажеш, че искаш интимни отношения, да да го направите веднъж и след това, като дим да го няма. Задръж, нещата, ако трябва да бъдат в твоя полза ще се подредят от само себе си. Двама човека не го ли правят взаимно, да искат едно и също, няма как да се получи. Погледни го в очите, но задръж погледа и му дай най- положителната си усмивка. Сама ще разбереш какво чувства и мисли. Ако разбира се не си го направила до сега. Успех!
trakdata

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a6562d9036
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката: Преди няколко месеца се е разделил с приятелката си и е споделил на познати, че го е страх да започне връзка. Предпочитал да изчака... може би не ме иска достатъчно, подвела съм се напразно. Уж се интересувал от мен, но нищо не предприема... направо ме подлудява така. Ще съм жалка да му прося вниманието, затова седя и си трая и се ядосвам.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 75a72053e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами нека си почине човека, като се съвземе може и да действа. Преценявате още отстрани що за човек си явно. Ти си трай и щом го харесваш изчакай го да се реши, не се забърквай с друг че ще съжаляваш после. Чакай мълчаливо, през това време нищо не пречи все да си му пред очите:)

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a6562d9036
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: не смятам да се забърквам с друг, докато и него не го видя с друга... дотогава надеждата ще я има.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker