Влюбен във...шефката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен във...шефката
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1228 пъти
Здравейте, читатели. Мъж съм на 26 години. Работя от година в сферата на маркетинга и рекламата. От 4 месеца съм в една фирма и мога да заявя, че от започването на моята работа там, се влюбих, буквално, в моята шефка. Фирмата, като цяло, е собственост на нейния вуйчо, но той е само собственик, а ТЯ, ръководи всичко останоло. Общо сме 8 души колеги, жени и мъже, правим оформления и реклами за хранителни продукти. Толкова за работата, а сега за чувствата. Защо пиша тук и защо като заявявам, че съм влюбен, не съм предприел нещо. Отговорът е лесен -ТЯ е обвързана. Партньорът й често идва при нас във фирмата, като без да го познавам лично, си личи, че е болезнено ревнив. Не знам от колко време са заедно, знам, че нямат годеж или брак. Винаги, когато го няма и ТЯ ни раздава задачи или работи нещо с нас, е ведра, мила, отпусната, шегува се, има съвсем друг вид, отколкото когато приятеля й е покрай нея. Дойде ли той, сякяш става сериозна, но и някак страхлива. Без него е уверена, силна, самостоятелна. Имам чувството, че тя е слънце и като дойде оня тъмен облак, я скрива зад него. Не съм психолог, но не ми е трудно да видя някаква тъга и чувство на обърканост в погледа й, когато са заедно. С нея си говорим служебно, колегиално и като работник и шеф. Само веднъж си говорихме по - приятелски, на един работен обяд, на който бяха и някои ат другите колеги. Ходя на работа, за да я видя, да слушам новите й идеи, да видя как се е облякла днес, в какво настроение е, дали ще ми даде някакъв знак, дали ще забележи колко съм хлътнал. Далеч съм от мисълта да я разделям с приятеля й, та аз дори не знам дали ме харесва. Просто виждам, че все едно се страхува от него. Чувал съм от нейния офис да секарат няколко пъти. Чувал съм я да изказва негативно мненине към мъжете, като една наранена и разочарована жена. Преди седмица стана нещо, което сериозно подкладе огъня. Получихме покана от една фирма, за пътуване до един град, за да обсъдим разни идеи и да им представим нашите възможности за изява. От 8те колеги, тя каза, че ще иде с мен. Бяхме на това място. На отиване пътувах сам, а тя дойде по -късно. Чичо й я докара до това място. После се връщахме с моята кола. По пътя си говорихме за различни неща и ми направи впечатление, че почти не говорихме за работа. Тя ми разказваше за себе си, все едно знае, че аз само очаквам да науча нещо за нея. Разказа ми за това къде е учила, за семейния бизнес, за това, че е ходила на различни спортове като дете, но за връзката нищо. Толкова беше приятен разговорът с нея, че не исках да приключва пътуването
По време на работния ден, идва често до бюрото ми, хвали ме пред чичо си, снима моите неща и ги публикува, усещам, че й харесва как се раздавам и как работя. Понякога, когато започна да си разсъждавам, си казвам -ти си глупак, тя е обвързана, харесва те като работник, вижда явно, че я харесваш и ти се подмазва, за да вършиш още работа. Не знам, просто виждам една близост от нейна страна, от последните седмици. Виждам, че ме цени, че търси компанията ми. Дори онзи ден спомена нещо от сорта, че й е омръзнало да готви и иска да си почине, пита ме ти можеш ли да готвиш, аз й казах, че това е мое хоби, защото наистина е така. От мъжете, които обичят да готвят съм и до сега всички хора, за които съм приготвял разни ястия са казвали, че е супер вкусно. Тя като разбра, че готвя каза : " Значи както ми писнало с това готвене.. ще дойда да ми поготвиш ти и се усмихна, а аз се спекох и на езика ми беше твоя приятел не те липотменя в кухнята, но си замълчах и само и аз й се усмихнах. Не знам хора, искам просто да напишете според Вас какво може да се случи, аз по -скоро клоня към нищо. Ако все пак, да си представим, че ми отвърне, аз не искам да изневерява. Искам направо да съм с нея, не да ме крие, не да лъже. Чувствам се в сложна ситуация, а тя все по -често се върти покрай мен. Много я харесвам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: a14524cd34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко е, ех много хубаво го разказа и може да готвиш, направо мечта...
Ами за сега остави нещата така, но ако има взаимност, може да ви се случи.. Щом не е женена имаш шансове...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 50ff9754ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много се филмираш, като жените и ти. Да не ви погледне някой/я и вече четете по очи, уши и пр.
Не забравяй, че където са двама третият е излишен - тоест ти и не се ври в чужди връзки, че от тъмния облак може да се изсипе и градушка по главата ти.
И помни старата, но верна максима- където си вадиш хляба, не си вади х0я, че ще си търсиш друга работа. Шефката ти ще си я държи чичо и, но теб не.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 66dae17741
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ухажвай я. Имаш шансове, според мен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 50312c69f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох човек, разкажи си проблема, без информация за фирмата,. защото утре някой твой колега може да го прочете и да събере 2 2. Хора научете се да се изразявате, учи се в основното училище. Кой я е докарал и т.н са подробности.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 019ddbc376
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може да те ползва за развлечение, ако нещо във връзката и куца. Но да се хване сериозно със свой служител-едва ли. Просто и се иска нещо странично.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8912230242
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Влюбен в... шефката си? Мазохист ли си? Мъжът трябва да доминира, иначе ще съжаляваш. А с теб флиртува, за да се разсее от своята връзка... Ти си ѝ отдушник. Не разчитай на нещо много от нея. И гледай да си контролираш чувствата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker