Спрете да гледате на другия като характеристика! Ние сме усещаме и любов, а не сантиметри или цици! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120501)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14292)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спрете да гледате на другия като характеристика! Ние сме усещаме и любов, а не сантиметри или цици!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1271 пъти
Здравейте, моля темата ми да бъде пусната задължително! . Редактора който я чете да знае че това трябва да достигне до всички.
Та така аз съм млад мъж, чета истории в този сайт вече 4 години и се нагледах на всевъзможни глупости. Не искам да звучи като хвалба но съм красавец, момичетата ми падат в краката. Сериозен спортист съм. Има харизма и всичко. Но ще ви кажа на всички едно. Аз не се възползвам от това!! За мен е важно една жена, да не е описание и характеристика, каквато такава. За мен е важно излъчването, тръпката и усещането с нея. Не ме интерисува какъв е задникът е какви са гърдите и очите и косата и. Дори да е с най-много минуси. Ако я усетя, тя ще бъде моя избор. Това за мен е важно. И ако и вие момчета се научите така всички ще бъдем по-щастливи!!
Момчета обсъждайки жените като телефони с характеристики. Гърди дупета, вагини и прочие.. жени обсъждайки мъжете какви са им пенисите обиколки сантиметри, какъв му е корема. Космите му. И искам да подчертая да обсъждате генетическите неща с които нито жената нито мъжа избира как да се роди е просто трагично за нас като хора и като народ. Тези неща ни отдалечават едни от други, спират ни да виждаме истинското в ближния. И резултата е ясен. Едно обществото пълно с ку*ви, ку*вари, разведени семейства, деца оставени на произвола. И това от какво идва, от вс сравнявания, комплекси. Защото от мен да знаете дори един мъж/жена да ви обиди вие можете да отвъртене, няма перфектни хора на всеки нещо му куца. Струва ли си всички да се чувстваме зле, за това как майката природа ни е създала. Гледайте човека какъв е отвътре колкото и клиширано да звучи. Стрували си да зарязваме ближния си заради негов недостатък и да ходим при други, които в последствие осъзнаваме, че и те не са идеални. МЪЖЕ! Подкрепяйте жените си, помагайте им, не ги съдете. Един ден те ще ви родят деца. ЖЕНИ мъжа не е сантиметри не е надута банкова сметка. Не е фитнес зала или безброй подобни неща. Ние сме заедно събираме се, за да постигаме нещата заедно за да бъдем екип и да създаваме бъдещето пред нас ЗАЕДНО., А не да търсим вс на готово. Да сменяме хората защото на някой нещо му лиспва. Ще се радвам да се замислите над това и дори един човек да променя към по-добро ще бъда щастлив, та и за това отделям това време!! Докато всички се делим и обиждаме няма да постигнем нищо. Ние трябва да сме екип.!! И когато намерите някой, до себе си, искам да го запомнят младите читатели. Първата любов винаги е най-силна, първата любов винаги оставя най-голям беляг. И когато вие смените толкова много хора. Вие ще загубите любовта в себе си! Бъдете с един човек, и правете всичко въпреки всичко връзката да ви оцелее.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 85d44837b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повярвай ми, никой нормален човек не гледа така на другия пол! Така гледат разни недорасляци, и такива, които са имали много малко или никакви контакти с другия пол. Естествено, те могат да гледат, да преценяват и да се възжбуждат само от обвивката, понеже не са се и докосвали до останалото.
Ти вероятно си наясно в какъв филм може да те вкара една не особено красива и пропорционална, но харизматична, симпатична и свястна жена. Можеш да забравиш кой си и откъде си, а тя за теб съвсем скоро става ангел небесен. Започваш да я гледаш със съвсем други очи, за теб тя става най-красивата...
Това обаче не може да го разбере човек повърхностен, празноглав и неопитен (от който и да е пол).
Да не говорим, че повечето бъркат харесването и влюбването с любов. Един вид, за тях всичко е консумация. Не гледат какво могат да дадат във връзката, а само какво могат да вземат. И ако това, което могат да вземат не е най-доброто, тогава са какво да си губят времето изобщо... Накрая и двамата се чувстват ограбени.
Някой беше писал преди време тук нещо много вярно - че за него няма никакво значение какви са циците, дупето или вагината на жената, понеже за него това са нещо като музикални инструменти, на които той може да твори и да покаже майсторството си, за да ѝ достави удоволствие... И наистина - ако хванеш една цигулка, едва ли ще те интересува как точно изглежда тя, по-скоро публика ще е вперила поглед в теб и най-важното ще е какво можеш да изсвириш на нея.
Възхити ме това сравнение!

Та ако всеки гледа така на партньора си. Ако гледа на връзката си като на една къща, която трябва да построят заедно, та да им е удобно и уютно вътре в нея, а също така и да я строят със съзнанието, че каквато си я направят - това ще им е, не да влизат във връзка, все едно отиват на лунапарк или на кино, където ще си купят пуканки и ще се забавляват, ако може и без ангажименти, тогава вече нещата ще станат наистина истински, семействата ще се оправят, ще започнат да се раждат повече и по-щастливи деца, които от своя страна ще пораснат достойни, уверени в себе си хора, ценящи истинското, и нещата ще тръгнат напред и нагоре.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fb3167d08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно си доста млад,но расъждаваш доста трезво.Хора които вече имат връзка и са преминали през трудни моменти ще са съгласни с думите ти. Винаги ще има някой по-красив и по-млад от нас и всички един ден ще остареем,пубертетските разбирания за размери и предметни изпълнения далеч не са най-важното.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 890afa3b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Този проблем е общочовешки и няма как лесно да се пребори. Всичко идва от глобализацията и консуматорското общество. На всичко започва да се гледа като стока, включително и хората, независимо от пола. Впоследствие се губи инстинската връзка и интимност между тях. Всеки гледа себе си, а ако другия не му изнася решава че може да го смени. Щеше ми се да имам решение, но дори твоя призив ще бъде игнориран от мнозинството четящи по една или друга причина. Най-много да те обвинят за наивник.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9886cb999a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То е като с грима, бате.
Мъжете си мислят, че жените се гримират заради тях, а жените го правят поради съвсем други причини.
Жените си мислят, че мъжете си мерят пишките, заради тях, но мъжето го правят поради съвсем други причини.
Причините са его и съревнование.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2745e310d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   В условията на пазарна икономика (и Ковид-19), всичко е характеристика, сантиметри, пазарна оценка и пр.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9886cb999a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Но сега сериозно - човешкият мозък работи така. За негов всичкос е свежда до избори. Стотици, хиляди, десетки хиялди избори. Всеки ден, всяка минута, час и секунда. За да си помогне с изборът, винаги се опитва, да даде някаква оценка. Тази гаца с мед тежи 1 кг мед, а онази е 200 грама. Мога да нося само една. Ще взема тази с един килограм.
Подобен начин на мислене е слуил много добре на предедите ни с хилядолетия. Затова още е набив яков главите ни. Сведен е, до това да се дава оценка на нещо, а после да се избира, според оценкта. И лесно. Толкова лесно, че го правим неволно. Цяла наука се е зародила, за да ни подмамва, когато мислим така. Марктетинг му викат.
Това също се пренася и навсякъде в живота ни. Ако якой не ни каже, може споконо да изтървем факта, че има и други неща в живота, освен големината на циците, на члена, обиколкотао на ръката, на задника, дали си 80 от 10 или 9 от 10 и подобни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bc3f93686d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да те разберат колега не се хаби. Преди 7 години една жена ми беше казала " В днешно време няма любов, а само интереси". Сега разбирам колко е била права. Любовта е слабост и грешка в преценката!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: df74213f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Радвам се, че има хора, които мислят като автора. Все пак има някаква надежда... :) Бъдете здрави и се обичайте!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9f92c2c12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А ние сме изпитваме любов. Циците и сантиметрите обичам да ги усещам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 22b0295287
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към #7, има това що търсиш. Ако някой ти каже "В днешно време няма любов, а само интереси" значи се е предала.
Не е възможно да търсиш нещо, което го мислиш, и да го няма. Най-малко може да го създадеш. Има ли го в главата има го и в ръката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker