Да остана или да си тръгна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да остана или да си тръгна
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1183 пъти
Започнах да пиша историята ми, изтрих я..., не, ще се подигравате. Реших все пак да я напиша, с риск че ще прочета негативни думи към себе си. Трябва да има решение, но къде е изходът не знам.
Ще гледам да съм кратка колкото мога. На 35г жена /близнаци/, а той е малко по-малък от мен Д./козирог/. Заговорих го аз, още преди да пиша гледайки името му с едно такова усещане, че това е човека. Той - студен, отдръпнат, недопускащ до себе си човек, да в началото беше такъв. Отне ми известно време да го разбера /не се разбирахме изобщо/, аз - емоционална, въздушно-лека оптимистка. Като огледални образи сме.
Постепенно разговорите ни ставаха по-дълги и с повече негови думи в диалога ни, до момента в който ме изревнува /в този чат/. В началото не разбрах какво става, защо реагира така остро и то, че не съм му давала и основание. Скарахме се. Спря да влиза за известно време. Ще пропусна тази част с подробностите....
След дни ме потърси, оправихме отношенията си и продължихме да пишем. Тук разбрах, че е изревнувал. Потърсих информация за тази зодия, установих някои специфични неща за тия кози, промених преоритети си в името на спокойствието, приятните емоции с него, да той проявяваше емоции вече.
Имаше още два пъти, които ме изревнува, но вече знаех сюжета и просто изчаках да се успокои.
Имаме доста общи приказки заедно, събуждахме се и заспивахме ...сякаш "заедно". Имахме планове да се срещнем.
... До тук добре, един ден бившата му казва че е бременна от него. Той е човек, който мисли дълго и пресмята всичко преди да направи нещо, но дори и той се оказа шокиран от новината. Не е такъв, който да се откаже от детето /ако е негово/.
Забравих да напиша, че си пишем от 2мес., а момичето е бременно от 6мес. До този момент тя е искала да си го върне с "обичам те " само без да каже за детето. И то "срещата"им беше случайна. Всеки е преспивал с бившите си, не вярвам да е само той.
От друга страна съм аз...Д. казва, че съм важна за него и не иска да ме пуска да си тръгна. Усещам сякаш съм "свързана" с него. Но пак... не ми става по-леко, какво бихте ме посъветвали? Разбирам, че решението ще остане зад мен.
Моля ви, без нападки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 28a475d689
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То няма защо да има нападки. Ти не си знаела, че тя е бременна. Мога само да кажа, че връзката на Близнак с Козирог не е лесна. Вероятно той трябва да реши какво да прави.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b6fa7f2c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да ти светне лампичката-прави деца и бяга като пъзльо.
Да си поема отговорността ,да се събира с майката на детето си и да гледа детето си,а не да търси други ,които могат да се окажат в ситуация като майката на детето му.
М35

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 532d20d463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щях да напиша същото което и н 2.
А ти колкото и розови окраски да се опитваш слагаш...и сама си знаеш че, ако продължи с теб, ще се превърне в токсична връзка вашето.
1 Ревнив без повод към почти непозната жена- смятай какво ще става ако сте във връзка и му даде на късо в главата.
2 ще става баща и иска или не, ще има задължения към това дете- финанси, време, почивки т.н. Ако сте двойка, ще трябва ти да водиш почти изцяло и в много случаи сама да се справяш с общи проблеми
3 БЕБЕ, ще има бебе! Ти имаш ли деца? И да нямаш със сигурност знаеш че, особено с първо дете майките често изпадаме в паника и тичаме по лекари за щяло и не щяло. Ще го вдига по нощите защото бебето минало, вдигнало температура, цвета на акото е съмнителен т.н. Готова ли си а това?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a75755f251
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А какво казват звездите по въпроса?
Жена на 35 си, не си тийнейджърка, разсъждавай малко по-сериозно. На този не си му виждала очите още, знаеш за него толкова, колкото ти е казал, тоест каквото е искал да знаеш. Какво ти гарантира, че бившата изобщо е бивша? Пълно е с фалшиви профили, с всякакви играчи, които пишат с по десетина наивнички, ти се филмираш с някакви съдбовни свързвания, планове, прИоритети променяш...Че за 2 месеца вече и ревности, сръдни, ти да видиш...
Не мога да спра да се чудя колко лесно е да оплетеш жените с всякакви лъжи и небивалици и как охотно вярват на всеки палячо, който им пише в някакви приложения и чатове. И това са зрели жени, на години поне...
Забременил едната, пък не пуска другата , с която води някакъв чат да си тръгне!? Турски сериал направо!
Съветът ми е като на #2 - прати го да си оправя проблема с бившата и си търси мъж не според зодиака и приказките му.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7882ba4d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма за какво да те нападнем авторке. Моя отговор на въпроса ти е тръгвай си. Първо че още нямате нищо с този човек, второ детето има по голямо право на баща от колкото ти право на точно този мъж, трето зодиите ви не са съвместими и вещаят раздяла.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 63fca868ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До 1

Хората вярващи в зодиаци са станисти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0d5998b7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От два месеца само си пишете. Откъде да си тръгваш? Интернета ли да си спреш? С 10 години съм по-малка, но съм наясно, че писането нищо не означава, поне докато не се срещнете. Не ти го казвам, за да те нападам, просто имам чувството,че вече си се влюбила без да си го видяла. Може да се окаже дори,че тази не е бивша, а настояща приятелка. Ако бебето е негово ще стане доста сложно. Каква е причината да не се видите два месеца? Не знам, има нещо гнило в този мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 52c13f8a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от авторката - малко ми е подозрително защо чак сега му е казала за бременността и то са се засекли случайно/6мес/.
Да, налудничево звучи и сигурно е така в очите ви - но има невидима нишка, която ни свързва. С думи няма как да се обясни.


Като цяло съм взела решение, но писах за да разбера други гледни точки, което и става. Благодаря :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 081a72340a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тръгвай си. Този тип не е добър.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker