Има ли някаква енергия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли някаква енергия
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1127 пъти
Вярвате ли в тези бабини деветини за врачки и баячки и за така нареченета магия за любов с мензис...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: f3bfe89e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интерисува те дали можеш да вържеш някого с мензиса си...
Ами ще ти отговоря! Да, можеш, временно поне!
Човекът ще остане против волята си и ще те мрази през това време. Всяко нарушаване на свободната воля води до тежки последствия за нарушителя. "Омагьосаният" ще загуби известно време (никога повече от три години) и нерви. Ще те мрази защото:
1 не иска да остане, но "нещо" го държи против волята му
2 на подсъзнателно ниво свързва "задържането" против волята му с човека който му го е причинил. После е като събуждане от дълъг сън...но се възстановяват. Остава само отвращение към човека който ги е "арестувал" временно.
За този който си е позволил да отнеме свободната воля на друго живо същество адът започва от момента в който го направи...и няма реторн за същият.
Пробвай!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c2b3d397d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, явно ги разбираш тези неща. Кажи, моля те, след като непоисканите влияния имат такова отражение върху влияещия, поисканите как се отразяват? В смисъл ако някой помоли да направиш нещо добро за него.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f3bfe89e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Н 2, ако е по свободна воля, няма проблем.
Но истината е че, повечето не са "родени" с тези капацитети (движение, зареждане на кодове, манипулиране енергия, чистене на на енергия т.н.) а се надлъгват по курсове, книги т.н. Ако въобще успеят да концентрират и задвижат енергия в повечето случаи ще причинят негативи. Да не говорим че, много буквално ти "крадат" от виталната енергия или те ползват като "порта/врата" за да си изтеглят чиста енергия.
Смятам че, само родени потомци... имат по генетична, родова и друга "скрита" на други нива памет, физически, метафизични и квантов капацитет, по- важното е абсолютната вътрешна забрана/бариера по- силна от собствената, човешка воля, която няма да допусне да се използват тези капацитети за нищо друго освен добро. Единственият вариант да се използва с негативна цел е когато е за по- голямо общо добро...
Но всеки, абсолютно всяко живо същество може да се научи да движи собствената си витална енергия, да обменя с други живи-
природата например- дървета, също вода, земя, въздух.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3f286fa399
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   2 - няма такъв филм!

Чрез магия да правиш добро на някого...

Това е неразбиране на живота и всеки, който прибягва до това поле на въздействие върху собствения си или чуждия живот, ще си носи последствията. А те са толкова големи, че понякога не стига един живот да бъдат преодолени (изкупени). Пряко засяга и живота на твоите наследници.
Такива хора се обричат на големи страдания. Една част от хората с тежки съдби защо мислиш, че им се случват такива неща?

Може да си поговорим много за причинно-следствените връзки.

Съвет към авторката: мисли за създаването на семейство и за обгрижването на мъж, който да ти направи деца, но не и с такива методи. За да срещнеш правилния мъж, се иска търпение и не винаги е този, който на теб ти се иска и ти се вижда за най-подходящ!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 40b6900af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Глупости.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b7bf697f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти си нечовешки долно същество, ако мислиш да се занимаваш с подобни неща.

Ж

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 02b1e6fdd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е проклятие. Това е вражда против Бог. Писано е във Светата Библия. Второзаконие

Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.
13 Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0f42f2eb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 4

Уффф... Аман вече от пристутии...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4ac4881e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това е такава простотия и селяндурщина и още по-голямо доказателство за това простия български народ и, че такива правещи магии живеят богато. Бяла магия, също няма. Единственото което можеш да направиш е, да изчистиш тялото, ума, дома си, да се помолиш на Господ. Ще му сложиш в кафето....и той ще припада по теб. Отвратена съм и все по-често виждам какви са българите. Магия, неприемане, завист, не приемане, че за любовта трябва двама. Тя си иска и трябва да е на нейното. С този начин на мислене, България никога няма да е нормолна страна с положителни хора. На българина или нещо му е малко или много, никога не е доволен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b5d66f6f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към 1. Ебаси, сигурен/на ли си, че е 3 години. Аз имам подобно нещо от майка ми, може би 15 години(и бая нерви)! И както казваш, мразех я, не исках да имам общо с нея, от няколко години не поддържам връзка. Точно е както го описваш, всякаш се събудих от някакъв сън за собствения ми живот!

1 искам да те питам специално за възстановяването(аз да си призная, често се самонаказвам с мисли, как можах да губя толкова време, но като бях около нея "не виждах" голямата картинка)Как се случва възстановяването, пълно ли е? Ако ада идва за, човека отнемащ свободната воля, то за човека освободил се от омагьосването има ли някакво възмездие, че се е справил с проблема или той не получава нищо, само си остава със загубеното време и нерви?

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f3bfe89e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Н 10' не знам дали майка ти те е манипулирала по този начин' но когато майка го направи... да, може да продължи толкова години и повече. Вие сте свързани и генетично, съответно много по- лесно е за нея. Не искаш да знаеш какви ще са последствията за нея (Ако го е направила ) повярвай ми' не си трови под/съзнанието.
Да, възстановяването е пълно, но проблема е повече психологически след "пробуждането". Казвай си понякога вечер преди заспиване на глас, твърдо и категорично "името и... прекъсвам всички договори и всякакви отношения с теб" Така, като заповез- закон.
Не :) няма специални награди за "освободилите се" освен най- голямата- свободната воля, тя не е била отнета, но манипулирана, невъзможно е да бъде отнета... когато опознаеш и осъзнаеш силата на свободната си воля' ше разбереш че, това е всичко от което имаш нужда. Над 50% от хората заявяват свободната воля на други мислейки че, е тяхната собствена... манипулирани от детството, възпитавани според "търсенето"... ето ти ключе към теб, успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c2b3d397d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 11 някак успя да направи тази тема светла. Сега се замислям за значението на свободната воля за успеха в жизнения път. Често съм наблюдавала как хора действат сякаш срещу себе си а после се оплакват от другите. Ето въпроса от темата - ако на жена и се налага да прави такива отчаяни стъпки за да задържи мъж, значи този мъж не е подходящ за нея и просто първи го е осъзнал. А тя си държи на своето, не слуша истинските желания на сърцето си и вероятно повече е повлияна от мнението на околните. Някъде я чака нейния човек, но ако задържи този може да не го намери. Всичко това си е просто предположения. Никого не съветвам и не искам да обидя. От 2

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8a66edb55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Големи простотии.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker