Няколко специфични въпроса към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няколко специфични въпроса към жените
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 3043 пъти
Аз съм мъж на 29 години. Имам няколко въпроса към женската аудитория на сайта, по- специално към тези жени, които не обичат да правят свирки на мъжете си, дори когато са ги лизали. Тези, които отказват да се грижат за мъжа до тях, не всявят поне малко домашен уют, които не искат да се научат да готвят и чистят. И преди да ме заклеймите, че съм егоист, то ще ви кажа, че в секса и връзките се раздавам на макс и ако жената ми направи свирка, й връщам жеста подобаващо; не смятам жените за прислуги, нито ми пречи да помогна с домакинските задължения, особено след тежък работен ден но е друго, когато жената изчисти и наготви. Някак си всява уют, пък и всеки мъж се чувства специален. Подчертавам, че не държа да е перфектна домакиня, но поне от време на време да готви и чисти, както и аз поправям разни неща из апартамента. Колкото и да съм съгласен, че жените трябва да имат равни права, то мъжете и жените са различни и не можем да изкореним ролите напълно.
Такива жени са сякаш малко на изчезване. Нормалните жени. Но като е тръгнало, ще станем някой ден като шведите и тамошното феминистко правителство. На мен лично ми е жал за мъжете там.
Иначе, жени за секс, колкото искаш, но могат да дадат само това и нищо друго. Много жени станаха мързеливи и невърливи. Много жени имат високи изисквания, а насреща не предлагат нищо, освен неумения и немърливост. И всичко това го казвам, защото имам доста лични наблюдения. Излизал съм с жени, имал съм сериозни и несериозни взаимоотношения, имам обвързани познати...
Въпросите ми са към жените, защото ми е интересно мнението им, но може да се включи всеки, който поиска с мнение, наблюдения или дори случки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: f9147a1bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почни ти да правиш свирки и да ринеш на някого къщата, да видиш колко е "приятно". Жените също работим, понякога даже много повече от мъжете, сложи сега и слугуване вкъщи... Абсолютно идиотско е да сравняваш цял пенис с клитор колкото грахово зърно, ама откъде да ти дойде на акъла, като нямаш такъв.

Поредният латентен с педерастки наклонности към жени. Свирки искал, мамин сладък, намери си мъж и свирки никога няма да ти липсват. Ще духаш всеки ден. Аман от гейове и гейщини.

Имаш късмет, че не си попаднал на мен. Щях да те превъзпитам, или направо изритам доста набързо.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d121ce5774
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи прибира се от работа, да на готви, изчисти, ти пари ще дадеш ли поне за разходите, ми защо ти не го направиш?
Не е сложно да се с готви, но айде да не казваме, че само ние имаме очаквания. Пък като не може, може и готова храна. Ама после и чинията да ти вдигне и измие искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 01f5d69bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Мисля ,че не ти е работа да оправяш всички жени , а да се погрижиш да си намериш жена , която да ти харесва на теб .
Напоследък има теми с прекалено голямо обобщаване на едро , което не върши работа на конкретния човек .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4b355b6eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едно е да помагаш, друго е да правиш ти самия нещо. След тежък работен ден, защото и жените работят и също им е тежко, дали им се чисти и готви с кеф, за да се чувстваш ти специален? Поправял си разни неща, ок, ама те не се развалят всеки ден, а ти ядеш ежедневно, нали? И искаш да ти е чисто и уютно всеки ден? И жената иска да се чувства специална- вместо да се прибира с торбите от работа и да откара още половин работен ден в къщи, сещаш ли се ти да я заведеш на ресторант, да поръчаш храна , да я изненадаш с нещо, приготвено и сервирано от теб?
И аз имам наблюдения, че много от мъжете са мързеливи, некадърни, немарливи, че само киснат пред телевизора или компа вечер и чакат ракията, салатата и манджата, преди да захъркат. Що не каза нещо в темата си и за тях?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 803bd6fe4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Пише ти жена, която завива и спящата си котка. Грижовна съм и го смятам за качество тип "Нож с две остриета".
Готвя и чистя основно аз, но не бих го направила за всеки и не бих го правила винаги. Ще попиташ защо...
Обичам да глезя мъжа до себе си, но ако само аз полагам усилия да му създам приятно усещане и да му почеша егото, до два месеца започвам да се чувствам като бяла робиня затворена не в замък, а в апартамент. Има огромно значение какъв човек стои пред теб, а аз по-скоро се грижа за всичко живо, не само за любимото.

В студентството си готвих за съквартирантката си, правих ѝ дори десерти, но тя почти всеки следобед ми носеше кафе в стаята и винаги ми се обаждаше, когато е в магазина, да провери, дали нещо трябва да се купи. Просто приятелка, разбираш ли? От приятелка не бих очаквала толкова мило отношение, колкото от мъж, с когото се обичаме. Моят мъж имаше един период, в който започна да приема действията ми за даденост. Спрях да полагам тези усилия. Защо да го правя? Жената не иска да я л*жеш, ти така не демонстрираш обич, а само страст. Жената иска да помислиш за нея и да се погрижиш тя да е спокойна. На мъжа ми му отне малко време да осъзнае какво се случва, но после си даде сметка, че ние сме екип и трябва да се грижим един за друг, а не само аз да се грижа за него.

Едно е да изчистиш и сготвиш, да сервираш на мъжа, а той цяла вечер да не отлепи поглед от телевизора и съвсем друго е да направиш същото, но той да ти държи ръката, да разговаря с теб и да ти благодари като му сервираш. Разбираш ли? Малко мъже вече оценяват женските усилия за създаване на уют. Ако ти не показваш признателност и благодарност, никоя жена няма да изпитва вътрешната нужда да ти направи мусака. Защото при жените го има този инстинкт за грижа. Ние можем да сготвим с желание или по задължение... задълженията се пренебрегват, ангажиментите поети с удоволствие, се изпълняват с лекота и без задни мисли. Ако 4-годишно дете може да благодари на майка си за грижите, да прави картички, да ѝ се усмихва, да иска да играе с нея и да я прегръща, защо 40-годишен мъж рядко се сеща да изрази по някакъв начин признателността си?

А оралният секс изобщо не е на бартер. Ти го правиш за да доставиш удоволствие на другия. Ако мъжът ми не обича да прави френска, няма да го искам и да го очаквам от него. Нито пък ще го правя аз, с цел да му събудя чувство за вина или съпричастност, та и той да го направи за мен. Ние сме хора, имаме чувства и размишляваме по свой си начин. Не може да насилваш човек да прави нещо в леглото и не е хубаво да правиш нещо, само за да получиш същото в замяна. Ти или л*жеш за св*рка, или го правиш за нейно удоволствие. Тя също, аналогично. Разликата е там, че жената не обича да се чувства притисната или задължена, ние сме по-емоционални, такива неща ни отблъскват.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d499f55b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Правиш всичко за мъжете и на края излиза, че някоя друга е по добра....затова може би

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8b297a04c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Общо взето си прав. Но не си прав, че си тръгнал да питаш жените, след като си им направил такава нелицеприятна характеристика. Какво чакаш да ти отговорят? Естествено, че ще бълват змии и гущери и ще си трият сол на главата. Това ли искаш? Мазохист ли си падаш?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6817ea1271
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Не е помагане в домашните задължения, а вършене и на твоите отговорности към дома. Щял да се чувства специален... уаххахаха ми наеми си прислужница!!!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 819579dc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   "Имаш късмет, че не си попаднал на мен. Щях да те превъзпитам, или направо изритам доста набързо."

Брей, че страшна си била №1? Интересно ми е ако аз бях "попаднал на теб" как ли щеше да ме превъзпиташ? Свирки нямаше да ти дам да правиш, че току виш си го отхапала, а ако река да се целувам с теб, все едно че, ще целувам оная си работа! Виж, вместо свирки може друго да получиш, и после да си събираш зъбите по пода, но това ще зависи как ще се държеш и до каква степен наглост ще проявиш. Авторе, усещаш ли феминистичната гадост и женско чувство за безнаказаност? Готвели, чистели, че и работели и пари носели?!? Ами сами си го "навряха" с равноправието. Кариери щели да правят. Безполезната женска работа и кариера вреди и на двата пола. Доказано е, че световно-известните добри готвачи са мъже и няма жени из между тях. Сигурно щото жените са нямали права, нищо че до края на 20 век са били домакини и са обгрижвали мъжете. Авторе, това с лизането на гнусни миризливи вагини не го прави повече. За вагината си има мъжки инструмент и той влиза в употреба само ако жената заслужава да бъде онодена. Истината е друга и по женските омразни коментари ясно си личи до каква степен мъжете са отпуснали жените, които с такова поведение заслужават само мъжко насилие. Явно мъжете малко ги бият жените днес и за това Хр. свят е на това дередже. Но, природата възстановява равновесието, а и природните закони са непроменими!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 87c1dd8489
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж съм на 30 от София.

"поне от време на време да готви и чисти"
"Такива жени са сякаш малко на изчезване. Нормалните жени"

Виж накратко казано не са. Просто хората са си разделени на класи. Тези който предлагат повече излизат с мъже който могат да предложат повече.

Винаги съм смятал че човек като каже нещо е най - добре да може да даде и адекватен пример за това ще дам няколко приятеля (близки) който за пример.

Общо са 4-5 двойки. Техните жени готвят, чистят ходят на работа. За секс-а знам че правят всички - 3 ки с други жени и анален, както и много други неща. Пред мен самите те са си коментирали какво са правили (жените), като и приятелите ми са го потвърждавали. Самите им жени си заглеждат мацки с тях и са си ги канили. Буквално няколко от тях бяха изненадали мъжете си с поканена някоя мацка за ебане която били просто загледали и дори не я познавали. Жена му я издирила коя е чрез общи приятелки, пили кафе и я навила за 3 ка.

Най странното за мен е че даже след децата като се родиха се продължи този начин на живот от тях и са си щастливи.
Нямаха проблеми по време на бременност да спрат секс-а с мъжа или след раждането, а за напълняването след раждането едно от най - първите неща беше да смъкнат килограмите с някакъв спорт. Дори знам за 2 от тях че си правят едни упражнения който симулират ефекта на упражненията на кегел за по стегната вагина, но не са напълно същите.

Така че има жени - "мечти" но и от мъжете се очаква повече. Мъжете им не само имат самостоятелни апартаменти, но са с добри локации, в престижни квартали, няколко са в затворени комплекси с басейни и охрани, други са просто в сгради с жива охрана и не е комплекс, но пък са по в центъра.

Сега жените им знам че всяка си работи, но са с малки заплати, мъжете си им додават пари всеки месец под формата на подаръци. Харесала си е нещо в мола, води си го, той си и го взема.

Колите който карат са по лъскави, Но не са нещо непосилното- примерно 20 000 лв за кола. Водят ги и на екскурзии по 3-4 пъти в годината. Реално си водят по висок стандарт на живот.

Заплатите който взимат са около 2500-3500. Жените както казах взимат доста ниски ,но и почти не работят,като след децата няколко и не се върнаха на работа.

Реално доста добре си разпределят парите за това и им стигат да водят по висок стандарт на живот. Жените им готвят, те чистят вместо на прислужница да плащат, Съобразят се с харченето. Примерно няма да искат рокля от 1000 лв, ще си вземе доста по евтина примерно за 300 и няма да е всеки ден това. Или няма да се напръска с парфюм за 300 лв като отива да изхвърля боклука- нещо което моята бивша правеше.

Сега както виждате реално аз не се давам за пример в коментара ми понеже аз имам доста по високи финансови възможности и реално много лесно да може да се каже че изпъквам с пари и това кара жените да ми угаждат.

Не смятам че 4000 лв семеен бюджет е нещо непосилно, за това и избрах тези примери.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3790f69393
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Авторът съм.
1, да, наистина имам късмет да не съм с такова същество като теб във връзка. Никой мъж няма да иска такова мрънкащо, недоволно и егоистично подобие на жена като теб до себе си, с огромно самочувствие без покритие, неотговарящо на тоталната липса на акъл. Вече съм написал в темата, че винаги бих помогнал на жената до себе си във всичко и че съм за правата на жените, но ти си толкова ощетена откъм акъл и заслепена от злоба, че не си го прочела или не ти е влязнало в гладкия мозък. Всъщност, аз сам си готвя и чистя и то след тежък работен ден, просто жената е тази, която умее да всява уют. И свирките не са за гейове. Ти си онази 23- годишната, която тръби, че свирките са само за гейове. На много жени им харесва и са ми правили без да ги карам. Обзалагам се, че и в леглото не си нещо кой знае какво.
Истински късметлия съм, че нямам такъв киселяк до себе си. Отсега почвай да строиш котешката ферма.
2, разбира се, че ще дам пари. Изкарам прилични пари. Не съм стиснат и както написах в темата- винаги бих помогнал на жената до себе си и винаги бих я подкрепил. Никога не бих направил проблем, че у нас не е като в аптека. Аз сам мога да си готвя и чистя, но само жената е тази, която може да внесе уют в дома. Както жените имат изисквания, така и мъжете имаме.
3, в търсене съм на такава жена.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4b355b6eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Наеми си домашна помощница за 24 /7 и виж колко ще ти струва. Отделно и метреса, която ще ти върти свирки и всякакви програми срещу заплащане. А ти искаш всичкото това срещу какво? Ремонт на нещо в къщи? "Златния" ти чеп? Плюс това, че работещата жена плаща и половината консумативи в къщи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 292e3e69b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   До номер 1:Ти като не правиш не е голяма загуба-другите правят! И то с удоволствие.
М

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 20cbf98af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Аз съм жена, която обича да се грижи за мъжа. В същото време не му козирувам изцяло. Не виждам нищо лошо в това да подредиш, измиеш чиниите, да изпереш, избършеш, да сготвиш. Резултати от изследвания/анкети показват, че жените искат на първо място физически привлекателни мъже и такива, които вършат домакинска работа наравно с тях.
Интересно е, вие мъжете като спукате гума, казвате ли на жените ви - смени я ти, аз ще седя в колата, защото вали дъжд или когато пренасяте нещо тежко карате я да носи или викате приятел?
Много жени не са научени да се грижат за дома. Мен също не са ме учили, не съм го правила, не ми се е налагало, не съм се замисляла. Когато излезнах от вкъщи и заживях с други жени, нещо в мен от само себе си се промени. Видях колко разхвърляни и мързеливи са, аз не исках да съм такава. Правише много грозно впечатление.
Масово жените са такива, затвърждава се и от коментарите. Моя искам да изхвърля боклука и понякога, не винаги, го моля набързо да забърше тоалетната, не за друго, а от куртоазия. Другите неща ги върша аз. Обичам и свирки да правя. Познавам жени, които не пипат нищо, жалка картинка, друг морал, други принципи.
Аз съм осъзнала за себе си, че грижиш ли се за един мъж, разбира се, с моите лични условности, без да го оставяш да ти се качи на главата, има какво да спечелиш.
Все пак, по този начин ти се грижиш и за себе си и за твоя личен уют.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 650dd15c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Съгласна съм с автора, жените и мъжете имат различни роли. Но! За да създава уют една жена (т.е. за да чисти, готви и да се грижи за мъжа и къщата), тя не би трябвало да мисли за сметките.

Авторе: искаш класически разпределение на ролите? Няма проблем, ето го: жената се грижи за домакинството и децата, мъжът се грижи за сметките, храната и каквото се наложи да се плаща. Колко мъже в България го могат? Защото жената да работи 40 часа в седмицата и после да става възпитател, домакин и готвач, перач и любовница не става (пробвай ако искаш). Това, че комунизма е решил, че великата комунистическа жена има много приложения, не го прави правилно, нали? Та като започнеш да можеш да предлагаш всичко това, ще имаш право и да искаш жена, която ти предлага само другото.

Лола

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: df215839d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Нямам нищо против да правя свирки да готвя чистя да посрещам мъжа от работа та и ремонтите да си ги правя ама мъжа да носи пари,като и аз ште давам половината и той щте участва в домакинството!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dddb7bd6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Значи ти ходиш на работа. А тя да ходи на работа, да чисти, готви и пазарува? Това ли е равноправието? Всичко, което ти каза, е именно плод на феминизма.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c0744661d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   А ти какво предлагаш? Очевидно не и пари ,защото ако имаше щеше да си викнеш чистачка, а не да искаш това от жена ти. Поправяш това онова из апартамента, ами кажи на жена си, аз поправям еди какво си, ти в замяна правиш еди какво си и така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c0744661d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   А ти какво предлагаш? Очевидно не и пари ,защото ако имаше щеше да си викнеш чистачка, а не да искаш това от жена ти, която явно също ходи на работа. Поправяш това онова из апартамента, чий е апартамента? Тоест поправяш си собствения апартамент или поправяш нейния в който живееш?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2a223c3df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Пак съм авторът. Ясно съм написал, че не ми пречи да помагам на жената до себе си, че в момента живея сам и след уморителен ден често, но не винаги, си готвя сам, чистя си, гладя, пера, пазарувам. Сам самичък. Но е друго, когато жена го направи, както и е друго, когато мъж поправи нещо вкъщи, вместо да се вика човек за всяко нещо като вероятно ще се наложи пак да го викаме, защото повечето си оставят ръцете. Ако жената до мен е прекалено изморена или болна, никога не бих я закачил за домакинската работа, даже задължително бих се погрижил за нея.
19, пари винаги бих дал на жената до себе си. Как разбра, че "очевидно" не бих дал, не знам! Поправям си нещата в моя си апартамент, но ако тя има такъв и има нещо за поправяне там, с удоволствие ще се отзова.
14, това като цяло имах предвид! Аз лично в крайни случаи съм ангажирал приятелките си с "мъжки" неща, изискващи физическа сила. Обикновено ги правя сам или викам приятели.
12, не ми трябва чистачка, а партньор в живота, нито ми трябва метреса да ми прави свирки, защото са ми правили в сериозни и недотам сериозни взаимоотношения без аз да съм настоявал. За една жена, която си заслужава, бих дал грижа, любов, вярност, подкрепа, уважение, закрила, бих я приел при себе си, бих я подкрепил да следва мечтите си. Обикновено много от жените си мислите, че ви се полага мъж много над вашето ниво, само заради "златните" ви вагини то често продънени.
10, интересни неща казваш, но аз си търся нормално изглеждаща жена с нормална поддръжка.
9, пич, много си краен. Щом жената може да ми прави свирки, то за мен не е проблем да й върна жеста с кеф. Аз не се гнуся от жените, освен ако са нечистоплътни, а в секса трябва да се грижим за удоволствието на другия. Да биеш жена, когато физически не те е нападнала, е грозно и жестоко според мен. Ако една жена не става, решението не е бой, а просто да си тръгнеш, защото боят едва ли ще я промени към добро.
6, ако жената до мен си струва, никога не бих я заменил за някоя "по- добра", дори да има такава!
5, съгласен съм с теб! Аз винаги съм бил благодарен, дори съм се отблагодарявал чрез действия!

Еми явно аз съм с по- остарели схващания по отношение на жените и мъжете, но не знам защо някои жени реагираха с такава злоба в коментарите, при условие, че още в темата написах, че не искам жената до мен да върши всичко, а да прояви инициатива за някои неща. Все пак се радвам за всички мнения (дори и негативните). Скоро се появи една позната отново в живота ми, която мисля, че е свястна и се надявам този път да се получат нещата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 20cbf98af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 10, аз имам напълно противоположни наблюдения. Позната двойка с три къщи в чужбина за над 4 милиона лева и други активи, с доста пари, отделно в България. Жената няма пръст в изкарването на тези пари, нейното е от семейството й. Мъжът й е постигнал много. Не знае една печка да включи, детето няма да си изпере. Да живеят роднините и майките! Единствените й вълнения са кой я заговорил във фитнеса, да си снима задника по социалните мрежи за лайкове. За мъжа си не се грижи по никакъв начин, за детето що се отнася до домакинските неща, нищо не прави и за него.
Ентусисиазиран изглеждаш сред толкова жени, които, казваш, се грижат за теб заради парите. Въпросната описана казва така, не бих дала друга да харчи парите му, но има много мъже, които имат милиарди. Та, колко и да имаш, се намира друг с повече от теб. Ти си се радвай на грижите, докато са за теб.
Другата двойка познати имат няколко огромни апартамента, купиха един дори наскоро, лукс. Мъжът със заплата към 9 бона. Имат две деца, вече порастнали към 9 и 13 години. Тя не работеше, уж да ги гледа. Тия пари и тоя стандарт поддържат дълги години, преди време мъжът реши сам да прави някои неща, нещата стават бавно и не получава парите, които с години взимаше. Жената по-добре от първата, но независимо, че не работеше, не вършеше домакински задължения изцяло, намираше начини да се улеснява още повече. Всеки ден поръчваше храна, не съм чула да сготви. Не иска и да работи, намира оправдания. Аз подкрепям номер 5, аз съм номер 14, казвам го, за да схванеш моето мислене. С тия вторите винаги ми е било забавно, когато се грижа за моя мъж (живеем в чужбина заедно, а в България наблизо), сготвила съм нещо, нося, сетила съм се, купила съм му нещо и т. н., мъжът винаги го споменава пред жена си - ма, я виж, тя е сготвила, ма че и работи, а пак му носи и винаги някакви суперлативи за мен и ме гледа с един възхитен поглед. Лично на мен ми е странно и не бих позволила на мъжа ми да ми говори за друга жена така, не един път. Имам чувството, че милее за такава грижа от жена му или най-малкото за жена като мен, като характер и грижа.
Не мисля, че има връзка с парите, разбира се, докато някоя те долапа, може и лайната да ти изяде, ма пиши пак на десетата година от съвместното ви съжителство. Моят няма много пари, но ми дава това, което номер 5 е описала. Не изглежда двойките, които описваш да ги свързва обич или взаимност, свързват ги парите и страхът на жените да не би да останат на улицата, а и на мъжете да не би да бъдат ошушкани с едно щракване. С връзка над десетилетие, мъжът ми не иска да чука други, почти по цял ден се забавляваме, не минава ден без да се смеем и да имаме това, което масово двойките нямат и на третата година.
Да се грижиш за някого не е договорка, а желание. Както виждаш на повечето жени им липсва желанието, с договорка е лесно, грижа-пари, плащаш-не работя, купуваш ми кола-готвя. Връзките не са договорка, поне тия, в които не липсва взаимност, любов и съвместимост.
Жените, които описвам са на възраст 34-36. Годините също са важни, ако описваш жени над 40-те, може и да има резон в това, което казваш, просто друго поколение, най-малкото, за домакинстването говоря.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6817ea1271
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Н 20, авторе, да ясно си написал че, нямаш против да ПОМАГАШ, като е нейно задължение само, а ти "благородният господар" даже би помогнал на слугинята.... аре бягай у ляво!!!
Това е и твое ЗАДЪЛЖЕНИЕ! Не помощ, а изпълняване на ОБЩИ задължения! Бягай при майка си да ти "ремонтира" пропуските и чак тогава мисли за жена с която да споделяте живот и дом!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 12c3ec59e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   Хахахахаха, авторе, в домакинската работа НЕ СЕ ПОМАГА! Тя е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на ВСИЧКИ в едно домакинство!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5d272cf60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Пичове, за да не ревете постоянно от кухите лейки изобщо не се занимавайте с тях. Но повечето не могат да бъдат самодостстъчни. Само вижте номер 1.
Щяла била да го превъзпита. Бре ти да видиш бе.
Ако попаднеш на мен ше се чудиш къде да се денеш и ще готвиш и ще чистиш та и свирки ше прайш докато стане яденето. Не знам обаче дали изобшо си заслужава като ти прочетох ултра тъпия коментар.
Авторе, жените говорят едно, а искат съвсем друго.
Тука ти се правят на моралистки, а после ги чукат като най долните курви и кафе правят на сутринта.
А ако не ги чукат си мечтаят за същото.
Така че грам не се занимавай да искаш мнение на жените.
А тука в тоя сайт са баш най грозните и отчаяни, ама иначе ти се заканват като номер 1 да си вдигнат малко самочувствието.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dd1d6e3bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   1, 22 - не знам кои мъже ви търпят в живота? Има ли такива?

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4b355b6eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Авторе, уж задаваш въпроси, а в темата ти няма нито един въпрос, формулиран ясно и точно като такъв.
Има само твои разсъждения, мнения за жените, изисквания към тях и описания на собствената ти персона.
Хората съответно си пишат техните мнения. Това , че може да мислят различно от теб е най-нормалното нещо. Дали ти харесват коментарите или не, си е твоя работа. Не е необходимо да обиждаш хората, които все пак са ти обърнали някакво внимание и са написали нещо, вместо да ти подминат темата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2a223c3df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   22, никъде не съм написал, че жената до мен е слугиня и ясно съм написал, че една жена има по- голям усет за тези неща. Природата така ви е създала, така че изчезвай от темата ми и върви да се сърдиш на природата, че ни е създала мъже и жени с различни особености. И следващият път, в който нещо у вас има нужда от ремонтиране, си го оправи сама или се научи да си го оправяш, защото е и ТВОЕ задължение, пък и знаеш.... равенство!


Авторът

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d649010fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Мъж на 31г.
Към 5.

Аз не мога да разбера, защо е нужно дори да обясняваш това, представи си само колко неразвити са хората(без да се обиждате), ако има нужда да им го обясняваш. При това положение знаеш, че трябва много време за да се достигне основата, и много далече от напреднали до степен на пълно взаимно разбиране и щастие взаимоотношения.
Жалко, е че това наистина е рядкост, а аз се учудвам и все още не знам защо.

Казах на колко съм, все още си търся другото крило, с което да се разбираме в напреднала степен не само за тези работи. Наистина се учудвам, че трябва да ги обясняваш тези работи, учудвам се че не са ясни за хората, къде сте били през всички тея години, в дискотеките ли? Така се приема това, което казваш, като някакво ново явление, че ми става тъжно аз сам ли ще съм си вечно.

Всичките са големи ебачи и жени и мъже, по темите пишат ебаси съчиненията ама стане ли дума за такива елементари неща, се вижда колко знаете. Направо не ми се чете повече, кара ме да се чувстам още по вълк единак.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6817ea1271
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Н 25, има, но е МЪЖ, не селски бек с дъх на нарцисизъм.
Н 28 (авторе) дойдохме си на думата, те това исках да покажеш, маркировката, бодна те и падна, просто си търсиш маминка която и да те осв8боджава от напрежението, мда, толкова си прозрачен и плитък.
Спокойно, нямам какво повече да кажа. Успех в търсенето хахах

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aa27fe6e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Авторът е прав. Жена съм. И като такава твърдя, че жената ЗАДАВА стандарта в един дом, а мъжът се вмества в този стандарт като го поддържа. Това няма нищо общо с доходите на семейството. Пердетата можеш да си ги изпереш и на ръка. Но имаш пердета в еди какъв си цвят и ги переш на тази и тази дата веднъж месечно. Тези неща ги определя жената. Тя определя менюто, според бюждета, дори да го съгласува със съпруга си. Тя създава уюта, спокойствието, красотата и хармонията в дома, мъжът й съдейства.
Ние не сме бедни хора, не сме и богаташи. Някъде в по-горния регистър на средната класа сме. В момента пиша, докато чакам съпругът ми да се прибере от работа, ние сме с различен график, той работи до по-късно. На масата има собственоръчно приготвени от мен зелева салата, шкембе в масло, биричка съм му изстудила, направила съм супа от леща и като основно - свинско със зелен фасул. За десерт - грозде. Изцедих и килограм лимони с мед и джиндифил - това е дозата за два литра, разредени с вода, опитайте, витаминна бомба е и сега й е сезонът на тази лимонада. Това е всеки ден! Аз приготвям и обяд за мъжа си, за да не яде вредните хамбургери. За утре съм му направила пълнени чушки. Подчертавам, че работя: в списание и в университет. Всичко у нас е изпрано, изгладено, почистено, подредено. Такива цигании като мушами, пластмасови чинии и чаши за еднократна употреба у дома не влизат. Да не говорим за полуфабрикати. На масата за вечеря винаги има ваза с цветя и свещи. Винаги! Може в три през нощта да си легна, но когато мъжът ми стане сутрин, трябва да си изпие кафето в чисти и проветрени кухня и дневна, да си метне един ухаещ на омекотител халат, да си вземе душ в баня, заредена с всичко необходимо, да си облече изгладените и окачени по закачалки дрехи и тогава да тръгне за работа.
Аз себе си не бих уважавала, ако не се грижех за любимия си човек. Но не мислете, че съм мазохистка. Той играе пък собствената си роля. Веднъж на вилата, докато го нямаше, събрах някакви опадали листа и с една строителна количка ги изхвърлих край реката. Той като се прибра направо кипна. Казва: "И всички съседи са видели как моята жена бута количка по улицата? Все едно няма мъж? Все едно аз съм някакъв мързелив смотаняк?" Наскоро го попитах колко ни е сметката за тока, той отвърна: "Това не е твоя работа, моя грижа е. Вземи ми заший копчето на панталона".

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 12c3ec59e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Авторе, нали пишеш, че имаш няколко въпроса, а не си написал нито един накрая!?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3b87d4526c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Умен и осъзнат мъж на 29г. Заслужаваш момиче, с което да имате споделеност. Какво озаначва за една жена да дари с орална любов мъжа до себе си,мъжа на когото държи, това че го приема и знае ,че така той се чувства желан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 91de60770a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Н 34, няма въпроси, а изисквания и проверява дали "вървят" чети нагоре коментарите му..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 891a09c411
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Хубаво говориш за въпроси към жените, само дето в темата ти няма нито едно въпросително изречение нито въпрос под каквато и да било форма :)
Това ме навежда на мисълта, че не си сколнен да приемаш чуждо мнение, а единствено да убеждаваш другите в своето.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2a223c3df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   32, не съм паднал, просто ти влизам в просташкия тон. Само погледни каква злоба лееш и то само защото съм засегнал темата за секса и чистенето. Че и няколко коментара пускаш в темата ми. Явно чистенето и свирките толкова ти бъркат в здравето, че няма накъде. Какво ще стане като измиеш чинията на мъжа ти или му направиш за ядене един- два пъти в седмицата? Никой нормален мъж няма да търпи такова същество като теб. Не си търся "маминка", а жена, с която да се грижим един за друг. "Маминка"? Ега ги злобата... Съжалявам за мъжа до теб.
33, звучиш ми като жена мечта, наистина, макар че аз нямам чак такива изисквания. За мен не е проблем, ако жената не е изчистила за следващия ден. Честно казано, би ми било съвестно да чисти до три часа, вместо да си почива, особено ако е била на работа. Просто трябва са се усеща грижата в една връзка.
34, в бързината не съм ги сформирал, но мисля че се подразбират, особено съдейки по коментарите.
35, честно казано, жената с която излизам, вероятно е мой тип. От много време я познавам и мисля, че е свястна.
36, защо? Мъжете не можем да имаме изисквания? Всеки човек трябва да има някакви критерии за партньор и обикновено жените имат адски много такива и това се приема за нормално, но когато мъжа има, вие реагирате емоционално.

Авторът

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8b297a04c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   № 14, хехе, поздравления! Рядко правя четки на жена, обаче ти ми хареса, с обективните си мисли и известна доза самокритичност, по отношение на твоя си пол. Всъщност, това, което изказа, е абсолютно вярно - искат от мъжа хем грубата мъжка работа да върши, като например, както ти спомена, смяна гума на колата, хем да поеме и традиционно женските домашни дейности - готвене, миене на чинии, метене... Глей колко са хитри и еманципирани бе!!!! При създаването и поддържането на домашния уют основната роля е на жената и това няма как да бъде иначе. Ако не е глезла, повлекана, мързелана и кифла.
PS. Относно свирките, можеше и да не се отчиташ тук на всеослушание, все пак това е интимна тема, нещо, което касае само двама. Не одобрявам тая практика подобни теми да се обсъждат публично, прилича ми на чалга. Когато жена ми говори така за свирки, някъде ми се губи нейната женственост. Упрекът всъщност е към автора най-вече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7767648a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   За мен ролите в домакинството трябва да се поделят ПО РАВНО!!! Никоя жена не заслужава да е слугиня, да чисти, готви, мие чинии всеки ден! Нормалното е да се разпределят задачите по равно, за да може по-бързо да се свършат и накрая на деня да имат време един за друг и да се радват един на друг. Пък и кой казва, че всяка вечер трябва да се готви? Няма ли доминос, ресторанти, дюнерчета :ДД... За мен като цяло това е и смисъла на живота, да намериш човек с който всяка вечер да се смеете, а през деня да мислите един за друг!
М 22

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9b85c8a2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Не е редно да се изискват такива неща от жената, тя ти е жена, не майка, че да ти задоволява капризите. И не, не съм феминистка. Факт е, че вкъщи аз въртя домакинството, работя, чистя и готвя основно аз. Да и свирки правя, тъй като се вижда, че е важно за тебе. Приятелят ми ми помага понякога, но когато сама се справям знам, че той работи за двама ни, за по добро бъдеще и т. н. Но ако аз въртя всичко и той си цъка игрите, е няма как да стане. Нормално е човек да се изнерви. За това му се вика половинка, единия поема едно другият друго. Ако искаш да ти се върви по гъза и да ти правят свирки има момичета, които биха го направили срещу заплащане.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0eef467600
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   42, интересно как у вас въртиш домакинската работа основно ти, а иначе на мен ми казваш, че не е редно да изисквам същите неща от жената до мен. Противоречиш си. Повече от един път написах, че винаги бих помогнал на жената до себе си, а не като твоя мъж да цъкам игри по цял ден, но повечето жени в сайта явно четете това, което ви се иска да пише, а не каквото всъщност пише.
Говориш за свирки срещу заплащане, а пък ти ги правиш на мъжа си. Странно ги протича мисловната дейност.


Авторът

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c9ad72f567
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Авторе, не им се връзвай на тия женски прищявки. Каквито и права да им се делегират, мъжете пак ще ги бият, ще ги скъсват от бой и ще продължават, докато не им се изясни, че жена на мъж не възразява, защото е жена. Мъжът казва какво и как, а жената се подчинява, иначе два звучни шамара и тя се напикава, а ушите и ще дават една седмица заето. Няма ги такива женски изгъзици. Това искала, онова искала, ще иска ли? Ще иска ама друг път! Ще има само това, което мъжът и разреши. Мъж е това, не е лукова глава, и каквото каже, това става!
Казах!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c4ed6c7161
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Не можах да прочета до край, четох само мнението на номер 1, като предполагам, че е много от долните са сходни. Та така:
За кой ли път ще кажа, че уж зрели жени и с опит, но тотално непознаване на мъжката сексуалност и желания. Или поне на неизмеримо по-голямата част от мъжете. Липсата на свирка в секса е като да храниш вълк само с хляб натопен в мазнина и да викаш:ами нали се храни. Та това е най-големия кеф, бе дами. Ок, никой не трябва да прави нещо, което му е неприятно, та и съответния мъж да е гледал каква жена взима. Насила не става, а и не трябва да става, но това не променя факта, че такъв мъж е нещастен в секса с партньора си. Уж вика всичко е наред, жена му си мисли, че не е драма, ОБАЧЕ Е.......ГОЛЯМА ПРИ ТОВА. Най-тъпата реакция е, вместо да се опита да реши проблема, да каже: "ами ходи си при курвите, те да ти правят". Вярвайте ми в повечето случаи той точно това ще направи, защото само за това ще си мисли. Физиология, това е.
Слушал съм жени /пак естествено дето не са в час/ да казват: абе мъжете харесвали свирките :-)))))) Не е просто да харесват, това ни е половината секс, та и отгоре. С две думи, без свирки правя секс наполовина в най-добрия случай.
Всеки си знае, ама после да няма мяу.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 364abd3f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   45, съгласна съм с теб, само дето една част от мъжете искат свирки, но не искат да лижат, а това е доста егоистично. За нас жените да ни лижете е нещо много повече от просто орален секс. Добре, че моят приятел ме лиже с кеф, както и аз на него му правя свирки с желание, дори му гълтам, без той да ме кара насила, ако че в началото ми беше странно (нямах никакъв сексуален опит преди него). Та, преди само да искате, трябва и да дадете и то с желание, понеже ако е с нежелание, то и на вас ще ви го върнат с нежелание или поне аз.


Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a2918a5c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Не смятам мъжете за банкомати, Ама е друго когато ме заведе на ресторант, плати сметката и после ми купи и хубав подарък...
Авторе и твоето звучи така, Ама ти си и нагъл и го искаш на ежедневна база.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fb29f8457f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   46, 45 съм.
Аз ако не лижа жена, която ме е кефила, все едно не съм бил с нея.
И другата ткъпотия дето прочетох горе на номер 1, относно клитора като грахово зърно.
......абе то само клитора ли се "гъделичка, бе", то това не е лизане. Дамите, които си ги кефи знаят за какво говоря-то е засмукване на устни, то е чукане с език, то е.......... :-)
Плюс това, където пак се коментираше, взел бил дал би, правел удоволствие на другия. Та то на мен самия ми е супер яко, кефа на жената си е отделно.

Мъж на 47 г.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 678f23542e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Н. 33 Чак пък такова готвене, три манджи за вечеря и друга за обяд? Че ти само си готвиш, да ти имам брака. А и деца явно нямате, грижите се за два гъза. Намерила да се хвали, че е Мара Пепепяшка.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: aae0bf488d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Яко феминизъм и злоба- какво хора има, немога да повярвам...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d649010fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Така е, 46. Много хора си мислят, че единствения начин да получиш е да си взимаш. А то, това е единствения начин да НЕ получиш. Така е в човешките взаимоотношения. Ако искаш да получиш, трябва да даваш.

Онова правило си остава за останалата част от света където няма любов.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1d149f8949
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Номер 1, защо така набързо заклейми човека. Аз съм жена и не се е случвало при мен мъж да ме подканва за свирка или манджа вкъщи. Има си всичко. А автора пита сигурно при вас как е, защъ да е лош, че е пожелал да гледа на жена си с всичките и хубости и да я дарява с хубави неща. Бих го посъветвала да си намери друга, ако не е късно, ако не е трудно и ако неговата все още не търпи критики.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker